Miss Sweden

men egentligen är det miss america, om man säger som Måns..


igår bjud jag hem laget, men bara Juliax2, joline, frida,johanna, Sandra, moa och Ida kom, de blev en liten lagfest med en massa spelspelande till en början men slutade som en allmän fest. Jag hade kul! THANKS..


körslagen, vilket härligt program! Jag ska aldrig ut nån mer lördag, det har jag inte tid med nu när jag har fått ett till favoritprogram. Så räkna inte med mig!


nej Tjao

"So sorry, forgive me"


äntligen klarade jag Fas A, dock efter 3 försök, men det var tydligen inte så pjåkig.
Skönt att klara den iaf, and I´m still glad .. överlycklig för att ha klarat en del av teorin, då har man inte mycket att glädjas år här i livet.. men det har jagg om man tänker till, jag har en hel del faktiskt. Underbara vänner, En UNDERBAR familj, en familj som verkligen bryr sig om en och ställer upp i ALLA väder (inte alla som har) och sist men absolut inte sist en underbar pojkvän.. jag har allt man behöver rättare sagt, så jag jag inte klaga..


snart ska jag snart hoppa i duschen, har inte duschat än sen träningen, det är skönt att göra det sista man gör innan man lägger sig tycker jag =) men jag ska hjälpa Mamma Lilian att måla lister innan jag sluter min ögon för dagen. Jag tycker det är kul att måla faktiskt.. anlita mig vettja ^ 



Det enda jag vill just nu är att snön ska bort och att marken tinar upp så vi kan göra vollyboll planen som morfar vill ha.. Nog för att han inte kommer att kunna använda den, men han ville att  vi ska kunna göra det så vi har bestämt oss att göra den för hans skull.. Vi har tillochmed namn på den..
jag tycker om morfar Gustav!


Ska kila iväg och titta på slutet av hockeyn..
ciao

Måste bara lägga till att Heading Back Home är bra, de är det enda mina öron vill höra just nu ...
M e s s e d   u p


-------------------------------------------------------------




Damn


jag spyr på all teori som ska läsas för att få körkor! tänk vad pengar och energi man lägger ner för att få ett fult, litet rosa kort, som säger att du får köra bil! varför ska man ha körkort när man förhoppningsvis har två ben? tänk om det inte fanns bilar över huvudtaget, då var man tvungen att gå, tänk vilken motion och kondition man skulle ha,,
-nej tacka gud för att det finns bilar som rullar så man slipper röra på fläsket i onödan!

men faktiskt så längtar jag lite till barmarksträningen.. förlåt om jag förvirrar er, men ta in det ni vill...


nu ska jag sätta mig och läsa lite i teoriboken, nu ska det matas in så jag kan få en uppskrivningstid nån gång, fast jag erk'änner att det känns lite onödigt eftersom jag förmodligen aldrig kommer få körkort.. men jag ska lyckas, man får väl skriva provet mer än 5 ggr va??


Jag vill dansa med din midja i min famn






            image59        


idag är jag trött så det får bli hockey,one tree hill och myyys!
det kallar jag en mysig måndagskväll!

Nu drar jag till pappa å käkar!

Du är som sodastreamad oboy


längtar efter duschen nu, efter att ha tränat lite.. men Fibben badar vilket betyder att han är lite bakis ;)

Jimmie, daniel oxh EvaLena kom nyss, och snart kommer väl resten av familjen F, vi ska äta PÅSK mat, eller nej fläskfile och pommes, men det motsvarar påskmat för tillfället! ^^
Jag och tomas har äit pommesfrittes varje dag sen tordsdan och det sätter ju sina spår, tyvärr. men jag har fått ett nytt måtto, MAN LEVER BARA EN GÅNG och vem säger att man måste leva som smal eller vältränad osv. Jag äter och mår gott, tränar när jag känner för det. Varför ska man göra andra nöjda? är det inte att må bra själv som är det viktigaste?? hmm, många funderingar och tycken.. men det är mitt sätt att se på livet.. Var dig själv och njut av det!!


nej, nu ska jag duscha!

