Älgjakt

 
 
älgjakt, jag kan inte säga annat än att jag är helt fancinerad! att sitta där på en stubbe, i nått jakttorn (eller på stegen till tornet för att ja va direkt livrädd) och vänta på skogens konung fick adrenalinet att ta ett extra varv.
Eftersom Anders tvivlade på att jag kunde hålla igen kakintaget hade jag så mycket att bevisa, jag satt tyst som mina dammråttor under sängen när jag skulle och pratade desto mer när jag fick. Ställde en och en annan fråga. Ibland blev jag idiotförklarad, ibland inte. men när farbror Per sa att de skulle skjuta två eller tre signalskott efter de hade skjutit älgen beroende på kalv eller tjur fick jag nått att fundera på.  Dum som ja va så trodde jag att de skulle meddela oss andra som gick i drev innan de sköt..stundens stora frågetecken: står älgarna verkligen kvar efter två skött och väntar på det tredje som ska bli deras död??
som sagt så funderade jag rätt så länge, tillslut var jag tvungen att fråga och anders tyckte att jag va ett ägg..
ja, de skulle skjuta älgen först, SEN skjuta signalskott..
i denna sekund kom jag på varför jag och julia passar ihop som handen i handsken..
 
Sen tyckte jag att det var vidrigt att se älgen på älgdragern.. ben å armar hängde å slängde överallt.
Bad anders att dra upp överläppen så jag fick se hans ... vidriga tandrad., (alltså älgens, inte flanders.) och jag blev inte direkt sugen på ett hångel..
 
Jag tyckte iallafall själv att jag va bra nog för att bli med nästa år också, fast att jag tackade för mig när det började sågas i armar å ben, dra av pälsen och hängas upp den i en krok ut i loon..nej fyfarao, annars va ja rätt bra och jag hade en excellent dag i skogen med min älskade kusin, flanders.
 
 
 
 
 
 

Imorrn är det jag som är kuuuung

 
yepp, eftersom det är älgjakt imorrn så har jag målat naglarna chockrosa, noppat mina ögonbryn och rakat benen för Tänk om Han med stort H är där för att möta mig. Nån snygg jägare med en lysorange stora enso keps. Jag skulle falla på plats.

 Jag har laddat upp diskbänken med mat.. Mitt stora MEN enda problem är att mina latmansblåsor jag fick på pekfingret när jag skalade potatis på hyttgården förut kommer bli ivägen när jag ska hålla i korvbrödet imorrn.. och jag kan inte byta hand för där är muggen med oboy.. jaja, det får lösa sig.
 
Eftersom Johan redan skjutit sina älgar så ska Flanders få äran att ha med mig på min jaktdebut. Jag kan inte vara annat än glad för hans skull.
 
 
jag är redo för en dag i skogen
 
 

här pratar vi inte krabbk'k

 
efter att få fått en liten push av tjolli så tänker jag lägga ner femton minuter en kvart här.
 
 
Just nu kollar jag på tv 3. 69 du vill veta om sex. Jag är helt chockad. 35cm slak k'k. Det måste ju kunna jämföras med en elefants???? Det kan ha varit bland det roligaste jag sett!! Jag var tvungen att viderbefodra till muttan å falken.
 
Har storleken nån betydelse? Många säger nej, jag säger defenitivt ja!!
 
Nog om detta.
 
 
 
 
 

RSS 2.0