blow me

 
 
 
 I think I've finally had enough, I think I maybe think too much
I think this might be it for us
You think I'm just too serious, I think you're full of sh-t
My head is spinning so blow me one last kiss.
 

<3

 
 
Detta stod på bordet när jag kom hem från jobbet igår. Man kan inte göra annat än att le =) 
 
 
 
 
och snart är min jobb helg över för denna gång. Jobbar inte nästa helg också, sen ska jag vara ledig i 6 långa behövliga dagar. Fårse om det kanske kan bli en minimini semester. Det skulle va välbehövligt och uppskattat. 
 
wooooopidoOo 

20 juli i all ära

 
 
Denna helgen kunde knappast börja bättre, trots att det är min jobbhelg.
Jag har blivit konverterad! som jag har väntat, slitit och nu efter 4år är jag där. Fårse hur länge jag får vara glad men man vara glad för det lilla.
 
Och idag skulle min morfar Gustav ha fyllt 80 år! Saknaden är stoooor! <3
 
 
 
 
 

new car

 
 
Har jag berättat att jag blivit med bil igen?! Inte!? Men det har jag. Är nu stolt völvoägare. gött!
nöjd som satan =) 
 
 
 
 

15 juni tvåtusentolv

 
 
i fredags blev det brännboll som planerat. Vädret var inte på vår sida hela matchen ut så vi fick avbryta och gå till uwån å äta istället. inte mig emot :)) Sen vidare till lelltvåa för att fortsätta umgås, drog vidare till bryggan. Kvällen var lyckad och jag hade trevligt. trots att Robert kunde ha tagit livet av mig under matchen. Järnröret gjorde ett fint swichljud närt det flög förbi mitt kloka huvud.. men I still alive! 
 
Lyckades även ta sönder min hemnyckel, men det är tur att ja delat ut mina extranycklar så jag kunde få min skönhetssömn hemma i min säng ändå =))
 
 
 
 
 
Nu ligger jag här, bakis som ett svin. Igår firade vi Jennie på hennes 35 årsdag.
Vågar påstå att jag skrattade hela kvällen. Vilka jävla ägg som va där! 
Det var exakt vad jag behövde. tack alla inblandade och tack jennie för att jag fick vara med å delta ;-) 
 

13 juni

 
Ikväll vankas det brännboll.
bråk och tjafs om vilket lag jag ska vara i undanbes. Ni som inte är lyckligt lottade att få vara med mig måste lära er att man behöver inte vinna,  bara man har roligt.
 
En och en annan cider ska jag väl lyckas svälja. har dock blivit lite väl för mycket av det den här sommaren, OCH alldeles för lite träning. Men det är bara sommar en gång om året. Träningen tar jag till hösten. PUNKT
 
 
nej, nu kommer Flanders och malin och hämtar upp mig, Dags att fixa inför kvällens aktivitet
 
 

10 jul

 
 
nopp, inget bilköp blev det. Men satsar idag igen, det kan bli en s60.. vi får seeee.
 
 
har inget vettigt att skriva, förutom att jag vill tacka Moa och Ida för en svinroligt kalas i lördags. Tackar dock inte lika mycket för bakfyllan festen bjöd på, och inte för jag var direkt gristrött på jobbet.. men de var det värt =)
 
 
 
 

Bilköp

nu när jag inte har haft bil hat kroppen fått lida. Cykeln har varit min bästa vän och mina ben har fått tagit skiten. Jobbigt men välbehövligt.
 
yepp, snart två veckor utan bil men idag kan det bli ett bilköp.
 
 
Jag vill och ska inte skryta,  bara tillrättavisa er som säger och tycker att jag är snål.

jag har bott i tre lägenheter, alla är betalda kontant. Jag har "renoverat " alla lägenheter för MINA pengar, jag har köpt nya möbler för att fylla upp en tre rummare, för MINA pengar, jag har köpt en liten bil så jag kan ta mig fram och åkter, kontant. jag har sålt den bilen för att köpa en större, bättre, säkrare och nyare bil FÖR MINA EGNA PENGAR SOM JAG HAR JOBBAT IHOP, ändå kommer jag ha pengar över och sist men inte minst, ser jag till att min familj och mina vänner har det bra.
Det handlar inte om att skryta över vad jag har och inte har, men jag blir lite ledsen när folk säger att jag är snål.  Jag är inte snål, snarare ekonomisk om jag nu måste bära en titel. Jag lägger pengarna på det jag själv vill och behöver. Jag unnar mig det jag vill ha och jag kommer passa på att göra det så länge jag kan. Stör er eller inte, men kom inte å säg att jag är snål..
 
 
Jag har inte miljoner, men med mina vänner och min familj känner jag mig riiiiikast i väääärlden!!
 
 
så, nu har jag fått detta sagt, en gång för alla.

RSS 2.0