27 nov


kom på just nu, det heter väl inte pigg som en lärka heller. Är det inte glad som en lärka och pigg som en mört?? eller? hjälp miiig?!?!? =)


jaja, nu håller jag på att laga mat till grabbarna. Rickard och Jeppe är säkert hungriga som vargar när de kommer hem från träningen. Kyckling och ris är vad köket bjuder på ikväll.
Jag ska snart åka på jobbet ja. sen är jag ledig söndag, sen ska man jobba hela veckan och helgen igen..
Liv jag har. Men jag ska inte klaga, finns många stackare som inte har nått att göra om dagarna och får ingen inkomst alls, dom lider jag med, verkligen!!

Chefen ringde nyss och frågade om jobb på julafton. Från 9.00 till 19.00 på julafton kommer jag befinna mig på källgården. Dä ger pengar dä! jiiihoe


Imorrn åker vi till sanna och firar henne på 23årsdan. Fullspäckat schema. Jag behöver andrum ... ;)


näe, tillbaka till köket!

ha en bra helg! 

peace 


Pigg som en lärka



klockan är snart 1 och jag är fortfarande vaken. Inte dåligt för att vara mig, jag som brukar vara dödstrött runt 11 tiden :) men det kan ju bero på att jag somnade skönt i soffan efter promenaden förut och vaknade när klockan var 9. Trodde väl att rickard skulle tänka ett steg längre och vara schyst och väcka mig, men icke. Fast han tänkte åt andra hållet.- Att jag var trött och då ska jag självkart få sova. Det var ju fint tänkt, på sitt sätt =)


Imorrn bllir det en lååång sovmorgon, sen blir det förhoppningsvis ett träningspass och sedan simma några längder innan jag ska iväg och jobba natt. Tror Rickard och Jeppe skulle bli med mig till badhuset imorrn. Sara visste inte om hon skulle hinna. Trååkigt!


men påtal om jobb, så flyter det på riktigt ordentligt nu. Jag har så många pass att jag blandar ihop både dagarna och veckorna + vart jag ska vara och jobba. Tur att jag har en kalander som jag faktiskt (efter typ 6 år) har kommit på är bra att ha. och då får ni tycka och tänka vad ni vill för det är toppen och jag driter i om andra kallar mig "lellgammel". =D



Snart är det löningsdags. Och det bästa av allt är att jag redan har betalat hyra och all skit som ska betalas för december.(hyra, försäkring, fackavdrag,pengar på mobilen och mat osv). Jag använde pengarna som jag la undan för november, de pengarna som jag inte har lyckats göra över med. Dom tog jag av! Det betyder ju att hela löningen kan sättas undan på mitt sparkonto! Hurray !!



Jag tror att jag har tvättaimorgon också. Suck! Tycker inte att jag gör annat än att handlar och tvättar. Känns som jag bor i tvättstugan. Tur att det inte är så mycke i tvättkorgen den här veckan. Då går det fort :)

25 november


om man ändå hade  lite ork till att gå ut och gå i höstrusket skulle det gå lite lättare.  Men icke!
Får skaffa mig lite energi helt enkelt.


Idag har jag och beccaboo varit till Lesjöfors och bestämt tatuering och på onsdag smäller det :)
Vi var väldigt överens om att Lesjöfors var bland det sunkigaste vi sett, därför tog vi oss en tur till Fredriksberg ;) 
Lesjöfors är stället gud glömde.. verkligen!!  


nopp, om man skulle byta om tro,..

tjao

21 november



gäääääsp! Jag är skapligt trött. Somnade inte förrän halv 4 och vaknade före tiotiden och orkade inte somna om. Sånt är jobbigt.

Har iaf sovit hos mamma inatt och Julia igårnatt så nu längtar jag efter min sääng. Men vart jag tillbringar natten återstår och ser.

