28 februari



tjohooo, efter många om och men och en aning försenad timrapport fick jag tillslut min lön.
Det firades med nya joggingdojjor på Basic sport! Funderar faktiskt på att köpa ett par till eftersom jag skiter otroligt mycket på dom. Man ska väl passa på att handla medans man kan, eller?


nej nu blev de ett riktigt magskratt här i min ensamhet när jag flummade igenom vad jag har skrivit.. Såg ni vad jag skrev ovan? Inte? läs en gång till.

Det ska såklart stå sliter, inte skiter.. "köpa ett par till eftersom jag skiter så otroligt mycket på dom" hahaha.. Ibland lyckas jag bra. Ibland är jag bara för rolig. 1-0 till mej.


nu blir det frulle, sen iväg å handla nått gött att äta under dagen på jobbet. Kan bli en hemmagjord kycklingsallad faktiskt. Skriv upp!


ciaooooo



26februari

adrenalinkick.
Där skulle man va till sommaren :)

man måste våga satsa för att vinna

Söndag och jag är bakis. Inte okej! Mår inte som jag förtjänar. Men trots min trötthet, illamående och huvudvärk har jag städat upp efter gårdagen och lagat mat. Nu blir det däck i soffan tills jag måste rulla iväg på träning.
När jag slog upp mina blågrå klockan 8 imorse, efter 3 timmars sömn blev jag påmind om varför jag har varit nykter sen nyår.
jag hatar att jag inte orkar sova när jag är på så fint skick. Det finns det ju människor som uppenbarligen inte har problem med. Hjääääälp mej
Tanken av att det vankas 30 årskalas för Lunna till helgen gör att jag ryggar tillbaka, jag hatar bakisdagar!
jag jobbar till helgen så det blir ett relativt lugnt kalas för mig.  Men det kan inte bli annat än sköjj i hans sällskap.
nopp, dags att bli människa, De här går int!

my own worst enemy

Borde gå å träna, men hittar ingen motivation. Borde gå ut å ta en promenad men vill inte utsätta mig för benbrött, borde äta mindre men vill inte, borde städa men dammsugaren står kvar, dammråttorna ligger kvar i hörnen imorrn också.
Det finns alltid bättre saker att göra, jag tänker så det knakar vad man kan göra istället, och alltid hittar jag på nått. Den ena löjliga bortförklarningen efter den andra.
Men jag har slutat för dagen och jag är ledig FREDAG, LÖRDAG och SÖNDAG. Hör ni melodin?! Ljuvliga toner!! =) =)

Det känns perfekt

Har jag någon gång berättat hur glad jag är?! Inte?
Det är jag! Just nu känns det som om många av pusselbitarna fallit på plats. Jag mår bra, jag är glad, jag lever för stunden. Jag tar inget förgivet- inget varar förevigt.. jag tar ingen förgivet- Ingen stannar föralltid. Jag hoppas inte på för mycket, tar allt som det kommer. Och idag gjorde jag min "sista" dag på ett tag i grupp 2. På måndag konverterar jag till grupp 5 och kommer spendera mina dagar i Sunnemo. Jag har fått en schemarad och jag är mer än glad. För första gången sen jag tog studenten kan jag, Om jag vill, planera mitt liv, längre än två dagar framåt!
Det känns f'n så bra!
Jag är glad på alla sätt och vis! =) =) =) =)

Brr sa Casper när han såg en naken häst

hela förra veckan tillbringade jag på ÄBC och örbäcken.
I fredags hängde jag med på bad och jag blev med in i herrarnas omklädningsrum som jag brukar när jag jobbar.
Och jag måste nog erkänna att killarna i 7an blev inte lika glada att se mig i duschen som killarna i 2:an. Jag vet inte hur jag tänkte! det fanns inte i min lilla värld att det kan vara andra människor än mina småkillar i en omklädningsrum till badet en fredag eftermiddag som denna. Sorry killar. Det var inte mycket att hänga i granen ändå så jag har redan förträngt de..
jag ska tänka längre än näsan räcker nästa gång, jag lovar!  (fast min snok är iochförsig rätt stor och lång så jag borde ha räknat ut att någon kunde ha stått där å tvättat sin bjällra..)
Jag har däremot aldrig sett någon duscha så snabbt, och jag är inte så säker på att han hann tvätta sig innan han pep iväg. Stackare!!
Men mina småkillar uppskattade iallafall att jag var med och skrek lite..
tjollahopp

magsjuka



jahapp, då har rallyhelgen passerat och jag har inte varit utanför väggarna på snart 2 dygn. Jag kryper ur skinnet snart. Jag har kollat klart på typ 4 filmer och det har inte hänt på de här 21 åren PLUS att jag inte har ätit på 36 timmar.. Då är jag verkligen sjuk! Har slurpat i mig 3 liter proviva. Gjort på nolltid. göttit för magen!! :)

känns som om jag är helt ursvulten och att jag gått ner hur mycket som helst, men när jag ställer mig framför spegeln blir jag påmind om hur jag ser ut och att det möjligtvis bara är fredagens kebabtallrik som försvunnit.



nej, imorrn blir det iallafall jobb på tranan igen. Känns gött att få komma "hem" igen. =) =)


Förövrigt, om det är någon som som vill göra mig sällskap såhär på söndag kväll så är ni välkomna. Inga garantier för nått dock, men!! =))






rallyhelg



Idag är det äntligen fredag. Mina fingrar vill skriva äntligen helg men icke! Jag har en dag på tranan kvar. Annars har jag tillbringat mig jobbvecka på ÄBC och Örbäcken. Just nu måste jag erkänna att mitt huvud saknar takt å ton. Det sprängs snart! Men med en kartong Geisha blev jag bättre, desto sämre i magen bara.. hmpf..

