T G I F



varför ska jag alltid ställas inför svåra beslut??

Nu när jag l bestämt mig för att inte sommarjobba på sjukhuset i Karlstad, utan vara kvar här i Hagfors under sommarn och jobba på hemtjänsten frågade dom mig idag på källgården om jag vill vara där.. och självklart vill jag det! Men jag har ju redan sagt ja till chefen på tranan.. eller ja, hon svarade sig själv " braa då skriver jag upp dig på tre perioder i sommar innan du hinner säga annat" så vad gör man? och nu går mina tankar runt och runt i huvudet på mig... igen!


Nu har jag iallafall sportlov, wonderbart!
Så nu väntas det en hel veckas ledighet med en massa mys, många sovmornar, brasa och korv på isen och en eller två turer till Karlstad :)
Yabba Dabba DooOooo!

På tal om sovmorgon. Jag skrev i förra inlägget att jag såg framemot en härlig sommorgon igår morse.
Tror ni inte att sanna ringer klockan kvart i 8 och säger att de satt på tåget som skulle ta dom till Landvetter. men som sagt, jag hade ju faktiskt sagt  till henne att om hon inte hör av sig innan de åkte så skulle jag säga upp kontakten. Och i och med att hon inte hade ringt innan vi gick och la oss på onsdag kväll hade jag väl  förbrett mig på att jag aldrig mer skulle prata med henne..
Så hon höll ju faktiskt vad hon lovade och om jag tänker efter så sa  jag ju "innan de åkte". men kvart i åtta!! :D


näe, nu ska jag dra mig till fader och käka, ikväll blir det innebandy, film, godis och Coca cola!
Fredag hela veckan


                                                

25 februari



Onsdag kväll, Snart torsdag och det innebär sovmorgon! Jag är helt slut. Pratade med Gunilla förrut och hon tyckte jag skulle räkna i ihop alla timmar som jag gjort hittills och titta va många timmar jag har gjort varje vecka på källgården. För det känns verkligen som om jag har flyttat dit, är ju f*n där dyngnet runt. Aja, väl hemma så sover jag. Inte värst mycke till sällskap på kvällarna men jag tror faktiskt att jag duger gott och väl ändå , även om jag är lite trött ^^,



Nu ska jag snart hoppa i duschen, för snart slutar älsklingen och då kommer han och hämtar mig så åker vi upp till Geijersholm. Dit har jag snart flyttat på riktigt, på heltid. Jag trivs som apan i trädet där uppe.
För övrigt har jag kommit på hur bra det är med 3 mammor och 3 pappor =) Kan jag begära mer? Jag har ju dubletter av allt, sen har jag syskon... och underbara vänner.  . Jag har allt, :)




näe, nu kurrar magen.. Dags för ice cream!



"Det känns som om jag har glömt nått och förengångsskull inte livet, för det håller jag i handen"

                                                                ( Rickard Persson ) 


        =)    Han är så sötig ♥

24 februari



Härligt med en ledig dag. Det tråkiga är att idag när jag är ledig så jobbar Rickard!  men det är typsikt, men jag trodde inte något annat heller. Nu gör jag iaf bara tre dagar till på praktiken sen tar även jag sportlov. Sen får vi sova ut ilag i flera dagar! Looking forward to it!
                                             ♥


Jag ska snart sätta på mig kläder och gå ut och ta mig en promenad. Jag har laddat mobilen med 7 låtar av isabelle så det blir nog en lätt promenix. Kungligt bra hon!  

sen blir det nog kanske lite skolarbeten. Om jag orkar så att säga. Skulle vara skönt att bli klar, men tanke på att projekt arbetet inte är klart än på Långa  vägar!






Egentligen vill jag åka till karlstad och bara handla, bara bränna upp mina pengar. men det får vänta tills nästa vecka..




Hejs.

:)


Did I ever tell you how you live in me
Every waking moment, even in my dreams
And if all this talk is crazy
And you don't know what I mean
Does it really matter, just as long as I believe

I will love again, though my heart is breaking
I will love again, stronger than before
I will love again, even if it takes a lifetime to get over you, heaven only knows
I will love again

People never tell you how really true you feel
I would die for you gladly, if I knew what loss for me
So if all this talk sounds crazy
Or if the words don't come out right
Does it really matter, if it gets me through this night

I will love again...
And do you know I will love again
You can't stop me from loving again
Breathing again
Feeling again
I will love again.






