Ullaredtour 2012



fortfarande hängig och förkyld men inget kan stoppa en resa till Ullared. Inatt bär det av.  Ibland älskar jag mig själv för att jag är så påhittig och spontan ...


listan är färdigsskriven och kontot är laddat, nässprayen och ipren är nerpackat i väskan. nu är det bara matsäcken kvar :)))))))
 Jag är snart redo!!




--


no surprise

ligger i soffan och tycker synd om mig. Näsan är igentäppt och jag orkar knappt andas. Jag vill äta men känner ingen smak, törstig med jag vet inte på vad OCH jag är så sugen på Edward Cullen!!
Imorrn får det bli en ta-igen-sig-dag med becca och twillight!

vad vore en sommar utan mig?



pigg och alert en söndag som denna. Blir dock otroligt påverkad av att klockan ställs om. Men nu börjar jag komma i form igen.

Idag fick bilen sig en redig omgång, tyckte jag själv iallafall. Slet som ett djur och putsade allt som fanns, den fick stå på tork under tiden jag åt med mormor. När jag kom tillbaka hade jag inte alls varit så duktig som jag trodde, men det sket jag i och la mig i solen istället. De va jag värd =)



tjugofemte mars



min lediga helg har spenderats på bästa sätt! när jag kom hem efter jobbet på fredag var godisskålen påfylld och våffelsmeten var gjord. tog mig en dusch och la mig i soffan. Gött.

Men själva gräddningen av våfflorna slutade i kaos som vanligt. Brandlarmet gick och de två första våfflorna blev svarta. Lägenheten full i rök och efter ett litet dampröck blev det en brandvarnare mindre! hahah, jag kunde inte sluta skratta och jag fick lite trätt, men orkade jag sluta skratta för det?? ha,ha neeeeeej..


Lördag blev det en springtur i snigelfart. men we made it!  sen blev det solen en stund och sen göra sig redo för att åka till Linn där några laddade upp för kvällen. Värmullen fick finfrämmande men maten var bedrövlig äcklig och fet så Jullan fick pengarna tillbaka och jag lämnade mer än halva tallriken med magsmärtor som jag fick dra på hela kvällen.

Besökte mr Hammar under kvällen också, och där fick det bli cola och en djupa diskussioner om kroppshår, ska killar ha hår under armarna, JA eller NEJ?! Jaaaaa!!
Stefan berättade i detalj hur han rakade sig på kroppen, från topp till tå och sen frågade han om jag ville slicka honom under armarna och då stendog diskussionen.

Kvällen avslutades hos mig med påskmust och söffhäng.


mosters fiströll


i onsdags var hade jag en fjuttig ledig dag, den sepnderade jag i stan med söstra och Alexander, vi var på babyrytmik, stan och Ikea!

Babyrytmiken fick mig att tro att Alexander inte tillhörde min och sannas släkt. Han är nyfiken och smart den lilla jävlen. Det blev mycket spring för oss, men han är universums goaste!






till dej..

du vet.




we said we would die together






det får nog fan bli ett pass på hälsan senare :))

22mars



nu är jag trött i kropp och knopp. Känns att det vart intensivt på jobbet ett tag så helgen är varmt välkommen.

Idag på jobbet blev jag avslöjad av Jennie att jag ätit en krämbulla. Jag frågade om det kändes på lukten, "nej men det syns". I samma sekund slickade jag mig om munnen och hade världens berg med socker i mungipa.
hahahhahaha, typsiskt..!! ni har väl glömt bort att jag har börjat ett sundare liv? bra, tack!


men jag tror att jag ska ta tag i gymmet igen, får nog kanske bli ett besök där lite senare ikväll, om jag inte får nått... roligare för mig 


nu blir det soffhäng innan det är dags för käk.

15 mars tvåtusentolv


Jag fick nyss smset " Grattis i efterskott Sofia, du fyllde 30 va?"
                                                          -  Hannah Igelfelt, hon är modig hon.




trots min höga ålder hade ja en bra dag igår. Den började med en cykeltur till albin och sen en promenad med schulija. Sen hem till ett dukat frukostbord.  Det är service det! :)

och igårkväll blev det goo mat hos mor. Fick presenter och åt tårta. Nu sitter ja här i min lila jumpsuit som jag fick av mosters penntrôll. Nöööjd som satan!














