Hellogoodbye



Gott nytt år på er!


Nu ska ja, rickard, hôlma, jessica, erik och malin dra upp till slalombacken och åka pulka, och för att inte riskera att frysa ihjäl laddar vi upp med grogg! :)

Ha en bra natt allihop.


goodbye 2009, hello 2010 :)
jag har gjort en lista med vad jag ska göra mer eller mindre eller bli bättre på 2010. Den listan har jag gömt så den kommer aldrig nån att hitta, hur mycke man än letar. Och listan är det bara jag som kommer se. Det nya livet börjar imorrn!!

hare gôtt

julen 2oo9



Tack gode Gud för att det finns toaletter! Nu är jag nyätad och nyskiten så nu ska jag lägga mig i soffan och jäsa lite tills nästa gång.
Hoppas bara det inte är magsjuka!


Julen har varit toppen. Bland dom bättre jag firat faktiskt.

Självaste julafton bestod av 1o timmars jobb, Geijersholm, god mat, cider, vin, öl, snapps, skvaller,prat, paket och massa spelspelande. Kvart över 5 gick jag och la mig och då var det fortfarande fullt ös i huset :) En perfekt kväll helt enkelt! Tack för det <3

Sen var det juldagen, det betyder julfirande hos pappa. Vi va alla letta på julmat så det fick bli taccogratäng :) sen paketen.. Fick blandannat en soda strean av farsgubbe. Det bugar jag verkligen för. Den kommer bli väl använd.
Senare på kvällen var det jonte som väntade, men först förfest hos beccaboo. KUL! Det var precis vad jag behövde. Tack allihop<3


Annandagen innebär att släkten samlas hos mormor. God mat även där och paket. Bra att ha stor familj och släkt så man kan fira jul flera dagar. Det gillar iallafall Rickard. Han är fortfarande som ett barn och ligger vaken kvällen före och tänker på vad som ligger i paketen under granen :) sööto ... *

Sen var det jobb som stod på schemat, Natten gick fort och pengarna bara rullar in, och .. jag klagar inte.




nopp, nu orkar jag inte mer..
snart nyår och det tror jag vi alla ser framemot. Det kommer bli en toppennatt med superbra sällskap! <3
Vi värmer upp med pulka och cider under dagen, sen är det bara att tuta och köra..

ha dä bra gott folk!






all I want for christmas is you

Jag har allt jag behöver och livet är på topp just nu!!



skulle bara hälsa alla en riktig God Jul och speciellt alla mina vänner, 
utan er skulle jag ha det så bra nu som jag har det. Tack för att ni alltid ställer upp!! 
Ingen nämd,ingen glömd






 
                              
  

                        Sköt om er och var rädda om varandra ♥





21 december


Äntligen är så gott som alla julklapparna köpta och inpackade. Känns ûbergôtt.
Ska bara packa in ett till, till Rickard och köpa nått mer till farsgubben. Sen är allt done.

Det känns ju verkligen i plånboken att det är jul. Den ekar rätt gôtt nu må jag sägag. Tur att det är löning den 23:e.
 Jag har köpt julklappar för mer än 2000kr tror jag, men så är det när man har stor familj x 2. Vi är 7 st bara i familjen, sen har jag ju en till familj som betyder otroligt mycke och som är värda en hel förmögenhet. Men ag och Rickard delar på det så det blir ju inte så dyrt i slutändan ändå. Men jag tycker ju att det är kul att köpa.
Jag köper aldrig nått till någon under året så då kan jag gott kosta på lite till julen :) Roligast är ju att köpa till Bus och Rickard. SKulle kunna köpa hur mycket som helst, men igår sa plånboken stopp efter att ha köpt en hel del annat.


Idag ska jag och Rickard göra ett nytt tappert försök att få upp granen. (Jag sa tidigare att vi skulle knycka en men ärlig och beskedlig som jag är fick de bli plastgran, som vi fick av pappa) Jaja, igår när vi skulle få upp den var vi både nära ett utbrott som vi kan kalla ett riktigt psykbryyt.
Granen var sne, den barrade även fast den är i plast så jag var tvungen att dammsuga OCH rickard tänker med k´ken, så vi blev letta och la den, eller ja, vi kastade i den tilbaka i kartongen.
 rickard skulle försöka idag igen, antar att det blir ikväll när jag har gått till jobbet så han får göra som han vill .. :)

*****


Helgen har bara sprungit iväg. Skönt med en helledig helg. Va alldeles för länge sen sist. Jag kommer inte ens ihåg när. men på fredag iallafall var vi båda trötta efter en hård arbetsvecka så vi var på hockey sen däckade vi i soffan. Lördag var det lagfest som stod på schemat och jag blev inbjuden. Tack för det :)
Så vi åt på Milano sen drog vi hem till Chirre och drack glögg och spelade spel. "Med andra ord" och Charader. Mitt lag vann såklart. Jag, Chirre och Schuliett.  
Sen åkte jag till Marie och Pollack för att hämta Rickard som spelade poker. Han vann så han gav mig lite av potten och sa att jag skulle köpa mig nått jag ville ha när jag var i Karlstad igår. Gooding!
Jag köpte mig en skjorta sen bjöd jag lisafisa på mat :)


