idag har jag fredagsångest


ja, vad jag ska göra ikväll är fortfarande inte bestämt.
Vet varken in eller ut just nu. Känner mig bara allmänt borta och instängd i min egna lilla värld.
Förvirrad och osäker är väl hur det kan beskrivas på enklaste sätt just nu.

Känner verkligen för att få en klarhet i allt. Funderar strakt på att besöka ett medium och ta kontakt Pehr igen. (Han som spådde mig i somras) för att få någta bitar på plats.


--------------


Pratade nyss med en person som har en stor betydelse i mitt liv. Han öppnade sig så som han gjorde "förr i tiden". Det betyder att jag fortfarande har hans förtroende och det känns verkligen hur bra som helst. Vill aldrig tappa kontakten eller förlora denna människa. Denna personen är alltid sig själv och det är det jag gillar hos honom. Vi vet mycket om varandrahar gjort mycket ilag och upplevt mycket och det har gjort att vi båda vet att vi finns när när det behövs som bäst.

Idag sa han saker om mig som verkligen berörde, ända in i själen. Tror faktiskt inte att jag hört nån som pratat så fint om mig tidigare. De orden tackar jag för!!







näe, nu ska jag sluta innan jag säger för mycket, men en sak.
Vissa stunder och saker saknar jag verkligen.



nu ska jag försöka komma fram till vad jag vill göra med en fredakväll som denna.
fest?  innebandy? båda?


ikväll kommer det bli en sån här klump i-magen-kväll. åååh!!




hallå där possitiv. men vissa dagar är bättre och går lättare än andra.


vi ses




Happy



Äntligen helg. Chefen ringde nyss och frågade om jag ville jobba imorrn, men jag orkade inte. ( säger man nej till jobb i dagsläget är man rik,) jag är inte rik, jag är trött- men jag har jobbat 5 dagar i sträck, plus varje helg i oktober så nu får det räcka för den här månaden :) ser fram emot sovmorgon imorgon. Med sällskap. 

Nu tänkte jag ta mig en kort promenad, sen till ica och köpa nått gott som kan sätta sprätt på magen eftersom det inte fungerar som den ska. Blir lite päron, plommon och vindruvor ska nog få igång den igen!! Toan får bli min bästa vän några dagar framöver.


vad helgen har att bjuda återstår att se. Känner för att inte göra nånting, men ändå inte. Beslutsångest. Men vi får la se. Tiden får avgöra.


nu ska jag dra mig.
bye.

I dont wanna be anything other than me



veckans plus

Julia lyckades förbaskat bra med att övertala mig att gå ut och springa med henne. 2 gånger den här veckan. Varje tisdag och torsdag ska vi förvåna världen. Är det mening.



veckans andra plus

bowling och fest med mitt jobb blev mer än lyckad för min del. Jag hade hur roligt som helst och kunde inte ana att de över 30+ kunde supa så. Värre än oss ungdomar. Haha. Själva bowlingen gick inte så bra för mitt lag.
min lagkapten peter valde mig, rickard och lundström. Vi blev på en 5:e plats tillsist. Vi låg sist så gott som hela tiden så vi kämpade upp oss bra!! :)




veckans tredje plus

jag har jobbat hela helgen och för tillfället rullar pengarna in.




veckans fjärde plus 

fick ett oväntat samtal på lördagsnatten. Riktigt uppiggande och det gav mig äntligen något att se fram emot.



Veckans enda minus

jag missade perssons match igår mot Nor. Rickard gjorde självklart ett mål och ett assist. Typsikt.
Men i mina ögon är han alltid bäst ändåååå, oavsett vad, när och hur..





Nu är det one tree hill, men one tree hill utan den här låten är inte one tree hill. Där har vi årets miss.













