30 juni


puuuuh, måsta blåsa av dammet. Bloggen har varit som död och begraven ett tag. Dåligt med tid, ork och lust den senaste tiden. Det är ju sommar och vem har tid att blogga då?!

Ikväll är det pissväder, så jag passar på att rôta i soffan med film och persson. Med Gott samvete :)
Vi har haft världens sötaste marley här under kvällen (heidi och andre är ju i turkey).
Vekken goding. Han följde varje steg jag tog och när jag duschade lyckades han tillochmed få upp dörren och gjorde mig sällskap. Men det är alltid trevligt :)
Tränade vacker tass och ligg. Det gick bra såinnåthelvete. :)

Rickard var sugen på att ha kvar honom här inatt men jag ballade. Kanske blir imorrnnatt istället.
Han börjar klockan 6 och det tycker jag passar alldeles ypperligt. Då slipper ju jag gå upp tidigt för att rastas. Kan de bli mer perfa?
Plus att Albino och Schulija får vara ensamma en stund. Utan hund och kanske utan Emma ;)


* * * *





 * * *

 

jaja, förövrigt leker livet! Dagarna rullar på och Jag tillbringar dom flesta timmarna på dygnet på jobbet. Mycket att göra och som det verkar nu lär det inte bli mindre på ett tag framöver. Snarare tvärom, men jag klagar fan inte. Sommar o semester, vem behöver inte pengar?!

Här hemma pratas det mycke om semester för tillfället. Jag vill så gärna iväg, men söstra o gänget drar iväg till smögen v29 så vi ska hänga på där och utomlandsresan med Tate och rober-T får vänta tills hösten.. eller i slutet på augusti rättare sagt.. Det ser jag framemot. :)



och på tal om golf... till helgen vankas det gårdsfest här i trakten. Dä blir sköjjit dä!

 

 

nee, dags att runda av.

tjao



23 juni



snart  ärä midsommar. Då blir det bröllop med familjen Persson, sen ska vi fira med släkt och vänner i sunnemo! Herregud vad jag längtar. Sen är jag ledig hela helgen + måndagen.
Lördag blir det  fisketävling och övernattning i åskagen och på söndag bär det av till mammis för att grilla. Persson jobbar natt så det blir nog att jag är kvar där tillsammans med familejn!
Jag känner ända ner ifrån tårna att Det kommer bli en toppen helg! :)


Jag tror jag börjar gilla livet igen!! :)

18 juni



"Gullig, glad och go tjej, med hjärnceller och ett varmt hjärta". Är det verkligen jag det?

Det var ord som jag fick höra när jag verkligen behövde det som bäst. Och de orden kom från rätt person också! Tack  v 
Love you!!


Nej, upp med självkänslan. Jag duger!! 
jag är den jag är och har faktiskt inte tänkt att ändra mig särskilt mycke.
take it or leave it.. som man brukar säga :)

Med underbara vänner och en underbar familj och dej kan jag fanimej inte klaga.

* * * *


Dagen har spenderats i karlstad med Rickard och the hammer..
Jag har aldrig i mitt liv sett killar som hadlat så där. Jag har aldrig tidigare sett rickard titta på en tröja ens. Men idag bevisade han verkligen att han har smak och känsla.... och pengar!!
De shoppade värre än tjejer, jag lovar.

Och hammar på boulevard va en upplevelse.  För er som inte visste, det finns faktiskt killar som bryr sig om blommor, gardiner och lite myspys!!  Det fick ja bevisat idag..

Va roliga de är. De kan om de vill och de är inte så hårda och coooooola som det verkar! :)
Jag skrattar ihjäl mig..sötisar


 * * * * *

Nu sitter jag här ensam och saknar söstra. Jag längtar verkligen efter henne. Ser framemot midsommarhelgen som ska spenderas i sunnemo med goa vänner, släkt och sannizBuz!!
Ibland vill man bara vara där, precis bredvid henne. 
Hon är den man kan  prata om ALLT med, någon att skratta med och någon man kan gråta med.
Koooom hit..



näe, nu ska jag hoppa i säng tror jag. Klockan ringer 6. Jobb hela helgen och imorrn finns det en risk för kalas. Lajsek fyller ju 18år, sen ska jobbet, grupp 1 "fira/välkomma" (kalla det vad ni vill) lilla söta hedwig till världen! Funderar på om jag ska hänga på där. Där händer det grejjer kan jag tro.. Värt att missa?? återstår och ser..





"Älska mig mest när jag förtjänar det som minst,
för det är då jag behöver det som bäst"





16 juni



Halelulija vad tiden går fort. 16 juni redan. Vintern, våren och studenten är redan över. med risk för att låta som 60+ så förstår jag inte vart tiden tar vägen. Jag känner mig gammal.. För gammal!!
Tycker det är dags för en förändring här i livet. ( en annan slags förändring än de som redan skett).
Jag vill på semester- till utlandet, sen funderar jag på att läsa vidare eller utbilda mig till något helt annat till hösten. Jag vill inte stå stilla och trampa på samma ställe mer.. Nej, dags att ta tag i livet.


