överskottsenergi??



första dagen som s.k arbetslös och jag har redan så tråkigt så jag håller på att gå upp i atomer.
Har städat lägenheten från golv till tak, rensat och städat både mina och rickards garderober (även om jag gjorde det för några dagar sen) bara för att ha något att göra. Sen, tillslut kom rickard hem från jobbet och jag trodde äntligen att Gud hade hört mina böner. Att få lägga sig och mysa i soffan.. men icke, Rickard drog iväg på träning. Det var första hockeyträningen på is idag så gissa om han var uppe i varv.. oh yes. 

När han hade åkt åkte jag till Pekås och handlade, även om det inte behövdes. Vi har allt hemma så vi klarar oss gott och väl, men för att döda lite tid spenderade jag några få fjuttiga minuter på Pekås, men lyckades iaf göra över med några 100.. 

Sen åkte jag till mamma och per och terroriserade dom, sen Gunilla och Tony Jansson sen upp till Geijersholm och hälsade på dom, och tillsist åkte jag till Erik och Bella.
funderar på vad jag ska hitta på imorrn, tänkte om jag kanske skulle göra en god gärning och hjälpa pappa att städa lite.. eller åka och hälsa på mormor och kanske bli bjuden på mat?! 
Jag har så mycket energi att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen.. Vill gå ut och röra på mig, känner tillochmed för en joggingtur men eftersom jag har jobbat med feber under helgen och hade det imorse tänker jag avstå. Jag vill inte riskera nått innan resan. Vill knappast avstå från den... Springturen får vänta till typ... nästa år =) 


Näe, nu får att mr Persson komma hem så jag får någon att härja med. Orkar inte med det här.
Magen kurrar också, dags för påfyllning.


hejs. 


 

26 augusti..

snart den 27/8..



snart gör man sista arbetesdagen. Jag och Jessica på jobbet har kommit fram till att det ska bli skönt att bli arbetslös ett tag. Blir väl kanske lite "tajt" om pengar men det ordnar sig väl, på ett eller annar vis. Jag får väl flytta hem till mammsen igen isåfall ;) Så knapert med pengar tror jag inte att det kommer bli den här hösten och vintern iaf.  


Egentligen borde jag röjja undan lite här hemma, det ser verkligen ut som ett bombnedslag. Kläder överallt. Men jag kör mitt race och slänger allt i tvättkorgen och går ner och tvättar, så man får undan skiten ett tag :) Jag borde äta något innan men det är så tråkigt att laga mat till sig själv. Rickard jobbar och då äter han hos mormor när han är där. Maten står alltid på bordet när han kommer..Lite orättvist.

Men jag ska gå ner till tvättstugan sen ska jag åka upp till svärmora och titta till henne och hennes brutna ben. Stackare!   Maten får vänta en stund.


Jag börjar få resfeber. Vi har börjat se efter vad det är som ska med och vad som ska inhandlas och det ska inte dröja länge förrän resväskorna ligger packade här hemma. Det ska bli underbart. Jag tror att allt bara kommer gå uppåt och allt kommer bli bättre nu när båda vet att vi inte ska ta varandra för givet. Men det är ett annat kapitel och det ligger bakom oss..  


näe, nu går jag!



When you try your best but you don´t succeed



      

                                              Jag älskar dig ♥













En stor besvikelse och ett stort tomrum..
Hur ??  varför??
 





Sunshine



Det är lördag och jag är fortfarande sjuk, men solen skiner för ovanlighetens skull. äntligen!
Men det finns ändå saker som gör mig på dåligt humör.

Nu ska jag iaf åka upp till Annsofie och hälsa på henne Abbe och vovven Nelly :)



RSS 2.0