host host



jag host, och snyft är ganska lindriga ord i dagsläget. Jag gör inget annat än att snyter mig och hostar, näsan är mer tätt än Ida är i målet ,. Tråkigt, men coachAbbe ringde nyss å sa att dm matchen som jag skulle ha fått varit med å spelat på söndag blev inställd, eller flyttad rättare sagt! det tackar jag gud för :) Ibland tror jag faktiskt att han finns. ? 
 ^^,

aja, imorrn blire skolan iaf.. eftersom det är taccobuffé, det är nått jag kan gå ålängta efter ibland. Skolans taccos.. låter konstigt med det är sant så sant! och eftersom jag ska dit imorrn betyder det att jag har suttit med läxor hela dagen idag, men nu är dom gjorde och det känns ganska bra.. har to.m gjort en uppgift som var frivillig, men då var det en mvg uppgift, tror knappast att jag har gjort den så bra och utförligt men det kanske hjälper till och väger upp till ett VG, det är väl vad jag hoppas på iaf!




nu ska jag läsa andras bloggar sen ska jag ta med mig mina snytservetter och åka till edebäck, Här ska man smitta!   :P




GE MIG SOMMAR och soOOOL,,, NUUUUUU!



                                                   Happy times !
            


                           

We are the ...

CHAMPIONS, det ska va älvstranden till allt ;)



vi gick vidare idag på skolSM, liiit braaa! vann med 3-2 över Mariestad. Den segern satt gôtt han, och vi gjorde inte Johan besviken ( det kändes som om vi skulle det om vi skulle ha förlorat) Den killen lägger verkligen ner hela sitt liv på innebandyn.. Det är så kul och uppskattat av mig iaf, säkerligen av dom flesta! keep going! 

Killarna vann sin match också, efter sudden OcH straffar! Jag och Gila gick på historia vi så vi fick inte se de sista och mest spännade minuterna på hela matchen, men vi hade Ida som satt i hallen och rapporterade varenda situation och händelse via sms, tack ida, tack vare dig höll jag mig vaken under filmen :) MEN DET VAR NÄRA.





Om jag inte är allt för sjuk imorrn och ska till skolan så ska jag testa mitt blodsocker värde. Har symptomer för diabetes, men bara att hoppas på att det är normalt och bara en period nu.. jag håller tummarna.
usch, diabetes när man är snart 18år är väl ingen hitt?


men det kanske kan ge mig bra information, jag ska nämligen sätta mig med en uppsats som ska handla om just diabetes, men jag erkänner, hellre att jag får ett lite sämre betyg på uppsatsen än att kanske få beskedet diabetes och få ett bra betyg! :)

men jag har nog inte det, det är nog bara inbilling, det är var jag tror iaf!
nej, tillbaks till läxornaAaaA!!!


     Zorro


Clean teen, virgins for life


oOoops, skrev visst fel datum i inlägget nedan, SkolSm är imorrn, den 30/1 :)
men det kvittar för mig, jag har fått feber så jag får förmodligen inte spela!! dretlett !  :P
men det är väl typsikt..


ikväll är det gossip girl, måste väl se såjag kan förstå nått av vad ALLA pratar om!
martina sa att det var typ som OC ochdå kommer ja stänga av på dirren, för jag hatar OC.
 Men jag har Lucas scott ja.. MIN,MIN,MIN. ONE TREE HILL, dä ä livet dä! 



                       


                 


clean teen, virgins for life,, hör bara hur det låter..  ^^

Krismöte


Lett, igår satt jag och skrev  världens fetaste blogginlägg, men så blev det nått med datorn så det tog bort allt, jag som hade skrivit ett så långt inlägg så bara försvann det.. LETT. Jag hade ju skrivit om helgen! hmmpf, livet går vidare ^^

nu skulle jag ha suttit med läxor, men smart som jag var så tog jag med mig helt fel böcker hem, bäcker och kollegeblock som inte alls hörde ihop, men som jag sa till mackebus, ännu ett sätt att slippa göra dom!
inte dum ja inte .. :)
annars är hela skolveckan planerad, från 8 på morgonen till ja säg 8 på kvällen, iaf imorrn. Då ska jag å malin ha pluggis dag, som vi har varje tisdag. erkänn att det låter bra, men jag erkänner att vi mest sitter och pratar :)
 

på onsdag är det skolSm, det blir grejjer dä!  hoppas på att få spela, men tror inte det iochmed att vi ska spela på två femmor, men jag är helnöjd med att va uttagen ^^

29/1
10,30
 Älvstranden, be there
!

nej nu ska jag snart dra på träning, ska ju ha krismöte före. ska bli spännnade attse vad som beslutas!


