Pon de replay



vilken härlig vecka. Dagarna har flytit på och ...flytit? säger man ens så? å ja klagar alltid på att julia skriver luggit när det heter legat..

Jag har varit på skolan och jobbat en hel del och jag börjar verkligen komma i form och jag tycker att det är svinkul!

och på tal om att flyta så va jag chaufför till några nötter inatt. Karlstad tur å retur, åkte till söstra under tiden de andra va på sak noel å mös med pizza och trollet innan jag däckade.
Sen blev det vidrig MCdonaldsmat å sen hem. Blev deeptalk med Pär och han bör få pris för universums värsta bottennapp. Han slår mig med hästlängder! Gillar tanken!! :)))))
 

* * * *


Becca hade med sig matlåda till jobbet höromdan som jag fick gå och hämta, hur bra?! Pastagratäng is the shit! Love it! Därför ställer jag upp och är discodrottning på baddiscot som baywatch-brudarna har fixat ikväll!
Jag hoppas att barna sköter sig och håller sig undan annars finns det en risk att jag gör en kanonkula på nån liten stackare eller dräcker nån vildning. Det finns några som ligger i riskzoonen,  öm en säg.


Sen blir det vin med brudarna. Jonte eller inte, det återstår och ser!





så här kan det se ut när badvakterna är lediga!!


i brist på annat


Idag har det varit en riktigt grubblar dag. Kände redan imorse när jag slog upp dom blå att den här dagen skulle bli jobbig. Jag ringde över till Elina som var på samma humör så vi drog upp till utkikstornet och skrek dom fulaste ramsorna Gud någonsin hört. Så hörde ni nått ylande uppifrån bergen så var det bara vi som drog ur oss lite aggressioner, sorg och ilska.

Vi skrek också början på ronja rövardotter! Då blev det skratt och vi blev fan gladare.
Så det kan jag tipsa om, åk till toppen på slalombacken å vråla så mår ni bättre på nolltid ;)










lyssna! tarzan låten är braaaa

lett



sovmorgon va är det??
kvart i 7 ringer det från jobbet. Näe, jag kommer inte
2 timmar senare ringer chefen, men hallå, jag vill inte!!

ska de va så svårt att få va ledig en enda skit dag. Bara för det är jag lite lett nu, så här tidigt på månda morgon!
Men Elina ska nog snart vakna och då blir jag piggare. Min favvofrukost blir det idag. Gårdagens pizzarester och iskall oboy!! Guld frukost!!


Just nu ligger jag här nedbäddad, spelar musik så Bo står väl på ringklockan snart.
Febern håller i sig och jag har haft dejt med toan inatt.. yepp, jag vet att några av er vill ha informationen, och därför är jag snäll och delar med mig. Skriv upp!





jag vill åka utomlands, nu!!


hurtigbulle



Klockan är tio i elva och jag har hunnit med att vakna, promenerat, solat, duschat, käkat frulle och diskat efter gårdagens storkok. Jag är inte bet jag!

Borde göra en uppgift i psykiatrin också men det är absolut förbjudet att plugga på en helg. Det finns inte i min värld, så därför skjuter jag upp det och gör det på måndagkväll. yes det gör jag!!

Jag ska börja ladda metalt för arbetshelgen. Känns rätt surt att behöva spendera helgen på tranan när vännerna ska ut på galejj. Men vill jag leva på nudlar nästa månad så varsego å gå ut... men de vill ja int, så det är bara att bita i det sura äpplet. =)


På tal om ost med grönvita prickar så måste jag tillägga att fortfarande inte är pedant men att jag störde mig så enormt mycket på att duken på köksbordet låg snett på kortet, men att den nu ligger som den ska.



yes, nu ska jag göra ett sista röck innan det är dags för jobbet!




städar som en gud


lovade bilder på mitt sovrumslashvardagsrum. Har fått för mig att det är öskligt många som bryr sig..
men jag gör! jag vill visa alla mina vänner att även jag kan ha det fint och städat.

Det ligger faktiskt inte alltid en troshög mitt på golvet eller anväda kläder under handfatet på toaletten. Det gör faktiskt inte det.

Se här!










såg nyss att golvytan inte synts på nån av bilderna, men ni får tro på mig ändå..
och pilutta er som säger att jag är pedant..
( Julia å Elina!!)

bad uppdatering


sorry friends för den urursla uppdateringen. Jag vet att ni väntat... (?)
Det kommer inte bli nån vidare uppdatering här idag heller men jag skriver detta för att ni ska se att jag är i livet.

Jag hinner berätta att jag och Elizo har varit i Ullared. Klassisk resa om jag får säga det själv. Åkte fel redan i Karlstad, missade avfarten till Åmål men det tog oss inte så länge så va vi tillbaka på banan igen och wips så stod vi på gekåsparkeringen. Resan gick obeskrivligt bra, förutom att vi kunde ha kört av vägen 3 gånger och att Elina skrek för en hare och kunde ha bidragit till en hjärtinfarkt, men icke. We are still alive!!

Spenderade kanske ett par tusenlappar för mycket på ingenting men jag är fan inte bitter, de kan ju vara bra att ha.. nån gång som jag brukar tillägga..

MEN jag köpte nya gardiner som kom upp redan dagen efter. Det såg ut som om en bomb hade slagit ner innan jag drog, men jag gick upp tidigt och tog tag i saken och jag är nöjd med resultatet. Mitt rum går numera i plommonlila och vitt.. Love it!! :)



bilder kommer imorrn eftersom bloggen totalvägrar att bjuda på en bild eller två och slänger ut mig istället. Håll ut friends! ;)


Peace!





RSS 2.0