VILKEN LÅT!!

21 februari



här sitter jag framför datorn och uppdaterar bloggen halv 12 på en lördagkväll. Vilket liv :)
men jag var verkligen inte sugen på fest, men ändå var jag det. Jag och Rickard funderade hela kvällen hur vi skulle göra.. Fest eller inte? så gick tankarna i flera timmar och automatiskt blev vi kvar framför tv:n och melodifestivalen. Men tillslut, klockan 10 kom Rickard på att han ville ut och till Totte så jag skjutsade honom till Uddeholm och själv skulle jag åka till klubblokalen till laget men de hade hunnit åkt vidare innan jag hunnit dit, HAHA så jag åkte hem för att "umgås" lite med mamma och Per för en gångsskull, men de var på väg att gå å lägga sig så vad gör man?? Det var väl inte menat att jag skulle vara allt för social helt enkelt =D men jag kan faktiskt tycka att det är skönt med lite tid för mig själv ibland, så jag gillar läget. fast jag saknar ju R .. I just wanna be there you are ♥


För övrigt vann vi serien igår. Bästa laget i div 2 i Värmland! Så nu laddar jag barskåpet och batterierna för en dunderlagfest till helgen! RÄKNA MED MIG




och från det ena till det andra.. jag har fått sommarjobb, jag ska vara på Tranan, hemtjänsten i år igen. Hela juni, juli och augusti!  sen i september drar vi ju till Kreta.. schysta bananer. Tackotack!



näe, nu ska jag dra mig, nått annat finns det väl att göra. typ.. äta glass



20 februari



Min farmor har gått och blivit tv kändis på senare tid. Det lilla russinet och hennes grannar håller ju på att frysa ihjäl. Stackare.. 
... och på tal på kyla. Sanna och Viktor, Kusin Andreas och Andrea åker till Thailand på torsdag.. avundsjuk? näe, inte ett dugg. Jag stannar hellre kvar här i kalla Sverige ja än att ligga i en solstol vid havet med en paraplydrink i handen.
Tråkigt ändå ju ;)



Nej, nu ska jag hoppa i säng med colan  i ena handen och godispåsen i den andra och titta på nån bra film.
RP är ju inte hemma på några timmar.. och imorrn väntar jobbet.


See you!

Love story


Jag tycker den låten är bra.. skulle bara informera er om det, 
nu ska jag hämta Rickard på valhall sen ska vi käka pizza!


jobba hela helgen.. När f*n ska jag få gå ut och festa??!
Är såååå suuuuugen!






King of the hill


Den 27:e februari är jag och Rickard medbjudna ner till bowlinghallen och spela moonlight bowling men mina arbetskamrater på tranan.. och hur roligt vore inte det på en skala 1- 100?? =) 
så jag tror att jag ska anmäla oss tomorrow..
BOWLINGMÄSTARE SOM JA ÄR.. det där kommer jag leva länge på, så förbred er ;)








nej, nu blire duschen! = )

15 februari 2009


   
         
  



halleluljah vilken helg. Så säger jag ofta nu för tiden men den här har varit helt perfekt.

Fredag bestod av praktik på källgården sen innebandy där laget vann med 10-5.. KUNGAR! :)

lördag, alla hjärtansdag.. Jag älskar den dagen! Vi hade inte planerat något speciellt så allt fick bara hända.
Men vi lagade taccogratäng åt  hela familjen Persson, ûbergod om jag får säga det själv :) sen kastade vi pil, 501 och 301 och ärligt, tror ni inte att jag vann då? Jooora =) Men eftersom det var helt oacceptabelt att jag gjorde det så blev det ju ett antal fler omgångar. Men ja, efter denna lördagkväll har jag kommit på att Dart och Bowling är mina sporter så nu vet jag vad det blir för min del till hösten ;) föresten, är det sporter?? Det är ju inget man blir speciellt svett av att göra :) 
Sen kollade vi på Melodifestivalen och jag hoppas verkligen att Amy Diamond går vidare till finalen.. Nog för att det bara var jag som gillade låten men jag är ju ett stort fan, Och inte prata på Måns, mmmm :)

After that spelade vi Yatzy.. och med mitt vanliga flyt som jag har när det gäller det spelet så vann jag stoooort. Rickard blir lite lätt lett på mig men det är väl inte mitt fel att gud är med mig för engångsskull =) Tur i spel och tur i kärlek.
Sen kom annicka på att vi skulle ringa Julia för henne är det drag i och vi skulle sjunga singstar men det hör inte till topp 3 på Rickards favorit lista så han ballade så vi gick ner och la oss..

