all I want for christmas is you


jag har höga förväntningar på kvällen, som jag egentligen inte borde ha. För jag Vet hur kvällen kommer sluta, men jag tycker inte att det är nån idé att ta ut nått och deppa i förväg. FÖR DET KAN JU BLI LYCKAT :)
Jag ska iaf försöka göra min kväll till en bra kväll och en bra början på det nya året och jag har ju många av mina 'änglar runt om mig så det finns ju en liten chans att det blir bra iaf ^^


Nu ska jag slänga mig i duschen för snart kommer Madde och Eemms hit, sen drar vi till elle och käkar och korkar upp.
tjao














Om en vecka är det begravning.
DREEEET!!!

Marry Christmas



God Jul gott folk.
Länge sen jag uppdaterade nu men det har varit dels för att internet inte har funkat men också på dåligt med tid och inte alls haft någon lust..
 Min jul iaf varit bra med massa mat, dryck, skratt, julklappar, gemenskap, jobb och fest.. Vilken toppen vecka det har varit, tack :)


Idag har jag och Madde varit i Karlstad och shoppat.. åh herregud vad jag handlade.. men bara på rea såklart :) räknade ut att jag handlade för 1400 och det skulle ja gått på 1765,50 om jag hade köpt allt för ordinarie pris. Jag är Kungligt bra på att handla helt enkelt ;)


Snart är det dags att ringa in det nya året, 2009 och säga goodbye till 2008. Dom jag sa till Systrarna Davidsson förrut. blir inte det kommande året bättre än det som var så går jag och gräver mig en grop!  Men jag har gett mig f*n på att det ska bli en betydligt bättre år och jag ska verkligen göra allt och köra på så att det blir det, för mig och för mina vänner v


Nu ska jag städa och plocka ur min garderob så jag får plats med allt nytt som inhandlades today :)


XOXO

every step that you take can be your biggest misstake



ursäkta för min urursla uppdatering. Jag vet inte riktigt vad det har tagit åt mig.  Jag har funderat på en sak. Hur kan man påverkas så mycket av en annan människa?? Jag känner mig som en helt annan person, knappt så jag känner igen mig själv och jag vet inte om det är positivt eller negativt..


Nej, nu gick jag över gränsen och jag ahr redan gett er för mycket information.

Nu ska jag ringa Kebab för vi ska ut och fixa de sista klapparna för sen ska jag jobba ända fram till jul och julafton så jag lär inte få nån tid över till sånt..
Jag längtar redan tills pengarna rullar in, plånboken skriker!


Match ikväll. 20,00. Be there!  =)





                                    Ge mig sommar... NUuuuuuU!

Glädjespridare?


Jag är glad men jag vet inte ritkgit varför.. kanske för att vi har fått tillbaka en massa inlämningsuppgifter som det bara stod VG och MVG på?? Eller för att jag ska dra igång med träningen igen ikväll efter tre veckors upphåll (pga sjukdom, besökt Karlstad sjukhus ett antal gånger, skolarbete och jobb på hemtjänsten. Tiden har liksom inte räckt till) eller för att jag har massa underbara människor runt om mig som förgyller mina dagar, änglar!

jag kan inte säga vad det är men allt kanske har ett finger med i spelet och är med och bidrar till min glädje :)


berättade jag sist att vi var hos Eemms och markus i helgen??
Om inte så ..
Emma fixade frisyren, det var verkligen på tiden att jag klippte mig. Inte en dag förtidigt liksom. Det blev ingen drastiskt förändring precis men jag blev nöjd, tack vännen :)
Sen spelade vi spel som super mario på wii, pitcunary, med andra ord och sen spelade vi kort. Emma och markus var klart bättre på allt men vi var glada ändå, men vi vill ju ha revansch nån helg framöver :)
 
tackade ju nej till att bada balja hos martina med tjejerna också men jag hoppas det blir fler gånger!



imorrn ska jag besöka sjukhuset i torsby och pappa ska med mig och hålla handen, så det blir nog bra och på onsdag ska jag och skollaget till karlstad och spela SkolSM. Sen stannar jag där och hänger med Buz till vålberg och tittar på Nor- viking :)



hört rykte om att laget ska festa med Hibs till helgen?? Sant eller inte??  =D





Lucia



äntligen är det slut på den här veckan.. den har varit rena mardömsveckan. Massvis med läxor och prov, lucia träning och luciaframträdande.. men nu är även det klart så nu har jag en skapligt bra veckan framför mig. Bara ett prov kvar i samhällen..  Sen ska jag till torsby och få det där bandspelar EKG:t sen är det skolSm i innebandy på onsdag. Resten av veckan blir det ju bara en massa filmtittande med godis och julmust. Det ser jag framemot :)


Lussevaka och studentfest i sörby var ju hur kul som helst, mycke bättre än förväntat faktiskt.. tack ska vi ha studenter :)




Nu ska jag äta, sen drar jag bort till Eemms och Macke.


