En riktig Bradag :)



Jaha, då var första arbetspasset gjort, bara ett kvar på källgården. Dagarna går fort när man jobbar och jag ligger som en död padda i soffan när klockan är halv 11 på kvällarna. Runt 2 tiden väckar rickard mig och frågar om jag inte ska gå å lägga mig i sängen istället, men då svarar jag tydligen "varför då? jag sover inte ens"
haha. men ja är så trött på kvällarna så jag skulle nog kunna stå och sova om det skulle behövas. 

Jag brukar fråga honom om han inte kan bära in mig till sängen som pappa alltid gjorde när jag var ett sött litet barn, men rickard totalvägrar av nån konstig anledning. Kan de vara för att jag snart är 20år eller för att jag inte väger som en fluga längre? känns som om jag är i jämnvikt med en fet kossa just nu.. (det ska bli ändring på de så fort allt lugnar sig lite)
Iallafall brukar han lyckas övertala mig att gå in och lägga mig så med trötta ögon gör jag en rusch på 2,5m och dyker i sängen. Sen somnar jag innan jag hunnit lägga huvudet på kudden. Sängen är ruskigt skön och bra att ha ibland =)

Vi har haft besök hela natten. Erik låg på soffan när rickard väckte mig imorse kl 6 och en helt annan rickard hade tydligen varit här också.
Eftersom min rickard har varit uppe hela natten och var vaken näre jag gick upp var frukosten nästan serverad när jag skulle käka. Det kallar jag lyx.

Sen fick jag vakna till ûbergoa, värmande och underbara ord imorse. Sånna ord man blir överlycklig, glad och sprallig av.  Alla dom där orden man vill höra áv en av dom man älskar mest på jorden :)
(Sånna ord vaknar ja ju inte varje morgon kan jag säga.)
 jagälskardig


****


har även hört dåliga och jävligt tråkiga nyheter om en nära vän.
(Jag tror du vet vem du är.)
Du vet att jag alltid ställer upp och att vi alla, -dina vänner alltid tänker på dig och vill ditt bästa.
Du vet vart jag finns och att du alltid är välkommen till oss.
Vi gör allt för att du ska må bra och vara lycklig. Och kärleken, den kommer och går.

Det ordnar sig alltid ♥




nej, nog för today.
dags att göra sig klar och gå vidare till källis.


onsdag



ny dag, nya möjligheter.

 Idag hoppas jag på att han ringer! går bara runt och fantiserar. Och med de stora förhoppnngarna jag går runt med, kan jag bli ruskigt besviken!
Egentligen är det bättre att ta dagen som den kommer, men jag vill, vill, vill!!! =) 
Enligt aftonbladets söndagsbilaga så skulle fiskarnas turdag vara torsdagen den 24:e så Imôra kanske jag får ett telefonsamtal, med ett lyckobesked. Snälla, håll era tummar också =)


Den här veckan har varit en jobbig och stressig en. Inte bara för att jag lever i en fantasivärld just nu men också på jobbfronten.
Inte för att klaga men det blir så mycket på en och samma gång. Ibland har man inte jobb alls på flera dagar och helst plöstligt jobbar du 7 dagar i sträck.

Jag jobbade helgen som var, sen måndag. Jobba kvällen idag, källgården imorrn, tranan fredag. Sen blir det att jobba tre nätter på rad. lördag, söndag och måndag.
Min nästa lediga dag är alltså på onsdag nästa vecka, eftersom jag går av på tisdag morgon!!
det blir pengar, brukar man få höra, Men pengar är faktiskt inte allt. Det är faktiskt skönt med lite ledighet och ha ett liv innimella. Även om man är vikarie.  
Jag vill ha ett fast jobb med fasta arbetstider så man kan planera sitt liv.


Jag skulle ha tränat varje dag nu under veckan men fått jobba istället och har varken hunnit med att träna eller handla. Det betyder att det fortfarande ekar i kylskåpet, Men det får ordna sig. Jag får handla imorrnkväll. Ska föröska träna då också. VI överlever! Tur att fader bor nära och är så hjälpsam att vi får äta hos honom :)


Nästa helg bär det av till Örebro med ett stoooort tjejgäng. Vi ska relaxa på spa´t på Gustavsvik, sen blir det utgång :)
Nått att se fram emot, som ett ljus i mörkret :)


Nu ska jag ta mig en promenad innan jobbet, sen måste en matlåda fixas.

hadä

hejsanhoppsan lilla Plutt




Gud vaad jag längtar. ringde igår och la ett bud så jag hoppas verkligen att det går hem.
Orkar inte gå runt och vänta. RING TILL MIG NU, det är en order :)