Ja fick ett par urläckra, höga shorts av världens bästase Elina och Julia. <3 Kort kommer imorrn!
och till veckan får jag mina nya solglasögon av far i present. Wiiihoo



Det här fina kortet fick jag av Alexander





tänk, han vet vad moster vill höra han. Han är inte ens 1 år. Ja blir så imponerad.






Jag, Sofia Katrin Larsson säger tack och bock för de här 22 åren. Nu slutar jag fylla!
ciao



13 mars



dan föredopparedan, imorrn smäller det. 22 år! fan, inte okej alltså!!

Ska trotsa min djupa ångest och gå utanför väggarna och ta en cykeltur innan jag trampar vidare till asplund.


Den senaste veckan har jag lagt om mina matvanor och framför allt mina val av mat. Lite nyttigare än tidigare och min frukost består inte alls längre av smörgås och oboy. Efter typ 12 bryter jag denna vana och har istället tagit en torr hård j'vla smörgås med en svettig liten ostskiva, keso och ett glas juice, men då är jag fan hungrig efter 3 timmar också.
Något som också ska tillläggas är att jag äter min matlåda kl 11 istället för 1, (Vilket jag aldrig trodde skulle hända) OCH jag äter kesella som mellanmål runt 2 tiden..

va fan blir det med mig.. 22 års kris or what? mamma hjäääälp!!  :S


men mina smaklökar älskar fortfarande tortellini med broccolimix och smält cheeeese! Nöjd som satan! =)

nope, dags att trampa iväg.
ciao











tolftemars


för ett år sen idag, söp walther ner mig totalt på whiskey. Min kväll blev rätt så kort och jag däckade i mitt gästrum.. hahaha, roligt nu 365 dagar efter åt men just i den sekunden, eller dagen därpå när jag vaknade och inte visste vart jag var, det va fan inte lika kul.. brr. hata wiskey! Det bästa är att det inte var mitt fel och att jag har nån att skylla på..Älskert!






tack Toni för att jag är en erfarenhet rikare! =))

tiondemars



igår blev det fredagsmys med några av brudarna. Först mat på värmuuuul sen hem och kolla BB med massa kex & ost, krokar, chips, fanta och Cola! Mysfaktorn var hög, tyckte dock att de lämnade mig ensam på tok för tidigt men sängen och wordfeud fick bli mitt sällskap, i väntan på nått bättre =)


Vaknade tidigt och det fick bli frulle i sängen. Ägg, ostkrokar och cola. Men det är bra helg en gång i veckan!
Får bli en långprommis om en stund och ikväll är det grilldebut, göttttt!!




Jumpsuit



Snart fyller jag år!! 22 jävla år. Ångesten kommer krypandes. Buhuuu..

men jag försöker trösta mig med att skriva önskelista.


Den här önskar jag mig om någon snäll själ vill dämpa en snart-22årings-ångest.

Denna är ett måste. Så himla goooo !!







Medium är min storlek men blöjröv är inte okej så då vill jag ha small =)

tack så länge, ciao



PS. Den finns på Julias, 480 riksdaler. DS

åttonde mars



Internationella kvinnodagen. Kvinnorna tjänar fortfarande 93% av männens lön. Det betyder att vi kvinnor ska gå hem 15,53 på dagarna, annars jobbar vi gratis i 7 minuter!!

Jag gick då inte hem sju minuter i fyra idag. Jag skulle ha slutat klockan två men fick jobba över till kvart över 6. Vilket gjorde att träningen inte hanns med och nu ligger jag med dåligt savete.. MEN min igentäppta näsa är mer än glad för det. Jag sov med öppet fönster igår natt och en förkylning fick jag för det, så det är bara att tacka å ta emot och gilla läget.

Imorrn blir det fredagsmys och på lördag blir det grillpremiär. Kommer bli en grym helg, och nyktert! fyyyyfarao vad gôtt!!



Någonstans i detta informationsrika inlägg måste jag klämma in att jag fick mitt schema förlängt. Because I´m worth it! 
 