Ikväll är det iaf jobb som gäller.
På tal om jobb, fick jag ett riktigt uppiggande samtal igår. Chefen inom LSS:en ringde mig och sa att de hade hört mycke gott om mig och att hon gärna ville ha mig på källgården en längre period framöver. Hon sa också att hon hoppades att jag hade tid att gå bredvid i början av veckan så jag kunde börja så fort som möjligt. Sånt gör ju verligen att man växer inombords och just nu är jag typ 3 meter lång :)


nopp, om man skulle ta och lägga sig igen. Hoppas mamma kommer hem så jag slipper laga mat innan jag ska iväg.



förresten ser jag en ostkrokspåse med mitt vänstra öga. Den ligger riktigt farligt till!

För kärlekensskull


Jag ska samla mina krafter och göra nånting stort, För Mig, för Mig, för Mig.






Röksignaler



äntligen kväll. Den här dagen tycker jag har känts oändlig. . Men jag gick upp till malin runt halv 7 sen drog vi och tränade (ett skapligt hårt styrkepass, om du frågar mig iaf) och då gick tiden undan.
Jag var som en död fisk men nu efter mår man ju gôtt!

Jag ska försöka hålla i det här med träningen nu, så kanske man kan få bort lite av det goa men onödiga som  har kommit dit av nån jättekonstig anledning. ;)
nej usch, inget att skämta åt. För det sitter faktiskt där det sitter och jag vill inte alls ha det där, och då får jag ta och anstränga mig lite. Jobbigt men behövligt.

Imorrnkväll hoppas jag iallafall att Sara blir med mig till badhuset och simmar några längder.
Becca skrev att de skulle spela livemusik mellan 18-19 så då kanske det går lite lättare. (jag tycker det är dötråkigt att simma) Sen var det ju evigheter sen jag såg musa också, så vi har säkert en hel del alla prata om :)

Det enda som suger k´k är att man inte får ha kläder på sig. Kläsim och livemusik skulle vara toppen! :)


Varmt är det åt mig också. Eftersvettas gör jag och plus att jag har en griiis som ligger framför den stora tv:n och spelar tv spel. Det gör också att jag går upp i tempratur.  Han har ju "bara" gjort den sen halv 5... Jag får röcken snart!!! Får väl lägga mig på balkongen en stund och kyla ner mig, annars blir jag arg, frustrerad och röd i ansiktet som pappa blir när han blir förbannad, (absolut inte på mig.... ;)) och det vill ingen vara med om..



nopp, snart ska jag ta kvällen. Imöra är det tvättstöga som gäller. Gud sö rolit.

natti






fest eller träningslåt??
jag tycker den passar bra till både och..  =)

18 november


yepp, jag har bestämt mig! Jag ska försöka skaka av mig all skit som varit och börja om på nytt. En nystart helt enkelt och än så länge har det gått ruskigt bra, för att vara mig. Tur är har man vänner och familj som alltid ställer upp och lyssnar och hjälper till! Det tackar jag för!!
Veckans ros går lätt till Malin som orkat stått ut med mig i flera dar! tack söto!


Borde städa lite här hemma, innan det blir flugor. Gammal mat är ingen hitt. Inte smådjur heller! men så långt har det faktiskt inte gått än. bra va?! =)



Snart första december och jag börjar bli nervös och få lite panik! Hittar inget motiv som jag vill ha. Men som tur är ska jag och becca åka dit nästa onsdag så ska hon få rita upp en åt mig. Så man får väl hoppas att det blir bra, men det blir det säkert! Jag har ju en bild i huvudet, men att kunna förklara och visa, det är det som problemet!
men det blir nog gôôr bra!


nopp, dags för frulle.


You don´t know how it hurts



go morgon! Äntligen morgon efter en sådan natt. Usch. Gillar inte sånna nätter alls.

Tänkte ta med ludde på en promenad, men lillen gillar ju inte att gå när det regnar så jag väntar en stund och ser om det ger sig. Annars får jag gå själv, för ut ska ja.