SEE YOU tonight :)


Färjestad



Lars Karlsson, den nya tvstjärnan.. med på tv och står bland klacken och skriker! frän han, diggar dig ja Läärs =)

Färjestad
- Frölunda 3-1 liiiit gôtt! måste erkänna att jag inte varit allt för insatt i hockeyn iår men det kändes faktiskt underbart att dom vann, nu kanske jag sover Ännu goare inatt!!


Kul det var igår, jag vill göra om det nu!! men jag laddar för imorrn, då hoppas jag på att det blir ännu bättre
WihooOooO! ^



nej, nu ska jag och Tomas ta oss en tur in till hagfors, titta om det finns några roliga folks att prata med! =))
bye!



   =  

PÅSK

Fredag kväll:
Efter många om och men drog jag upp till becca, när gjorde vi oss iordning. Tony, Albin och rikard spelade guitarhero hela kvällen men vi drog oss vidare till frank. Där åt vi pizza som om vi aldrig sett eller fått mat förrut, gött varä!
sen drog vi till hårfager, åå hej vilket liv det var, och jag måste lägga till att jag och Pär är så j*vla bra på att bugga, det är så j*vla kuuuul! Sen drog alla till byn men dit ville inte ja så jag, sandra, jolin,cherin, Hampe och markus stannade kvar hos helen :) men sen skulle cherin och jolin hem och då kom sandra på att vi skulle till byn, så dit åkte vi, hon gick in men inte jag.
1:a- all alkohol hade gått ur mig 
2:a- betalar jag inte 140 kr för 50 min. Men det gjorde sandra dum som hon är ;) 

så Lilian kom och hämtade mig så satt vi där en stund och väntade på Tomas och alla hans vänner.
sen åkte vi hem och möös! 

Lördagkväll:
Ikväll blire nog lungt iaf, orkar inte 3 dagars, vet inte heller vad det tjänar till om man inte är på rätt humör. Så jag, tomas och tobbe ska åka hem upp till Jimmie och se på hockey sen ska vi nog laga nån smarrig mat ^^ 
Vi ska mysa ikväll med andra ord! 
Blir nog ett eller två one tree hill avsnitt också! can´t live without it!

Imorrn är man på G igen! hoppas att det blir med rätt folk, gäng (?)  + tjejjerna (som jag inte har umgåtts med på år och dar) då kommer det bli en riktig kul kväll .... i baren ;)  
Ha det så kul ikväll girls! ♥  kommer Kanske bort en sväng, har inte bestämt mig än.. 
 


image55
 


LångFreda!


vilken morgon, vaknade typ halv 8 och orkade inte somna om, tomas han snarkade han och det fanns inget att titta på på tv:n heller! så jag låg och tvinnade själv, tomas vaknade och blev jättearg!! ^^ sen började Våra bästa år vilket egentligen borde heta `våra sämsta år´ för det är verkligen så dåligt så det blir bra.. ett program man måste se om man är hemma på vardagarna..
sen ringde väckarklockan och det var bara att gå upp och börja laga mat till maria och c:o som skulle komma 11. Go mat blerä!

jag fick paket, först fick jag en blombukett av linus som jag tror han hade gjort själv, mem den var fin :P sen fick jag en dikt som var lika lång som jordens ände och ett kuvär, LEDTRÅD 1 - två streckgubbar + en bil, den andra ledtråden får jag inte reda på förrän på måndag, jag fick inte öppa det kuväret förrän då =) fårstår inte vart hon får allt ifrån.. men jag antar iaf attt de två gubbarna var jag och tomas ocha tt vi ska åka någonstans.. spännade ;) 

snart ska jag börja göra mig iordning lite smått, sen ska jag ev upp till becca med Jolin och Cherin, sen ska vi till frank en sväng och sist med ABSOLUT inte minst, huvudfesten uppe i exär, det ska bli kuul! 
 Har ju lyckas övertalat nicke att komma dit, då kan det inte bli annat än roligt!
synd bara att Heidi inte är hemma! :(


ciao!
 

