I will never be the same without you


hohoooo de va inte igår. Vad gör jag om dagarna egentligen..

jo, jag har jobbat, firat jul, jobbat, gjort ett besök på Hotell monica som de så fint heter, jobbat lite till och firat jul igen. Jag firar jul i tre dagar och tycker därför att det är synd att jag jag inte gillar julen. Jag är typ självaste grinchen. Men faktiskt så har mina dagar vart superduper mysiga, trots en heldel jobb.
Cash is king!!

Nu laddar jag inför nyår. Kan vara årets mest överskattade dag. Men jag är en sån som höjer dagen upp till skyarna! jag älskar nyår!! och midsommar! Många av dom bästa är samlade och humöret är på topp. Man laddar för tolvslaget å i samma sekund bestämmer man sig hur det kommande året ska bli. okej! jag erkänner, det har inte funkat så bra hittills men den förlorar som ger upp!

Mitt 2012 ska bli ett fartfyllt år. Jag ska ta vara på livet och ta hand om, och visa alla nära och kära hur mycke de betyder. Jag ska inte lägga för mycket tid och energi på vad jag äter och inte, och hur mycket jag tränar, utan göra allt jag kan för att alla i min närhet mår bra.  Det är mitt nyårslöfte.. yepp, det är det!
okej, jag kommer inte sluta träna. Jag har ju ett mål att nå. Visserligen inte så stoort men bra!
sen har jag ju en motståndare, som leder med hästlängder just nu, inte okej!


ska även bli minst 2 resor under året. Jag kan inte sluta planera. Jag hoppas att en blir inom en snar framtid.
jagvilljagvilljagvill!!


Nu äter jag dumle med nötter, dricker cola och spelar wordfeud med wultman, jag hoppas att detta botar min feber. ingen vidare bra tajming att bli sjuk.. tvättar gör jag också, och det är tråkigt att jag får ännu högre feber.. fuck the duck!



ha dääää





Idolfinal



eftersom jag är nån typ av idolfan tycker jag att finallåten är grym, som vanligt!
Jag hejjade dock på Robin men den här funkar ju utmärkt den här också!




jag ska måla hela världen



yes, Igår kom jag på den brilljanta idén att börja göra om köket så nu är målandet i full gång här på storgatan.. Malin och Ludde kom igår och hjälpte mig. Sen bjöd jag på taccos och vin. Myskväll på hög nivå!

Idag får rollern en paus för sola skiner och pulkabacken lockar. Så idag blir det pulkaräjs i goda vänners sällskap. Kan bli.. farligt!


Jag är bortskämd med att ha så många underbara vänner!


Och på tal om bortskämd så ringde morsan och frågade om hon skulle tvätta åt mig idag.  aaa tack :)))))



8 december



Hur mycket kunskap du än har, hur mycket tid det än finns, hur mycket du än har ställt in dig är du aldrig riktigt förbredd. 



Han tog min hand, såg mig djupt i mina ögon, vände bort sitt huvud, drog ett djup andetag, andades ut somande för alltid. Den känslan när man inser att bröstkorgen inte kommer gör sin vändning igen, hur länge man än väntar och när man inser att hjärtat har gett upp, den JUST DEN känslan kommer jag sent att glömma.


Så fruktasvärt, hemskt, obehag, sorligt, fint, fantastisk ögonblick. Jag kan inte beskriva känslan med ord.
Dom där 300 meterna hem den morgonen tog mig sisådär 30 minuter att gå. Mina steg var tunga men mitt bröst och hjärta var lättat. Det var en fin decembermorgon du valde att somna in på. Du gjorde rätt som tog farväl och släppte efter. Jag hade inte heller väntat.. 



Att få vara med, att få  förtroendet och "äran" att sitta och vänta ut, att få se ett liv bara försvinna, ett hjärta som ger upp och slutat slå, har gjort mig till en enormt mycket starkare person med en erfarenhet rikare.
Nu när jag tänker efter, är jag riktigt stolt över mig själv och nöjd med min "insats". Jag gjorde det jag kunde(och skulle) trots en chock så stor.
Han såg så lugn och fin ut när han låg där med händerna på bröstet.

Tomten som jag bad ta över mitt jobb och vaka över dig när jag hade gått hem har viskat i mitt öra att du har det bra. Jag hoppas han har rätt..



tack för att dessa tre nätter fick ett lugnt och fint avslut.



-Everything happens for a reason
det är bannemej sant.


tack&bock

4 december



Vilken grym helg jag har haft!!

Fredag hade jag kvalitéstid med Alexander. Vi var ute i affärer och såg oss omkring. Sen mötte vi upp gudfar och Felicia och tog oss en långpromenad i höstrusket.(!) Åkte till råda till Peter Söderlunds spa och hotell och åt gudomlig go lax, därefter gjorde jag och elizo ett riktigt oglamoröst svandyk i jacuzzin och kollade på idol. myyyys på hög nivå..

Lördag var det jobb med Johanna. Lyckades sluta tillslut efter många om och men men men men vi made it!

Sen var det massa uträttningar som skulle ordnas inför den nyktra kvällen som inte slutade lika nyktert som planerat. Både två och tre enorma vinglas, gin & tonic, grogg gjort på rävgift, cider, rosé, öl och gud vet vad slank ner lätt innan solen steg upp, men det känns i både kropp och knopp idag vill jag lova..

nej, dags att tacka helgen för dess bravader och den avslutas med en vaken natt med vak och omsorg. Dä ä jag bra på.... v


tack mina älskade vänner för en fantastisk helg och tack för en obeskrivlig härlig bakfylla... I love you







I took a chance



jag kom på en sak till, säg inte högt att vi ska in till stan för Alexander sover än och får han reda på att vi ska shoppa kommer han sova räv hela dagen så schyyy!







She’s cooler than ice,flyer than wind
hotter than fire, this is the night
i’m burnin’ within
she’s hotter than fire


2 december



välkommen underbara fredag! trots jobb under helgen så har jag mycket att se framemot. Elina kommer hem från grannlandet, vi ska bada jacuzzi och dricka vin ikväll med goa brudar, imorrn blir det kvalitetstid med elizo och på söndag är jag ledig...

och nu är jag i karlstad och myser med trollet. idag är det bara Vi två och vi har badat nu på morgonen. jag ska tvinga med Alexander ut på stan senare. Om han har tur hittar moster nått fint åt honom också.. morsan kommer få spunk.

men de driter vi iiiiiii...




tjao


RSS 2.0