                Det här är one tree hill

urpumpad




Det är tisdagkväll och är trött och sliten. Fast på ett annorlunda sätt, inte det vanliga. (trött för att man varit lat) . Julia sågottsom tvingade med mig på en löptur förut. Sprang i ca 40 min och jag sprang hela tiden och är Jättestolt faktsikt! med tanke på att jag inte tagit ett löpsteg sen slutet på januari så tyckte jag att jag var duktig. Julia var stolt över mig hon också =)

idag besökte jag storstan och presentkorten på boulevard fanns med. Köpte röda, stora, fina krukor som fick ta plats i fönstret i vårat sovrum.Tills vidare. Väntar på att få tapetserat i köket. Då kanske de hamnar där ist. Köpte inte alls mycke idag men pengarna bara rann iväg. Blev iaf underkläder, 2 par skor, tre jumprar och lite annat smått och gott som jag ska lägga på morfars grav.



Resten av veckan består av jobb.
Jag kommer få en bra löning i november :) I love it and need it!!
snart dags att köpa julklappar. =)


snart ärä fredag..






regn och rusk


herregud va helgerna går fort, tycker ja. Hinner knappt med.

Fredag bestod av jäääääättelång och jäääääätteskön sovmorgon. Rickard var ledig och vi låg kvar i sängen ända fram till att han skulle åka på träning kl 4 :) 
Rickard och Hôlma hade planerat en dubbeldejt så vi drog till mille och myste med öl, cider och pizza. Sen drog vi till deras place och fortsatte där, sen kom även malin och erik och Johan . Lyckad kväll om ni frågar mig. och singstar fram till morgonen gör det där lilla extra. Singstar på helgerna börjar numera bli en tradition.  

Ännu en slappdag blev det på lördan. Låg hela dagen då också, och med turen på vår sida (förengångsskull) ringde mamma och bjöd oss på mat så vi slapp även det, ännu en gång, ännu en dag. Sen åkte vi och hälsade på annika och peter, där bjöds vi på efterrätt. M m m.
Men sen var det slut på det roliga, bara att åka hem och hoppa i jobbkläderna och dra sig mot tranan. Ännu en natt väntade. Den gick förvånandsvärd bra. Natten gick fort och allt bara rullade på. Skönt med sånna nätter innimella.. När jag kom hem på söndag morron var sängen varm och skön och det var underbart att få krypa ner :)

Sen var det hockey som stod på schemat. Viking fick stryk med 4-3. Synd tycker ja, för viking var bättre. Enligt mitt tycke, :)



Till fredan ska ja och rickard spela bowling med mina kollegor i grupp 1. Dä blir skôjjigt det. Hoppas på en lång och lyckad natt och att meine freundins och kalaserar så man kan fortsätta med dom senare.

Sen på lördag eftermiddag väntas jobb, likaså söndan. Missar dock perssons match men det får gå ändå. 


Nu ska jag hoppa ur morgonrocken och ta med mig rôva och gå ut på en promenix. 



   

Förresten, dagens plus.
Jag hittade ett prestentkort på boulevard på 1200kr när jag städade förut. Därför försöker jag planera in en tripp ner till karlstad under veckan! Detta kallas lycka :)


bråttom



nu är jag vaken. Måste slänga mig i duschen för att se gå upp till valhall. Ska upp till Erik först också.
Ovanligt att det blir bråttom i slutändan..
Ändå tycker jag att jag är på att planera. Konstigt.

Näe, nu ska jag leta fram långisarna. Istider ute

Zombie



Man är f'n inte människa efter att ha jobbat natt. Känns som om jag går i sömnen.
Slutade 7 imorse, hem och la mig i en varm famn, somnade, vaknade av att Rickard gick upp, somnade, vaknade av att pappa skrev att maten var klar. Ätit och nu ligger jag är i pappas soffa. Ska dra mig hemmåt och krypa ner under täcket igen. Men det dröjer inte länge tills Rickard kommer hem så då vaknar jag.. igen :)

Verkar som om han inte har träning idag. Vilket jag tror innebär att vi ska laga mat idag. Det har vi inte gjort på nån vecka. Lättare att åka iväg och låta andra stå får maten :) Jag vill det inte men det är så töligt att laga mat till sig själv.

aja, tiden går. Sängen ropar.

Jobb



yepp, då ska man dra upp till valhall och kolla på match, sen blire jobb. Hela natten Lååång.
Skönt att krypa under ett varmt täcke till morgonen! :)


Helgen består av bio med mamma och sanna, hockeymatch och jobb!