work


Någon som har Beccas nummer? det försvann tydligen när jag bytte telefon.
och jag måste ha det om ja ska fixa jobb till henne  nån dag.. ska lägga in ett gott ord eller två =) Igår var det brist på både personal och vikarier för att vi har en gammal och sliten gubbe som är på väg att somna in och då måste någon sitta vak.. och då tänkte jag på becca, så kan man ju alltid hoppas att jag får jobba med henne =) ALLTID roligt med lite yngre folk! igår var jag med Linda och Emma en litepyttestund men alltid något!

nej nu ska jag dra till jobbet, eller ja först till toaletten och borsta gaddarna, sen ska jag packa väskan Sen ska jag dra =)

C ya!


I know what real love supposed to be


shit va många det var som hade svarat på gåtan.. int! Martina (the one and only) gjorde ett tappert försök, svaret var tändstickan.. själv tyckte jag att det var så-där-lagomt-kul =)

usch, vad jag är trött. benen är alldeles spagetti och magen är alldles för stor, men vem orkar unvika mammas brunsås med vitlök, sjömansbiff och ris? - inte ja.. 
 Nu sitter mamma och skrattar så mycket hon orkar, åt Rent hus, hon tycker att en den ena tanten där ( hon med glasögon och blont hår och ser ut som häxan hedvig, hon som näsan växer på varje gång hon inte vet vad ett ord betyder, ja ni vet vem jag menar) är så knäppppp! men det är att mama ibland också, vi kan faktiskt ha j*vligt kul tillsammans!


Imorrn ska min T laga mat åt mig tills jag kommer från jobbet klockan 9, (vilket han ALDRIG har gjort förrut, han brukar fråga mig om han får men han gör det inte!) vi får väl se om det blir nått imorrn då men gissa om jag blev paff när han frågade? =)  men han är go iaf , Tack för presenten också goooOooding ? 


skönt och se rikard också, och eftersom vi sällan pratar med varandra i telefon så känns det så otroligt skönt att se honom, MIN VÄN! 

         
         



Svara på frågan..

snart har jag firat födelsedag i en vecka, för att bli exakt så får jag fått prestenter 7 dagar i streck, eller ja det blir 7 imorrn och sammanlagt blir det 8. På fredag ska jag bjuda maria, pierre, moa å linus på mat,vad ska man bjuda på nå för nån delikatess? *funderar så det knakar* känner jag mig själv så blir det nog kyckling av nått slag, hoppas det duger, linus uppskattar det säkert alltid någon :)

imorrn bär det av till tranan, ska ut på praktik nu i 6 veckor, det känns underbart att få slippa skolan ett tag. Första måndagen på länge som jag inte behöver träna på prov eller göra nån läxa när jag lägger mig. GÖTT!
lite nervös är jag faktiskt men som tur är har jag mama med mig :) jag har tur ! förra året när jag skulle praktisera på sättragården var det mamma som var chifen så jag slapp ringa och fixa all dret som ska fixas innan själv, och nu har jag mamma med mig på tranan också för att hon har bytt jobb, ibland tror jag faktiskt att gud finns.. eller ja.. TACK MAMMA! ^^,

imorrn kommer den feta släkten på pappas sida och firar mig. Vi ska lyckas få in alla i hans lilla lägehet, tur att farmor är så liten och skrynklig så att hon inte tar nån plats :) sen kommer anders, eller malin iaf för jag tror att anders skulle jobba kväll, annasofie o krister, albin o emma, faster och tor, faster å janne, och farbror Per och Lisbeth, Tomas och farmor såklart, kanske inte så många ändå men i pappas lägenhet kommer det bli trångt,men ska man ha prestenter så måste det gå ^^

nej, nu ska jag hoppa i duschen sen ska jag lägga mig och titta på en film kanske, kommer bli en lång dag imorrn, börjar sju.. Hoppas alla gubbar och gummor är söta och rara, då kommer dom här 6 veckorna gå bra.. håller tummarna :)



35. Ibland känns det som om jag har varit med om detta förrut..
36. Ibland känns det som om jag har varit med om detta förrut..

