she doesn´t mind


Med pizza och cola, spaghetti och köttfärssås i magen drar jag iväg på träning.
La sig som bomull i magen men så ärä när man är för glupsk för tacka nej ;)





börjar värma upp här hemma

wouldn´t it be nice



Jag är glad, gladare, gladast. Visst, solen skiner inte på mig idag men jag är glad ändå! Jag har massor av anledningar att vara glad för och jag tror att allt och alla har ett finger i spelet.

De går bra nu! =) =)



Helgen har varit upp och ner. Fördelarna och det possitiva drar upp det dåliga. Elina har varit hemma under helgen och gjort mig sällis. Gytt" saknar bruden när hon är borta. Varit hos Tate och robert och gjort debuten i deras bastu, det var absolut inte sista gången jag satt där kan jag lova. Oavsett om dom vill eller inte. LYX! jag vill också ha hus å bastu! Lite avis är jag.. inte så lite heller faktiskt!

MEN, jag får ju inte glömma att jag har en liten 1:a på storgatan! Den är bra den när havet stormar.


Jag hoppas på att få hämta mina ögon under veckan så jag kan börja köra bil och jobba på riktigt igen.
Nu ska jag hoppa i mina träningskläder och invänta Robert som blir min privatchaufför ikväll. jag har de bra ändå =) 



 






-



If you ever leave me baby,
Leave some morphine at my door
‘Cause it would take a whole lot of medication
To realize what we used to have,
We don’t have it anymore.

There’s no religion that could save me
No matter how long my knees are on the floor
So keep in mind all the sacrifices I’m makin’
Will keep you by my side
Will keep you from walkin’ out the door.

Cause there’ll be no sunlight
If I lose you, baby
There’ll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same, if you walk away
Everyday it will rain, rain, rain...

I’ll never be your mother’s favorite
Your daddy can’t even look me in the eye
if I was in their shoes, I’d be doing the same thing
Sayin there goes my little girl
Walkin’ with that troublesome guy

But they’re just afraid of something they can’t understand.


En dag är du glad att du är du


Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller att vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst, att alltid lyckas.

Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera det och ta del av det, att falla till botten, slå sig hårt och alltid komma igen. Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.
Att vara stark är att se ljuset i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.







träskpadda eller köttgroda


herregud. Jag är imponerad över min uppdatering här på bloggen! feel the flow!



Just nu känner jag mig som en överkörd daggmask. Trött och ont överallt. Fast det har jag inte om jag inte känner efter jättenoga. Jag kan bli lite gnällig när jag är trött.. och hungrig!

Det har vart rätt mycket nu påsistone och mitt huvud sprängs snart. Jag älskar tanken av att snart kunna se hur världen ser ut. Nu går jag mest runt å fantiserar. Jag vet inte än om det är bra eller dåligt..


Nu lagar jag mat, snart dags för träning. Ska bli gött å komma igång igen! wiiehoo. Jag känner mig som en träskbadda också.
Ingen bra kombo, träskpadda och överkörd mask..


Idag har jag börjat skriva önskelista. Det verkar som om jag tycker jag ska få lite extra med presenter för att lindra min åldersnojja.. 22 år .. !!




hygglo




då var det mondaymorning igen. Jag harhunnit med en kortis på jobbet. 7-11 känns lite väl lyxigt sådär på en måndag så jag fortsätter dagen med 3 timmars pyskiatrikurs och sen spenderar jag yttligare 5 timmar på jobbet. visst, jag kanske inte gör kullerbyttor för att jag tycker det är så roligt men, rolit å rolit, griser ska int ha rolit! 

Så sant som de var sagt, men det är sån rullians på cashen just nu. Jag bara spenderar! och på torsdag åker jag och min mor till Karlstad. Då blir det att kolla ut brillor och fixa pass och det känns som om det ligger en resa i närheten å å väntar på oss blekfisar.. å om det nu är så att även grisan ska få ha rolit och unna sig, då får man stå ut med dagar som denna! :)

Looking forward to it!



* * * *


Tack bästaste Johan för att jag och min bil slipper frysa på mornarna. Motorvärmare kan vara den bästa uppfinningen en människa skapat.. typ iallafall.

tack å bock, hyggligt av dej! 




 


with every heartbeat



dagarna på Selma Spa va hur bra som helst. Scrubb&smooth var som balsam för själen och inte prata på frukosten. Den var en 8 poängare av 10 möjliga. Jag saknade yoghurt med vaniljsmak och socker. Skare va så skare!! Bilder på min enorma frullebuffé kommer sist.


