----





 


 
 
 
 

High like a bird

 
Regnet det bara öser ner! Rätt gött väder att vara ledig i. Morgonpromenaden är gjort och frullen ligger i magen. Hann även hälsa på bobo som är hemma från Grekland. Brun och fräsch.
Nu ska jag till hälsan och göra ett besök innan jag drar neröver mot Charlestown. Jag har tagit semester för första gången i mitt liv och en helg i Sthlm väntar. Jag känner mig fri som en fågel.
Det kommer bli en guld helg och jag fortsätter utmana livet.
 
 
I´m like a bird. I only fly away

30 augusti

Det finns människor som man älskar, människor som ligger varmt om hjärtat. Människor man aldrig skulle skada. Det finns människor som man värnar om, ser till att dom mår bra. Det finns människor som bara finns runt om en, som egentligen inte påverkar mig som person som man ändå visar respekt. Sen finns det människor som man visar respekt som inte ens förtjänar blicken, tanken och känslan.
 
Egentligen skulle jag bara vilja få denna människa att inse vilket stort misstag hon gör, men när det är en människa som själv gjort att jag tappat förtroendet  så kan jag inte säga annat än att du är så värd det!!
 
bigmisstake

En dans med svåra steg

 
 
Jora det rullar att, som malin Sonesson skulle ha sagt.
 
Livet kan förändras plötsligt, ibland till det bättre, ibland till det sämre. Jag kan nog erkänna att med tiden har livet bara blivit bättre. Tiden läker alla sår, sägs det. Kanske är det så men ibland  måste man kanske be om hjälp och med dom bästa vännerna och bästa arbetskamraterna behöver jag aldrig känna mig rädd och ensam. Ni är obeskrivligt betydelsefulla för mig! Ni vet vilka ni är! <3
 
 
 

Livet på en pinne

 
 
jag får ursäkta mig för min urusla uppdatering men blogg.se har gjort om och det är så fruktansvärt seegt hela tiden. Jag har inte haft tid och tålamod för att sitta här och slösa energi, men idag gör jag ett tappert försök igen.
 
 
Mycket har hänt sen sist, öm en säg. Bor som sagt på storgatan på heltid och känns ganska så rätt.
Mycket har jag att tacka min braiga granne Simon som står ut med mitt spring flera gånger om dagen. Och min familj, vänner och mina underbara arbetskamrater.Vad gjorde jag utan alla dom, och vems axel skulle jag då luta mig mot när havet stromar? Nej, jag tackar Gud för alla dessa underbara människor! <3 
Ingen nämn ingen glömd.
 
* * *
 
Något som jag kan konstatera är att sommaren börjar gå mot sitt slut och hösten har kommit krypandes. Jag hatar det!! Men snart blir det semester igen. 9 dagar på kap Verde funkar rätt bra när hösten är som värst. Mosters fiströll ska flyga i 9 dryga timmar.
och på tal om Alexander så har han börjat dagis. Han har blivit en stor kille nu. Jag blir stölli!!
 
* * *
 
Trots det dretdåliga vädret har sommarn bjudit på några goa minnen som jag har stoppat i ryggan.
Många härliga sommarnätter, goa drinkar som piggelingrogg och twister, rosa pantern har hittat hem och tagit  tillbaka första platsen igen. Många fileer och kotletter har passerat min mage med glädje. Många sena nätter där sängen inte blivit anfölla förrän tidigt på mornarna. Men jag älskert! Sommarn när den är som bäst.

Men som sagt, nu har sommaren gjort sitt och går än så länge hand i hand med hösten som ska bli minst lika bra. Det finns saker här i livet som gör hösten lite finare, lite bättre och lite härligare än dom andra 22 som har hängt med mig och med det  kan jag nog avsluta detta inlägg men att jag just nu mår rätt så bra
 
KLÄÄÄÄM
 

---

 
You got a fast car
I got a job that pays all our bills
You stay out drinking till late at the bar
See more of your friends than you see me
I’d always hoped for better
But maybe together you and me'd find it
If you got no plans and ain’t going nowhere
Take your fast car and keep on driving
 
You got a fast car
But is it fast enough so you can fly away
You gotta make a decision
You leave tonight or live and die this way.
 
 
 

was it I?

 
 
 
 
Efter en massa funderingar, tankar, ångest har jag tagit mitt förnuft till fånga och är nu tillbaka på storgatan på heltid!
 
pågrundavmig?

RSS 2.0