:D

Vad bör man tända först om man vill tända både ett stearinljus och värmeljus?

thank you for all that you´ve done for me


jag gillar verkligen låten med Amy Diamond och inte minst Charlotte Perrellis, den är grym så rätt låt vann, absolut! den är rolig att dansa till också ^ 

så är man sjuk,,, IGEN, vet inte varför jag aldrig blir riktigt frisk..hmm, det är tråkigt men ska väl föröska träna lite ikväll iaf, bäst att inget säga till mama :) nej vi har inga hemligheter för varandra!


nu sitter jag hos tomas, han är i skolan och jag är ledig, känns underbart, iaf att jag är ledig men inte att tomas är i skolan.. men imorrn börjar praktiken också, det ska bli kul men jag kan ju inte ens koka kaffé så mama ska få lära mig sen ;)


Då har man börjat planera för nästa helg, om det blir som tänkt så kommer det bli en  aprak  askul helg till helgen också!! jag viiiillll! :)
18 är en underbar ålder... mycke bättre än vad ja trodde, nu är det bara 19 och 20 kvar, sen får det vara stopp!



Nöjjes



äntligen hemma från Karlstad, hemfärden var pest och pina^^
hahaa, efter att ha fått ur mig en hel del vätska och mat och gett fåglarna lite blev jag som en ny människa och vägen hem efter molkomkorset gick galant ^^

nej, usch! haha :D

det blev aldrig arena heller..... men nöjjes, rätt stolt över att jag kom in på 20 :D
det var så kuuuuuuuuul! mer, mer, mer! ^

sen blev jag uppvaktad av sanniz och viktor, dock ingen tårta men spagetti och köttfärssås och en stor skål med gosaker, när ni ser skålen förstår ni varför vi var tvugna att stanna i molkom! =)



nej, snart kommer det folk hit och ska fira mig,
MAT!


                     


image53

14/3 2008

= 18 åååååååååår! :)


vad är det för en dag? det är ingen vanligt dag för det är Sofias födelsedag,
hurrahurrahurra!!
grattis till mich!




tack för alla sms som jag har fått..
Emma, Markus, Martina,Malin, Madde, Tomas, Jolin, Sanna, Viktor, Nicke, Lars, Frankie, Camilla, Sara, Putte, Julia, Totte och Gila och några till! tack =)

Min dag kommer att fortsätta bra! ^^
först mammas ûbergoa fläskfile, med potatisgratäng och vitlökssås, sen hoppas jag och heidi på mys, på hotell med tomas och andreas? det enda vi måste är att vara bra på att smyga! åå det är vi ;)

imorrn blire karlstad, sanna, tomas och viktor ska uppvakta mig sen blire Arena! here I come ^^

Do you know,do you know?


blir ingen ledig dag imorrn heller. Här ska det jobbas!
men jag får skylla mig lite,lite,lite grann själv, att jag inte har jobbat mer effektivt.
men nu har jag fått lånat en mycket bättre bok av sara så nu ska det gå undan, så jag slipper sitta i skolan tills fyra imorrn! för jag ska till körskolan sen ska jag hem och fira den STORA dagen ^^
sista dagen som 17årig! grr, ålder skrämmer mig!


jag har nyss fått en present.. av Markus! en jättefin ljuslyckta som man kan ställa eller hänga på väggen om man vill, och ännu finare var den för att markus har ett så gott hjärta, ett hjäta av guld, verkligen!
TACK VÄNNEN!


nu ska jag skriva klart allt, sen ska jag låta tomas få färga och göra slingor på mig. Shit vilket ansvar jag lägger på honom egentligen, men jag har väl bara mig själv att skylla om det blir misslyckat, men jag vet faktiskt inte om det kan bli sämre än vad det redan är?! ^^

nej, tjillivippen vettja!


