-




These are the days when I can't forgive myself
Seeing those picture of you with someone else
I wish you were here to turn darkness into light
If you were here, tonight

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible



rätt eller fel?



ska jag, ska jag inte??

om man ändå kunde bestämma sig..

18 januari


snart är det onsdag och då kommer fader hem från thailand.
Det känns tomt och overkligt när det inte ringer 9 på morgonen och frågar om jag vill ha mat klockan 3.. :P
men det är typsikt pappa det, och jag saknar det där och jag saknar honom.


Medans Erik och Rickard har bosatt sig i soffan håller jag på att göra om lite här hemma. Jag och mamma va till ikea igår så nu är det time att förnya mitt crib lite. Små saker kan göra stora förändringar.. faktiskt :)


Träningen gick inte alls bra idag. Fel inställning och ingen motivation alls. men det blev några minuter på löpbandet iallafall, men inte så mycke mer.. tyvärr. Men jag tar nya tag och hoppas det går lättare nästa gång..


Träningsvärk


oj, en hel vecka sen sist. Det det syntes att på besökstatestiken också. Neeeeråt..
Men jag har varken haft lust eller något vettigt att informera om, det har jag inte nu heller egentligen. Energin finns inte.

MEN, jag ska anstränga mig lite och uppdatera er som vill :)

Jag ska säga att all tid och energi har förmodligen gått till all träning på gymmet som jag faktiskt, tro´t eller ej har spenderat all min lediga tid den här veckan. Samtidigt som jag har jobbat en hel del. Men jag är glad och det känns som om träningen har blivit en del av vardagen, en vana liksom. Jag hoppas att det fortsätter såhär. För nu är jag (malin och jessica) på gång. Jag ska bli biff =)


Jag har faktiskt nästan nyss kommit hem från ett riktigt jobbigt och svettigt pass.. Jag och malla pressade oss med intervaller på löpbandet i 30 min. Ruggigt plågsamt under tiden men ûberskönt efteråt. Efter det blev det ett styrkepass. men mina ben var som spaghetti och min mage (som har varit väldigt utsatt den här veckan) skrek av smärta! :) men eftersom jag redan har gjort mina tre pass var bara dagens pass ett plus. OCH- jag är riktigt nöjd!

Därför ska jag unna mig lite extra idag. Med God mat, godis, ostkroker och Cola. Det får nog bli fläskfilé och potatisgratäng idag,. eller pizza :) Mmm. Det tycker jag själv att jag är förtjänt av :)


ha en bra helg!

hurra för schulija



fanfanfan sofia.
hur kunde jag kunna tro att det skulle bli en lugn fredag? ( jag firade julia för att hon fyllde 19 år nu den 7, fast hon inte var med på självaste festen) Grattis sötfis!!

Det blev f'n både alkohol och spel spelande. Men för första gången ballade det inte ur och det känns helt fantastiskt. Nästan ofattbart faktiskt.

Klockan är nu halv 6 och jag och Rickard har smidit planer för en liten roadtrip, bara han och jag och det ska bli  underbart att få komma iväg en sväng :) Det behöver vi  ♥

nu ligger jag här, ska låta john blund komma och ta hand om mig i några timmar för imorrn blir det gymmet. Rickard gick partaj han och det betyder att jag har hela sängen för mig själv. 


nej, nu ska jag sova innan jag hinner känna efter att jag är för alldeles för hungrig.



måste bara poängtera att jag är nöjd över min nya mobil,(1000 år efter alla andra, I know. men den andra var trött på livet annars hade jag aldrig bytt) och jag vet EN som är lite lite lite avundsjuk för att jag har touch och inte han. FÖRENGÅNGSSKULL är jag värre. Det känns fantastiskt bra!! 
  :D


Jag vet att jag ligger lite efter i utvecklingen när det gäller musik, men det är inte förrän nu
jag insett va skön den här låten ä.. ta er en lyssnare


Fredagsmys


ja, va säger man.. träningsvärk har jag iallafall. Mina armar väger bly!
men det är ju skönt. Nu är det bara att fortsätta! Go girls :)



Nu blir det lunch med efterlängtade madde, sen ska jag göra nått åt min übersköna utväxt. Sen blir det taccos hon malla och erik. Fast idag skippar vi både spelen och alkoholen så får vi se om det går bättre den här gången. Ha,Ha..

nopp, dags att klä på sig.




  tycker den här låten är skönt. Det ger en verkligen en adrenalinkick på gymmet!! :)

Det som inte dödar en, gör en bara starkare


Nu är jag starkare än någonsin. Fan va skönt de känns, ett steg i rätt riktning. De tar sig. Sakta men säkert!
och Jag har äntligen kommit på att jag är ingen som man bara trampar på och kör över när man känner för det.. jag var, men inte nu längre! :)



Imorrn ska jag och malin ha en relax dag. Först ska vi till hälsan och fixa gymkort, sen blir det ett träningspass, sen går vi vidare ner till badhuset och simmar några längder. Efter det blir det babelsiiin i bastun!! :)
skön dag, yepp.


nu blir det tv:n ett tag. Snart paradise hotel :)
natti

Livet är bra underbart



igår blev jag bjuden på myskväll hos malla, lägg märke till ordet MYSkväll, slutade dock lite halvlullig efter några glas vin ;) Där ser man hur van jag är och hur mycke alkohol jag behöver för att bli påverkad. Men vi (iallafall jag) hade det mysigt med massa prat :) klockan var två när jag kom hem och då var det hockey som gällde, som somnade jag skönt i min säng.


måste bara påpeka att det känns som det är något stort på gång. nånting som händer som jag egentligen inte vet om jag vill hända. fast ändå vill ja de.. jaja, skitsamma. Invecklat och konstigt men vi får se om magkänslan har rätt eller ej..



Nu ska jag försöka få med mallaballa på en promenad. Tror dock att jag kommer misslyckas, men jag ska försöka.
Jag känner för att göra nått galet, vet inte vad men bara hitta på nått som gör att adrenalinet bara flödar. Nån som har förslag?!


Ikväll får vi se om Elina har lust att hjälpa mig med håret, lite lett på att se ut som en fågelbo..


tjofljöt

vem bryr sig om det heter bör eller borde?


jag borde jobba
jag borde tjäna mer pengar
jag borde träna
jag borde äta mindre
jag borde ställa upp mer
jag borde bli en bättre person
jag borde bli en bättre flickvän
jag borde ta mer ansvar
jag borde inte bry mig så mycke
jag borde vara mer med mina vänner
jag borde bry mig mer om de personer som ligger näsmast hjärtat
jag borde leva livet
jag borde lyssna mer på mig själv
jag borde gå..







RSS 2.0