we made you


we made you med eminem är bra. Inte för att jag är något fan av honom men det här låten är faktiskt ganska skön.

Idag skulle jag ha sluta 4 men vi var så gott som klara med allt så vi lämnade in böcker sen slutade vi!! Vilken känsla det är när lärarna säger, " jaha då var det här den sista lektionen ni har då".

4 kurser avslutade jag idag. :)

Handledning
Utvecklingsstörning
Svenska B
Sjukvård




så när vi slutade drog jag upp till rickard och mös där en stund, han hade inte gått upp än så det var skönt att krypa ner en stund, men jag hade inte för mycket tid till att ligga kvar för jag skulle hem göra naturkunskapen som nu är färdig! :)
Imorgon har jag bara en lektion och då ska vi ha ett oförbrett prov i arbetsmiljö och säkerhet sen är den kursen också slut. Sen tar jag helg med stora förhoppningar om fint väder :)



Nä, nu ska jag åka upp till Rickard igen. I can´t get enough!
sen halv 4 ska jag jobba. Livet är att bra underbart ibland, är det inte det så säg??!  :P



       

Den här bjuder jag och Buz på   ;)

Du är allt jag ber om


det börjar kännas nu att det börjar dra ihop sig för skolavslutning och student. Kurserna börjar ta slut och man har nästan inga lektioner lektioner, och om vi har det så börjar dom bli slappare. Ska försöak röja undan lite skolarebete innan helgen så kanske jag får sovmorgon på måndag, till 12 och sen sluta halv 2!!! :)


Nu är jag hos pappa en sväng men ska dra mig ner till skolan igen för att träna på revyn.
sen ska jag träffa Min Prins v




tittade på livet är en schlager på en av lektionerna igår, vilken film!! Jag älskar den !! :)


They not gonna get us



åååh, min hjärna har blivit lurad. Det luktar rostat bröd så jag har hela tiden suttit och föreställt mig röstat bröd med smält smör.. men när jag gick in till köket blev jag djupt besviken, Pannkakor!! men men, mat som mat :)


Julia frågade mig nyss om jag ville med på fotboll men jag har precis kommit hem från Hårfager och jag har prov i ellära. Skitdrygt ochskittråkigt men det måste göras. Så jag ska sätta mig med det nu så får vi se om jag hinner med fotbollen.
Det spörs..



1,5 vecka kvar tills betygen sätts! :)


neeej, hejjhopp!


Livrädd


Rickard dängde mig på minigolf förrut, men 5 ynka poäng. Men det var nog kanske räddningen på kvällen dä. Men jag lovar, jag ska ha revansch =)



Julia är på väg hit nu så vi får se vad vi hittar på. Massa prat antar jag :)

På tal om Julia. Julia och Rickards kusiner från Stockholm kom förrut. Och jag blev helt förskräckt, nu känns det inte som jag vill ha barn ens och för att jag skulle ändra mig skulle det behövas en total helvändning och det var precis vad Anton och Markus lyckades med!  Jag som alltid har velat ha barn! Men jo, jag vill ha barn men det får nog vänta lite till! :)


näe, see you 

Rubrik


Föredraget i aulan gick väl sådär, men lärarna var nöjda över min och sagas insats så. Det var väl inte hela världen heller men!! =)


Tänkte göra lite naturkunskap medans Rickard är hos Jonas men jag blev sittande här och på facebook istället. Bättre det :)
Det är onsdag, det är snart läggdags och jag är långledig nu. Det är tre ûberbra skäl till att Inte göra läxor nu. Inte särskilt ovanligt att jag skjuter allt framåt, men av någon konstig anledning lyckas jag ändå alltid lämna in i tid..


Har hört ryktas om att minigolfen öppnar imorgon så jag rickard och Jonte ska dra dit.- Om vädret tillåter så att säga.. Ska fråga schulie om hon kanske vill med också. Jag älskar minigolf, det är så mysigt och det ger en sån skön gemenskap på nått vis! Tummen upp till Hagfors kommun som tog tag i att göra nya banor och kosta på dom lite. ( tror väl att det var kommunen??) Det enda negativa är att nu när det är nya banor är man tvungen att komma på nya knep. På dom förra visste man ju exakt var man skulle skjuta eller valla för att få en hole in one. Vissa banor lutade, vissa var det en bula jämt framför hålet så man var tvungen att ta i, och på vissa banor skulle man absolut inte valla eftersom väggarna var alldeles för mjuka för att bollen skulle fortsätta rulla. haha :) Men trots alla dessa knep blev jag aldrig någon mästare på minigolf..


nu ska jag kolla runt en stund till sen är det john blunds tur att ta över..
natti på eeer!