Miss Lyckad eller Misslyckad?!

trötta ögon och en trött hjärna


nu efter allt skolarbete hit och dit så har jag äntligen nästan allt klart och lite ro i kroppen, nu ska jag hoppa i duschen vilket jag inte hann att göra när jag kom hem efter träningen.. tro det eller ej, men skolarbeten har stått överst på schemat hela dagen, och tack vare martia så hann jag t.om att sova en stund, vilket faktiskt hjälpte, jag fick mer energi och mer motivation till att göra läxorna, så dagens ros går faktiskt till marita, (utan att fjäska!!)

och bara för att jag är klar med allt i psykologin så fick jag sovmorgon även till morgonen, det tackar jag för!
Den här veckan kallar jag slapp om man jämför med alla andra, jag kommer inte ens ihåg när jag hade en sovmorgon sist, så denna veckan har jag faktiskt tagit vara på och njutit, tråkigt nog så har det regnat, jag som hade beställt sol och värme, men med min tur så naturligvis Regn och mörka moln!
det får mer än gärna vara det nu, om någon bara kan lova att det blir en fin, varm och solig sommar.. då ska jag inte klaga nått mer på vädret, men vem lovar??!


nej, natti på er vänner, sov gott och dröm sött, som man säger.

om jag inte lyckligtvis vaknar av Tomas väckarklocka till morgonen och han ligger vid min sida så ska jag ägna alla mina tankar och drömmar åt honom inatt ♥

tjoho jag är äntiligen hemmaAaa


efter många om och men tog ja initiativet att gå hem,
Jag gjorde allt för att slippa gå, trodde jag?! men till slut beslöt jag mig för att använda benen,
direkt när jag visade trynet utanför dörren började det spöregna,, men det är väl typsikt,
fast med min tur så blir jag faktiskt inte ett dugg förvånad.. Just my luck!
  men jag gick, jag uu vad jag gick och nu är jag hemma.. om benen är glada så är jag glad =)

och egentligen skulle ja ha haft historia nu men eftersom vi hade håltimme 1,5 timme så gick jag och min kära vän Gila  till Marita och frågade om vi inte kunde få gå hem, och det fick vi. Om vi satte oss och tittade på en film på 25 minuter som resten av klassen skulle göra på lektionen sen,och ängla barn som vi är så gjorde vi det =)
   Jag tror att jag och Gila har kan man kalla det dispans eller fördel (?)  hos marita för att vi är de enda som läser historia A i op 2 Med EN STOR främmande klass, ibland lönar det sig ^^ ett stort tack till dig iaf!

därför ska jag lägga mig en stund och samla på mig krafter till skolarbeten och träningen sen!

/s.

image47

tur dag?


jag tror det, kanske för att det är den 11:e mars  vilket betyder att madde fyller 19. Där har vi det!
Grattis till dig! ♥

Grattis även till Eemms och Beeeeella som har fått körkort idag!!




sôvmôra till môran, gôtt!

nedräkning i minuter

tills jag får komma hem.. nu sitter jag i skolan och väntar på att markus ska sluta och att tomas ska komma och hämta oss, han slutar också till 4 så vi passar på och åker med, så kanske jag kan få en puss eller två också =)

sen blir det en massa skolarbeten, om jag har lämnat in allt på torsdag så är jag ledig på fredag, men jag funderar på att prioritera lite, om jag är klar med det mesta tills på torsdag kan jag ju bara gå hit och göra nån uppgift och sen gå hem och fira 18 årsdagen =) som ser ut att firas med heidi och andreas. Funderar på om jag ska laga ihop någon smarrig mat att bjuda på.. men vi får se om energin finns och om vi överhuvudtaget ska hitta på nått.. Vi får se.

sen på lördag blir det Arena i storstan ^^
leget ska få invigas i baren, eller baren ska få inviga leget?!



magen kurrar.. undrar vad jag ska bjuda mackisen på för en god middag,
köttbullar och makaroner kanske? strålande idé. Hoppas det duger =)

nej, nu ska jag dra mig neråt mot skåpen.. ciao

Linda hammar


kvällen är fullspäckad av filmer och tv program.

