uppochnerbakochfram

 
Till slut kommer man till en gräns då man måste bestämma
sig.



"Du har ett ansvar i livet, att älska dig själv så
gott du kan. Det är ditt enda ansvar, ditt enda uppdrag och din enda möjlighet.
Ingen annan än du själv är skyldig att göra dig lycklig.
Det är svårt.
För dom som inte lyckas bli fulla av avund och gör allt för att DU inte
ska kunna älska dig själv. Dom ger tex ut tidningar med perfekta

människor i, för att få dig att inse att du inte duger. Dom tar vara på
ditt tvivel
. Men lika lite som du är skyldig andras lycka är du skyldig till deras
olycka,
Du har bara dig själv och ditt enda uppdrag är att vara
du.
Om du inte lyckats förut kan det vara en strålande bra årstid att
börja på."
 
 
 
 

hur dom än

 
 
måste måste måste bara skriva att jag saknar sunnemogruppen förjävligt mycket. Inte för att jag inte trivs i min nya, den är verkligen bra. Men ingen kommer någonsin att komma upp i gr 5s nivå. Eliten. Å alla gamlingar där kommer alltid va mina favvos, så är det.

'MEN som sagt, grupp 7, vi har rätt så roligt vi också, på fredag är det APT och pizza. Sen tre dagars ledighet. Hur ni hur bra det låter?!
 
 
Nu smoothie och sen combat. mina ben lider av en satans träningsvärk men bara att härda ut. Imorn är det vilodag.
 
* * * *
 
 
 

22 april

 
vart f'n tog vädret vägen? jag vaknade med solen i ögonen och nu, åter igen är det tandläkarväder. Jag är lite deppig för det men glädjen över att jag är ledig och ska på spinning ikväll gör mig glad. OCH att beccabobo ska med ger mig extra energi!

Fick en extra push av D imorse så jag tog med mig becca på handling.  Kylskåpet är laddat med bra saker men magen är tom. jag är hungrig. Kycklingen står å puttrar så snaaaart!! tanken gör mig lycklig :)
 
 
 

I maybe think to much

 
 
uppe med tuppen idag. Fram med trasan och skurmoppen och på med musiken. 1,5 timme efter var det klart. Golven blänker lika fint som WLF:en gjorde förra veckan och dammtussarna som jag gömt i hörnet bakom dörren är nu som bortblåsta.Sen blev det chill i solen. Jag tror tillochmed att sumobrottarkroppen fick sig lite färg. Sommaren är på vääääääg!!

Om vädret tillåter så åker penseln fram imorgon. Ytterdörrarna ska äntligen få bli vita. väntar med spänning på att pappa ska be mig om tillåtelse om att få börja med soldäcket. jag vet att han längtar.... eller??
 
 
* * *
 
igår skrev systeryster att Alexander säger motter Ia när han ser mig på kort. Låter löjligt men man blir så stolt och rörd och jag blev lite blöt i ögan söm man säg.  Det är killen det.

only a dead fish follow the stream

 
 
Nystart 5.0, yepp. *Från alla håll, från höger till vänster, upp och ner, hit och dit.
det har varit en jobbig tid, det är en jobbig tid och det kommer bli en jobbig tid men what, I´m still alive och kommer överleva också. Det krävs liiiite till den här gången för att jag ska brytas ner, försvinna och spolas bort. Jag är så gott som tillbaka där jag en gång var och starkare än någonsin. Glädjen, positiviteten, energin och framför allt motivationen är på topp igen.

 * * *
Mina nya träninsskor gjorde debuten idag och jag är nöjd.  Träningen flyter på bra nu!
och när vi ändå pratar glädje tänker jag berätta hur nära sommaren är och hur många skratt och minnen den kommer skapa.

Pink
Turkiet?!
Student
summerburst
Gyllene tider
ev en tripp neröver i landet.
kommer blir gryyyyymt!!!
 

livet på en pinne

 
min träningsvärk är brutal. mina ben värker och min rygg skriker efter massage. Eftersom jag inte har någon som kan knåda skulle jag behöva ta av mina armar och göra det själv.
 

Efter månader i en svacka är jag åter på styrkan och det känns verkligen så rätt. Jag är igång igen och motivationen är på topp. Det är så jävla kuuuuul!! Nya träningkläder och skor inhandlas och gav mig en extra kick där bak.
Unnade mig en ny jacka från Nike också och nu är jag in löööv.
 
..på tal om kläder så fick jag en order om att fixa appen snapchat! Där var det inte påklätt iallafall!! halleluljah moment va roligt!! synd att man bara hinner vila ögonen i 10 sekunder. 
 
* * *
 
Till helgen vankas det 30 årskalas för Jocke i Karlstad. Kommer förmodligen inte bli grisfest och balla ur som det gör här hemma men fira, det ska vi!!
 

11 april

 
Efter ett uppehåll på ungefär 2,5 månad har jag fortfarande kvar några läsare.  Trogna besökare! Det finns alltså några krakar där ute som är nyfikna på mitt händelserika och fartfyllda liv.. Tro det eller ej men det händer grejjer.

MEN som vanligt så delar jag inte med mig. Kanske försäger mig, annars suger jag att på det ett tag till

RSS 2.0