Triceps, biceps och magmuskler

" Kära vänner i Uppsala, jag ska spela en ny sång för er,
en låt som lite grann berör Lars Winnerbäcks 30årskris"



tjenixen!

idag har jag käkat mjukglass, med nötter och noisett.. âcklôn dâ va... int!
sen gick vi tillbaka till skolan, wraps? uschfy&blää, bättre med makaroner och korv som jag gör själv, vilket jag har ätit nu i typ 4 dar i sträck + idag.
men jag tycker om det :)
Ikväll efter träningen hoppas jag iaf och tror att mamma har gjort nått lyxigare, typ fläsk och mos eller nått, det är gosaker dâ! jag kan ju alltid hoppas:)

Just nu sitter jag och lyssnar på the killers och Lars Winnerbäck, Vilken skräll! lyssnar på dom jämt men det är ju typ bara det mina öron vill höra, helst "mr Brightside" och "där elden falnar men fortfarande glöder". Det är grejjer det! låtarna ska helst va 100 år gamla också, Då blir jag glad :)


nej nu ska jag packa mina stuffs och byta om, sen drar jag ner till älvstranden på träning.


ciao
//S.

förresten hade jag prov i historia idag, gick väl som vanligt för mig och Gila. Det är inet riktigt mitt ämne...inte Gila heller. Och hur mycket vi än diskuterar och frågar varann varför vi valde till Historia A hittar vi aldrig en enda anledning!
men snart är det slut och jag har lyckats att få minst G iaf så det är väl bara att hänga in i det sista nu också :P
Sen har vi en slutprov i socialomsorg imorrn, nån dum idé eva har kommit på.. meningslöst tycker ja, för jag vill ha ett mvg i slutbetyg :D


nej. NU går ja!

Tuffa tider



ja va ska man säga, att jag tror att jag är tvungen att bli förtidspensionär för att jag har varit ute och sprungit 7km och fått ont i högerknä? Gammal och grå, stel och trött..- typiska symtom för att det är dags att gå i pension!
     Det låååååååter braaa! :)

Ärligt talat så känns det som om jag skulle vilja göra det nu, jag har mycket att göra nu framöver, alldeles för mycket. Vet inte ens när jag ska hinna med och göra allt, önskar att det vore 10timmar till på dynget just nu..

*engelsk läxa + en berättelse
*prov i historia
* uppgift i socialomsorg
* psykologi
* och prov i socialomsorg

allt ska vara klart på fredag, nån som vill byta med mig, åtminstone hjälpa mig? :) :)
Tur att jag har malin som ALLTID ställer upp!,

ikväll ska jag iaf på träning och sen ska drar vi till sunnemo och grillar. Jag vet att det kanske inte är den bästa maten att trycka i sig efter träning, men jag som aldrig unnar mig nått ska passa på nu ;)
Det ska bli ûbergôtt! 


Nu ska jag sätta mig med engelskan så jag blir klar nån gång.
C ya! 
 


(Jag lovar johan, du får igen)  ;)

"du är välkommen till prov"


ja, vart börjar man?  att jag har sovit 8 timmar sammanlagt denna helg,? resan till och från kolsnäs? eller allt kortspelande med A och H? eller allt som vi har ätit under helgen?!



I lördagskväll bestämde sig tomas tillsist att han skulle va chaufför till kolsnäs, och jag blev bara med som personligt stöd, (tomas kallar det GPS)
Så vid halv 8 tog vi nissan bort till Buuu till jocke och hämtade han och Nicke, svek Nissan och joinade istället bussen.. Jag älskar den. Vilket tryck och gemenskap det blir i den.. snälla jocke, behåll den för min skull :)
 Sen åkte vi till munkfors och hämtade resten av truppen. Kom inte långt in på munkforshöjden förrän det var time to Pi, och inte långt därefter time to check the vibrator. Baslådan hade tydligen gått sönder och medan Tony, Jocke och Pir höll på med den passade Tutti på att kasta postlådor runtomkringsig och ta sig några dancemooovs till alla som inte dansar är våldtäktsmän ^^,

Väl iii suuun så åkte vi till nån som nicke kände för att fixa baslådan och han som hjälpte till hade tydligen magiska fingrar för det funkade iaf..vet inte om jag ska tacka eller hata gud för det! fråga tomas ;)

Och när vi väl fått ut fullhundarna ur bussen så åkte vi runt om gleeed, men det tog inte heller länge förrän Pär ringde och var dretlett så vi hämtade honom om sen drog vi till grillen och åt, och det tror jag faktiskt pär tyckte var bättre- VÄNNEN! 
samvetlösa människor, undrar om de ens vet vad samvete är?!

sen när klockan var 2 tror ja, samlade vi truppen igen och drog vidare tillbaka till Munket, där släppte vi av en massa folk och drog vidare till Exir, där hämtade vi upp Heidi och Andreas, sen åkte vi till buu med Pär och jocke. som skulle fortsätta festen där, tydligen i bussen också, knäääääpisar!

