Flytt



Lägenheten är våran och vi börjar med renoveringen redan imorgon!
Det ska bli sjukt roligt och som det verkar nu är det soffan som bestämmer. Det var Rickard själv som sa det.. tack och bock =D

Till morgonen drar vi igång med att riva tapeter, spackla och slipa så har ni inget att göra så är ni varmt välkomma till sättravägen!! :)

Nu ska jag och Örjo åka till färgaffären och köpa det som behövs till grundarbetet och till veckan får det bli en tripp till Karlstad!

Jag vill att allt ska vara klart så det är bara att åka och köpa in nya möbler till alla rummen! Det ser jag framemot!
Något jag inte längtar efter är att städa ur våran gamla lägenhet, städa är tråkigt!
Men som tur är har jag världens bästa mamma och svärmor som erbjudit sig att hjälpa till, fader och svärfar står för renoveringen! Själv ska jag gå runt och "bossa" och fösa med stackrarna. Rickard ska inte heller bli arbetslös ska ni se..

jiihoo


glöm det förflutna och satsa istället på framtiden! Nu kör vi!


nopp, dags att dra sig. klockan 12 börjar jag jobba!

ha en bra valborgskväll! sup int ihjäl er, ni har jobb som väntar på er till morgonen!


tjao

brinn pengar brinn..


att dra ett streck över allt som har varit, är det verkligen så enkelt?!
Ja, det är det och nu kör vi och tänker bara på hur bra framtiden kommer att bli!!

Vill tacka alla mina underbara vänner för att jag har er, som alltid lyssnar, förstår och ställer upp till 1000! Jag hoppas ni vet vart ni har mig!!



Igår var jag och Affi och barna till karlstad för att sätta sprätt på löningen. Och det gjorde vi också! Jag brände ett par tusenlappar och förengångsskull har jag inte ångest. Köpte ett par urläckra nike skor på stadium. Jag och Nike har en speciellt relation till varandra.. faktsikt.. Skönare skor än Nikes tror jag faktiskt man får leta efter, Mina fötter passar i skorna som handen i handsken.. konstigt det kändes att skriva så men är man coccobläng så e man.

Förresten Skulle vi bara till karlstad en snabbis, den snabbturen höll i i 9,5 timme!! Jag tror vi alla fick de vi ville ha och var nöjda, något vi dock fick men inte ville var parkeringsböter!! haha,  6 minuter försena! men vilka skulle det hända om inte oss.?? familjen flax.. 



och på tal om ångest... I somras var jag och spådde mig. Killen som berättade om min framtid var en helt främmande person för mig. Han visste varken mitt nanm, nummer, adress eller vart jag kom ifrån. Han bertättade vad som skulle hända mig det kommande året. Månad för månad.. Hittills har det mesta stämt men nu.. Pehr som han hette sa att april skulle bli en jättejobbig månad för mig, kanske det värsta på hela året. April skulle vara en månad då ångest och oro skulle ta över. Och tro mig, Har nog aldrig hadt så många tankar på en och samma gång. Har försökt tänka på annat men jag har ändå inte lyckas besegra de dåliga och jobbiga.. och det bästa/värsta är att för de som tror att jag hittar på , det finns inspelat på kasettband och ligger i min byrålåda.

Jag har funderat på om jag ska sätta mig och lyssna igenom det en gång till, för man glömmer bort en hel del av det som sägs. För jag blev helt ställt och överraskad flera gånger!! :)


jaja, slut tjatat om det..  Nu blir det köttfärssås, är hongrii som en gnu... 


ikväll blir det att kolla på lägenhet!! hoppas det går vägen den här gången!!



=)
  

góerst


Lördag kväll och jag och limpan ligger i soffan med varasin godis och chipsskål och tittar på Tom & Jerry. Vi har nyss varit i Geijersholm och grillat. Mmm, Örjan, han kan att.
Linus och Bella lekte bra ihop men han tyckte det var tråkigt att han inte fick skjuta hur hårt som helst på henne när de skjöt fotbollsstraffar.. :)¨

Nu börjar han se sömning ut, varför är barn så söta när de sover? Jag smälter!! De bästa är att han ska sova bredvid mig i sängen inatt. De blir mysigt dä! Jag älskar grabben!!