Singing bee
En annan del av köping, keep going  Tobbe, mats, linda å micke. (tråkigt nog är det sista avsnittet ikväll)
wallander, Mastermind

sen ska jag läsa på prov också, mindre roligt dock. men det får gå =)

go kväll!

image45


                                                      


[5]

helgen


Fredag: Efter att tomas hade slutat jobbet kom han och hämtade mig så åkte vi till edebäck, för vi skulle äta tårta, jag tror att vi typ firade John för att han överlevde(!) =) sen bjöd Tomas ut mig, sen åkte vi hem och tittade på Lets dance och mös som bare den!

Lördag:  Då skulle tompa spela match i exär så vi åkte dit, men först hämtade vi andreas och heidi,
medan vi väntade så bjöd jag nicke och heidi på fika! schyst! När matchen var slut åkte vi hem till Familjen Fridberg och åt very goodie food, hasselbakspotatis och fläskfilé. Sen drog vi upp till exär igen för att kolla på melodifestivalen med Heidi och Andreas...efter det drog vi till AiyaSofya och tittade på folk, som te.x på knottfrid.. haha.. after that drog vi hem och sov..
S,T,H,A = fantastic 4 som Heidi kallar oss =)
Vi Tycker om er!

idag Söndag : jag och tomas ska snart börja riva tapeter eller ja först ska vi tömma rummet, och det lär ta tid,, SNIGELFART!!!! 

C ya !

Gläntan «


Kortdag i Karlstad, men studiebesöket var mer än intressant,
och det lät på Gun som om hon skulle föröska fixa praktikplats där
nästa sjukhuspraktik som för min del kommer bli i trean..
  Kommer nog bli kämpigt eftersom det är många av patienterna som har
en obotlig cancer, och eftersom jag vet hur de anhöriga känner sig så kan man nog kanske
kunna fälla en tår eller två, men det är helt acceptabelt och göra det, det gjorde de också
i vissa fall, men det skulle vara mycket lärorikt och intressant att vara där, men som sagt
det är ett helt år kvar så man hinner nog ändra sig några gånger...

Nu ska jag lägga mig en stund, så jag är pigg ikväll när Tompi ska bjuda ut mig =)
det kommer bli mysigt! ♥ goOooding..


Förresten, markus lever! bäst för dig :)



nej, nu ska John blund få komma och hämta mig!






Lycka blandad med orohet


nu sitter jag hos pappa, jag försöker få ta i markus,
men han svarar inte. Jag börjar faktiskt bli orolig, måste fråga madde om hon
har pratat något med honom sen han åkte från trysil så jag kan sova skönt inatt.
Man vet ju aldrig vad som kan ha hänt!

--------------------------

Sô är tomas gooo, fick en sött sms av honom nyss,
vilket bara gör att jag älskar honom ännu mer.
Får vänta ända tills imorrnkväll innan jag får träffa honom,
jag tror att jag snart spricker om jag inte få se honom, men han skulle
ringa en pling innan han skulle hoppa till sängs, det är det närmaste jag kommer
homon ikväll så det samtalet ser jag framemot =)


nu ska det inte dröja länge tills jag ska lägga mig heller..
Jag blev så avundsjuk på Gila när hon berättade att hon hade haft en skön nattsömn
och att hon kände sig riktigt utvilad när hon vaknade och hennes tips var att lägga sig tidigt 
så det ska jag testa för det har jag nog aldrig känt!
Go natt på er!