    jag älskar det här kortet på Emma, Martina och mig, jag vet inte varför..
                                                   Eldefesten 06

9 december 2oo8




oj, va länge sen det var jag skrev. Inte likt mig. Men jag har och har haft så mycke skolarbete att göra att jag inte haft någon tid till annat. Borde sitta och träna inför samhällsprovet som ska göras imorn men jag orkar verkligen inte. Men mitt MVG hänger på en skör tråd så jag måste verkligen visa imorrn vilka bokstäver som ska stå i betyget :)

Annars har dagen varit en knasdag. Jag, Sara och Gila satt i matsalen förrut och visade brösten förvarann.. Sara hade köpt en Bh som var så fin och skön och hon tyckte att hon fick större bröst i den.. Jag och Gila höll med och sa att vi hade också en bh som var så. Alla kom på att vi hade dom bh:arna på oss så vi visade och märkte att vi hade lika alla tre ;) komist.. hoppas bara ingen såg oss! ha,ha

Sen har jag och Camilla kommit in i en sånhär snuskperiod, allt går i fula och äckliga ord. Usch, men vi har roligt! :) 


Har ju inte berättat om helgen heller.. hur länge sen var det jag skrev??
jo, iallafall vann vi mot lesjöfors/ filipstad i fredags.. Gissa om den vinsten satt fint? :) Vi firande den i klubblokalen på lördag, men jag var dock nykter.. Jobbade till 9 sen var jag chaufför och förblev chaufför :) Skönt att vakna upp på söndagen och vara pigg och alert :) Söndagen tillbringade vi i soffan framför tv:n. från klockan 15,00 - 21 satt vi som fastklistrade med godispåsen i ena handen och coca cola glaset i andra.. Serie maraton ju FFS. Dirty Sexy money, greys, one tree hill och gossip girl och allt var det var :)


och gårdagen tillbringade jag i karlstad med Buz, Mamma och mormor. Fick inte tag på alla julklappar men jag hann att besöka mamas iaf , det är det viktigaste..  :)

Nu orkar jag inte mer så nu ska jag hoppa i duschen sen blire sängen och john blund!
hojhoj

 

I can´t belive it


                                 
             

Läste nyss martinas blogg och blev plötsligt påmind att jag snart tar studenten!
Förstår ni gott folk, jag tar snart studenten! helt otroligt  =)

Vi har kommit en bra bit in på tredje och sista året. Det är redan luciatider. Och som vi tränar på lucia sånger!
Va tränade vi kommer bli när vi tränar 3-4 timmar i veckan. Årets treor (som är vi om du har missat det ;) ) har inte lärarnas förtroede precis. I början av veckan var det en lärare som sa att de trodde att det här luciatåget skulle bli det värsta någonsin, och sköter vi oss inte så skulle det inte bli nått mer. Vi tackar och bugar ..


Nog om lucia, snart är det dags för studentrevy!!
hurray!


Student resa eller inte??

Jag det är sånt som återstår och ser. Åker ju till grekland i september iaf :)


Måste bara få skryta lite. Jag fick VG+ på min svenskuppsats som jag skrev i aulan förra torsdag! I´m  proud :)
NEJ, snart träning.





Grattis på födelsedan "broder"

Dreams are falling, but you still giving light


Jag saknar Rikard. Kooom heeeem nu innan jag får spunk!
Jobbigt att ha en av sina bästa vänner 80 mil bort.

Tur att jag har många runt om mig här hemma som kan liva upp mina dagar :)
och det gör dom verkligen, tro mig!  Mina änglar v


och till fredan kommer Linus och ska vara här under helgen. Han hade tydligen sagt att han hoppades så mycket att jag inte skulle på fest så jag kunde leka med honom.. Goooooding =) 
som han sa sist han var här och ja skulle ut:
"du är jämt på födelsedagskalas med dina kompisar, vill du inte vara med mig?"  
gissa om jag fick dåligt samvete?? så denna helgen ska ja se till att hålla mig hemma :)





Nu ska jag åka på träning,
tjarå

With you

jag känner för ett snöbollskrig eller att bryna nån. nån frivillig??



andra december tvåtusen åtta. Förstår ni att det snart är jul??
för mig för julen gärna vara över. Jag tycker faktiskt att julen är en jobbig tid, och inte minst julafton.. usch!
Själv har jag faktiskt erbjudit mig att jobba både dagen och kvällen och jag hoppas verkligen att det finns någon som inte tycker lika som mig och som vill vara ledig. Chefen hade ringt mig igår tydligen och jag håller tummarna att hon ska säga att jag får jobba de dagar som jag sökte under december.. men jag skulle mer tro attt de behöver folk under helgen, med min tur!

Om det inte blir jobb blir det en lugn helg till helgen, med innebandy, hockey, bastu och pulka (om snön ligger kvar så att säga) :)



Julia frågade mig igår om jag jag vill med på Chris Brown i stockholm i januari..
Det vore ju hur kul som helst!! jag vill jag vill jag vill.. och jag ska med :)
 

RSS 2.0