Nästan perfekt



Imorrn kommer Sanna, Viktor och Lille Alexander hem!
OCH ELINA!!

som jag har längtat!


Snart midsommar. Håller kniven mot strupen på väderguden!

student o 20 årskalas



Min gamla kropp har visat klart och tydligt att den inte fixar tvådagars. Min söndag var inte att leka med, trött, bakis, halsbränna, ett uselt humör och ett kortpass på jobbet. Gick bra men på måndagen vaknade jag aldrig men jag lyckades känna efter och insåg att jag faktiskt hade ont i halsen och feber. Jag skyller på Linnea Eklund som lurade i oss både 3 och 7 snappsar koskenkorva på  kalas lördagkväll. ufff..

MEN!! jag hade kul! En riktigt bra helg. På fredag firade vi Abbe på studenten, sen parken, som inte va lika rockigt. Kan säga, med handen på hjärtat att det var sista året jag var till parken på studentfredan. Min tid är förbi..



Nu blir det mat och sen jobbet. Borde dra fram snabeldraken men jag antar att dammråttorna ligger kvar imorrn också.













14 juni tvåtusentolv



 Trött när klockan ringde, trött efter lunch och ännu tröttare nu, halv 7. Vet inte varför jag går runt och känner mig som en zombie hela dagarna.  Men hittills har det varit en bra dag ändå =)

Min sköterska gav mig beröm på jobbet idag, läkemedelsprovet satt som ett smäck och resultatet kunde väl inte ha blivit så mycket bättre.  1 fel på två prov var mer än godkänt tyckte hon. Jag är också nöjd, fast jag borde klara det här proven felfritt, efter 3,5 år! Men det känns så bra att få bekräftat av någon som kan att man faktiskt kan. Krånglig mening men det blev bra i sluteeee.


Nu ska jag hoppa i duschen och sen sätta på rena sängkläder, gött! min lägenhet har blivit rena rama pippstället nu på senare tid. Min lägenhet lånar folk i smyg när man är lite s-s-sugen. 
 

Tillägger (!) att självaste jag inte befinner mig på plats då utan letar mig annan sovplats!
 Ibland är jag bara för snäll.. =)))    

Em blir min döööd



har blivit bortskämd av Jennie och barnen nu i flera dagar. Maten har varit färdiglagad och stått på bordet när jag har anlänt! Fy fan vaf bra jag har det. Ändå deppar man ihop ibland.


Nu är EM igång om min kära granne skrämmer livet ur stackars mig, jag är ganska upptagen med annat men killarna håller mig uppdaterad ändå. Väggarna vibbrerar.


Imorrn blir det ett extra pass på jobbet. Jag hade sett fram emot min 2 dagar ledighet men så är det. Sommarn är på ingång och en semesterdag ska jag kunna kosta på mig. Snart är det midsommar =)



yeay!!




vart du än går






för mig var du livet

--




det är nu det är dags att borsta bort smutset och rycka upp sig.

it´s just a fuckin' car



woopwoop, jag har bestämt mig. Nu ska min pluttbil säljas, inte med torrt öga. Men det är på tiden att investera i en nyare och större skönhet. Magkänslan tyckte att det var dags nu efter massa tvin fram och tillbaka.
Jag tycker själv att det är dags att göra nått för mig själv och att det är dags att unna och kosta på sig lite.

yepp, nöjd med beslutet. På torsdag kommer första spekulanten. Vi får se hur det slutar. Annars blir det blocket och hagforstorget. :)




tummen upp för mig och min magkänsla ;-)



somebody to love




åh vilken grym bröllopsfest marie och tobban hade i lördags! Go mat och dryck, tipspromenad, fina tal och dans ända in på morgonen. Halv 5 kröp jag ner i sängen och john blund tog mig med storm.
Söndag morgon var inte lika rolig, vaknade halv 9 med världens värsta huvudvärk. I med ipren och somnade om. Vaknade halv 12 med universums värsta huvudvärk, I med mer ipren! Sen gjorde kebabrullen sitt och jag blev människa igen. Kvällen bjöd på BB-final med en hög blåbär, chips och dipp. Bra kväll!!



En dag på jobbet var kanske inte vad jag behövde idag kanske men I made it!

** *

på tal om bakfylla så missade jag förmodligen världens roligaste personalfest men vad gör man,. Jo men ser till att det blir en till inom en snar framtid!! yeay!!



RSS 2.0