Just nu skulle jag inte vilja ändra på något i mitt liv. Just nu är allt så himla bra och jag är ständigt glad och lycklig. När allt känns såhär, är livet underbart!! :)


******


Nu funderar jag på att ta mig en promenad till geijersholm och tillbaka. Ska ta mig en titt på det nya köket som är klart när som helst. Gött, för Örre har lovat att han ska bjuda oss på så mycke go mat när köket var klart. Det ser jag framemot :) :)







hektisk dag ;)


börjar jag få ögoninflammation tro? kliar som f´n i ögonen och ögonlocken är svåra att få upp, nästan ansträngande faktiskt. Ringde Dr Halvardsson och han ställde diagnosen, Icke ögoninflammation. Men ja tvivlar ja. Jag tror bara att det inte slagit ut än, utan det är bara början.

Men jag vill inte äta nån pencillin nu när det snart är jul och avstå från alla fester och all alkoholintag som julen erbjuder. 


Ska snart gå ner till pappa och äta lite, innan det är dags för jobbet. Skulle behöva sova lite innan också. Annars blir det en jobbig natt för mig. Sen skulle det vara kanonkul om jag hann ner till Jessica en sväng också..
mycke att stå i. Kanske ska stiga upp och klä på mig. Orkar jag? nopp. Jag ligger en stund till tror ja.
Ska lägga i från mig datorn en stund så ska jag nog kunna somna till.

Dags för John Blund   

lyckodag



haha, va glingt det är ute. Jag har sett flera stycken som har varit nära att dra sig i.. Både tobbe och Jessica. haha, jessica, det såg för roligt ut!! Ser det fortfarande framför mig :)

Roligt när folk ramlar, helst slå sig lite också. (inget allvarligt, bara få lite ont ;) ) det är roligt, men bara om det inte är jag själv som skämmer ut mig..


Dagen har bestått av promenad, mötte Tobbe på vägen så vi gjorde varandra sällskap en bit, sen svängde han av vd sig men jag fortsätte och gick ett varv till. Tro det eller ej, men jag ramlade inte en endaste gång. Det tyckte jag var bra. Men jag fick verkligen slita för det också. Först fick jag gå upp på vinden och leta igenom all skit som man lyckas samla på sig för att hitta mina vinterskor och när jag väl var på utsidan var man ju tvungen att gå i snigelfart och kolla extra noga vart man satte ner fötterna för att inte roa grannarna allt för mycket! 
Ett steg fram och två tillbaka

 Imorrn ska jag nog ta skridskor och hjälm :)


Jag har nyss kommit hem från Jessica. Har varit hos där och terroriserat henne med min energi ett par timmar, och tänk vad tiden går fort när man pratar om nödvändiga saker. Skönt att prata med nån som verkligen förstår och gått i samma spår själv. Tack för all hjälp och goda råd :)


Nu sitter jag i köket och sniffar på en doft av vitlök och kyckling. Fabbomat det.
Ibland kan jag gå och längta efter dagen då vi ska äta kyckling. Så efter jag har ätit upp och är mätt längtar jag redans tills nästa vecka då vi troligen äter det igen.  Jag skulle kunna leva på det men Rickard säger att han snart kommer bli nöjd, så vi får bara äta det 1 gång i veckan. Så idag är jag extra glad :)

Väntar på att Rickard ska komma hem och hjälpa mig. Han jobbar sent och jag måste erkänna att det faktiskt är lite tomt och tråkigt här hemma utan homon. Tråkigt att vara ensam också!




jaja, nu ska jag återgå till spisen.

vi hörs!
P O K
puss och kram


måndag



då var det måndag igen. Helgen har varit relativ lugn. Fredan bestod av luciatåg, kolla på innebandymatch, snabbt hem för att se idolfinalen.. Vilken låååååt!  Lördag blev det fest hos henka. Men en lugn en för min del. Blev lite vin, sen fick det vara bra. klockan skulle ringa kl 6 på söndagmorgon, men det var bara det att jag hann aldrig somna innan jag skulle upp. Rickard kom hem runt 3, så vi låg och pratade alldeles för länge! Han är så rolig när han är på det humöret. Då vet han plötsligt allt om alla. Värsta skvallerpressen. och vips var klockan kvart i 6 och det var bara att gå upp. Tro mig att jag var trött igårkväll efter vikings match!
(stryk med 11-2!!) Gillar inte när de förlorar hela tiden. Jag blir deppig när han är det..

imorse vaknade jag av telefonen, igen. Fattades folk i grupp 2 så med trötta ögon och en trött hjärna klev jag upp. Kände mig som en zombie, men efter en utskällning av en kärring vakande jag till.
Sen var det dags att åka runt och leta efter en tant som hade försvunnit ifrån mig.
Sen när jag väl hade hittat tanten och skulle tillbaka till tranan var jag millimetern från att köra i baken på bilen framför. Sviiiingliiingt!! men tack vare min rallyteknik och all bilåkande på aven i edebäck klarade jag av situationen helt perfekt, om jag får säga det själv ;) HA,Ha

