Pink

 
 
 
 
vi ska på pink!!
 
 

tjugoåttondeseptember

 
 
har finvecka på jobbet. Det innebär ganska mycket ledig och att jag kan jobba extra. Det är tjusningen med att bara jobba 75% på pappret. I onsdags gjorde jag en extra dag på Örbäckens fritids. I love it! Och jag funderar starkt på att söka på skolan, den dagen de erbjuder. Efter 4års slit och ingen uppskattning så har jag tröttnat.
 
 
uppe med tuppen idag. nästan. Jag berättar inte varför riktigt än. Möjligtvis efter kl 9.00 =)
 
 

tjugofemteseptember

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tjugofjärdeseptember

 
med ännu fler förändringar i mitt liv ska jag nog ha lite mer tid för bloggen framöver. Nu borde jag ha all tid i världen, nu när jag valt att lagt vissa saker på is. Något som jag kanske ångrar just nu, men förhoppningsvis inte framöver. Det är dags att stå på egna ben och se vad livet har att erbjuda.
Jag känner mig svagast i hela världen, samtidigt som jag känner mig starkare än någonsin.
 
Hösten , den har jag faktiskt välkomnat med öppna armar. Hör å häpna. Jag som alltid blir depp när löven blir gula och faller av, när det är kalla mornar och bilrutorna ska skrapas, när väntarna ska på när jag ska till jobbet, när det är mörkt och jag är livrädd när jag ska cykla hem. Jag kan inte påstå att det ligger på topp 10 listan nu heller men jag har en späckat schema framöver som piggar upp mig och ska sätta guldkant på denna höst.
 
GÖTT!!
 
 
Nu på mörakvisten har jag nätshoppat. Det gör inte livet sämre det heller.. Inte lika roligt när det ska betalas. Jag har levt alldeles för lyxigt den här sommaren. Jag har ätit och druckigt gott, festat massor, bytt bil, sett Lady Gaga. Jag och simpa ska betala 700 kr mer i hyra nästa månad för att vi underhöll alla bittra pelagonier här på storgatan en fredag kväll härisist. Jag har köpt mig och Alexander varsinn Ipad och jag ska på semester i November. Och iochmed det måst jag vaccineras, försäkras och... ha mer sommarkläder :))))) tokken osis.
Pengarna spenderas som de ska.
 
 
 
 
 
 

Guldkorn

 

6 september

 
Igår slet jag som ett djur. Jag skulle förklara skillnaden mellan blogg och facebook för mormor, 72. Inte gjort i en grisblink. Och till slut blandade hon ihop allt och jag la ner.
 
Fick iallafall favvomaten, torsk å spenat. Sen kollade vi på gamla kort. Alltid lika roligt. Hittade ett kort på mig, sanna Tomas och Marcus. Scheisse hur vi såg ut!!!? Borde nästan lägga ut det och visa bara för att.. men jag avstår.. Komiskt.
 
 
Efter det bjöd jag födelsedagsbarnet på pizza. Romantikern har tänkt till som vanligt. Pizza å försenad present. Va blir det med mig? Det blir bättre, det har jag lovat :)
 
* * * 
 
Ledig helg. 3 ledig dessutom och på lördag vankas det 50 års kalas för mamma!
 
 
Ursäktar mig för ett flummigt inlägg men det blir lite hipp som happ när man inte vill och vågar slappna av och tänka efter. Ännu en dag där en viss person har gjort mig trött och direktdretlett. Nu skriker tvättstugan efter mig, och därefter träning!
 
 
 
Grattis på din dag, D
 
:)

RSS 2.0