OM MEJ

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng: jag och Tompa
Såg dig gråta: Tompa
Fick dig att gråta: Morfar
Fick dig att börja skratta: Jessika, Johan och Therese
Du gick på bio med: oj, De var nog med Tony, Julia och Tomas.. saw 3 för typ 1000år sen
Du gick på stan med: Malin, Heidi, bibby & tomas, men ska dit imorrn igen med klassen.
Skickade ett e-mail till dig: ingen aning
Skickade ett sms till dig: Sara

FAVORIT:
Rum i huset: Tv rummet eller mitt rum
Typ av musik: jag är så gott som allätare
Parfym: har många favoriter men Paris Hilton, Nina Richie och Naomi Cambell hör till topp 3 
Dricka: Coke
Godis: Choklad
Tidning: Veckorevyn
Film: The green mile, eller Gustav 2
Skådis: Chad michael murray eller persbrant
Djur: Dog

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit: nope
Köpt någonting: nää, eller räcknas en Snickers? 
Varit sjuk: jag är förtillfället
Sjungit: yepp
Sagt "Älskar dig": nää
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: nej
Träffat någon ny: Nee
Kramat någon: jaa
Kissed someone: det är nog tompi
Ätit: har nyss ätit korvstroganoff, frukost, lunch å mycket mer därtill

-*-----------------------------------------------------

Nu väntar jag på att Markus ska ringa och berätta om han komemr till mig eller inte,
han var i trysil när han ringde förrut och han skulle snart åka hem,
hur länge tar det dit bort med buss?
aja, under tiden jag väntar ska jag sätta mig med läxor, ska skriva typ en
uppsats om droger, beroende och missbruk.. ganska intressant faktiskt! men drygt..

Imorrn ska jag till karlstad med mig härliga (?!) klass, vi ska till gläntan på studiebesök.
gläntan är en avdelning på sjukhuset" vård i livets slut" det ska bli mycke spännande tycker ja,
sen blir det förmodligen chicken nuggets på Mcdonalds eller friterad kyckling på Nya peeking! yammi!

nej, nu ska jag sätta mig med uppsatsen.!

see ya

Buster Stalet cup


nästan nyvaken och läxor och inlämningsuppgifter är klara för inlämning,
dock ingen träning- fortfarande sjuk och alldeles för trött för att orka
göra allt som skulle ha gjorts ikväll, men nu är det avklarat och det känns skönt.
PLUS att jag klarade historieprovet över alla förväntningar, man kan ju inte va annat än glad!
ett omprov mindre :) sen var det ju matten då, men det är ett kapitel för sig ^^ 

Mora cupen med U-laget elle inte?? orkar inte bestämma mig, hjälp?!
är det värt att åka upp dit för att sitta på bänken+ betala 350kr, isf har jag bättre saker att spendera
min dyrbara tid på. Risken att jag får sitta är ju ganska hög.
Men om man ändå tänker, jag får med mig Fint sällskap, Heidi och Bella
sen får jag ju en Buster Stalet cup t-shirt ;) sen är ju gemenskapen, skit samma om man får spela?
allt handlar ju om att ha kul, och det kommer ja få, även om jag inte får spela!
 hmmms, Jag vet inte, men jag tror att jag blir med :)
sen var det väl inte hela världen om jag sitter på bänken,
 när man har det sällskapet som jag kommer få och nån måste ju sitta på bänken också..
huvudsaken är ju att vi vinner!

f*n vad jag blev possitiv helt plötsligt! å f*n vad skönt det känns :)
nu kom tompi! ♥
natti friends ♣


[9]

Vi kallar oss vänner



Vad kallar man vänner?
Hur nära ska dom stå en och hur mycket ska dom ställa upp?
"Så man själv vill bli behandlad ska man också behandla andra" - ungefär så lyder den gyllene regeln.