Det har gått alldeles för bra för mig idag! Hoppas på att kvällen blir bättre, om inte annat hoppas jag på en betydligt bättre dag imorrn.  :)



Det är snö ute, det gillar jag. Ska ta mig en promenad tror jag, sen ska jag nog sätta mig och slå in paket och bara njuta av att det snart är jul, och sen dröjer det inte länge tills det är sommar!! :) Jag känner mig glad och positiv idag. Det var länge sen, och en sak är säker. Jag älskar sånna dagar :) 


näe. nu ska jag titta färdigt på one tree hill, sen ska plocka och dona lite, sen promenix :) 
 





Nog för att jag hejjade på Calle men.... lyssna och njut!!  

8:e december



äntligen hemma. Det har varit en lång dag idag. Tur är väl det, att man kommer upp i tid ibland- annars skulle vi som är ständigt trötta sova bort dagarna. Lite snö skulle heller inte skada. Man blir både piggare och gladare och framförallt blir det lite ljusare ute. Då skulle vi inte behöva tända lapmorna i fönstren det första vi gör när vi kommer upp på mornarna.
Nej, ge oss snö och allt vad det kan föra med sig

snöbollskrig, snögubbar, snölyktor

OCH

pulka..

att man aldrig växer upp. Jag kommer aldrig växa till mig när det gäller detta. pulka, bob och tefat är ju skitkuul!!
Jag kommer alltid bara vara barnet :)


Jag har fått huvudvärk av all shopping idag. Mamma skjutsade mig till moa direkt efter jag slutat jobba kl 11 för att sen åka till storstan och köpa allt som behövs nu inför julen. De flesta klapparna är klara och jag tog mig råd till att unna mig själv lite. Fick mig blandannat en kjol och ett linne som antagligen och förhoppningsvis ska användas på jonte på juldagen ;) (får inte bli för mycke julmat för min del inte) =D
 Jag tog mig också råd till att köpa lite dekoration till julgranen som vi, vilken dag som helst ska ut och hugga ner (schy, säg inget). Jag och Rickard ska ta en gran med våra egna händer. , det kommer bli ett minne för livet. Och jag är ganska säker på att kameran ska med! Ha,ha

Granen står så grön och grann i stugan, granen står så grön och grann i stugan ...




nepp, nu ska jag plocka undan lite här hemma innan rickard kommer hem och desprete börjar.
Måste ju gömma alla presenter. För jag vet hur gärna han är och rotar i mina påsar när jag har varit och handlat :) men den här gången får han vänta. 17 dagar kvar!! :)


ikväll blir det film och måing i söffa. Flickan som lekte med elden. Det ser jag verkligen framemot






tända ljus, julsånger,pepparkakor, julmust och slå in julklappar. Kan man få julstämning på nått bättre sätt?!
endast pyttelite lite lite snö skulle kunna göra det bättre. Jag skulle vara glad för det lilla. och om det skulle vara för mycket begärt får jag väl lägga bomull utanför fönstret och kalla att det är snö. allt för stämningens skull :)



tjoflöjt

Blod är tjockare än vatten



tack alla vänner som alltid lyssnar, förstår,  finns där och ställer upp!!


men någon som verkligen förstår är hon som betyder mest i mitt liv.
Tillsammans klarar vi allt. Tillsammans är vi starka.
Tack för att du är du..



                              
                      ♥
alla borde ha en sån som du












Dags för en förändring. Jobbigt, men någonstans inom mig är jag stark. Det vet jag. Det har jag alltid varit!
men jag tror att jag behöver all hjälp jag kan få.. och jag vet att de änglarna finns ♥

fredag


Det är snö ute. Känner mig gladare bara för det. :)
Jag känner för ett riktigt snöbollskrig, men det får vänta tills imorrn. Då är jag ledig hela dagen låång och då ska termobyxorna på! Jag hoppas verkligen att snön ligger kvar.
Förut när vi skulle gå till domus fick jag ett antal isbollar i bakhuvudet. Kändes som om  jag fick hjärnskakning flera gånger. Det gjorde dretont men jag kunde inte göra annat än att skratta. men imorrn då jävlar. Hämnden är ljuv! Looking forward to it!!


ikväll blir det jobb. SKulle ha jobbat natt imorrn men jag lyckades byta med tina så jag blir ledig imorrn istället. Buz kommer hem och vi är bjudna till Emma så det blir nog ett litet kalas där. milano eller ej får tiden avgöra.



Nu ska det göras taccos innan jag drar iväg.

Ha en bra helg, dä ska ja ha! :)



PS. Snyggschulija blev hagfors lucia! DS

föresten. Nu är jag bränd för livet!! tatueringen sitter numera på ryggen! kommer förmodligen alltid att göra :)

RSS 2.0