Onsdag 20 maj


Jag hade rätt. Jag sa ju att Norge skulle vinna Eurovision :)


Nu sitter jag och har engelska. Borde göra klart bokrecenssionen jag som jag skulle ha gjort för länge sen, men just nu orkar jag inte. Det tar jag en annan dag!  Ska snart iväg och prata om omvårdnadsprogrammet för 8:orna i Aula. Lagom roligt, Jag har inte förbrett mig särskilt mycket..


Snart är det långhelg och Rickards kusiner från Stockholm kommer hem, Marknad och konfirmation så jag vet vad jag ska göra den här helgen också.


I måndags var jag med mormor till Karlstad. Handlade det sista inför studenten och en hel del därtill. Bikini, linnen, jeans, klänningar, smink medmera. Det är ju så roligt att handla när man har pengar!! :)




Nej, nu ska jag hämta mina grejjer och bege mig mot aula.. Nervöst!!

Im in love with a fairytale



Jag gillar norges låt!!
Hejja, hejja.. Får heja på dom då, för sverige kommer ju knappast vinna!! 



Killarna sitter och spelar poker jag myser i soffan framför tv:n.
Kanske skulle ha gått på avslutningsfesten ändå.. eller studentfesten. Men jag har verkligen ingen lust.  jag ska skärpa mig, jag laddar inför dom 2 sista veckorna. Jag lovar :)








6 månader idag. - 6 månader full av lycka !!!!! ♥ 

Trött och sliten


Imorse skrev jag att jag längtade tills klockan blev 4 så jag fick åka hem och snosa.. Här sitter jag, typ 13 timmar efter och har inte fått snosat än!! Blir galen snart.  men snart så.
Chefen ringde och frågade förrut om jag kunde börja jobba halv 4 så det var bara att blinka i ögat åt Eva så att vi fick sluta tidigare så jag skulle hinna, och jag hann, så jag gick direkt från skolan till jobbet. PENGAR, PENGAR PENGAR
Får en skapligt bra lön nästa månad.  Mycke pengar för så få arbetsdagar. Härligt :) Får iaf över 5000!! Mycke pengar det, om man bor hemma och inte betalar ett skvatt. Allt rakt ner i fickan. :)
 Får se vad jag hittar på för skojj. Tänkte åka till Örebro och hälsa på dom små trollen. Rickard saknar Tindra, Tindra saknar Rickard.. och jag saknar Moa och Linus!!

jaja,..

nu blire det soffan och tv:n




Helg


cyklade från Geijersholm imorse, det tog mig hela 7 minuter! haha, rekord :) cyklade snabbt som faaaan!


Sitter i datasalen nu. Har haft en onödigt lång håltimme. 45 minuter!! Kunde väl ha tryckt ihop lektionerna så vi får sluta tidigare i eftermiddag. Vill inte sluta 4 idag! Jag vill bara hem och snooosa :)
 
Ikväll bär nog iväg till sunnemo en sväng sen och efter det blir det garanterat taccos.. Mmm Mm mmMmmm,.,



näe, nu ska jag gå på lektion!!



Sug och svälj, trevli hälj!

Slutklämmen?!


åååh, va lett jag blir på mig själv. Jag hittar inte mitt USB minne där jag har alla skolarbeten som ska lämnas in inom en snar framtid!! Typsikt mig.
Jag har iaf gjort klart 2,5 av 4 uppgifter som ska lämnas in den här veckaan.. Gooodi!



Nu ska jag ta mig en promenad till Geijersholm, sen blir det nog några minuter på crosstrainern. TÖÖÖÖLIGT!!!
men ikväll är det Greys, något att se framemot. Nej, nu är jag tjussjuk så nu går jag.


see you!


:) :)

I'm gonna be the one who wakes up next to you



Efter ett träningsuppehåll på ungefär 4 månader har jag tagit tag i mig själv (Lite iaf) och börjat träna igen. Dock inte innebandy utan jogging, crosstrainer och promenader. Det får fanimej duga och snart är det bal och klänningen SKA PÅ, om det nu är så att jag måste bata för att få på mig den!! :)


Helgen har varit lung. På fredag var vi i sunnemo och grillade med pappa, sanna, viktor, rickard, anders och malin. Mysigt men den här gången kan jag inte säga att vi hade tur med vädret. Tur att pappa har stolbildstv i stugan så vi alla kunde titta på hockeyn iallafall ;) HAHA! Annars blev det väl mest en massa prat och skvaller.. Jag klagar inte!