... och nu sitter jag här. Rickard har åkt till Hallsberg på match och jag ska snart dra mig bort mot fader och äta lite innan jag drar ner till älvstranden.. Kom igen nu girls, nu tar vi dom :)



och på tal om golf, så ringde mamma igår från Karlstad och sa att vi åker till Kreta den 6 september.  Hon och morbror satt på resia på bergvik och bokade.. så vi på mammas sida ska iväg, de närmaste, Utom kusin Andreas och Andrea men.. men det bästa är att  Rickard ska med :) ÛBERLYCKLIG!!
Tråkig alla hjärtansdagsprestent?? :)  Tack mamma och Per ♥ 



känns som om jag skulle kunna skriva hur mycket som helst idag men jag tror att jag sätter stopp här. 
  
                       


                                               goding ♥

11 februari



länge sen sist, men jag har haft fullt upp med praktik, läxor och träning.
Jag har till och med tagit mig i kragen och åkt till malin och börjat med projektarbetet.. Jag tycker att själv att vi är ska få en belöning :)


Har inte så mycket mer att komma med, förutom att ibland är livet är bra underbart!!



Rickard ska spela match snart så nu är det hockey som gäller :) Jag har tänkt att ta mig en promenad upp men fikar dock i pauserna så.. Marabou chokladen i första pausen är bara ett måste, det är inget man väljer bort barasådär..
 Vissa saker prioriterar man :P



pussiljumsken. Ciaao

Oooops

Jag har smittat Rickard med spysjukan.. Stackarn, nu är det min tur att serva,Inte bli servad :)






nej. I med handsfree:n. Det är dags för en promenad!



Nyp i rôva!

Botten is nådd


självförtroendet är sämre nu än vad det var i början..
Jag visste att det skulle bli så, ändå gjorde jag ingenting åt det. Att man aldrig lär sig..



igår när vi åkte hem från karlstad stötte vi på två älgar.. sådär lagomt roligt.
Julia skrek ( för att varna mig) och jag blev helt stum och glömde bort vad jag skulle göra.
Jag har inte sett en älg sen vi krockade, usch vilka flashbacks jag fick, bara på någon sekund!
Gissa om jag var svett?!

uuuah, jag hatar dom!


Andra dagen på praktiken och jag trivs som fisken i vattnet. Kommer bli 5 helt suveräna veckor där, det vet jag!


näe, nu gick lusten ur mig..
hejs


Don't tell me if I'm dying, 'cause I don't wanna know



Ja, det blev ingen övernattning i Kumla heller, vi åkte ur så vi drog hem ist.. Det hade varit askul att spela idag men det är alltid skönt att komma hem, sen när man vet att någon väntar på en får en ju bara att längta hem ännu mer..  men men, vi gjorde va vi kunde för att gå vidare.. tror ja?

Kebabtallriken smakade ju ûberbra iaf, och härligt samtalsämne vi hade när vi åt.. INT , men ingen större skräll när jag är med (= haha!


jag känner mig helt urpumpad så jag ska gå och lägga mig en stund, sen ska jag nog ta mig en promenad..kanske.. Rickard tog mina hörlurar när han skulle på match i köping.. och det är inte samma sak att gå utan music. Orkar kanske leta upp nån urgammal mp 3 spelare som får duga. jaja, vi får se.

Nej, nu blir det duschen, sen sängen.. Jag tyckte mitt högra öga såg en ostkrokspåse på bordet i vardagsrummet. Smaskigt! Jag har nyss ätit  mat men ostkrokar ska nog kunna gå ner det också.   Jag laddar för beachen 2009!


***



RSS 2.0