Skulle vara skönt att åka ner till söstra och vara där ett tag. Så man får lite egentid. Har en hel del som jag måste smälta. och det jobbigaste är jag inte kan skylla det på nån annan! men men..



nej, nu ska jag klä på mig. Tvättstugan tror jag ropar och sen blire en promenix.
tjao

För den som letar.



hur dum får jag vara??
jag har verkligen gjort årets jävla misstag och nu vet jag verkligen vad riktig ångest är.

hur kunde jag och varför?? Till vilken nytta? Det förändrar ju inget, och det visste jag ju innan!

neeeeej. fanfanfanfanfanfaaaan!
Nu önskar jag verkligen att man kunde dra tillbaka tiden! Då hoppas jag inte att jag hade gjort samma sak! 



nej Sofia, dags att ta sig i kragen och rycka upp sig lite.  Dags att lägga allt bakom sig och gå vidare. Gjort är gjort, och så är det bara..
men helst skulle ja vilja gräva mig en grop!






Thanks for the memories


Redan söndag. Herregud va veckorna går fort!
Snart jul och snart 2010.

Det här året har gått så fruktansvärt fort, fortare än någonsin faktiskt. Detta år har varit fantastiskt bra. Mycket händelserikt och att inte tala på lärorik, och då tänker jag främst på studenten och kärleken. Jag har lärt mig mycket och det har hänt massor!!

OCH många av de önskningar och saker som jag och rickard beslöt oss för nyårsnatten (08/09) att göra under året har gått i uppfyllelse, och många fler hoppas jag att det blir.

Halv 1 inatt, för precis ett år sen var det första gången Rickard kom till mig (som s.k "dejt").  ;) :) :) och imorrn har vi 1 årsdag.tiden går verkligen fort! Och precis nu, för ett år sedan satt jag och tjejerna hemma hos moder och åt taccogratäng och tittade på film.
Otroligt Vilket minne jag har! att jag kommer ihåg det här men inget annat. Helt fantastiskt ;) 



*****


Sitter och tittar på Filip och Fredrik nu. Magnus Samuelsson, vilken bjässe. Det är något att ha vid sin sida när mörkret kommer, om man är en liten fegis som jag. Då skulle ja knappsat behöva vara rädd. ( när jag sover själv)
Jag behöver inte vara rädd när babylicious ligger bredvis mig, men det är sällan vi somnar tillsammans på kvällarna nuförtiden. Om inte jag jobbar, spelar Rickard match eller är hos någon.. men jag får nöjja mig med att hålla om min stora bruna björn. Han är bra mysig han också =) Han passar ypperligt till kudde om inte annat ;)

...och medans jag tittar sitter jag och funderar. Jag har beslutsångest!
ska jag Köpa bil eller ska jag inte inte köpa bil? Kan knappast få ett bättre pris och det skulle vara skönt att ha en nu när istiden är nära. En egen framför allt. Jag gillar inte att behöva låna någon annans.

Jag frågade morbror om jag inte kunde få bilen om han slapp städa på några år
Jo, nog för att min morbror är världens snällaste och säger ja till det mesta så gick han inte med på mitt förslag, och jag fick tyvärr inte min vilja igenom. Men han tyckte att jag försökte bra och att jag skulle fortsätta med att försöka göra sånna affärer :)
Själv tyckte jag att det var bra!

****


Gårdagens kalas i Örebro var mysigt. God mat och tårta. Lellgrisen fick ett biljardbord och ett hockeyspel. Som om mitt sällskapsspel var roligt att få då? Jag som la ner hela min kropp och själ typ, för att hitta något han skulle bli glad över. Men han sa faktiskt till rickard att han blev glad. Och om skitungen ljög ska jag ta spelet själv.
För ja, gillar spel!


