Shut up and drive



jag klarade det!! hoppas bara att morfar vet om det, men jag tror att det var han som gjorde att jag klarade det så jag hoppas att han är glad för min skull och att han ser hur glad jag är..- allt är tack vare dej .. ♥
 
Imorrn är det begravning.. :'(





Nu ska jag åka ner till älvstranden och titta på träningen, eftersom jag fortfarande dras på den där jävla förkylningen..
men på måndag hoppas jag att jag är tillbaka igen!

HA DÄ!


         =    

Nerverna skakar sönder


idag önskar jag mig själv lycka till!


Lycka till!

Blogg.se

jag förstår mig inte på det längre!!


skrev i det förra inlägget att lördagskväll skulle bli en lugnt kväll, men så blev icke fallet. Jolin lyckades övertyga mig om att följa med dom ut, bara sådär. och jag måste väl erkänna att jag inte är eller var allt försvårt att övertala mig?! :)
så när klockan var fem över nio bestämde jag mig för att följa med dom ut och tjugo över stod jag i duschen, halv 10 var jag klar.. men då såg jag ju dock ut som jag gjorde också, men... 
  Tony som var kvällens chaufför skjutsade mig till hagfors, där vi också plockade upp cherin och jolin och drog sen upp till julia, oboy vad jag hade kul, tack för att jag fick komma!
Vi sjöng men blev nog mer klassat som skrek, spelade gitarr och drack. Och när klockan var halv 5 drog jag till edebäck igen, där Tomas väntade sovande på mig, He was so cute!

Hela söndag låg vi bara, vi bara låg! hela dagen var mer eller mindre bortkastad, men som tur var spöregnade det så man slapp iaf ha dåligt samvete för det.


annars har veckan varit lugn. Har jobbat och stått i, övingskört och bara gått runt och funderat på saker som  händer och inte minst ska hända i mitt liv.. många funderingar och för få svar, helt enkelt!


Nu ska jag dra och fixa nån liten presten till älsklingen som fyller 19 år today!
sen ska jag till körskolan.. -  och idag ska jag ge gärnet ;)


C ya!




Sill och färskpotatis

förstår mig inte på bloggen längre, hur och vart hittar man alla andra?
förr gick man ju in på blogg.se sen sökte man ju på hagfors osv. men vart har det tagit vägen?!
 Den som vet kan väl hjälpa mig... (?!)



igår var det midsommar, vi var i Ås hos Franke. Mysigt gäng och vi hade kul, Jag hade kul.. nästan spiknykter :)
Cherin, Tomas, Andreas, jimmy och Jolin gjorde midsommarstången, jag började på en ring men det funkade inte eller blev som jag ville så jag gav upp. Jolins blev ju så himla prefekt och då blev jag sur så jag satte mig på trappan och hejjade på istället ^
   Sen kom det fler och natten blev lång för många, men duktiga som jag och tomas var, cyklade vi till sunnemo i tid, innan tomas hann att blev dretfull och tro det eller ej, men det gick bra, bättre, bäst och med Lilians nya räcer var vi snabbt hemma och där var det folk och ståhej måste jag säga, den ena var fullare än den andra... men det var kul, vi gjjorde frågesport och satt och drack lite till sen gick vi och la oss. Trångt men mysigt ^^


Nu sitter jag i edebäck, jag väntar på att Tomas ska spela sig nöjd på cs för ikväll så  vi kan dra oss in till Hagfors och köpa gooOsaker.
  Ikväll blire lungt och vi ska fråga J & T vad dom ska hitta på..


Förövrigt saknar jag heidi så jag tror jag spricker.
 Jag saknar dina dumma idéer och ditt härliga humör, kom hem nu ♥



money, money, money


första dagen på jobbet, vad säger man??
Jo, jag tror att jag kommer stortrivas, grupp 1 är som en enda stor familj och där har jag många mammor må jag säga och vad gör man inte för mer än hundralappen i timmen?

Nu gör jag två dagar framöver sen är jag ledig hela helgen och sen gör  jag en kväll på måndag, och då börjar allvaret.


Förövrig är jag sjuk, har feber och är dödsförkyld. Näsan är igentäppt och jag orkar inte andas, jag orkar inte ens prata, miiiiiiitt liiiiiiv gååååår uuuuuundeeeeeeeeeeeer.  Och om jag ska vara ärlig så får jag lite dåligt samvete att jag är med och tränar, men jag kan inte och jag får inte för min förståndiga mamma!


