29 juli


idag är en såndär dag som alla ska tycka synd om mig. Jag har feber och får ligga i sängen och vila hela dagen. Det suuuger, men vi har ju investerat i en liten platt tv till sovrummet så det går faktiskt riktigt bra att ligga i sängen hela dagen. Men jag äter och knaprar Ipren flera gånger om dagen så när kvällen kommer är jag övertrött och överenergisk. Jag har rolig men frågan är om omgivningen tycker det är så kul..
 
Igår spelade jag och R minigolf. Och shit vad däng han fick. 53 mot 75.. Bättre runda har jag aldrig gjort och kommer förmodligen aldrig att göra igen heller, men huvudsaken var att snygga till matchpoängen lite och det gjorde jag utmärkt.  2-1 till Rickard i matcher.. ÄN SÅ LÄNGE..


Om jag orkar ska jag och vädret tillåter ska jag och Rickard till Blinkenbergsparken ikväll på allsång. Han säger att han kommer skämmas ihjäl men det tar Sôffi ingen hänsyn till, för han ska med. Det kommer bli kul.. och mysigt :P

Hoppas Erik kommer idag och hjälper oss att få bort tv:n som täcker hela vardagsrumsgolvet. Och på tal om Erik så har han fått sig en liten kissemissbäbis. Sussi heter hon än så länge. Jag är inget stort fan av katter men jag måste erkänna (bara här på bloggen) att hon var riktigt söt, men jag är tvungen att säga motsatsen till Rickard eftersom han tjatar om att han också ska ha en.. och det vill inte jag, jag vill inte städa kattlådor.. Det tycker ja är skitäcklig och Rickard kommer inte göra det heller! men jag gav Rickard ett val, Mig eller katten. Men han skulle välja katten sa han. Roligt att höra, men vad gör man?? Hans val ;)  hahah





Oooh shit. Jag har ju tvättstugan idag! Fanfanfan. Det hade jag glömt!

aja, måste gå.

Tipp topp



Idag har jag, Rickard och Jonte varit och hälsat på Ikea! alltid lika roligt och man känner sig alltid lika fattig när man åker hem. En Byrå och en Tv till sovrummet var det som skulle inhandlas, men det blev också några kablar, kuddar, ljus, tavlor och en massa småskit som pizza skärare, diskborstar ochsåvidare.. Korv utanför kassorna är också ett måste. Korv med bröd + dricka. Allt för 10 kr.. Helt fantastiskt som hittat för oss fattiga.. Trots min ekande plånbok handlade jag för 4500 kr, MEN .. imorrn får jag lön och jag skuttar av glädje. Fick bra många fler tusenlappar än vad jag hade räknat med. Härligt :) 
   På tal om lägenheten så börjar det kännas som ett hem,  Inredningen känns inte längre som ett ihopplock ( tog allt man hittade för att kunna få flytta in så fort som möjligt) utan mer som mitt hem.  Mitt och Perssons såklart.
 Vi har börjat lära känna varandra riktigt bra och vi börjar få det som vi vill ha det, både i hemmet och i vårt förhållande. Lägenheten börjar bli bebolig och jag trivs verkligen med det jag har nu. Allt känns verkligen jättebra och det börjar dra ihop sig för inflyttningsfeeeest! :)

Livet är på topp!!


Nu ska jag stänga av burken och dra till filmbolgaet och göra Schulie sällskap!


You are always in my mind


Sitter i soffan med täcket runt om mig och gäspar. Förstår inte hur jag kan vara trött med jag antar att helgen med två delade turer tog knäcken på mig, sen alla födelsedagar som vi har firat har ju inte heller varit dirket tysta och lugna.
Hos Anton, Markus och Olli var det fullt ös som vanligt sen ner till Oliver där Bella automatiskt blir det som står i centum. PratPratPrat. Meen hon är ju så go, man orkar inte motstå henne, jag lovar!! :)

Efter alla kalas åkte vi upp till Emten och grillade, myste, (Mös??) och mådde gôtt, sen åkte vi hem, tittade på slutet av beck sen gick vi och la oss. Somnade som en stock, att somna på armen gör inte min natt somnlös dirket.. M m m  