Nu sover han. Han snarkar! Det gick på 5 sekunder. Inte går det i släkten väl?? =)
Rickard säger att jag somnar innan jag når kudden :P


Det får snart bli sängen för mig också, Imorrn är det badhuset som gäller, då ska vi vara pigga och alerta. sen ska vi till mormor Ingalill och äta! :)
nu blir det film.. inte tom å jerry

No one sleeps when I´m awake


Äntligen fredagkväll, Äntligen en helledig helg och snart kommer prinsen hit!!  Inte många timmar kvar nu. Om jag snart somnar så går det fort!! :)

Jag har nästan nyss kommit hem efter ett kvällspass med Jessica och Liselottan. Alltid roligt att jobba med roliga kollegor. Tiden går fortare och allt går så mycke lättare.
Persson har gått till jobbet för jobba natt. Det innebär att jag får sova själv inatt. Tänkte gå och hälsa på Heidi men jag vill inte störa henne och hennes loverboy mitt i fredagsmyset, istället sitter jag här och ugglar med två dumburkar. Facebook är kul dom första 10 minuterna, då man får uppdatera skvallertarmen och det finns inget att se på tv:n heller. Så ska de låta har ju varit för länge sen..
 Nej, tacka vet jag musiken :) :)


Hittade en gammal låt i ett av mina urgamla blogginlägg.

Lyssna. Det är ju fan lite go i låten!!  =)

nehej.. nu gick det inmte att lägga in en video från Youtube.. Eller är det jag som är dretbet som vanligt. Tummen mettihanna
men det var iallafall Pink- bad influence..


Nu ska jag slänga mig i duschen och äta upp dom sista små stackrarna som ligger i botten av påsen.
Ostkroker måste vara guds gåva till mig!! Love it!!



Längtar



wiiiehoo, helgen är räddad. Jag är helledig från jobb och jag fick nyss ett samtal av min favoritkille i Örebro. Han frågade om han inte fick komma och vara hos oss under helgen. Hur skulle jag kunna motstå??
Lördagkväll kommer han hit, då blir det grilla och mysa med chips, godis och film i soffan.
 Badbyxorna var ett självklart plagg att packa med så söndan tillbringar vi i badhuset! Han skulle även ta mig sig cykeln och pussel så vi får tog fullt upp. Jag kan inte göra annat än att längta!
Jag saknar mina små hjärtan!!!




                Moa. Tindra och Linus i grekland 09



21 april

snart löning :)



Efter att ha läst ett par bloggar kunde jag dra slutsatsen att det inte är bara jag som går runt och grubblar..
Det är jobbigt att känna att man aldrig duger, att det man gör aldrig är tillräckligt. Det är jobbigt när man inte vet varken in eller ut. Vad som är bra, vad som är dåligt. Rätt eller fel. Älskad eller inte älskad.. och-så-vidare..


Nu sitter jag iallafall hos pappa. Vi har lagat mat ihop. Lasagnett blev det och resultatet blev faktiskt bra! Bättre än de brukar. Fick även med oss matlådor hem. Tummen upp!! =)

Funderar på att gå ner och ta reda på tvätten och sen ta mig en promenad. Har ingen vidare lust men eftersom jag inte har gjort värst mycke idag behöver jag röra på mig.
Ska också plocka undan lite och diska. Ritkigt töligt !

Ikväll är det iallafall Anna Anka söker.. ska fixa och dona klart så jag kan krypa ner i söffa utan ångest..


nopp, här går det int å sitt å rôôôt. tvättstugan roooopar

knäääpp är vad ja är

åh tänk va några ord kan göra en glad.
Fick ett mycket uppiggande och uppskattat SMS av en äldre kompis.
Tänk att humöret kan ändras så fort :)
från botten till toppen. Tack A!!
Föresten är jag inne i nån period, nån form av depression. Låter illa men hemskt och farligt är det inte. Det är bara en dålig vecka :)
Men jag är på ruskigt dåligt humör och är allmänt grinig och irriterad. Har dock inget bra svar till varför och tyvärr är det inte jag själv som får ta skiten, utan det får han, person som jag älskar otroligt mycket!!
Stackarn .. =(
Jag ska iallfall sova ensam inatt. Rickard jobbar inatt också. Ensamt men kanske behövligt för min del.
Jag ska sova gott inatt och vakna pigg och glad till morgonen. Jag har allt jag behöver och det är är helg. Jag har absolut inget att deppa för!
Nej en ändring måste ske och det ska göras nu!! =)
just nu känns det som om jag har en släng av schizofreni?? haha :P
jag har ju alltid sagt att jag är konstig, fast på mitt vis =)

ensam



klockan är fem minuter över tio och jag har redan bäddad ner mig i sängen.
Jag ska sova ensam inatt. Tycker faktiskt att det är lite läskigt även fast vi bor i en liten liten lägenhet.
Är man mörkrädd så är man. 
Jag tröstar mig med att jag får hela sängen för mig själv, ända tills klockan 6 till morgonen. Fast då ringer klockan och dags att gå upp. Det betyder alltså att jag får breda ut mig, ta hur mycke täcke jag vill, prata i sömnen, rulla runt utan att någon klagar, Hela natten. Fantstikt bra känsla :)
fast, de är klart. Jag föredrar att sällskap jag.