Somebody is me.



"Somebody wants you,
Somebody needs you.
Somebody dreams about you every single night.
Somebody cant breathe, without you it's lonely.
Somebody hopes that one day you will see,
that somebody's me"


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tycker om dej :)
                                                                              ♥            ♥

hello tomorrow and goodbye to yesterday


japp, då har torsdagen snart gått och det är snart fredag, gött!
som ni tidigare läst så har jag varit i kalrstad idag, och erika å ida orkade in ta hem seger men de slutade iaf på en 4:e plats, not so bad! jag tyckte ni var bra!
     och imorrn ska jag dit igen! de ska bli kul, hoppas bara jag hittar skorna jag vill ha, idag fanns dom inte men imorrn måste dom finnas!


nej, nu ska jag packa mina grejjer  som jag ska ha med mig imorrn sen ska jag åka till älsklingen <3



förresten åt jag på kebabhouse idag, men tyvärr kebabhouse, ni är så långt ifrån mamas så man skulle inte ens orka gå så långt! Jag sviker inte mamas mat ! 
 




Winnerbäck, simply the best !
18 juli!



Där elden falnar men fortfarnade glöder

ooohå halleluljah moment vad jag är trött, fast ändå inte, energin bara flödar.. hmm, det kanske är för att tompi kommer och då ska vi hyra en film ( om det finns nån bra den här gången vill säga) sen blir det säkert en runda tv spel också, supermarion cart, det är grejjer det! dosorna är större än elefantfötter och joysticken är slappare än ja, ni vet ;) ha,ha!! nej men det är slappare än den slappaste ^^ den bara hänger liksom.. ja nu blev det fel igen, men ni fattar poängen. Jag vinner iaf alltid över tomas ändå trots dom problemen- ägd ^ (!)

men jag har ännu en grejj, jag kanske är uppspelt för att vi nyss har spelat match och vi vann med 10-1.
tack för att ni var där och tittade.



japp, nog om allt detta. Imorrn ska jag på med OP 2-3 till karlstad på yrkes SM, japp ni hörde
 rätt :) tro det eller ej men det är sant.. Låter lite löjligt kanske men jag tycker att det ska bli kul å se, och jag håller tummarna för Idus å erica ! Visa vart Vi kommer ifrån (= 

jag ska till karlstad på fredag också, ska höra med Gun Bull om jag får sluta en timme tidigare, vilket jag hoppas och tror att jag får, då ska jag och tomas iaf dit och köpa skor, så ska vi möta upp pappa på affären så ska han betala =) tro det eller ej men det var hans idé, vilket kanske är svårt att tro !!!! :) jag gillar min pappskall <3 
Hoppas bara jag finner några som jag vill ha!  

sen är det match mot örnen som gäller, sen skippa duschen och åka till älvstranden på dirren (som tomas säger) utan att ha duschat, men det är det värt, bara man får se matchen mellan Edebäck- Hibs..
Gooo guys! jag hejjar iaf på er !  


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LARS WINNERBÄCK!

Dåligt samvete


jag fick lite dåligt samvete efter gårdagensblogg, att jag inte tog med en bild på sanniz, så hon får va med idag istället. vi två pratar om allt, fast vi jämt är ovänner, men de är väl så syskon ska va?  jag har sett värre.

imorrn har jag sovmorgon, eller ja till 9,10 iaf, en hel timme är inte helt fel för min kropp, min hjärna eller mina ögon.  varje minut är alltid värd nått =)

nej, nu ska jag sätta mig å träna inför prov, sen blire träning.
skriver kanske en rad eller två senare!


♥                             ♥                              ♥                              ♥                              ♥                             ♥

image6

derby


herregud vad jag längtar tills på fredag, förhoppningsvis hinner vi se matchen mellan EDEBÄCK och hibs. PÅ ett sätt hoppas jag att edebäck vinner men på ett sätt inte! Kluven.. fast som nicke sa,:
 Du tillhör edebäck, du är en av oss, en i gänget..
  Det tyckte jag var så sött sagt, Niklas Andersson, han är en bra vän han!  så det blir nog lite atomatiskt att jag hejjar på dom, de är ju trotsallt mina vänner :) sen har jag ju mina girlfriends också, vi är ett gäng, en för alla, alla för en!  ^^, tycker om er ♥

helgen har varit slapp, kanske lite för slapp.. mys med malin,sara, camilla & anders med chips och dipp. (Sånt älskar jag och malin) ´födelsedagskalas med massor av tårta och kakor, kvällen avslutades men kebabrulle. Idag har jag och tompa ätit glass i stora lass.. men det är så helgerna ska se ut! inte veckorna! men det ska det bli ändring på!

