midsommartvåtusenelva



Efter en kycklinggryta alá sofia ligger jag mätt i magen i soffan. Delad tur står på schemt idag och jag har hunnit tagit mig en nap på sisådär 1 timme, lagat mat å käkat. Nu får klockan gärna bli 4 så kvällspasset drar igång.

Min midsommar har varit toppen. Grillat, god dryck och krocket ända in på morgonkvisten. Lite allsång till tonis sämsta musiksmak är icke att förglömma.
Klockan var nog närmare halv 4 (enligt alla andras klocka, medan min var bara två) innan jag kom hem.
Robert hann även göra en vurpa med min cykel, skrattade typ i 15minuter en kvart efteråt.  Jag hann också med att tala lite affärer med frank på vägen hem. :P


Lördag bestod av mat på uwån, och lite snack med dennis, simpa å marte. sen fick det bli en tur till sommarstugan. Jag fick snosa på gniddelito. Han skrek typ hela kvällen.. men moster gav inte upp utan sköv honom i vagnen, sen sköv hon lite till.. och lite till.. sen fick hon nog och åkte hem.




sillidill



Dan före dagen med Stort D. Jag fullkommligt älskar midsommar och jag är laddad för en lugn kväll med go mat, dryck, många skratt med goa vänner!


men först blir det en kortis på jobbet, sen en tur till sunnemo och äta lite med far och Christina. Efter det ska grillen tändas nere på Lillstugevägen och vad kvällen har att erbjuda mer återstår och ser.
Det kommer bli grejjt!




blir lite avis när alla bokstavligt talat tjatar om smögen.
De måste ha så roligt när var och varannan sitter på ansektsboka och skriver hur roligt det är...
det är ju rena fiaskot alltihop.
Nej brudar, vi får visa killarna hur de ska gå till nån gång framöver..





nu blir de sängen, tjohooo 

all I need is you



There are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home.
Some tell lies to make it through the day, others are just now facing the truth.
Some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil.
6 billion people in the world, 6 billion souls, and all you need is one.










Oh, mama I just shot a man down



den här helgen har verkligen varit en grubblarhelg. Jag har haft en alldeles för lugn och tråkigt helg och tankarna om livet har smugit sig allt för nära inpå.
Tankarna som jag inte velat tänka på, tankarna som jag har blockerat, tankarna jag glömmer när jag gör något jag tycker är roligt eller umgås med någon, några som får mig glad och lycklig.

men det här helgen har faktiskt varit jobbig. Jag hade hellre jobbat, tjänat pengar å haft något som man vet ska göras.. Känslan och tanken av att man inte har något inplanerat fast man vill ha de är psyktiskt påfrestande.


Nu tittar jag på bechlorette. fråga mig inte varför men jag dras till sånna kärleksprogram. Livet verkar så enkelt och människorna smittar av sig av sin glädje till mig. Love it!
 Gissa om jag längtar tills ensam mamma söker börjar. Ensam mamma is the shit!!


OM nu någon funderar på vad jag tänker på jämt å ständigt så är det allt mellan himmel och jord. Från bostad till Iphone, Ja, ni fattar hur jobbigt jag har det, jag är inte bitter för att jag är en grubblare, men ibland är det j'vligt jobbigt. Mycke jobbigare än vad många tror.


På tisdag ska jag iallafall till Karlstad och träffa gnidde. Då glömmer jag både tid och rum.
Han är som en himmelsk drog. Obeskrivlig kärlek ♥














TGIF



Thanks God, It´s friday!!

Gjorde en kortdag idag. Ledig lördag, söndag och börjar inte förrän 2 på måndag!!
Wonderbaaaart!

Vad som händer ikväll har jag inte en blekaste om, blir nog en lugnhemma kväll med magont å nått gott att äta.. skräll.
Kanske blir privatchaufför till Julia som ska på 50årskalas hos Åååke.


Annars blir helgen lugn. Laddar batterierna för nästa helg.
Jag fullkommligt älskar midsommar. Myysig dag med dom bästa!



nope, nu ska ja läsa skvallerblaskor som jag köpt hem för att ha nått att döva smärtan med.
Ibland hatar jag att jag är tjej


Like my style



Jag vågar inte påstå att det blir tätt mellan inläggen. Jag har funderat typ 100 gånger på att logga in och skriva en rad eller två. Men sen har jag funderat 101 gånger på vad jag ska skriva. Det har slutat med att jag bara klickat ner sidan och låtsas om ingenting. Men nu, idag ska jag lägga 15 minuter en kvart på bloggen.


Dom senaste veckorna har jag bara flytit med strömmen. Inte ansträngt mig nått vidare, utan bara tagit allt som det kommer.


Limpan (och Lisa) bjöd in på 25års kalas. Riktigt god mat och härligt sällskap. Precis som jag vill ha det ;)


Fina Lisafisa har haft bal.  Jag, Jullan, Sandra och Aida drog ner till storstan och kikade sen fick det bli ûbergoo mat på score.

Lisafisa sprang ut utan mig. Jag stannade hemma av massa olika anledningar. Tacka gud för mitt goda förstånd!
Jag, Julia, Ida och Putte gick på stundentrevy istället. Tyckte den söög getk'k. Jag förstår mig inte på folks humor, varför har inte alla samma som misch? Det har jag funderat på i 20 år typ.
Men nått annat som  jag tyckte va kul va när jag, Julia och elina gömde oss i bagagen när Ida skulle skjutsa Johan till Karlstad.. Vi blev påkomna tillslut och kvällen slutade med att vi var illamående, åksjuka, halvfulla, och allmänt jävla glada. Det är verkligen min humor!!   


På fredag hade LisaFisa studentskiva i Gholm. Den kunde förmodligen inte ha blivit bättre! Livemusik, kärlknöl (?) goda drinkar och ett jävligt bra sällskap. Bojkottade parken som vanligt vid dessa tider.
Åkte riktigt jävla svarttaxi hem och det gick överförmodan väldigt bra, kvart över fyra låg jag i min säng och världen snurrade verkligen snabbt i mitt huvud.. skyll mej själv, ja veet.  

På lördag blev det käk på värmuuun med några av brudarna, sen hem till björkliden och fyllde på med öl och groggar. Det var då alla påhitt om bilresan i bagagen drog igång. Så kan det gå när man slår ihop våra kloka,. 


Söndan blev bara ett slappardag i soffan. Vågar egentligen inte skriva att jag åt pizza men så var det. Jag tror jag ska börja med en matblogg. Jag visste inte ens själv att jag har unnat mig så mycke god mat. Lite illamående av tanken nu kanske men jag gjorde mig iallfall en tur i vågbacken igår. Det plattar ut magen lite mer iallafall B)

Men jag lever bara en gång och jag lever  för att äta! Sådäså



nu ska jag åka till mor å äta fisk å spenat som jag har längtat efter såååå länge. Sen blir det jobb. Sommarn drar igång idag, på riktigt



tjoho


" Jag förstod att det va nått lurt pågång, men inte att ni skulle ligga som 3 sillar i bagagen!!" 







when everything is made to be broken





Moster längtar efter att få snosa på miniman





     obeskrivlig kärlek!

RSS 2.0