På lördag var vi till åskagen en sväng, sen åkte jag och jobbade. Kvällen var hur lugn som helst och allt bar flôôt på. Många säger att det är så varje gång jag har larmtelefonen :P

Väntar på att chefen ska göra klart schemat inför sommarn så jag och smäckiedoo (kärt barn har många namn) kan börja planera semester :) :) och efter sommarn drar släkten till GREKLAND och sen blir det förhoppningsvis flytt! Looking forward to it!



Julia planerar fest som vanligt hon. Hon vill ha med mig till Karlstad på Erik Hassle den 30 maj och det vore ju hur kul som helst!  men det råkar vara så att Sofia Larsson tar studenten iår och ska förmodligen ut med alla andra studenter!! men jag ska försöka lösa detta. =D
 och på tal om fest så var det tydligen avslutning med laget till lördagen. Har lite panikångest för hur jag ska göra. Jag vill ju verkligen med men på något vis skulle det bara kännas helt fel och vreckat.. jaja, det är 6 dagar tills det är lördag igen!






  JAG VILL HA SOMMAR, JAG VILL HA SOL, JAG VILL HA STUDENTEN,
JAG VILL FESTA MED MINA VÄNNER,  JAG VILL HA SEPTEMBER och GREKLAND
OCH JAG VILL HA DIG :) :)

 och det bästa av allt, allt detta har jag eller kommer jag att få!! Lovely 





I would walk 500 miles
And I would walk 500 more
Just to be the man who walked 1000 miles
To fall down at your door








              ♥  ♥  ♥

student 2009


snart är det heelg.
Grillning, kubb, cider, jobb och massa massa mys med grisen, buz och Vicke.. och pappa förstås =)
BRA BÄTTRE BÄST!!


men först ännu en dretfredag med två prov!!



ikväll är det hockey!



Vollybollturnering


roligt att folk är glada för min skull. Tack, det uppskattas verkligen! =)



Idag hade vi vollybollturnering i skolan. Ett ord förklarar hela grejjer. Dretbeta! men vi är bra på mycke annat. Så tänker vi. Eftersom vi åke ut fick vi gå p till värmullsåsen, men jag, sara och gila sprang istället. Ingen lång sträcka och ingenting att skryta över kanske men alltid något. Något annat som är värt att nämna är att jag och grisen gick upp och ner för slalombacken efter det. och JA, det var jobbigt men med lite hjälp och stöttning av Rickard så gick det suveränt bra. Eftersom han sprang upp tittsomtätt så fick han vänta in mig lite då å då,. Väl uppe var det mysigt.. Det är defenitivt inte sista gången.  

Stegmätaren står nu på 17563. Good working söffi!




Nu ska jag gå upp och titta på hockey med Rickard. Mycke hockey nu...

Rock & roll

....If he wanna rock he rocks
If he wanna stay he stays
If he wanna go he goes..

Gooo låååt!! Kanal 5




dålig uppdatering, I know och jag vet att ni saknat mig..
men det råkar va så att jag är beroende av en viss person så jag kan inte släppa honom ur siktet och därför blir det så här- dålig uppdatering.



Valborg var hur bra som helst.  14 tjejer grillade, sjöng, lekte och var allmänt perversa så det kunde väl inte bli bättre. Sen drog alla till byn men dit ville jag absolut inte så jag åkte till Elinor på Ica för där var rickard. Men de drog till parken sen och vi åkte hem.


På fredag var jag med Annicka, Annicka, Lisa och Bella till Blinkenbergsparken och tittade på musikkåren när dom spelade. Haha. Tyckte det var lite roligt faktiskt men de var duktiga. Örjan var kung på trumpeten!! 
Han visade oss att han kunde låta som en häst och jag trodde jag skulle dö av skratt ! HA,HA
  Kvällen bjöd på fest.


Lördag och söndag jobbade jag och nu är jag dödstrött fast jag tog mig ledigt från skolan. Kände verkligen för en hel ledig dag och sovmorgon med älsklingen så så fick det bli.. och dagen har varit ûberbra!!!




Det har hänt en mängd med saker sen jag skrev sist men jag orkar faktiskt inte skriva mer så jag skippar det.

Annars är livet hur bra som helst och jag har allt och alla som jag behöver runt omkring mig! Livet är fantastiskt bra just nu!


                                    

RSS 2.0