you don't know how strong you are until being strong is the only choice you have



Livet är inte alltid på topp och livet är inte rättvist. De ska gudarna veta!




Det kunde ha varit jag.






28 november



inte nog med att One tree hill lockar 24 timmar om dygnet. Jag är inne i ett twilight stim nu också. Har spenderat några kvällar med Becca å Edward Cullen. Oh mama!!
Han får gärna komma å suga mitt blod. Jag skulle aldrig tacka nej!
jag finns på storgatan 8B!!!





     titta å njuuuuut :)

ingenrubrik



En gång gris, alltid gris


deep



One tree hill säsong 1 avsnitt 1. I´m still in love! Jag trodde att jag har vuxit ifrån Lucas Scott men icke! Han får mig fortfarande att le. Jag känner mig som 17 igen!! höhö
Sitter som fastklistrad framför tv:n. Jag får inte nog. =)))))



Igår var jag och mina arbetskamrater i gr 2 till bruksmästaren och åt. Gött vare, sen var jag med Ida som sällskap när hon var chaffis.
Sen somnade jag gott till OTH, har dock haft en rätt usel natt och nu har jag huvudvärk. Glöggkvällen hos sara verkar bli hos Em ikväll, men först ett pass på tranan.

Just nu känns denna lördag rätt deppig. Hoppas på en förändring inom kort. Jag är ingen deeeeep person.

nej, dags att rycka upp sig.



Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans






kramgoa skratt



jag vet ärligt talat inte hur ja ska beskriva helgen vi hade  i Örebro! så obeskrivligt jävla bra!!!
Humorn va inte på nån särskilt hög nivå men nån gång måste man ju bara få leva ut.. vet inte när jag skrattade så mycke, och det säger en hel del?! =)

Men skratt, gråt, berörd, mys, vin, glögg, öl, grogg, go mat, bra sällskap, trubadur, 25 åring, strömpis, twillight Edward, taxi, städning blad gator och torg, poliser, max, utlåst, efterfest, för lite sömn, bakfylla, mos å korv på shell i Karlskoga, hemfärd som tog nästan 3 timmar beskriver helgen rätt så bra.

Ha,ha. Oj vilka härliga minnen att lägga på hög. Blir varm i kroppen av tanken att jag har så många underbara vänner! <3 


* * *


Uppe med tuppen idag också. Har fixat med lite skolarbete och nu ska jag fixa fejset och åka till Karlstad och julhandla. Like it =)








Örebro höll i eeer



Näää, om man skulle lyfta lite på röven och börja packa inför helgen bravader. Har inte tänkt ut nått alls som jag brukar så det här kan sluta hur som helst. Kommer förmodligen riva ur varenda garderob och va ursinning för att jag behöver gå naken.. hm, konstigt de där.


* * *


idag var jag i grupp 1, jag har återvänt! I´m back, jag är hemma. Åh, va jag tycker det är kuligt å va där.
Det gjorde en bra fredag till en ännu bättre!


* * * *


Om 4 timmar går bilen mot Öret och ikväll blir det mys med tjejerna å imorrnfm är det kalas för lilla Linus som inte är så liten längre. Han fyller 8 år. Tänk att åren går och en annan har stannat i tiden. Sofia, 60 åååår?!



17 november



mina unika läsare hänger i trots min usla uppdatering. KUL =)


Idag mina vänner, har jag pluggat pluggat å pluggat. Gick upp tidigt imorse, gjorde en lyxfrulle och drog igång. Klockan är nu fyra, har 1,5 uppgift kvar sen är den klar. Har däremot en bokredovisning som hänger över mig och ger mig lite ångest. På tal om det. Jag har läst 51 sidor på 3 månader och den ska vara klar 5 december, de blir hankigt för mig å linda som inte ens öppnat bokfan!! :P


 * * * 

 Igår, den 16 november 2011 blev det bakdebut. Riktiga kanelbullar och de blev så goda att jag knappt tror det själv. Grymma om jag ska uttrycka mig rätt!
Råkade mosa i mig tre stycken till frukosten. De va bullarna som satte lite lyx på frullen. men dä va gött!




nu käkar jag igen. tog mig friheten och mös till det här i min ensamhet med kyckling å krokätter med mycke mycke mycke pommeskrydda å creme fraisch! Dä ä mat för en kvinna som mig dä!


Ikväll är det boxning som står på schemat. Svårt å lista ut vems face som jag ser framför mig.. ;)


snart helg. å imorrn drar jag till Örebro med brudarna! Kan bli ännu en klassisk helg!
sug å svälj

all you need is cover



åhoj vad länge sen. Inte gjort ett enda litet spår här på några veckor, och jag kan avslöja att det har hänt en hel del sen dess men det behåller jag för mig själv. Jag har iallafall förstått vilka som man kan lita på och vilka som står en närmast hjärtat... och vilka som bryr sig om mej! Och det tackar jag för! Ni är mitt guld ♥


Just nu känner jag fruktasvärt mycket hat till vissa personer. Hat!  och jag blir alldeles kall i kroppen när jag bara nuddar tanken. fyyy fan!!


Men nu ska jag fokusera på mig och mitt. Nu kör jag!! :)














RSS 2.0