Idag skulle jag och jessica fylla på luften i däcken på cykeln för första gången. Och det var fanimej inte det lättaste. men vi lyckades till slut, efter väldigt många om och men.. men det var kuuuuuul!! :)



nopp, nu tror jag tillochmed att jag ska släcka lampan och låta John Blund ta över ett par timmar..

natti på er!!

13 april



Ännu en dag med härligt väder.
Har dock feber men jag orkar verkligen inte sitta inne en hel dag. Jag måste ut.


Vaknade imorse med ont i halsen, feber och genomförkyld. Knaprade i mig ipren och drog vidare till Dolce Vita. Utväxten är nu borta och jag är typ helblondie igen. Gött, de mörka slingorna återkommer inte förrän till hösten igen. Men det är länge kvaar för det är bara våren nu och snart är den efterlängtade sommaren här!! :)

Sen var det tvättstugan som gällde. (Det är ju tisdag.) Men jessica kom och höll mig sällskap. Drog vidare till värmullen och åt. Tvättstugan sen igen. Drog sen till Jessica men då kom vi på att vi skulle med Emelie, Malla och Ebba och käka mjukglass. Tro´t eller ej men jag stod över.. Kebabtallriken stod mig upp i halsen. Usch att man äter sig SÅ mätt. (som om jag aldrig mer skulle få mat igen) Iallafall drog vi vidare upp till Peter i sund där Peter och Mallas farmor Ringmor bjöd på dricka och buller. Det tackade jag dock inte nej till, -men skulle ha gjort. Känns som ja ska spy.

Har inte tänkt på det förrän nu, men gud, vi har ju inte gjort annat än att ätit idag!! haha. Inte Så konstigt att man ser ut som en padda..


Nu sitter jag här, jag ha nyss gjort bandspaghetti och kycklinggryta åt Rickard, så han har när han kommer hem från jobbet och är hungrig som en varg..
Jag måste vara världens bästa flickvän ... ;)



Snart är det desprete. Men först jag ska läsa det heliga veckobladet.
Tisdagarkvällar ligger ganska högt på gillalistan för tillfället - Desprete och Veckobladet.

Dä ä grejjer dä, håller ni inte med??


Duschen lockar, sen blir det att bädda ner sig i soffan tills min älskade kommer hem till mej ♥

Glasspremiär


och den inleddes med en 88:an.
Jag, Julia och Sandra och hunden Cuda har nyss oss en liten promenad runt Hagfors.
Slank ner både godis och glass på den lilla, lilla rundan. Men det är gott :) 

Sen hamnade jag här, ska snart ta mig en titt på hollywoodbrudarna :)

tjao

Är våren verkligen här?? =)



vilket underbart väder!
kroppen är full av energi och jag är allmänt glad och lycklig.

Helgen har varit kanon.

Jobbat två kort-turer under helgen och i fredags kom mamma hit för att hjälpa oss med en storstädning. Från golv till tak. Vi rensade i skåpen och i klädgarderoberna och slängde en hel del på tippen. Bort och iväg med det gamla och in med nytt. Tänkte förnya garderoben lite nu under veckan men fick flera arbetspass så det får vänta. Karlstad står kvar :)

Iallafall,  när det gick som trögast i städningen kom rickard med ett glädjebesked.
- Han hade fått jobbet i stålverket tillbaka och gör faktiskt första passet idag =) =)
Vilken känsla. En stor sten föll från brösten, samt klumpen i magen försvann :)
Vet dock inte hur länge han får va kvar men i dagsläget ser det ljust ut. Och det ser tillochmed ut som om det kan bli en utlandsresa i slutet på augusti med tate och robert!! :)


Gårdagen bjöd på 5årskalas för Bella. Hon börjar bli en stor tjej nu. Sen blev det en promenad runt staden. Kom hem, fick i mig lite käk sen ut på en promenad igen med Julia.
Julia kom på att vi skulle kila upp till Heidid och kolla skräckis när vi kom hem. Vilket vi aldrig skulle ha gjort. Jag tror att jag blev ännu knäppare efter att ha sett den + att jag och julia skrämde upp varandra så jag vågade inte gå upp för trapporna hemma, så rickard fick möta mig nere vid porten. haha. Tur att han ska jobba eftermiddan den här veckan! :)


Nu verkar det som om det kan bli en promenad med schulijett, finns en risk för att det slinker ner en glass också!! =)



LIVET LEKER!!