Tänk om alla vore som MARKUS PERSSON, har man en sådan vän då ska man vara nöjd,
ta vara på dom vännerna, för riktiga vänner finns det få av!
  Jag har självaste markus som bästa vän och jag är nöjd! bättre vän finns inte! 
men jag har många vänner som är bra! Ingen nämnd, ingen glömd



   
                                                                   
 

shut up and drive


nån som är allmänt trött OCH skoltrött? - här är det en iaf!
 jag ska snart vila ögonen lite, men jag ska vänta på tomas så vi kan ta oss en john blund
tillsammans, allt blir så mycket mysigare då, men först ska vi ut och övningsköra! idag ska det backas runt hörn, seeeee upp.. sen måste ja ju lära mig att  känna dragläget,. dumförklara mig inte! jag ska nog lära mig förr eller senare :)
 JAG KOMMER ALDRIG ATT FÅ KÖRKORT!
imorrn ska jag och sara iaf gå upp till körskolan och sätta oss med faserna, dags att börja kanske..
only a few days left! 






[10]

Vi har mycket att lära av guldfisken



så har jag världens goaste pojkvän,,  Mmm, vad han är go!


denna veckan startade katastrofalt dåligt! hela veckan kommer bli en IG vecka,
 men det är väl alltid kul med lite variation?
historia prov idag som gick käpprätt rakt ner i Uvån, men vad kan man begära om
man inte ens har läst i boken (vilket läraren t.om rekomenderat att göra) eller tränat in frågorna,
men men, skit samma. Nån gång lär väl det andra IG:et komma ! tiden är inne ..

Imorrn är det matteprov så jag ska dra till domus och köpa dumle sen ska jag
upp till Ida och sätta igång hennes hjärnceller, hoppas det finns kapacitet ;)
 sen blire träning men ja ska inte va mää, för jag är sjuker.. töligt med det är så
livet är.
     DIV 2 nästa år också, bra jobbat girls, härligt år om ni frågar mig =)
sen tycker jag att vi satsar på LAGFEST till helgen, perfekt avslutning !! :) 


                                  
                                     Laget med draget ^^
                                                                    

nej, nu ska jag dra mig bakåt!
tjooohej!




[11]













allt för att göra dig lycklig


oh helga natt, en sån natt!
oj, vad jag hade kul och det är ett under att jag och emma lever idag,
haha, ja eller emma rättaresagt, trodde f*n att Rickard skulle strypa henne,slänga laptopen i huvudet på henne, eller ja ta livet av henne helt enkelt! tack vare henne känner jag av lite träningsverk
i magen, tro det eller ej. Ett tecken på dålig tränad kanske, men också att jag hade kul!
   När Dennis och ante skulle hem passade jag på att följa med, Alltid trevligt med lite sällskap,
speciellt på natten! - nej tack, jag vill inte med er till expert! ^^,
 klockan halv 6 imorse kom jag hem, öppnade dörren och där stod pappa
som skulle åka till jobbet! men det är så det ska va..
  Timmarna inatt gick snabbt, tomas skulle ju ändå inte sova hos mig så vad skulle jag hem och göra?!

men som vanlig kom det tråkigheter i slutet! jag fattar inte, vart är världen på väg?! ta grejjer. att stjäla är fortfarande ett brott i dagens samhälle 2008.
   En dag träffar man kanske på fel person och då går det inte att torka tårarna,
säga förlåt och komma med en massa bortförklaringar eller skylla på andra.. DET HÅLLER INTE.
   så om man inte har haft en tanke på att sluta upp så gör det,
 ställ er upp, stå för vad som har gjorts, lägg på locket och börja om från början, starta ett nytt liv..
allt blir så mycket lättare då, för oss alla.

jaja, hur som helst, gjort är gjort, men glöm inte bort att det alltid finns två versioner av allt,
-tro inte allt du hör, döm inte allt du ser, säg inte allt du vet!  

BARA ETT TIPS, eller två!

men iaf, TACK FÖR EN BRA KVÄLL OCH NATT! allihop!  =)



Nu har Sara och Samuel nyss åkt, åååh vad han är söt!
kanske kommer en bild nån dag framöver.
nu ska jag äta sen ska gänget dra upp till anders och börja lite smått,
sen bär det av till Lionsgården! Jag hoppas på en bra kväll!

/ s.

RSS 2.0