Min helg har varit lugn och skön. Jobbat några timmar och spenderat desto fler i Karlstad med Lisa å Linus. Bio och mat på O´learys. Bion blev dock inte av eftersom våran planering inte va den bästa. När vi kom dit fanns det bara 3 platsr kvar och vi var 4, då bestämde vi oss för att se The girl with the dragon tattoo, men vi kom tio minuter för sent så den hann och börja.. Lite komiskt där! i hopp om att få spela bowling gick vi vidare till score men det va lika omöjligt att få kasta klot som att bit säj i röva för de var fullbokat hela kvällen. ha,ha. Det fick bli varsinn öl och cider och massa skitprat isället. Göttit tills min huvudvärk tog över. Game over för min del och det blev övernattning på herrhagen.
Nu på morgonen låg länge å väl och tänkte att det kunde ha varit min lägenhet. Men ung & dum så tackade jag nej.. men de går fler tåg, antar jag :)


När jag kom hem hade min far varit här och satt upp mitt vitrinskåp. Nöjd tjej!! Nu är det inte många kvadrat kvar att fylla här i min enrummare :)



På tal om det så hoppas jag på att få komma iväg på synundersökning under veckan. Jag är helt 100 på att jag kommer bli glasögonorm.. igen.. gryyyymt !



näe, tjollahoopp tjollahej!




portion nr 1





portion nr 2.

Jag vet, jag äter som en häst, men ibland gillar ja de.. bara ibland ;) 



 

varsinn ansiktsmask fick det bli på spa´t också.. Sweet


Selma Spa




yepp, då börjar det dra ihop sig för att sätta sig i bilen och dra mot sunne. dags för Selma Spa med Sanna en natt. Känns som om det kom ganka lägligt med tanke på att det vart rätt mycket på jobbfronten ett tag.

Ikväll ska vi kosta på oss massage, bubbelpool, träning go mat och kanske tillochmed lite vin. Kommer bli hur mysigt som helst!

Dags för att packa det sista.
XOXO






10 januari


Idag känner jag mig extremt pigg å glad. Jag älskert!

Å senare när jag slutar jobbet kommer universums absolut bästa Jessica hit och gör mig sällskap!

Imorrn drar jag och söstra till sunne och lyxar tilldet å Selma spa, med spinning, massage och övernattning!

good feeling! :)





mer värt än guld



Jag är inte världens snyggaste, sötaste, snällaste, smartaste och absolut inte den mest perfekta på denna jord, jag är sällan nöjd med mitt utseende, sätt och prestation MEN just nu, förtillfället, i rätt lägen är jag glad över att jag är jag och att jag vet mina brister och mina gränser.


Jag har en familj som bryr sig, har en syster som är helt otroligt underbar, släkt som finns där, tak över huvudet och vänner som alltid ställer upp. Jag har inget att klaga över!
Jag vet vilka vänner som står mig närmast hjärtat, och vilka vänner man ändå kan lita på. Vänner man alltid kan räkna med, i alla väder! 

Jag har sagt det förut och säger det igen. Jag är lycklig lottad!!

MEN!! OM!! någon vän någon gång skulle bevisa motsatsen så är det defenitivt det sista den har gjort i mina ögon.. Jag hoppas att jag aldrig någonsin behöver uppleva det, utan att jag ska och vill kunna fortsätta skryta över hur bra mina vänner är! 


Idag fick jag höra nått av en av mina vänner som gjorde att håren ställde sig på min kropp, det fick mig att rysa i hela kroppen. Detta gjorde att jag gått och funderat hela dagen och fått mig att förstå att man aldrig vet vem och när man blir huggen i ryggen. Kanske när man minst anar..



Jag vet inte vad det är som händer här och vad som händer där, men jag vet att mina vänner är alldeles för dyrbara för att såra och förlora! Det är kanske det viktigaste av allt, att veta.

Ni är mitt guld





                            

  

I walk the line



min nyårsnatt blev hellyckad och jah älskar när jag och mina höga förväntningar får som vi vill!
Go mat, skratt, musikquiz, sångfåglar, dans, 12slaget, raketer, löften, champange, kramar och underbart bra sällskap förgyllde mitt årsskift. Jag är lycklig lottad! =)


över lag har min jul varit bra. hörde ni, Jag SOFIA Katrin Larsson sa att julen har varit bra.. känns rätt okej faktiskt! Nästa år hoppas jag på att få vara med mina nära å kära på självaste julafton. De var många år sen sist de.


Nu är det 5 januari och jullans födelsedag närmar sig. FÅr se vad jag hittar på för sköjjit!



nej, har inget mer på hjärtat. Tjoflöööööjt























RSS 2.0