Nu ska jag ta mig nått att äta, sen blire duschen och sängen för snart ringer väckarklockan igen.


Imorrn spelar Schweden igen, och då hoppas jag på seger men jag är nöjd bara jag får se henke i Tv:n nångång då och då ^^,


                     

Sjung om studentens lyckliga dar!


igår var det bal vid brukshotellet i uddeholm för studenterna.. å herregud va fina alla var! Fina klänningar, fina håruppsättningar och fint sminkade..
och gossarna då, dom var fina dom också, i sina kostymer och fint uppställt hår :)
Har aldrig sett tomas så fin och uppklädd som igår, bôbben!
Tomas och Emma var så fina, han kunde inte ha valt en finare dam :) (och jag har inte bestämt vem han ska gå med, jag har inte ens gett ett litet ynkligt tips!)

                              


idag är det utspring och en massa rosutdelning, sen åker jag, sanna, viktor och pappa till edebäck och får oss lite mat, sen blire parken och nån cider.. hoppas det blir blir roligt och fint väder (=
       
                               None


 sup&svälj
trevlig helg!
 

Tears are not falling without a reason


När ljuset har slocknat och allting är kallt,
är du fortfarande den som är vackrast av allt.
                        M ♥            


Kom änglar och ta mig till honom.
hoppas du får det bra!  

                       
            

Smile like you mean it


det var ett tag sen man skrev, hmms, men bloggen hade tydligen blivit flyttad och jag fick nyligen reda på hur jag skulle göra för att kunna logga in :)

vad har hänt??- JO

Rikard fick körkort igår!

I fredags var jag och Heidi var i munkfors och festade med Björn Gustavsson....Önsketänkade iaf ;)
Marina grillade, Sandra och Louise åt och jag och Heidi tog resterna, som vanligt, allt i sin ordning! nån brännboll blev det inte eftersom vi fick ta bussen till munkfors..
På natten kom morbor och hämtade mig och vi åkte och sov hos mormor och Morfar.

lördag kom släkten dit och trodde på "en tur i oturen" men någon sådan blev det tyvärr (?) inte..

Söndag slappade vi bara vid lissbroa, men nått dopp blev det dock inte, blåste alldles för mycket. Sen åkte vi upp till pappi i stugan och grillat :)



Annars är det inte mycket kvar nu, revy, bal, utspring och en jädrans massa prestenter och rosor som ska ges :)
nu ska jag äta, sen ska jag till körskolan..

C ya!
 

Baby, it´s fact


Idag har jag gjort två stora utmaningar´.
1. Jag har gjort "steg två" med blonderingen eller färgningen, kalla det vad ni vill.
2. Jag SOFIA LARSSON satte mig ensam på en buss till hagfors från exär! - För det första, hatar jag att åka buss( för man känner sig alltid så uttittad när man kliver på) och för det andra gjorde jag det alldles ensam.. Faktiskt så är jag stolt över mig själv ^^,


Nu har jag nyss kommit hem från träningen, hann bara styrketräna i 40 minuter, eftersom jag träningen hann att börja innan jag var klar på Hårfager, men jag hann att bli svett, klen som jag är! :P
Så nu ska jag snart hoppa i duschen, magen kurrar också!


Imorrn är jag och Heidi bjudna till Munkfors till Sandra och Marina. Vi ska grilla och spela brännboll, det ska ju bli toppen väder också så vad kan gå snett??

annars ska jag tillbringa min helg hos Mormor och Morfar med ansiktet nedtryckt i alla böcker som jag har fått lånat av Johan, så kanske jag lyckas få ihop en uppsats om idrottspsykologi tills på måndag?!



FEST HOS MIG- Den låten gillar jag, roligt att folk lyckas! 
  image108



                              hellogoodbye

A pocketful of sunshine

I got a pocket, got a pocketful of sunshine.
I got a love, and I know that it's all mine.

Do what you want, but you're never gonna break me.
Sticks and stones are never gonna shake me.

Take me away, a secret place.
A sweet escape take me away.

Take me away to better days.
Take me away: A higher place.

Wish that you could, but you ain't gonna own me.
Do anything you can to control me.

Take me away: A secret place.
A sweet escape: Take me away.

Take me away to better days.
Take me away: A higher place.

There's a place that I go,
But nobody knows.
Where the rivers flow,
And I call it home.