=)

eftersom mamma har bytt dator var jag där och la över mina gamla bilder på min dator.
Hittade detta kortet från nyår 06





En gång i tiden va man slät och fin .. fått alldeles för många skavanker på senare år :P



sjunde mars




Nu börjar jag bli riktigt trött på det här mjäket!
Det har visat sig klart och tydligt att historien har tagit fågelvägen... eller omvägen men missat några jävligt viktiga avfarter rättare sagt.


Jag har varit ärlig och uppriktig (som många andra) och det har inte uppskattats så jag tänker inte lägga en gnutta energi på det här. PUNKT  och SLUT!


* * *

På tal om nånting bra så var jag uppe med tuppen imorse och gick ut på en prommis, ätit frukost, lagat mat och duschat. Träningen från igår har satt sina spår i röv och lår. Efter måndagen shopping tur och ett besök i ginas provhytt får det bli en ändring på denna dallriga och bleka kvinnokropp. Jag visste väl innan vad en cellulit va, men inte att jag hade så obeskrivligt många!!  Den chocken kom som ett brev på posten och med den kniven i ryggen gick jag ut med ångest och en plan om att ändra livsstil, som ska bli betydligt bättre. Jag började igår och Rom byggdes inte på en dag!
Nu kör jag!! ;)



nu jobb!

tjohoo



4mars och 30 årskalas



Torsten Flink och Jörgen Brink. Jag blandar ihop dom där. 
Men nu vann iallafall Jörgen Brink vasaloppet för 3:e gången och nytt rekord med 16 sekunder.

Finns ingen så ointresserad som mig men just nu, just idag har jag koll. (kanske för att jag skriver det kommentatorn säger). Medan folk sliter i spåret ligger jag o soffan och äter kall kebabrulle med extra sååås :))


Ska piggna till efter gårdagens kalas i metallstugan. Lunna firades rejält och många goa magskratt blev det. Love it! Gillar dock inte tillståndet jag är i just nu. Känner mig som en överkörd krabba. men jag ska piggna till och åka söderut. Moster längtar ihjäl sig efter Alexander och imorrn blir det lite shopping :))


pussåkläm


botox är inte min hobby



något fick mig på ett otroligt dåligt humör..

Och när jag är det då handlar jag som tröst. Råkade gå in på Elises, Elses (?) tyger för första gången och hittade denna ursnygga vas. (bild nedan) Två sånna fick det bli, är också på ett sånt humör då jag känner mig fulast å fetast i hela världen och ingen i min ensamhet sa emot så jag åkte ner till hälsan å köpte ett nytt gymkort. Sen ner till vikingen och hämtade ut min bikini som hande kommit, som för övrigt var dretful och för stor!! Alla har inte sillikon i bröst och läppar och defenitivt inte jag så skicka inte en bikiniöverdel som nån jävla playboy brud med F kupor Kunde ha. Jag skulle kunna strypa den där jävla muppen på hm som ens skickade den till mig..

vilken värdelös dag!

Ska sätta mig och titta på mina fina krukor som jag är nöjd med. Detta ska jag glädja mig åt. De är mina mina mina!!














ska glädjas åt mina nya joggingskor också =)



Nöjd Tjej är vad jag är :)

första mars




Jag kämpar, sliter, svettas
Jag kämpar, sliter, svettas
Jag kämpar, sliter, svettas men den enda gången du är nöjd är när jag går ner..
... till tvättstöga =)


Varför gör man bara tråkiga saker när man väl är ledig? Det är ju då man ska äta allt gott som finns, ligga i soffan å dega, bara gå runt i sina mjukisbrallor vara utan Bh och vara slafsa runt å va allmänt ofräsch å ful.

att jag är ful kan jag inte rå för men tvätta på en ledig dag är fan inte roligt och inte alltid frivilligt. Tvätthögen var högre än mount everest..

Jag ska sätta på mig jeans, bh och en jumper. Slänga på mig ett bättre ansikte, slänga i en maskin och gå till min far som bjuder på europas goase korvstroganoff idag klockan 12. Göööött! Nån lyx och service ska man att ha.. Världens bästa pappa är han!

Förövrigt sov jag 13 timmar inatt. La mig i sängen med datorn igår. Somnade framför den klockan 8 å vaknade idag jämt före 10.. Sliten pussy.


nej, häjj



så här ska se det se ut när jag är ledig


RSS 2.0