8 april


jag tror jag blivit förslappad... på heltid! 
 Idag har jag bara varit utanför lägenheten 1 gång, och då gick jag ner till Domus en sväng. Det är ungefär 100meter fram och tillbaka.

Julia, Lisa och sandra tror jag är på väg hit. Iallafall Julia. Det känns som en evigehet sen sist. Vore kul om de kunde komma allihop.
 Jag tyckte Julia pratade om en promenad i det fina vädret. Det skulle faktiskt jag behöva.


Idag fick jag mina skattepapper. Jag gick iallafall plus och slipper betala tillbaka.
Skulle få tillbaka nästan 5000kr och sen fick jag ett annat brev som det stod att jag skulle få pengar. Fråga mig inte varför. Tur att mamma kommer hit imorrn så hon kan vara tolk åt mig.. Det där med brev är inte riktigt min grejj. För mig är det som ett annat språk och jag fattar inget som vanligt. Men rickard sa iallafall att jag skulle pengar :) Det tackar jag för =)

Jag funderar på att göra nått kul för dom cashen. Jag menar, det är ju ändå bara pluspengar. Jag visste ju inte ens att jag skulle få dom. Så jag tänkte ta med mig persson till Stockholm eller Götet nån helg framöver.
Problemet är att få med honom, han har ju blivit så hemmakär?!


neej, nu ska jag röja undan lite. Om det nu skulle vara så att brudarna är på väg, vill jag inte att de ska se ut såhär!
Jag förstår inte hur det kan bli så rörigt så fort. Jag gör inget annat än att plockar... mensåärrä!


bradag



onsdagkväll och jag har nyss kommit hem från modeshowen på Fasaden som jag tror Norbergskläder har varit med och arrangerat. Va lite osäker först om jag skulle bli med Jessica. Jag missade ju hollywood fruarna i måndag och ida betydde det att jag skulle behöva hoppa över Anna Anka söker assistent. Jag bestämde mig för att bli med och jag ångrar det inte en sekund!
Jag tror att jag skrattade hela timmen. Hela showen var lite komisk, (fast jag tror inte att de var meningen men..) iallfall jag tycker jag att showen var värd de där 40 kr som biljetten kostade. Och jag vann en jättefin scarf/sjal också. Vann och vann.. Dom manliga Modellerna kastade ut och scarfen hamnade faktiskt, ganska exakt i mitt knä. Och det bästa är ju att persson inte använder sånt så jag får ha den för mig själv. Tack o bock :)


Nu sitter vi och tittar på Greys. Jag är allmänt jobbig mot honom. Jag är glad och överenergisk. 
Veckan har inte erbjudit mycke jobb alls och energin bara flödar.
Själv tycker jag att det är ganska skönt och vara ledig. Tror det är värre för han jag bor med. haha.  


förresten fick vi en sprillans ny dammsugare av pappa idag. Den suger skitbra!!
Mamma kommer hit på fredag och hjälper mig att städa lägenheten. Vi ska gå igenom garderoberna och slänga skiten som bara ligger och tar plats, sen ska vi göra ren fläkten, spisen, ugnen och micron och allt sånt där som är ûbertråkigt.
Men faktiskt, Tro det eller ej men det är riktigt kul att dammsuga med en bra dammsugare.
Det är nått jag rekomenderar er som har en dålig dammsugare och för er som tycker det är tråkig. - En bra dammsugare. svårare än så är det inte.

påsk



Glad påsk på er gott folk!!

idag är det en betydligt mycket bättre dag. Ber om ursäkt för mitt negativa inlägg sist.



Nu är allt bra igen. ( allt de där dåliga gick över ganska snabbt häromdagen faktiskt) och jag hann inte säga förlåt till honom. Tänkte göra de men han hann före. :)


Igår blev det påskmat hemma i Geijersholm! Alldeles för goa köttbullar och jag orkade som vanligt inte sluta äta.
Åkte till anna nilsson på förfest och kände att kvällen skulle bli kanon. Bra folk, parken, träffa schulija och framför allt tog tjejerna hem vinsten vilket betyder div 1 nästa år!! stor! ni är bäst tjejer! <3
Såg framemot en superbra kväll...