När jag vaknade imorse hade jag ett missat samtal från jobbet. och det har inte jag ens hört!
Jag är dödstrött dygnet runt och jag bara sover. Jag som alltid har varit lättväckt. Hur går det till??
Lett på mig själv är jag och har lite smått ångest för att jag inte är på jobbet nu!
Istället ligger jag bredvid grisen som sover och tittar på våra bästa år. Ett program som blir bra för att det är så fruktansvärt dåligt, men  ändå orkar jag inte sluta titta. =)


Idag är det en såndär dag då kylskåpet ska fyllas på och vi ska betala räkningar. Inte så rockigt det heller men..
Iallafall så behöver jag handla. Det ekar i både kylskåpet och skafferiet nu. Och idag blir det antingen kött- eller kycklinggryta som serveras till middag. Vi får väl se hur den smakar :) Härom dan gjorde jag korvstroganoff och igår tonfisksås och tro det eller ej men det var faktiskt gott. Börjar fan bli riktigt bra!! ;) haha

(Rickard tyckte dock inte att det lika gott, men duger inte maten som står på bordet får man vara utan. Det sa alltid mamma och pappa till mig när jag var liten och kräsen, men som ni ser så överlevde jag. Jag är inte ens mager, så ner gick väl maten?)

Just nu känner jag mig som karlsson på taket. "Jag är en man i mina bästa år. Lagomt tjock, genomklok, en vacker man i mina bästa år. "




blir sugen att titta på den filmen nu. Kanske ska gå upp på vinden och hämta min video och ha Astrid Lindgren maraton ikväll?? :)

va heter du mer än August?
"jag heter inte August, jag heter svante"
jaha, fortsätt med de då

Jag dör!!! Min humor =)



Nu ska jag hoppa lite på rickardo så han vaknar. Lessamt och sitta här själv..

ha dä

fredag




Det är helg! Det är fredag och det är time för mat :)

jag ska snart skala potatis. Hemmagjord klyftpotatis, fläskfilé och vitlökssås.
Det är mumma det :)


Nyss kommit hem från gymmet så jag tycker själv att jag förtjänar en riktigt god kvällsmat.
Känner mig ständigt trött och sliten nu förtiden. Töligt att inte ha ett fast jobb med regelbundna arbetstider. Det tar på psyket. Det känns så iallafall. Man bara slöar om dagarna och när man väl jobbar är det också bara jobbigt.
Sen tycker jag att jag bara Sover o sover men känner mig aldrig riktigt utvilat. Dretjobbigt faktiskt.

Men jag ska bli den vanliga possitiva sofia inom kort, - med hjälp av lite tabletter och en bättre kost kanske man blir piggare. Mer näringsrik mat skulle nog inte vara så dumt :) Och när jag säger tabletter menar jag typ B och C vitaminer. Jag håller mig till det hälsohuset och apoteket erbjuder. Tro inget annnat =)




Nu sitter jag och tittar på The Hills och The city. Bra program det! :)
Hade velat se matchen som tjejerna spelar mot munkfors men nergin finns inte. Inte tiden heller just nu. Magen skriker efter föa. Och faktiskt har jag jobbat idag och träning direkt efteråt. Inte förrän nu har jag landat ordentligt.
Jag däckar väl i soffan klockan 10 som vanligt jag. Men jag har lovat sällskapet att försöka hålla mig vaken under tiden det är hockey. Klockan 20 är det matchstart. Sverige- Vitryssland ch då ska jag väl vara vaken åtminstone. Sen hoppas han på film men det vettu tusan. Men jag ska göra ett tappert försök. :) 


Igår var det match på valhall som gällde. Färjestad var här på besök och det bästa av allt var att jag blev bjuden. Rickard bjöd mig på sin egen födelsedag. Generöst va?? =) 
Jag måste erkänna att jag blev lite smått uttråkad, gnällig och tjurig under matchensgång men efter en godispåse i periodpausen blev jag genast mycke piggare. "Nån" kallade mig skitunge. HAHA
 Men jag var iallafall såpass intresserad i slutändan att jag vet att Färjestad vann mot linköping med 5-3. 


nu blire käk!
ha de!
 

onsdag



roligare kan man faktiskt ha en onsdagkväll..
sitter här hemma i min ensamhet och äter en apelsin som tog mig, ja ensådär 13 minuter att skala. Och på de minuterna hann jag säga ord som gör att Gud numera hatar mig, bli irriterad och slå ut två vattenglas!! 

var rickard tvungen att ställa glasen just där??!?!


Näe, nu fick jag dåligt samvete, det var inte hans fel. Nog för att han ställde dom där men det är ju jag som alltid är så klantig.  Sorry baby :)

Jag har ingen kontroll på armar och ben längre. Vet inte om det är en liten skada på hjärnan som börjar smyga fram.. ;)  Haha..