Imorrn är det träning med skollaget, jag kommer dö, för det första pg.a min urusla kondis sen för att det är alldeles för tidigt på morgon! men ja ska kämpa på :)
ganska slapp vecka ändå framöver, 2 prov och en tripp till karlstad med OP 2 och 3, skönt med ett litet brejk.

nej nu ska jag lägga mig å träna på prov och vänta på att älsklingen ska komma hem från träningen!
tackförmig



                                           


tycker om er !
                                                            

oboy vilket väder


ooohoj vad mycket man hinner med på en dag. vaknade tidigt imorse, eller mamma väckte oss rättare sagt klockan 10,45 för att vi skulle göra oss iordning och åka till mormor å morfar å äta sen bege oss vidare till Karlstad till Kusinvitamin Andreas som har fyllt år. Kvart i elva tänker ni säkert då? tidigt? det var tidigt iaf en sån här morgon.. Gick upp 7 på fredagsmorgon, hade massor att göra i skolan, sen spela match på kvällen sen tillbringade jag natten hos anders å malin, därifrån gick jag runt tre, när jag väl lyckats somna till one tree hill, vaknade jag halv 5 av att tomas kom hem från studentfesten och slog knät i min byrå :) men ja suckade djupt och somnade om direkt.
Ikväll blir det att somna tidigt för snart är det måndag och ny vecka och då krävs det nya krafter.

jag, tomas å pappa har nyss käkat pizza, eller jag åt kebabrulle men det räknas som pizzatime det.. och nu kollar vi på handbolls vm, sverige mot frankrike. Sverige ligger under för de som är intresserade och inte har tittat. 
DÅ VET NI.
 


jag trodde att en gudrun var på väg idag igen, men stormen som var idag var tydligen för liten för att få ett namn? jag som trodde jag skulle blåsa bort när jag gick till bilen förrut.. det kallar inte jag liten! Hur stor å stark ska inte gudrun va då? O_o


nej nu ska jag kolla på handbollen igen!
natti!

Innebandy



idag är den dagen som jag aldrig hade hoppas på att komma,  men det är också snart slut, underbar känsla.. :)
Idag har jag haft fullt upp, 3 prov sen slutade jag. Då tog Tompa med mig å krille på en liten biltur, eller inte liten utan en lång biltur. Först åkte vi till edebäck för att hämta kläder tills ikväll då han å krille ska på studentfest med 80-tals tema. Pappa orkade till sist leta fram en dretful väst som tomas skulle ha ;) sen åkte vi till krille för att hämta pengar, sen till stefan, sen till Olov björk sen hem till mig till mamma för att hämta mina innebandy stuffs, sen till krille sen till stefan igen.. Nu tillsist är jag hos pappa, där ska vi äta. stekt potatios å fläskkotletter. yammit

ikväll blir det match. hagfors vs Åmotsfors 20,30 älsvstranden!


å nu ska jag fråga malin vad hon ska göra ikväll!

 ha en bra kväll!!

muuuums



nu har tomas kommit hem från jobbet, han hade köpt med sig en godispåse till mig, UTAN att jag bad om det! kors i taket.. tackotack iaf, fast jag tror att han hellre vill äta upp det själv. 


nej nu ska jag lägga mig bredvid honom, tror det är simpson också, det är bra!


natti  

Historia


nu sitter man i skolan., fast man har slutat. Började 1 slutade halv 2, men det är så det ska va ^^
till veckan börjar det hårda schemat igen. Då har jag bestämt att lägga ner mig lite mer inför proven än vad jag har gjort de senatse veckorna! Skärpning.


nej, nu ska jag fixa lite engelska. 3 prov imorrn and I will make it (!) =)


Förresten, jag färgade mig igår, vilket jag ångrar, måste göras om..









You can hold my hand if you want to


ååh, äntligen är denna dagen gjord, gott att veta att det snart är helg men innan dess ska jag göra
3 nationella prov i engelska, vilket jag avskyr.. SÖMNBRIST till på köpet också! men jag ska banne mig klara dreten!!
 Idag har jag iaf gjort historia provet, hoppas iaf på ett Godkänt :)


ikväll är det träning och  då ska jag " ta nya tag"  och fortsätta hänga i..  är ju tydligen det enda jag ska göra?!!! sårande..




ikväll ska jag färga mig också, bara att hoppas på att den färgen jag vill ha finns denna gång, behöver verkligen göra nått åt den wonderbara utväxten :)

nej nog om detta.skriver kanske senare...