När klockan var halv 4, satte vi oss i Nissan och åkte hem till sängen , och jag slockade direkt.
klockan ringde 10 och då var det bara att gå upp och väcka de andra små trollen och åka till kalrstad, oh schiesse vad vi handlade, skor, linnen, klänningar, tunikor och allt vad det var.. men det var väl så behövligt! tack för en bra dag! =) ♥



Idag fick jag ett glädjebesked :)
image98

Lördag


Fredag: Efter att jag och Tomas slutat skolan och vräkt i oss pzza drog vi upp till exär för att hämta heidi och andreas. Sen åkte vi upp på fotboll. Efter det köpte vi coke och cheeseballs och åkte hem till H och spelade kort, natten tillbringade vi på hårfager, det var myysigt :)


Lördag: Idag fyller Lilian år så vi har firat henne med presenter, mat, tårta, kakor och allt som hör till och min söötsimon kommer nog snart, familjen norveen/jonasson ska överraska Lilian :)
Sen åker vi upp till Exir och hämtar bussen och dess innehåll som ska skjutsas till kolsnäs :)
  Tomas ska hämta hörselskydden, marina har proppar och tomas ska ha äkta hörselkåpor, föreställ er synen ^^,
Jag tror det kommer bli en sköjji biltur! :)


Imorrn ärä söndag och vi ska ta med oss Heidi och Andreas till karlstad på glädjeshopping eftersom jag inte hann göra det i torsdag. Förrutom att Pappa köpte en fondation åt mig för han tyckte att jag var så duktig som klarade provet  =)


nej, nu ska vi fika lite meeeer :)
ha en bra kväll mina vänner ♥

Sofia, let me love you!


Jag klarade teoriprovet, så just för tillfället och just idag är jag världens gladaste :)
tack för alla sms och kommentarer friends! :)


Så nu är det uppkörningen som väntas! gött & veet. ^^,



Natti ♥

Pussycatdolls vs teori

när jag skulle skriva teori, skrev jag terapi.. "Pussycatsdolls vs terapi" ^^,"


idag har ja suttit vid körskolan i flera timmar, gick dit när jag slutade klockan 2 sen satt jag där tills nu, och lika fan så kan jag inget! Det gör mig ännu mer nervös inför uppskrivning, nu är det nära...tyvärr.
Mamma blev sur på mig när jag sa att jag hellre skulle skippa att ha körkort i hela mitt liv än att göra det där dumma provet!
aja, det återstår och ser hur det går, men önska mig lycka till när det är dags!


Ikväll drar jag till karlstad, en liten övernattning hos sanna står på schemat. Fårse om pappa blir hos bruden eller om jag hellre vill sova hos sina änglar. vet inte ens om jag vill veta svaret :)

å ikväll är det Pussycatdolls, jag ska sitta som fastklistrad i soffan framför tv.n. Tro mig.
Jag skulle ha vart på träning men vad gör man inte för körkort???!!!
Imorrn då jävlar, ska jag gå dit med ett STORT leende på läpparna! I will I will I will!



Jag okrar inte sluta tänka på kebabtallriken på mama´s som ska slukas upp i en swisch imorrn!´
 I´m looking forward to it ! :) :)

Det kallas lycka


skönt att få använda benen och få upp flåset lite för engångsskull, att springa 5 km trodde jag aldrig att jag skulle klara, men man slutar aldrig att förvånas :) :)

Ska inte skriva särskilt mycket nu, detta inlägg ska mest tillägnas åt Rikard som klarade uppskrivningsprovet idag..
Du är bäst grabben, är så glad för din skull, men också lite avundsjuk ^^,
snart är det min tur, och jag ska f*n lyckas jag också.. kan ju alltid hoppas, och ni kan ju hålla tummarna!

image97


Nu ska jag äta och sen blire tv:n och tjusing ^^,

Avslutningsfest


vadå Gossip Girl maraton på kanal 5?? jag och tomas har tittat på det sen vi vaknade tlls vi gick upp, typ alldeles nyss :) och jag måste faktiskt erkänna att programet är ju helt sjukt bra, men det tog mig ju bara typ ett halv åt och inse det.. men nu hör ju även Gossip girl till topp 3. men det är inget än så länge som slår One tree hill!