Var bandymålvakt åt killarna hela rasten förut. Bra rastvakt? Jag gick verkligen in för min roll och offrade mig. Mitt lår är lite ömt dock och är prickigt. Men mitt lag vann!!



Just nu ligger jag i soffan och väntar på att tjejerna ska inta kommunen så vi kan dra å käka. Elina är på igång från Nörg och Ida har flyttat hem igen.
och jag har köpt varsinn present till Elina och Julia, hoppas de blir glada :) :) 


 Rallyhelg och jag är fortfarande inte det minsta sugen.  whats  problem?!


förövrigt rör det på sig här. livet leeeker

åttondefebruari



Har hunnit solat, ätit, duschat å facebookat och klockan är bara hal 11, bra jobbat bruuuuden!

Nu ska jag slänga på mitt bätteransekt och dra till jobbet. Ännu ett pass på ÄBC väntar. Idag är det stängning som gäller. Kommer alltså spendera min tid där ända till halv 7 ikväll. Efter det är det kvalitets tid med söstra.

Vi ska se Remember me och jag ser framemot att se hur knäckt sanna kommer va i slutet! Wooho, va hon kommer böla!! ungefär som mig och becca men snäppet värre! :) :) :)







okej, jag erkänner. Den går på repeat här också!! ;)

jagärintebitter



glömde ju även berätta att detta stod och väntade hemma på mig en fredag efter jobbet och efter en hård och slitsam jobbvecka.

Jag gnäller inte =) =) =)










tröjan du hatar



sen jag började se har de tagit hörseln. jag hör inget och när jag frågat va tre gånger så svarar jag på det jag tror eller vill att de ska säga, så svarar jag helt galet nån gång så får ni räkna till 5 å ta det en gång till.


* * *
Igår var jag och jullan till Karlstad och shoppade. Kom dit rätt sent så det blev att stressshoppa ( tre s?!)

Ny vårjacka- check
Jeansshorta- check
underkläder- check
en blus å nya svarta jeans- check!


Ser även framemot våren så jag kan använda mina nya beigea chinos som jag köpte sist när jag och morsan va ner.
Bara att par nya dojjor som fattas så får jag fan duga sen.


Min lägenhet ser ut som en svinstia nu.. IGEN! vad händer med mig?!

tvätthög mitt på golvet, dammsugaren har hittat sin plats under soffbordet, frigolit och kartonger efter mitt vitrinskåp ligger i soffan, sladdar på golvet och som grädden på mosen står det en coca cola flaska i fönstret!!!!! Tom dessutom! Detta är inte okej!! Detta är inte jag!

det ska bli ett ryck här senare och en rensning i garderoberna.
Roligare blir det inte idag när det är söndag.

Å förresten va ädelostsåsen som jag åt i fredags i Björkliden grym









i en värld full av liv



länge sen sist.. nu igen.

Har jag nämt att jag fått glasögon!! Eller fått å fått (!) 4000 riksdaler för nått som jag inte vill använda.
Det händer att jag lägger ner dom i väskan när jag ska möta folk, eller att jag glömmer dom hemma. Så ser ni en vilsen själ som velar runt, trampar luft eller går lite konstig så får ni gärna visa vägen till storgatan.

Har jag inte hälsat så är det inte för att jag inte velat eller vill, utan för att jag inte sett eller ser er om vi har varit 3 meter ifrån varandra.

Nu när jag väl har fått synen tillbaka kan jag nu säga att jag har haft körförbud i två veckor för att jag inte klarade syntestet som krävs för att få köra..
och jag erkänner att jag bröt mot lagen en gång under de två veckorna. Tack Gode Gud för att du har varit på min sida alla dessa år!

Men nu, med glasögon i hela ansiktet så ser jag pucken och innebandybollen,  att Morgan inte är tränare för HIF:s damlag längre, att jag kommer att möta en bil, vägskyltar och folk som går på trottoaren!
Jag ser tillochmed texten på tv:n. Film är ju rätt bra ändå!

Jag lever!! =) =) = )


För er som inte sett mig än, eller för er som inte kommer se mig. Här kommer en förbredelse slash varning, så här kan jag se ut.








jag klär verkligen i glasögon. Jag blir så stolt! Familjen och släktens skönhet..

nej, nog om mig och mina glasögon.

ciao

RSS 2.0