Från slott till kojja



mitt bland alla flyttkartonger, sopsäckar, dammråttor, sopor och klädhögar finns det ett köksbord. Där hittar ni mig sittande, käka varma mackor och dricker coca cola i min ensamhet. Det är nästan, bara nästan så att jag tycker lite synd om mig själv. Borde hitta mig på med något. Men efter en dag på jobbet och bärt svin tongakartonger upp och ner så har jag planerat att snart däcka. Hade tänkt åka till storstan å inhandla en storstor byrå och lite målarfärg när man ändå är där men hittar inte en gnutta lust och energi nånstans, så det får bli på torsdag. Jag hoppas på att kunna stänka på färgen inom kort. (säg ingenting om att måla om till min far då får han spunk)

 Jag känner mig laddad och ganska redo för att lämna sättravägen. tror jag



Imorrn ska det bli fint väder, varmt och strålande sol. Soffan är ledig och tänker utnyttja detta. 
Sen ska hon och några brudar till gå till blinkenbergsparken, softa på en filt och spana in Kenny. Hoppas att nån annan står för filt för min ligger förmodligen underst i en av alla 100 kartonger på vinden på storgatan... 8B (??)



nej, nog för mig. punkt och slut





 

tjugofjärdejuli



och när jag ändå är igång och skriver så fortsätter jag.

På fredagkväll, efter begravningen var vi bjuda på grillmys och vin hos Ida i Råda så jag och några av tjejerna drog dit.
Jag och julia tog väl hand om potatisgratängen, mycke ost skare va men Ida höll på att svimma för hon tycker att den redan är tillräckligt fet, men inte vi! skaré va så skaré!
Ingen potatisgratäng utan ost (?!) och man måste ha smör och salt på grillade majskolvar, annars kan de att kvitta.
Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram


och igår var det fest hos Elini, grillat på soldäcket nere vid sjön och cider i kvällsolen slutade med grisfest och bad i jacuzzin.
Tony skrämde skiten ur mig och julia så vi var tvugna att gråta en skvätt mitt i natten. Inte särskilt snällt. Lättskrämd och mörkrädd som man är så var det inte så långt ifrån en hjärtattack. brrr, jag reser ragg



Nu tror jag att jag ska vara snäll och erbjuda mig att åka till råda och städa upp efter alla minigrisar som bara vet hur man rotar till..
sen funderar jag på om jag ska åka till den nya lägenheten och slänga ett getöga. Så jag vet vad jag ska flytta med mig och vad som ska bort. Jag gjorde bra affärer med seiser igår. Jag borde sadla om och dumpa hemtjänsten





3 nötter i lyxförpackning



long time ago



Haleluljah vad jag har fuskat här och haleluljah vad mycket det har hänt sen jag skrev sist. Två veckor är en lång tid att behöva komma ihåg.



Jag har iallfall vartit i st tropez och firat Hannibal och bobo att de har fyllt 25! Det var stooort tycker jag. Man åker ju inte dit varje helg liksöm. Jävligt lyckad kväll iallafall.

Sen har jag ju jobbat en hel del mellan varven. Jag har även spenderat mycket tid med min bästaste bästaste vän schulija. Vi har badad, käkat glass och druckit bubbelvatten ett par gånger i veckan iallafall för att vila levern. Det har varit allt för mycket av det goda ett tag nu, men till helgen blir det jobb och då är det vila och cola som gäller. 


I fredags tog vi farväl av Göran.  En lugn, fin men jävligt jobbig begravning. Att se så många som ligger så nära hjärtat gråta och va ledsna på samma gång tog kol på mig!  Och blödig som jag är så tjöt jag minst lika mycket som alla andra. Fast att han inte var min farfar eller gammelfarfar. Inte ens släkting. Men självklart ställer man väl upp. 

Under veckan fick jag min lägenehet såld och alla pappren är ivägskickade och jag ska vara ur min stora, fina älskade trea den 15 augusti. och istället ska jag flytta tillbaka till storgatan i en 1:a. Känns vemodigt men jag ska erkänna att jag längtar. Det känns faktiskt riktigt bra.  Och tänk va pengar ja ska spara.. Jag kommer bli steeenrik. Jag har alltid varit avundsjuk på Joacim von anka. När jag blir stor ska jag bli som han. Pilutta dej




 








 

hakuna matataa



Mör i kroppen beskriver mig ganska bra just nu.
Nytränad, nyduschad och nyätad. Tredje träningsdagen idag och jag känner mig riktigt duktig.

Just nu sitter jag och kollar igenom dikter. Tänkte leta efter någon att kanske läsa på dopet som förövrigt äger rum den 3 september i sunnemo kyrka.. bra val!!  Vill dock ha en personlig så jag tänkte be Jullan om lite experthjälp.

Frågan är bara om jag kommer våga läsa den inför sisådär 60-70 pers... mjaaaaau!!

Har nyss talat med trollet i telefon. Han verkade inte lika glad över att höra min ljuva röst som jag hade hoppats men när han blir 2 år å moster ska köpa godis.. då kommer jag duga iallafall.. De vet ja!  =)


Förövrigt är livet ganska upp och ner.. 

Nu ska det bli solsidan-maraton här på sättravägen. Från säsong 1.. grymt!! :) 






 

--



i en värld full av idioter så står du först i kön.



6juli


Ulf Lundell sträcker alltid fram en hjälpande hand när dom jobbiga tankarna är på väg in över  

Lovely =)









grattis på födelsedagen evilmoe och klintan!! :)

RSS 2.0