Baby, don´t worry



No need to worry??

jag undrar att jag..

nightmare




jag vet att det 'är massa tjat om mitt öra men jag måste bara uppdatera och säga att smärtan är borta. Blöder som en stucken gris bara och örat är blått men jag tycker jag är coooool.


..och jag Måste bara berätta om min hemska dag igår. Den var en riktig mardröm.
Vaknade med en smärta som inte ens kan beskrivas. Tryckte  i mig ipren som om det vore choklad och hoppades på det bästa. Men jag insåg snabbt att det inte hjälpte längre efter två veckors tid. Gick ner till pappa för att få något annat att tänka på, men tårarna spröt och örat var stort som en parabol. Jag och dumbo.. Pappa kom på den brillianta idén att knipsa av ringen med en tång. jag hade inget annat val förutom sjukhuset och det var det absolut den sista utvägen.

Med en darrig hand sätter pappskall tången i ringen och klämmer så hårt han bara orkar men lyckas ändå inte. Med den smärtan ramlade jag ur soffan och bara skrek. Att jag inte dödade honom..  ja undrar va grannarna tänkte.
Efter många tårar, skrik och tjat med pappa tvingade han mig upp till sjukhuset där de gav mig massor med sprutor som skulle bedöva. Hjälpte dock inte fullt ut utan kände hur doktorn bröt och blodet bara spröööt. Trodde inte att man kunde blöda så mycket från ett öra, men tro mig. Hela lakanet var rött och svetten rann av mig.
Doktorn sa att det var en massa brosk i örat som hade gått sönder och det var inte alls bra. Han sa också att det var tur att vi kom för örat kunde typ ruttna bort om jag hade väntat en längre tid! Fräscht
När jag hade tagit igen mig så började dom tejpa och lappa ihop mig. Nu är jag hel och glad igen. Jag är utan smärta och äter pencillin.
Tror tillochmed att jag kan sova vänd mot Rickard inatt. Efter två veckor kommer det kännas underbart! :) 

Doktorn var klämmig och sa att det skulle ta ett par veckor tills jag kunde ta ett nytt.
Sen skrattade han gott en lång stund.  

Aldrig mer en piercing. Speciellt inte i örat. TRO MIG!   



Idag var jag till frisören. Jag bestämde mig för att klippa av en heldel och göra rödbruna slingor. Resultatet blev bättre än bra. Jag är supernöjd.
Jag tror också att det kommer duga åt Mr Persson. Jag uppfyller fortfarande hans krav.... ;)

JAG ÄR NÖJD för engångsskull.

Nu ska jag laga mat, sen blire träning med schulie..





6 oktober


ja, och jag återgår till såret i örat. Ontontont!
men jag har iallafall besökt apoteket idag och fick mig lite salvor och smörjning så jag hoppas på en rejäl förbättring, orkar inte med flera sömnlösa nätter bara för den där skiten.
Mamma var hos oss igår och la om mitt öra och när jag tog bort det idag fick jag en sorbact full i var!! Mm, mysigt. Rickard höll på att spy när jag visade honom. =D haha,
men Förhoppningsvis drog den åt sig det värsta av varet och att smärtan kan börja avta. Lite åtminstone.


Inatt jobbade jag sista natten för en tag. vad jag vet. chefen ringde förut för att få en utvärdering. Och enligt henne hade mina kollegor berömt mig. Alltid roligt att höra. Jag tar verkligen åt mig och växer som attan inombords. =)


nu ska jag gå upp till mig och göra mig iordning, sen dra upp till valhall och titta när Rickard spelar match. 
Det gillar jag!  



smärta


Aj mitt öra!!
Jag har fått infektion i den nya piercingen i örat. Ont är vad det gör!
Mamma kommer snart och hon ska få visa sina kunskaper och lägga om.
Jag får ju inte jobba med en infektion så jag antar att jag får en såndär vit lapp över örat! Snyggt dä! :)

Inatt ska jag jobba. Det är redan måndag. Det känns som om helgen bara sprungit ifrån mig, men det har gått lätt att gå till jobbet på kvällen nu när Rickard inte har varit hemma. 
Igår kom han hem och det var skönt att se honom. Vi har inte varit ifrån varandra en natt sen vi blev ilag. 16 november. Rickardtarmen har skrikit massor..

