wooop wooop




jag blir så glad och lycklig när jag känner, ser, läser och hör hur lyckliga mina vänner är. Läste nyss Klintans blogg och blev varm ända in i själen. Att gå från ett ostabilt förhållande med ett värdelöst självförtroende till ett förhållande och till en man  som får henne att känna sig perfekt och som får henne att njuta av livet varje sekund.. Är det inte underbart?? JooOOOOO :) :)




Idag igen har jag vart på skolan, barnen får mig verkligen att skratta. Vilka ideer och funderingar de går runt och bär på, det måste va jobbigt. Jag har iallafall ha högläsning om hur ett barn blir till. Sexualkunskap på en låg nivå skulle jag nog säga. Jag vet inte om boken var så himla pedagogisk men.. " i muffen med hår, finns det ett hål som pojkens snorre passar perfekt i och om man stoppar i den där så kommer det tillslut lite vitt kladd..."
yepp, så nu tror barnen att de är fullärda.. 
Tro mig att många kinder blev röda och gissa vad ungarna pratade om resten av dagen?? ;) 

Lite komiskt tycker jag...




Nu ska jag höjja volymen och plocka undan lite här hemma innan jag dyker i skolböckerna..

Denna låt har jag spelat miljonersgånger och jag kommer förmodligen spela den en miljon gånger till för jag verkar aldrig tröttna.. På nått vis så får jag en kick av den..

yes wooopwooop,  dags att sätta igång :)

Volymen är maxad!!





You learn




23 september



toppen kväll i Karlstad igår. Go mat men satan i gatan va stark. Kunde göra röksignaler till baren.
 kommer bli tomt utan moe här i värmland.


å idag kommer julia hem från Karlstad, Ida från Stockholm och Elizo från Nörg. Alla för min skull.. eller (?) och imorrn ska vi slå ihop våra kloka huvuden så be prepared. Man vet aldrig vad som händer. Fråga Johan..
Sist va det han som blev utsatt, han tyckte knappast att det var lika roligt som vi. höhö


Sen kommer iaf Bobo hit och kväver några timmar med mig. Kommer bli en toppen helg! wiiihoo =)

tänk om min iphone kunde komma också, då är helgen maxad.









come n go



Va just på väg att skriva att jag har tagit helgen, men så kom jag på att jag jobbar både lördag och söndag. Sô toookigt. En helgs ledighet hade suttit rätt fint måste jag få säga, men icke. Jobbhelgen har nyss sparkat igång och det ska spenderas många timmar på jobbet innan jag får va ledig. 


Måste bara få berätta att jag drog mig i kragen igår och gick på matten. Jag tyckte själv att jag var ganska aktiv men visade sig dock i boken att jag inte var det. 3 tal på 1,5 timme känns rätt.. oseriöst (?) Ovärt att ens gå dit men nu är det gjort och jag har rätt svårt att tro att jag kommer spendera så många timmar av mitt dyrbara liv där. Jag kommer få läsa matte i hela mitt liiiiv om jag ska fortsätta i den takten.

Kanske skulle lyda och sätta lås på kakintaget, som min mentor Peter alltid sa till mig på högstadiet. =)




Nu ska jag åka till altanen och köpa en fetfet godispåse och trycka i mig.. å cola förståss.
It´s friday, I´m in love!!





good life



jaha, då var jag 4000 kr fattigare. Känns surt för min plånbok men hur skulle jag ta mig till jobbet på gärdet från storgatan utan bil! Nej, Hejja Erik på OKQ8!!


Idag tackade jag nej till jobb. Min mattebok skriker efter mig (troligen min mattelärare Stellan också). Jag har inte öppnat boken sen vi började för ungefär 4 veckor sen, och det betyder att jag inte kommit så långt. Dåligt av mig men jag oooorkar inte. Svårt och tråkigt men det är dags attt rycka upp sig och dra på lite. Vill inte behöva läsa Mattte B tills jag är 30. Därför kommer det gå lätt på lektionen idag, det känner jag ända ut i fuckyou tån. 