SPUNK



jag hittar inte den tatueringen jag vill ha! nån som är duktig på att teckna?
jag vet knappt vet jag vill ha den, eller jo det vet jag MEN...
Ännu mer sugen blir jag när jag vet att frida å daniel ska iväg imorrn! låt mig få följa med (=
Jag får spunk!


nej, usch vilken läxhög jag har, och inget gör jag. skärpning! men ja ska faktiskt följa med malin till anders imorrn så ska vi vara där å plugga matte, historia, svenska, samhäll och engelska. Det känns att man lever må jag säga! men det ska bli skönt när denna veckan är gjord, men jag tror knappast att nästa vecka blir bättre!

men snart tar jag studenten!

STUDENT 2009 ¬


snart är det träning, sen blir det sängen. och då ska jag drömma om dej ♥
T

Yabba dabba DooOdoOoooOo!



gårdagens lagfest var helt okej! mycke prat och skratt. Sen var det väl prat som för mig får nämnas men jag kunde ha stängt öronen, vilket jag gjorde till en viss del. men kom inte å säg att ja har sagt nått... please.



nej tillbaks till allt skolarbete som är tvungen att göras..



tjao 

I hope you know



Tiden börjar dra ihop sig för att göra sig i ordning och dra sig upp till Geijersholm för att bada bastu.. Nämligen Lagfest idag, det ska bli kuuul! Det kanske kan pigga upp mig lite..
fast det kommer inte att kännas bra när man åker hem till rikard så är han inte där, utan 80 mil bort..  JOBBIGT!
jag saknar honom!! min bästa vän ♥


Det enda mina öron vill höra nu är Takida, curly sue.. Det har satt sig fint på hjärnan, vet inte varför jag har fastnat så mycket för just den låten.. Kanske för att det är takida?? Gillar den gör jag iaf..




every step that you take can be your biggest misstake!





hellogoodbye

Dom tomma stegen



att man aldrig lär sig...
Du sårar!






Panik & ångest


Jag vill inte tillbaka till skolan, jag trivs bättre här hemma., mycke bättre..
aja, synd är bara att jag inte kan göra nått åt det, hur mycket jag än bönar och ber, Tyvärr!

Idag har jag iaf gjort klart det jag låg efter med i matten. Tomas, Jimmie å Daniel spelade bowling förrut och eftersom Jimmie är ett mattegeni så passade jag på att följa med så han kunde hjälpa mig, och visst gjorde han det! 1000gånger tack till dej!

nu ska jag sätta på mig träningskläder och dra mig bort till Flowermountain, vi ska ta en promenad innan styrketräningen och träningen.. Vi har ju börjat ett nytt liv nu ^^

Tack för mich!

Förresten, kort från sälen, julafton och nyår kommer så fort jag får orken..
see ya


T♥mas

Big girl, you are beautiful °


Så har 2008 nyss startat å hitills har det varit ganska bra faktsikt. Började ju året med några glas vin, några flaskor cider å en flaska champagne, och nyårsfesten kunde väl knappt bli bättre? - joo då, mycket bättre. Mindre tårar och mindre bråk.. ovänner hit å ovänner dit. men man orkar ju lägga ner sig och bry sig lagomt.. nån måtta fick det finnas. "Det blir vad man gör det till".. och det ligger nått i det.
 Sen på nyårsdagen väntade varorna på pekås på att bli räknade.. INVETERING! dan efter nyår, katastrof. men det fanns inget val. med trötta ögon och en pigg hjärna slet jag mig från älsklingen och sängen, sätte på mig kläderna å gick. Gissa om det gick segt, men väl framme vid pekås gick det undan, ganska iaf. Visst, maten eller fikan fattades. Vi bjöds på gammal loka, ballerinakex som gick ut i datum i mitten av november.. - nej tack.
Med tunga ben och en hungrig mage gick jag hem, då frågade tomas om pizza- ja tack!

OCh nu, efter all skräpmat, godis, chips, dipp, julmat har jag bestämt mig för att börja ett nytt liv. Och jag ska se reslultat  :):)
Snart är lovet slut och skolan drar igång igen.. HELLO PROV hejdå fritid.. men det är väl tydligen så livet i skolan ska se ut. 

men nu väntas några dagar i sälen med sis, viktor å Tompa! Här kommer vi!
eftersom jag inte åkt skidor på några år garanterar jag inget förutom några magskratt!, men det bjuder jag på! :P


nu ska jag dra till pappa å käka, sen ska jag till anders å sen på träning!
ha det gôtt! 

  
föresten, ja å girlsen spelde poker i helgen. Jag lovar, Sara vann bara för att jag var tvungen att gå.. haha :D  
♣♦♥♠



♥ T ♥

RSS 2.0