Nu har jag nyss kommit hem efter en promenad. Det var länge sen sist. När man jobbar natt förstörs ju dagarna. Man sover fram till tre, äter, vilar och sen drar du iväg till jobbet igen..
 En fågel viskade i mitt öra att jag kanske skulle få jobba onsdag natt också. Det hoppas jag på :)


Torsdag blir det klippning och slingor. De ska bli skööönt att få bort ruffset i svansen, hoppas bara att jag orkar gå upp eftersom jag kanske har slutat 7 på morgonen. Men det fixar sig nog.


Nu ska jag sätta mig och läsa igenom några sidor om utbildningar som jag fått av Frida. Helt plöstligt blev jag jättesugen på att läsa vidare. Tack Frida :)


nä nu drar jag.
ha dä

Saknar


ImissyouImissyouImissyouImissyouImissyouImissyouImissyou
ImissyouImissyouImissyouImissyouImissyouImissyouImissyou
ImissyouImissyouImissyouImissyouImissyouImissyouImissyou
ImissyouImissyouImissyouImissyouImissyouImissyouImissyou
ImissyouImissyouImissyouImissyouImissyouImissyouImissyou
ImissyouImissyouImissyouImissyouImissyouImissyouImissyou


Kom heeem ♥

Slö



att jobba natt gick hur bra som helst, synd bara att man är trött och går som en zombie idag.
Men ännu en natt väntar, och sen en natt till sen en till!! Sen är jag ledig :)


Väntar på att Rickard ska komma hem från jobbet och säga att han ska till stockholm på hockey. NHL match tydligen och Jag bjuder honom på de för att han är så go =)
I vissa fall tror jag att jag är alldeles för snäll.. men så är det.


nopp, nu ska jag gå upp tror jag. Pappa kommer snart på besök så det är väl bäst att sätta på sig kläder kanske.

ha dä

JOBB!!!!!!!! :)



åh, jag har fått jobb hela helgen och lite till. Va tillochmed dubbelbokad på söndag!! :)
Jag ska börja jobba som timvikarie på nattpatrullen nu också.
  Chefen ringde och frågade om jag var intresserad. Och självklart var jag det! så jag ska börja gå bredvid redan inatt. Och imorgonnatt börjar jag som vikarie. Sen jobbar jag lördanatt och måndag natt :) 4 nätter. Inte illa pinkat va??.

Att jobba natt ger grova stålar vill jag lova, och den taken älskar jag.. snålvargen :)  
 Jag missar dock damarnas match imorrn, (men vad gör man inte för att slippa flytta hem till morsan och farsan?? :D ) .
 Jag kanske hinner se en period iaf. En fågel viskade i mitt öra att matchen skulle börja 20.00.

Just nu är jag lycklig än vanligt. Det där med jobb är liksom Det. Det är en del av vardagen och livet. Att få jobba är det där som gör att livet blir ännu bättre. Yapp, så är det.  Jobb är som gräddet på mosen. Pricken över i:et helt enkelt. 


 Det enda som är dumt med att jobba natt är att jag inte kommer få se Rickard så mycke nu, inte heller somna på hans arm. Jag kommer få väcka honom när jag kommer hem till morgonen, för då ska han till jobbet. Och så kommer det se ut ett par dagar framöver.. Jobbigt, men det ska nog gå :)


Kyligt är det ute nu också, det börjar verkligen bli höst. På riktigt. och igår gjorde mina vantar premiär för iår. Svinkallt, brr. Efter gårdagens promenad beslöt jag mig för att leta fram mina långklasonger. Trodde aldrig att mina lår skulle tina upp. Kändes som två isklumpar hela kvällen, så långisarna ska på nästa tur jag gör iaf. Thats it! :)



näe, nu ska jag äta innan jag ska hämta Rickard på valhall, borde vila lite innan jag drar iväg men jag har tvättstugan också.. Tänk om man vore bra på att planera..


RSS 2.0