Annars rullar livet på. Får den ena glada nyheten efter andra. I like it!!  



nej, på med musik, det börjar bli dags att ta tag i disken.



---



igår blev det ett riktigt grispass på jobbet. Började halv 1 och skulle få sluta halv 10 men det va bara det att chefen för nattisarna hade missat att du ut personel så det slutade med att Soffan fick stanna kvar.
Men 10 timmar kvalificarad övertid känns rätt okej. Men efter alldeles för lite sömn känns det sådär att gå tillbaka till jobbet nu klockan 4.

Men jag antar att livet ska vara rätt hårt ibland, men det blir bättre :)
Pengarna rullar iallafall in som de ska och varenda extra krona som jag tjänar kommer spenderas på Gekås om exakt 4 veckor idag! Gillar tanken!! :)


Idag fyller moder år men det får firas imorrn, Present är på väg med posten och bud :)
hon är värd det bästa.. mi mamm v



Snart är det helg och jag är ledig. Det funkar väl!
tjoflöjt




Känns som om det är dags att ta tag i köket. En förändring bör ske inom en snar framtid.
åååwoopdidoo

8 september



jag skriver, tar bort, skriver igen och suddar.. jag finner liksom inga ord.


allt känns förstört, bortkastat och totalt värdelöst.




Den är fick jag av min underbara syster en gång i tiden. Och den är så bra.
Hon kan att hon, min lilla storasyster v


"Det handlar om att satsa på en å få det att funka.
och när man har hittat den (just den) då är det bara å köra på,
visa att han/hon är den enda, ge allt.
Sviker den personen det förtroendet, är det förmodligen det
bästa som kunde hända, då vet du ju att han/hon inte är den rätta,
å slipper slösa tid i ditt otroligt dyrbara liv...
Res dej igen å borsta bort smutset från kragen, och visa att du,
(just du) är värd något betydligt bättre."

                                       

hela veckan väntar jag på fredag


woohoo, på fredag kommer elina hem till byn igen och det ska firas med lite vin i jacuzzin.
Det ser jag framemot. Ska försöka få med jullan också så är kvällen fulländad.


Det har varit alldeles för lite jobb den här veckan och alldeles för mycket ledig och dötid att kväva. Jag tycker att jag har gjort det bra men nu börjar det klia i fingrarna. Sa bli gött och komma till tranan idag igen. Hoppas det rullar på till veckan igen. För om 4 veckor imorrn drar jag och elizo till Ullared! Ullared! Ullared!


nopp, nu ska jag fixa mat, sen cykla till jobbet i solskenet..


föresten, sa jag att vi skulle till ullared?

sjunde september


Ensam mamma söker har dragit igång och ingen är gladare än jag. Årets bästa program och med Daniel som en extra krydda! KUL!! =)




Jag är kär i Tove Styrkes låt- call my name




John Göte Alexander



I lördags var jag på universums finaste dop, jag är universums stoltaste gudmor och jag är universums stoltaste moster. <3




    mosters egna penntroll

mikronfonkåt



Idag vaknade jag av att mina arbetskamrater ringde och väckte mig. Det bugar jag för, jag har nämligen skrivit klart dikten som ska läsas på dopet. Grejjen är den att jag har orat mig över dikten länge och skjutit på det. Och när jag väl började var det klart på 20 min och jag är ganska nöjd med reslutatet. Lite smådetaljer som ska fixas så får det duga sen. :)

Idag är en måste dag. Jag skulle vilja ha min doppresent klar så man kunde fixa det sista med den, köpa färgat papper, hämta iphonen, bjuda far på mat och träna. Men det får bli som det bliir.



Nu ligger jag tillsammans med Maggio i sängen och funderar på livet, och jag har inte en tanke på att gå upp och ta tag i dagen. Nopp, jag är ledig och tänker njuta av den.. pilutta er


wooop wooop, som becca skulle ha sagt.

pusspårompa!







RSS 2.0