MEN

så blev inte fallet. Halv 12 fick jag ett samtal av polisen att Rickard var för full och att han fick lov att åka hem. Och om jag inte kom hem skulle de vara tvugna att ta med honom.. Som om ja skulle vilja de?! nopp
å det var väl bara att ta med sig sitt pickopack och pallra sig hem.

Väl hemma var hallen full av poliser ( iallafall 2 men hallen är inte så stor) Och mitt i gången står självaste fyllot! haha. Kunde inte låta bli att skratta åt honom. Inte poliserna heller faktiskt. Snaggat huvud, uppknäppt skjorta och såg alltmänt hård ut, sen hade han satt sina skor på fel fot!! Då såg han inte så hård ut längre.
 Rickard bjöd på kaffe och risgrynsgröt men de va inte så sugna så de drog efter en stund.
Sen ringde de klockan 5 imorse och hade hittat rickards plånbok! Han är helt otroligt, noll koll.


nu sover han fortfarande.. PÅ SOFFAN. jag gjorde en fuling och bäddade ner honom där igår så jag skulle få sova själv i sängen :)

Så, så slutade min kväll. klockan 12. men det var faktiskt skönt att lägga sig tidigt eftersom jag bara som 2 timmar igår natt. Jag skjutsade folk land och rike runt och när jag tillslut gick och la mig ringde hölma och ville hem från munket så det var bara att sätta sig i bilen och dra.
Klockan 3 var jag hemma och halv 4 kom jag i säng. Kvart över 6 ringde klockan och det var dags för jobbet.! Jobbigt men de gick :) men nu känner jag mig utvilad. tack baby :P


Ska snart försöka få liv i honom och dra mig till vällarevägen. Mamma har bjudit släkten och familjen Persson på mat. alla kunde ju inte komma men vi blir iallafall 20 pers. Hur vi ska få plats har jag inte riktigt förstått än men mamma fixar hon.
Anderas och andrea kommer också, med tjockismagen. ( men jag undrar om det inte är anderas som är gravid)
Ungefär 4 veckor kvar till beeebisen kommer. Åh vad jag längtar!! :)


näe. hoppas alla har haft en bra helg!






idag får vi förhoppningsvis reda på om vi får lägenheten. Håll tummarna.. :)

lett


mitt liv går som en bergochdalbana just nu. Så gott som hela veckan har varit tipp topp. Idag tvärsemot. allt är jobbigt, tungt, tråkigt och jag känner mig mer död än levande.
Morgonen kunde ha börjat betydligt bättre, men jag ska göra så gott jag kan för att få ett bra slut på dagen.


Men jag ska antingen åka bort själv, eller försöka få bort Rickard härifrån. Annars kommer jag bara va så där vrång, sur och negativ idag och det slutar Alltid i ett stooooort bråk och de vill vi inte. Det känns ju inget vidare att fösa ut rickard ifrån sitt eget hem, så jag funderar på att följa med mamma och per till karlstad. Ska fira Viktor som fyllde 26 igår. Det vore kul att åka dit och träffa dom men samtidigt har jag inte större lust att sen följa med och titta när pers fotbollslag, (sunne) spelar match mot något karlstad lag. Bara tanken gör mig grining. Ingenting är bra idag. Jag skyller på mensvärk och en dålig start.


snart är det helg och Påsken närmar sig med enorm fart. Många tar väl helg redan idag och är långlediga medan en annan ska jobba fredagkväll och lördag dag, men inte kan man väl säga nej till jobb när det är storhelg? nej, så rik är inte jag. Jag älskar att jobba på röda dagar och jag kan nästan höra hur pengarna läggs på hög ;) NOT! kanske inte, men timlönen är betydligt bättre än annars iallafall Och de gillar jag =)

Annars blir det nog en ganska lugn helg. På lördag är vi bjudna upp till svärföräldrarna på mat och då slinker det nog ner en och en annan cider och några glas vin.
Nått större partaj än det blir det inte för min del.
Hoppas också på att få träffa de chicksen. Länge sen sist!!



nej, nu ska jag rycka upp mig lite. Kanske be om förlåtelse. (Har inte bestämt mig än.) Vissa dagar och vissa tillfällen sitter det långt inne och jag vill aboslut inte säga förlåt.. Den är även en sån da idag!
Jag får fundera lite under tiden jag lagar mat.

hejda



förresten. Kul att jag köpte en tv för ett par tusen som jag inte ens har tittat på själv än. Vi har ju bara haft den i 6 dagar!



ohvadalltärjobbigt.nu



förlåt för mig ûberdeppiga inlägg. Nästa inlägg lovar jag ska bli gladare :)
tjoflöjt 

RSS 2.0