Väntar på att mamma ska komma hit så ska hon lära mig tvätta. Ja, jag vet att jag är 19 år men jag har liksom aldrig behövt lära mig tvätta för jag har aldrig behövt tvätta. Men nu när man inte bor hemma längre vill man faktiskt klara sig själv och visa att man klarar sig utan mamma och pappa. Och just nu, än så länge har vi inga ekonomiska problem så jag ska visa att jag kan :)

Känns underbart att inte vara beroende av mamma och pappa, "svärmor och svärfar" hela tiden.
Allt liksom bara flyter på :)



Igår var det den 20 juli och det är en jobbig dag tycker jag. Morfar fyller år så jag var till graven en sväng och det är alltid lika jobbigt. Har alltid en stor klump i magen innan jag kommer dit, men det känns verkligen bra efteråt. Men saknaden är så stoooor!! v


Tänkte ringa sara någon dag under veckan men den verkar helt fullspäckad av jobb, och jag har inte råd att säga nej. Sen funderar jag på om jag ska göra en delad tur på söndag eller inte. Det blir ju som sagt pengar, men jag ska höra vad den andra delen av mig ska göra så bestämmer jag mig utifrån det sen. Vore ju kul att åka till Karlstad och hälsa på Bus och Wicke om vi inte ska till skarasommarland..

jaja vi får se vad tiden kommer med.
Nu ska jag diska. Hoppas innerligt att vi får diskmaskinen snart så slipper vi tjata på varandra om det. Ett problem mindre iaf :)




" I didn´t mean to fall in love, but I did  and
Don´t say that you didn´t love me back
 ´cause you know you did"


100000000000 Vuxenpoäng


mina vuxenpoäng bara ökar. Duktig och ansvarsfull är vad jag har blivit! (Om jag får säga det själv så-att-säga)



Skulle bara påminna mig och er andra att det är typ bara är 1,5 månad kvar tills vi drar till Kreta med släkten! Wihooo
:)


Nej, nus ka jag handla och städa lägenheten. Tänkte också att jag skulle tvätta. Jag hoppas innerligt att det finns en tid, för idag (förengångsskull) känner jag för att tvätta. Det tycker jag är avslappnadnde, att få lite ensamtid i tvättstugan :P


Helgen som var blev inte alls lugn och nykter som vi gjorde upp, jag tog mig på fredag och R på lördag och jag blev automatiskt chaffis.. men men..

Den här helgen består iallafall av jobb.. MED MAMMA!! Hon ska vara på tranan den här helgen hon också.. KUL!  ;)men det blir säkert bra,I love her v

näe, Pekås väntar på mig.



bloggtorka.se




vart tog sommarn vägen?? Jag vill ha sooool!


Härligt med en ledig dag iaf, trots allt regn., Jag ska vara ledig hela helgen och börjar inte förrän på måndag så jag ber till gud att solen ska komma fram :)
 Helgen ska bli lugn har vi bestämt så ikväll åker vi upp till Geijersholm och umgås med dom.
Kanske blir ett glas eller två.. =P


Idag ska jag ska till farmor och äta. Det ser jag fram emot. Har inte sett henne på jättelänge, flera månader! åå gud vad jag skäms!! men det ska bli gôtt och se henne. Jag saknar tanten! :)


Har egentligen inget vettigt att skriva så nu sticker jag!

ha dä!

Don´t leave me, I need you


Emma försöker få med mig till Höljes och hur roligt vore inte det?? Men vi ska på kalas. Morbror fyller 50år så 120 pers kommer till sommarstugan på lördag och ska sova över. Jag tycker det låter som om det kommer bli askul! Och det bästa är att Rickard ska med, och Tindra så då har han något att göra under kvällen också  =)

Nu väntar jag på att Julia ska vakna. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nått kneppt blir det väl, som vanligt. =)

Jag och Rickard har varit hos mormor ett par dagar nu, och det är alltid lika jobbigt att vara där, det är så tomt utan morfar och ett antal tårar har runnit och När jag tittade i morfars plånbok hittade jag tre kort på mig, längst fram och då grät jag igen. Känslig?! Ja..


näe nu drar jag.
ha dä gött i värmen!







       Please, don´t leave me ♥

RSS 2.0