Kul jag hade igår då! (bilder kommer en annan dag)
mycket mat, dryck, prat, skratt, prisutdelning, biljard och och inte minst singstar. Heidi och Lasse blev kvällens vinnare, på andra plats kom Frida och Kurt och trea och sist blev jag och johan.. men han kunde ju sjunga + att jag kollade på felfärg, jag trdde v var blått och ledde med 2000poäng men det visade sig inte förrän i slutet att jag missuppfattat, som vanligt, men det var kul =) (och jag vardär med förlåten för att jag inte gjorde beeptestet )

alla spelare drog till parken tror ja, men inte jag och heidi, vi stannade vid sundbäcken tills morgonen, Kurt lärde Heidi att bugga, Robin spelade ut mig totlat på biljard, männy röjde på dansgolvet, lasse och frida sjöng, Gunilla tittade på och Tony stod i baren ^^,

När klockan var 4 kom tomas och hämtade oss, Söt som han är. När jag skulle öppn aytterdörren kommer tomas och hoppar på kryckor... och jag fick plötsligt dåligt samvete. (?)


nej, nu ska jag fortsäta kolla på Gossip girl!
XOXO / S.

16 maj

länge sen jag skrev här men det har liksom bara inte blivit så. ahr väl inte så mycket at skriva här just nu egentligen.. förutom att jag hade namnsdag igår, En sa grattis! sen fick jag två 10 lotter av farmor via posten, vilket jag får varje år, vann 10 kr, tack farmor ^^,


nu tittar jag på simpson, älskar det programet. De är så kul när Homer tar stryptag på Bart! Det kallar jag humor ;)

image96



ska nog göra lite bajteori sen blir fotboll.. 
ingen fest idag utan laddar för imorrn, träning och sen avslutningsfest.
skulle tydligen göra beepest imorrn men det sa sofia nej till, istället ska jag sjunga en duett med Johan, hör på om ni vill..!  :D

nej bye!


FÖRRESTEN! det kunde jag ha glömt, igår gjorde jag steg 1 för att bli blond igen :)


 

Because I want it all


Kan inte säga annat än att The killers är såååå bra, det och Winnerbäck är ungefär det mina öron vill höra för tillfället.. I want you to know that..


Idag har jag inte gjort så mycket, förutom ätit och sovit. Men i skolan idag var jag duktig och gjorde klart psykologi uppgifter som var typ 2 veckor sena, antar jag har för nya denna veckan..
Imorrn blir det film, några lektioner och sen ska klassen bjuda oss själva och några lärare på mat, eftersom det är den sista dietiklektionen. Jag och Gila fick den svårtaste uppgiften, vi ska baka eller säger man röra ihop 3 glasstårtot och lita på mig att de kommer bli lyckade.. det bästa av allt att man kanske kan ta sig en sked choklad sås ibland, eller det bästa av allt är att jag fick MVG i slutbetyg! grattis till mig.. - tack!
Så det innebär att jag får en liten belöning av Fader :) :) good working!

Sen ska jag till körskolan och glida runt några varv på Hagfors med Inga!
Håll er inne så jag får köra upp nån gång! det är inte ett råd utan mer en order!

^^

/ mrs Brightside

kommmerintepånånrubrik


hatar sånda här dagar, usch!
så än så länge har jag bara klivit upp ur sängen och gick dirket till soffan, nu börjar det bli bättre,
hur mår ni idag?? :)

inatt vare kul, det tog oss ja, minst 30 min att gå från parken till storgatan. Jag skulle nämligen med Idilus på efterfest, men som vanligt ballade jag ur, så vi gick ner i källaren och hämtade hennes cykel så hon skjutsade mig hem på pakethållaren.. Vilken resa, men hon var duktig :)
 Åkte hem och la mig direkt och hoppades på att jag skulle få ett oplanerat besök, men han kom aldrig.. han hade bytt ut mig mot frank för en natt :) OCH jag hoppas att det bara är för En natt, för nu saknar jag honom allt för mycket. Jag tror att jag ska slänga mig på cykeln och åka dit! Vad gör man inte?

om inte så ska jag gå ut och ta mig en promenad! 
sen blire väl lite teori! BooOOoooooring....