****

ikväll tog viking sitt andra poäng för iår. Nu vänder det och snart kommer vinsterna. Jag hejjar på grabbarna och varje söndag sitter jag som fastklistrad på en stol på valhall och håller tummarna stenhårt. Jag tycker det är skitkul och jag tycker faktiskt att det är en liten höjdpunkt på veckan. -Rickards matcher och veckobladet ;) (då händer det inte alltför mycket i ens liv)
men ikväll gjorde Persson ett betydelsefullt mål och Larsson är stolt... Mycke stolt!! :)





11 november


ååh, lite små lett är jag. Jag skulle ha varit i geijersoholm och tagit emot det nya köket som skulle komma idag nån gång mellan tio och fyra, och eftersom ingen av dom andra kunde, så skulle jag vara snäll och ställa upp, så jag tackade nej till 8 timmars jobb idag. Och igårkväll när vi la oss fick jag reda på att jag inte behövde. Det känns suuuuurt! väldigt surt faktiskt!!!



Jag och Rickard har 1 årsdag på måndag och jag funderar starkt på att köpa honom ett playstation 3. :) Måste erkänna att det mest är för min egen del. Jag vill ha singstar, men det behöver inte han veta ;) schy säg inget


Sen funderar jag på om jag ska köpa mig en ny mobil också. Det verkar som om den har gjort sitt. Den är glapp och stänger av sig när den tycker (så om ni inte får tag på mig så är det inte för att jag inte vill prata med er utan för att jag inte hör den eller att den inte är på..)
Har faktiskt tänkt att leta upp min gamla 3310 och se om den fungerar. Dä ä bra telefon dä. Men R säger att den jag har är från stenåldern så vad är inte nokian då?? ;)
äh, vi får se. Får väl kanske kosta på mig en ny. Men jag är ju så snååål :P



Till helgen är jag ledig så vi ska till Örebro och fira Linus på 6 årsdagen. Han börjar bli en stor kille nu, men han kommer alltid vara min lilla fis ändå.. 
Moa, Linus och Tindra betyder otroligt mycket för mig och i maj kommer det ännu en beeebis. Gissa om jag längtar!?
Och på lördag får jag se om maggen har växt något. A kommer bli den bästa pappan i världen!!! Jag är säker!



Nu ska jag gå upp ur sängen och klä på mig, dags för en promenad. Sen ska jag hämta svärmora i sunnemo.


                   Moa, Tindra och Linus i grekland 09

ingenrubrik



We're caught in a trap
I can't walk out
Because I love you too much baby

Why can't you see
What you're doing to me
When you don't believe a word I say?

We can't go on together
With suspicious minds
And we can't build our dreams
On suspicious minds

So, if an old friend I know
Drops by to say hello
Would I still see suspicion in your eyes?

Here we go again
Asking where I've been
You can't see these tears are real
I'm crying

We can't go on together
With suspicious minds
And be can't build our dreams
On suspicious minds

Oh let our love survive
Or dry the tears from your eyes
Let's don't let a good thing die

When honey, you know
I've never lied to you








Söndag



Länge sen jag kände mig såhär utvilad :) Härligt!
SItter här i min ensmahet och tittar på Idol. Ska snart ner till pappa och fira honom på farsdag, förhoppningsvis käka nått också. Magen kurrar och jag har absolut ingen lust till att laga mat. Tråkigt att laga mat till sig själv. 

Idag är det söndag och det betyder att det är one tree hill och ensamma mamma. Hurray! Jag hoppas verkligen att Ulrika väljer fotbollstränarn och att Madelene väljer Martin!! :)



Fredagkväll bestod av pizza, hockey, vin och massa spelspelande. 
Sista omgången var det tjejerna mot killarna och jag utmanade verkligen ödet. 
Självklart vann vi tjejer och jag var väldigt nära att få tillbringa natten i trappuppgången, men han lugnade sig efter en stund!! Ha,Ha. Men hellre en härlig vinst och sova ute än att förlora över Rickard och sova i sängen.
Om jag någongång har vinnarskalle så är det när det gäller spel!! En förlust sitter i länge. Tro det eller ej.

Och igår blev det en lugn kväll med innebandy, mat och mys framför tv:n med Sanna och jeppe. Va även till Uddeholm en sväng för att skjutsa och hämta folk.