Idag har jag varit ledig så jag har fixat lite inför helgen. Drycker och alla ♥
dagspresent till älsklingen och kort som ska skickas till farmor och mormor.


och ikväll ska jag för "ovanlighetensskull" åka upp till valhall och titta när baby spelar. (för jag har ju inte spenderat så gott som varje onsdakväll och söndagarna där i snart 1,5 år ;) ) men jag gillert. 
MEN för ovanlighetenssskull ska jag ta mig en promenad upp. Det händer inte varje dag. 
 
optimistisk som jag är tror jag att de tar deras första 3 poängare ikväll men så säger jag alltid.. :)



Till morgonen ska jag och Rickard och iväg och kika på en sak. Hemligt!!  Och jag hoppas det går vägen :) :)


måndag, snart helg



arma mina been! 
Rickard skjöt en stenhårt puck på mitt smalben när vi var och åkte skridskor höromdan.
Jag fick inte ens höra ett förlåt, det enda han orkade kläcka ur sig när han chippade efter luft var att jag lyfte på fel ben!! Det värker fortfarande..


helgen har varit kanonbra. Fredag blev det faktiskt bastubad och singstar i geijersholm. Killarna kastade pil också. Klockan blev väl halv 5 innan vi började balla ur. Vi hade verkligen ingen lust att åka hem så vi sov kvar.

på lördag tittade vi på film hos jessica och robert. sommar med göran. Eller va den hette. De som känner mig vet att jag har minne som en guldfisk och är direkt dretbet på filmer. Men den var bra. Min humor!! :)



nej, skulle ha lagt mig och tittat på baksmällan nu men jag tror faktiskt att det får bli sängen istället. Imorrn för det bli ett pass på gymmet.
Sen ska kylskåpet fyllas på, avloppen ska rensas och mamma kommer hit och ska plantera om blommor. Hektiskt dag!! :)


natti

Fredag



äntligen helg.
Min vecka har förvisso varit väldigt slö men det är alltid skönt med helg.

Ikväll blir det en myskväll med gänget och några vinglas. Det lutat också mot bastu, om vi tjejer får bestämma men det är väl som vanligt dä - Nej med stort N och utropstecken!


Igår var jag på informationsmöte med med Villan. Det var verkligen intressant och jag hoppas verkligen att jag lyckas gå hela vägen, men den är lång. Vi skulle boka in en dag så skulle de komma hem till oss och prata lite och se hur vi har det. Om det sen är något att gå på. Jag hoppas verkligen det!!



Har även hunnit med en tur till Karlstad. Sov hos sanna onsdag till torsdag. Det var mysigt. Åt ûbergod mat på onsdagkväll och på torsdag shoppade vi. Blir nog kanske en natt eller två till veckan också.

egentid och andrum... !!!! ahahahaha, jag dör.


jaja, nog om detta.
Jag har nyss varit till apoteket så nu ska jag knapra i mig ipren så jag blir bättre tills ikväll! imorrn kan ja va sjuk


tjoflöjt

meet me halfway



jobb, jobb och åter jobb. Det har rullat på rätt bra hittills och man kan faktiskt int vara annat än glad. Visserligen finns det dagar man bara vill slänga telefonen i väggen ett par gånger när den ringer, men klok som jag är går jag istället upp och ser allt det poositiva som dagen har med sig. - Goa och glada arbetskamrater, matlådan, löningen i slutet av månaden och att sen få komma hem till en person som betyder oerhört mycke för en och som man har längtat efter en hel jävla dag.. :)

Nu har jag nyss käkat. Jag ska jobba en hel kvällstur idag. Det känns som om det var evigheter sen. Annars brukar vi vikarier få göra kortkvällar och börja halv 4. Ett perfekt pass det :)

Imorrn är det en dagtur som gäller. 7- 16, sen ska jag, som det ser ut nu, åka ner till Buz i stan och vara kvar där ett par nätter. En åtminstone. (om allt blir som planerat så-att-säga, vilket det inte brukar) Så slipper hon vara själv så länge. Jag vet att hon saknar söstra innimella, när det gått för länge utan att ses och någonstans, långt där inne vet jag att hon älskar mig mest på hela jorden ;)

Men det blir jobbigt att sova utan skrutten ♥





jag blir partysugen när jag hör den, får nog bli ett litet kalas til helgen. Ett vinglas elelr två iallafall.
Tänkte höra med dom andra om de hänger på 3 apor. Jag tror faktiskt inte att de sviker :)






Nej, nu ska jag göra mig klar och gå. Ha dä



RSS 2.0