And there's no more lies.
In the darkness, there's light.
And nobody cries.
There's only butterflies.

Take me away to better days.
Take me away: A higher place.

The sun is on my side.
Take me for a ride.
I smile up to the sky.
I know I'll be all right.



----------------------------------



idag har jag varit till halkbanan, visst det var kul, men inte alls som jag hade tänkt mig. Jag hade högre förväntningar om att det skulle vara roligare än vad det var.. men nu är det också gjort och Godkänt fick jag så det är väl bara att vara glad antar jag?! Så idag gick jag och Inga igenom vad jag hade kvar att träna på och jag beställde nya körtider så nu jädrar.. håll er inne!!

Nu ska jag åka till Exir på fotboll, sen hade jag tänkt att åka och hälsa på granfather idag igen, sen borde jag träna inför samhällsprovet och gå på barmarksträningen, Vet inte rikigt hur jag ska hinna med allt, - man kan inte hinna med allt! men vissa saker prioriterar man..

                                             image106


Livet är inte ens dans på rosor

det har jag nyss fått bevisat..


nu har jag nyss kommit hem från träningen, idag gick det tungt må jag säga. Hade för mycket av det onda i tankarna, var nämligen och besökte min dödssjuke morfar  tidigare idag. -vilket gjorde mig deppremerad, ledsen, fick dåligt samvete och en jävlans massa tankar att bära på, allt på bara en sekund! 
och ljuset som en gång, ja, senaste igår bar mig fram och fick mig tillochmed att gå upp på mornarna, ljuset som fick mig att känna som att sväva på rosa moln.. det ljuset finns inte längre, inte idag, inte imorrn och inte framöver!
Idag har tårkanalerna blivit väl använda..


NEJ, ska försöka vara possitiv.

Imorrn ska jag till halkbanan, ska bli kul men jag är lite nervös. Jag lyckas säkert med det som är omöjligt.. Tro mig ;)

nu ska jag äta upp min yoghurttallrik, slänga mig i duschen och sen ska jag träna inför samhällsprovet som jag ska ha på torsdag! Wish me good luck!

VAD VORE JAG UTAN HEIDI? ♥

image103
                                          
                                                       


                          Får heller inte glömma kärleken- Du lyser upp mig dag! ♥
image104

                                                                 ♥

Lycklig och Förvånad


herregud vad jag är träningssugen... not!
Jag vill inte för jag orkar inte
 Ge mig vilja och bra kondition...

Men jag ska iväg, utan vilja och utan bra kondition!


annars har jag inte så mycket på hjärtat.
några få ynkliga skoldagar kvar, några av dem består av prov och massa inläring medan andra bara är slappa.. skönt tycker jag.


                   

                                          ÄNTLIGEN SOMMAR

I walking on sunshine

har man sett, solen har vait framme nu i snart 1 vecka, är det inte underbart?! :)
jag har iaf passat på att varit ute dessa dagar då man inte har haft skolan att tänka på.. i fredags drog vi till edebäck så fort som vi hade slutat, gick ut och la oss i solen sen tog vi en fisketur, (tomas ramlade ur båten, det tyckte jag var roligt) och eftersom vi skulle vara hundvakt åt Einar och tomas ville see viking matchen så tog vi med honom, åååh scheisse, vad uppmärksamhet han drog åt sig. Täkna sig att en så stor och muskulös hund(som bär ett ansikte som ser farligt ut och ser ut att kunna äta upp vilket djur eller människa som heslt)kan vara så menlös, jag förstår intë. Han är rädd för Zorro, som varken är högre, bredare eller större än Einars lår, bet honom i en av rynkorna i ansiktet och han blev livrädd, för lille Zorro som är en liten hund som max är 2 decimeter hög :P men jag gillar Einar, han är söööt :)

Nog om honom.

Igårkväll drog vi till Exär som vanligt, där mös vi med film, CHEESEBALLS, COKE, kortspel och lite "nattvandring" på stan, men helvete vad myggor. 5 bett på samma fot, vad sägs om det?!

Idag skulle vi ha åkt upp till Heidi och andreas igen för att ta oss en titt på marknaden, men det var alldeles för hett, så det blev gräsmattan och glass istället :)


Nu ska jag äta kucklingfilé, sen ville pappa ha med mig på en cykeltur så det får det nog bli, så kanske jag kan äta chips och dipp med gott samvete ikväll :)

RSS 2.0