Om man skulle ta och röja undan lite här hemma. Ser ut som ett bombnedslag just nu. Hade hoppats på att de skulle ringa från jobbet så jag skulle slippa städa , men icke. Tydligen för mycket begärt.. :P


nopp, nu ska jag ta på mig kläder och ta mig en promenix runt den stora staden.
Ses


friday night


4 liter yoghurt på 2 dagar. Är det verkligen normalt??

Finns det något mer störsamt än när Någon  ställer in tomma förpackningar tillbaka i kylskåpet eller i skafferiet? NEEEEJ

För det första skulle jag ta mig yoghurt. Men Någon (undrar vem)  har fyllt den med vatten. (?!)
Fråga mig inte varför..
Sen skulle jag ta mig flingor, fanns det nått kvar då, nej! eller jo. Ett tomt paket..

Skrattretande. Haha..
undrar va han har för rolig förklaring! Han trodde säkert inte att jag skulle märka. Ägget. men han är Sööööt :)

och Det värsta är att jag inte orkar bli irriterad på honom för nått längre. Även om jag kanske borde ibland..




 ikväll blir det pizza och hockey med sanna och jeppe. Sen bär det kanske av till Jessica och hölma där även Erik och Malin ska tillbringa kvällen, med litte vitt och kanske spel. Då blir soffan ûberglad :) 
 

ha en bra kväll!



feeeg


Buz ringde igår ett antal gånger. Hon var i LLA och lyssnade på  Winnerbäck. Hon gjorde precis allt för att få mig avundsjuk, och det lyckades hon j´vligt bra med. Där stod hon full och go och njöt av goa melodier medan en annan jobbade i ovädret. stackars liten.  
Jag ville också.



Som alla andra börjar jag också få julkänslor, fast jag inte gillar årstiden, speciellt inte julafton.
Imorse när jag gick hem från jobbet kändes det som om det snart var skyltsöndan. Fråga mig inte varför.
Jag gillar vintern, om det är mörkt ute och man får vara inne i värmen med tända ljus och bara mysa. Då är det mysigt. Men inte när man är tvungen att jobba i regn och rusk. Kyla och mörker! Jag som är så rädd och feeg ! men så ärrä..
Men jag vill ha sommar, sol och värme. Jag och rickard har börjat titta efter resor, som förhoppningsvis blir av till våren!



Första december drar jag och becca och tatuerar oss så nu letar jag motiv för fulla muggar. Vi skulle åka dit nån dag nu i november så skulle hon hjälpa oss att skissa upp det vi ville ha. Det tycker jag låter toppen!  








Ännu en natt på jobbet väntar, sen tar jag helg jag också. ((förhoppningsvis)). Helgen verkar bli lugn med film och god mat. Kanske umgås med Jesper och Sanna, Robert och Jessica?! jaja, jag vet inget om helgen än så länge, bara att jag ska sova uuuuuuuuut! 
 

nopp. nu ska jag undersöka munnen. Jag ska se om mina visdomständer har växt.
Känner mig faktiskt smartare. Och när jag fått alla fyra kommer min IQnivå ligga på topp!!


3 november



idag ska jag och beccaboo beställa tid för tatuering! Om hon inte redan gjort det så att säga.
Äntligen har vi båda fått tummen ur röva och bestämt oss.
Det kommer bli grejjt!


Nu är jag hemma hos mamma och Per. Nyss fått mig lite mat i magen (som äntligen har kommit i balans igen).
Nu ska jag gå ner och bränna lite på min likbleka kropp. sen hem och städa lite innan jag drar till jobbet.
Om Sanna och Jesper kommer imorrn får det itne se ut som det gör nu. Och för engångsskull är det inte mina kläder som ligger utspridda i lägenheten. Hör och häpna!
Imorrn ska jag lära rickard att tvätta. På tiden va?? JA!

Sen verkar det som att jag ska dänga rickard i bowling också. Om nu sanna och jesper vågar ställa upp i denna ôverseriösa tävling förståss. Tur att jag jobbar natt imorrn så vi slipper se varann på ett par timmar :)



nopp. jag har inte tid med detta. ha dä


Imöra fyller sandra äntligen 18!! :)

RSS 2.0