  




FCZ

så dålig kommer jag vara ikväll ^^

Vi kommer att dominera, iaf det laget som har mig som teammate.. jag är kung på att träffa bollen... INT ;)
men brännboll vid staffa senare, be there om ni vill va med :)


idag har jag välkomnat sommarn..
Har suttit på balkonen och läst lite gossip girl, laddat inför kvällen och bara njutit, det är så det ska va!


Nu ska jag ta mig en smörgås tror ja, sen blire duschen!
T ♥


image95

I have a party to go to


 Ändrade planer inför imorrn, fest, fest och lite vildare fest än va det förmodligen skulle bli i sunnemo.. Känns som om jag sviker, men som pappa sa" sommarn har ju inte ens börjat än, det blir fler gånger " tur att jag har en sån go och förståndig pappa :)

Nyss kommit hem från bryggan. Jag, ida och malin drog dit efter fotbollen och åt, eller jag åt resterna av malin för jag var ju pock egen att jag inte skulle äta för jag var inte hungrig men som sagt, det hjälper inte att ljuga för sig själv! :P


Nu kommer snooos så nu ska jag logga ut!
Hörs säkert imorrn!

Puss och kram och typ i rôva!
T ♥

feta chips kom ge mig mera, jag vill inte motionera!

tänka sig, jag har varit ute och gått i 2 dagar i rad nu, sammanlagt 1,2 mil.. duktig jag, jag är så proud över mig själv!


skulle uppdatera igår var tanken, men när jag skulle publicera så loggade det ut mig Två gånger, där satt jag och skrev om och skrev om tillslut gav jag upp!

Idag är det iaf fredag, vilket jag tycker är underbart. Ikväll blire fotboll med malin å de nadra tjejjerna osså Rikard förståss :) Länge sen jag träffade honom, skönt att an är hemma..
På tal om hemma, jag fick ett sms av Pär igår där det stod att de var på väg hem, och nu är dom hemma.. Skönt att de är på hemmaplan igen, hoppas ni har haft en bra resa guys!


Imorrn ska det grillas, jag,pappa, sanna, viktor, malin och anders.. mysigt vi ska ha, äta och smutta lite cider, härligt! och jag lyckades övertala malin att vi ska cykla till sunnemo imorrnbitti, det kommer bli en svettig cykeltur, men det behövs!

nää, nu ska jag sätta mig i solen en stund innan jag ska göra mig iordning!

Kisses ♥ 



Solen gick ner som på beställning


nej, natti gott folk! nu blire sängen och kanske en film, om jag orkar hålla ögonen öppna vill säga.


                                     


Nej, sup och svälj, snart ärä helg! och fint väder ska det tydligen bli....
GE mig Sommar nUuuuU!



           ,

We only got 4 minutes to save the world


nu ska jag sammanfatta de dagar som gått, ska försöka komma ihåg.
Eftersom att jag redan skrivit att mitt valborgsfirande var helt crazy så börjar jag med fredag. 

Fredag: Tomas skulle spela match så jag följde med honom till råda. Där satt Pär, Lars och Jimmie. satt och småtjatade om ingenting, sen sa jag hejdå till pär för han drog till Barcelona på lördag.
Efter matchen åkte vi till edebäck och åt och mådde gôtt!

Lördag:  När jag kom hem från edebäck ringde madde i panik och frågade om jag ville med henne ut på stan och köpa presten till sara, ofcourse att jag gjorde, skulle även ha varit där på fest på kvällen men eftersom jag inte alls var festsugen så drog jag och tomas upp till exir till heidi, andreas och Bella för att mysa- trodde vi.. Det tog ungefär 5 minuter så stod Jonte och Elias i dörröppnigen, det tycker jag var bra om man tänker efter, för vi hade kul :) När klockan var 1 tror ja, skjutsade vi hem dom små liven och hemma hos jonte blev vi sittande ett par timmar, men när vi skulle hem sen var klockan allt för mycket för att åka ner till heidi igen, så med trötta ögon åkte vi hem..

                                       
  det där kortet på andreas           Jonte
   ser fräckt ut..