På tal om studenten- vilken underbar tid! och inte tala om balen!! Blev avundsjuk på mina otroligt fina vänner i lördags! kan inte säga annat än att de finaste på balen, självklart pratar jag om Sandra och Julia!! Ni sken som solar båda två <3






nu ska jag ta med mig röva och gå ner till tvättstugan, sen blir det matlagning! :)


morsningkorsning




Ronja Rövardotter



Jag åkte ner till sanna igår isätllet och sov över, så vi åkte till andreas och andrea igårkväll istället. Vi köpte en jättefin rosa klänning åt lilla Ronja. OCh de speciella är att hon fick hennes första klänning av oss- gammelfaster och pappas kusiner.. dä ä vi de.. känns något gammalt kanske.. Mamma blir gammelfaster! ja, ni hör ju själva.

Snosade massor men jag blir aldrig nöjd. Jag vill ha en egen att sosa på hela tiden!! Jag får inte nog!
Ronja var iallfall hur söt som helst och pappa andreas är redan överbeskyddad.  vänta bara tills hon är 15år, då står killarna på rad utanför dörren och väntar eller första fyllan!!  =)



och idag gick jag och bus upp tidigt. Hon skulle fixa frillan halv 10, sen drog vill boulevard o IKEA. Det tar sig att med möbler. Det är inte alls lika tomt och tråkigt här hemma numera.. Börjar bli riktigt nöjd med andra ord.
och det bästa är att bättre kommer det bli med tiden!
+ att det 3:e rummet väntar på att få göras iordning. De blir sköjjigt det!



Sen drog jag hem till sättravägen och storstädade. Hela lägenheten vändes uppochner och jag blev klar tillslut, och nu sitter jag här och är supernöjd. Jag kan och orkar om jag vill :)

Imorrn kommer söstra hit och ska hålla mig sällskap två dagar irad.
och imorrn är det torsdag och revyn står på schemat.. och studenten närmnar sig.

Herregud va tiden går fort. För 1 år sen satt inte jag här med datorn i knät och åt chips! Nej då var vi hos ottosson och söp!!
Nej, för fan ungdomar, ta vara på den här tiden, särskilt den här veckan!


och om ett år är det Lisens tur v
jag börjar bli gammal.





nej, nu ska jag lägga mig. Imorrn väntar en tripp till karlstad (igen) för att besöka sjukhuset med jobbet. Gött och göra nått annat nån gång. Plus att morgondagens tur kan bli ett riktigt jävla äventyr!!





Go natt!








standing where you left me



Empty heart, empty bed
Been so long, since I last left
Never knew what I was in for
Still in shock, kill the clock
Nothing lasts forever
What the hell am I doing here

Dear John



skönig dag.

Började dock dagen med att klockan ringde och jobbet väntade. OCh tro mig- det kändes att ja levde må jag säga. Somnade till då och då men emma var min personliga väckarklocka.. Kände mig lite som skalman med sin mat och sov klocka! somnar på momangen och äter typ... jämt..


sen drog jag till brudarna som låg på storgatan och mådde gött i solen. Blev dock lite kallt på slutet så vi mös in oss i filtar och fjantade oss.. eller ja.. jag gjorde. Becca och ja låg skred. Alltid skönt med närhet! hahahaha

Sen drog vi till ica och köpte chips o dipp och cola och tittade på Dear John. Vilken film.
If I were a boy skulle jag ta mig en titt på den och förstå hur kärlek ska gå till..  alla tjöt som grisar och mitt bland alla tårar skrattade vi..

Älskar alla mina Vänner.
ingen nämnd, ingen glömd. men ni vet vilka ni är v




I
morrn drar mitt schema igång och det ska bli en fruktansvärt rolig sommar och en fågel har viskat i mitt öra att det vankas gårdsfest här i trakten.. Det kan ju inte bli annat är rolit!! ser framemot det.


På onsdag drar jag, mormor och bus till andreas och gissa om jag ska snoooosa  på beeebis!!!!!?
LÄNGTAR!!



nej, nu ska jag slänga mig i duschen och hoppa ner under täcket!

harä gött








5 juni




lördag och ledig dag- och solen bränner inte alls mycke idag. Men varför blir jag inte förvånad?

men jag ska inte klaga. Jag passade på att ta lite semester den här veckan när det var så fint väder för på måndag drar sommarschemat igång och det luktar inte ledighet än på ett par veckor! men det ska bli skönt! =)


vaknade av ett roligt sms imorse. Från mamma. " andreas och andrea fick en tös inatt". Gissa om jag är glad?1 så till veckan får det att bli en tripp till karlstad och ta sig en titt på deras underverk.. jag längtar efter att få snooooooosa!


nej, nu blir det promenad med becca, em, å hannah montana.. eller först frulle 

Gött väär



det här med bloggandet börjar avta mer och mer.. men vem fan vill sitta å blogga när solen steeeker?!
Neej, när man vaknar och solen skiner genom persienerna då åker bikinin på. Försöker att lägga på brännan lite men det går sakta framåt.. Väldigt sakta..

Köpte en ny bikini när jag och jessica besökte storstan här om dan. Och den fick göra premiär idag. Det var ju jättehett i solen imorse!!
ÄNTLIGEN! :)


Idag har jag varit till till Lisa på Dolce vita och klippt mig. Färgade också bort den där apfula utväxten jag alltid, mer eller mindre går runt och bär på!!
 Nu är jag nyklippt och nyslingad så nu är jag nöjd och belåten ett par veckor.



Nu funderar jag på att hoppa i duschen och sen krypa ner under täcket. Men först måste jag se klart  Desprete. Jag får inte missa nått för då fattar jag inget sen. (jag känner mig nästan r bra)) Tyckte någon sa nått om säsongsavslutning idag! Boooring.



näe, tjarå!






RSS 2.0