                             
                         Roligt dom såg ut att ha ^^,

Söndag: VI vaknade och såg att solen sken så vi ringde till H och A och frågade om vi skulle dra och fiska. Vi satte oss i den vit räcerbiin och åkte upp till Buuuuuuuusjön, Jag och Heidi insåg snabbt att sjön var tom på fisk så vi klädde av oss och la oss raklånga i båten och solade.. och tillslut förstod T & A att det inte fanns fiskar så dom la sig dom också, det var då jag kom på att jag var sugen på molusk, men tomas ville hellre ha chokladbollar, men vad hjälpte det när Heidi ville ha kladdkaka?!
A starade sin 20-häst-krafters-motor och vi åkte hem till Heidi och började baka och den blev perfekt om jag får säga det själv. Du är kung på att röra ihop allt Heidi :)
Sen kom jonte och Elias så dom fick ta våra rester, snälla som vi var. sen spelade vi kort, och mittuppispelet ringde mamma Lilian och sa att hon skulle tända grillen så vi åkte hem..

                                                                     


Måndag: vaknade av att sara ringde och frågade  om jag skulle med till körskolan och roligt som jag tycker att det är hängde jag med. När klockan var halv 3 cyklade jag bort till frida och fick mig helkroppsmassage, och knådade vet ni redan att hon gjorde.. tyvärr känns inte rôva lika fast längre ^^,
  Efter massagen åkte jag till edebäck (IGEN) och då kom jolin och frågade om vi ville med och titta på edsforsen, så det gjorde vi och på vägen dit såg vi 2 älgar som tomas dock trodde var kossor! katastrofalt...
Sen drog vi ut och fiskade på aven, men lika dött med fiskar där...


Tisdag: skolan, körskolan, hem och gjorde läxor, drog till sunnemo till sommarstugan på grillning. Åkte hem och sov.
men det var så komiskt när jag och pappa skulle grilla.. Det har varit uppehåll hela dan, men när pappa hade tänt grillen kunde man räkna 1,2,3 sen började det ösregna. Det var så typsikt våran familj sen blev jag så full i skratt för det hade tydligen inte varit pappas lyckodag.. :D

Onsdag: Vollyboll turnering i skolan och vårt lag förlorade i finalen mot LÄRARNA.. japp ni hörde rätt, men tänk att det måste va OP elever till allt! :)


nej, nu har jag fått skrivkramp och min hjärna är trött så nu får det vara bra, förrutom att jag måste skriva att jag ska färga mig ljus igen... GôTT... så till veckan skulle jag kunna tro att proceduren börjar..

Lång ledig


rapport om helgen kommer senare idag eller imorrn,
ge inte upp, gott folk, det kommer det kommer..
Mina helger och blogginlägg är så intresting! :)


Något som måste tilläggas- Jag klarade fas B idag på körskolan, yesyesyes! =)
sen har jag fått helkroppsmassage idag också, Tack Frida! Hon knådade mina skinkor så det känns som om de har blivit fastare (om det ändå vore sant). Nej, men jag blev lugn ända in skälen. men om jag ändå kunde vara tyst nån gång! :)


Nu kommer T, och jag ska bjuda honom på soft icecream....nötkross och noisett! det kallar jag för mjukglass!
sen ska vi fiska i aven, vi ska passa på innan det troligen blir översvämning. Igår blev dom ringda och blev varnade så att...


nää, byebye

Vår värld kretsar inte runt dig


förstår inte hur folk orkar vara så negativa. De måste må så inerligt dåligt inombords så att de inte tycker att det finns något att glädjas åt här i livet, inte heller att man kan glädjas åt andra. Vara glad för en annans eller andras skull. är det pågrundav svartsjuka?!
    Jag och madde var på konsum förrut och det var två gamla tanter som la ner så mycket energi på att klaga på att wienerbröden var för hårt brända så dom skulle ha dom billigare. - köp dom, och var tyst eller skippa dom, det är ju helt upp till dig, Varför hålla på att jämra sig när det finns alternativ.
Sluta upp med att vara negativ för det smittar av sig ofta till dom som absolut inte vill vara det..

"För dom som inte lyckas bli fulla av avund och gör allt för att du inte ska kunna älska dig själv, som t.ex. ger ut tidningar, sprider ut ett falskt rykte eller bara får dig att må dåligt för att få dig att inse att du inte duger.."



jag och madde har varit på shoppingrunda här i storstan.. Fick med ett par nya jeans. PÅ rea och med prestentkort, de kan f*n inte bli bättre...och där fick ni bevisat att det är jag, Sofia Larsson som skriver^^,



nä nu ska jag käka färdig sen ska jag nog sätta mig med teori..
C ya!


Make me remember


"älska mig mest
när jag förtjänar det som minst
för det är då jag behöver det som bäst"


vart är alla när man behöver dom..?





jag hade kul igår, ungefär jag som jag tänkt mig ^^, tackotack!
(funkar inte att lägga in bilder för tillfället så det blir en annan gång)


RSS 2.0