29 maj



Jag får ingen ordning på mitt liv!
men jag kämpar på och försöker få alla bitarna på plats..
Det tar tid men jag har iallafall ena foten i rätt riktining.



Igår blev det partaj. men först en tripp till Bergsäng. Jag och jessica försökte få lite färg på den likbleka kroppen. Jag vet inte om vi lyckades så bra men ett litet streck fick vi allt. Sen gick solen i moln och då blev det kallt och vi käkaade jordgubbar och grädde istället, sen drog vi till mig och korkade upp. Vi Klämde i oss en pizza
Lätt som en plätt, sen lite chips på det också! :)

och Kvällen igår var helt okej. Jag hade kul!! Alltid roligt att skaka




Nu väntar jag på att klockan ska bli 5 så jag kan dra till jobbet ett par timmar. Och jag hoppas att kvällen kan bjuda på lite mer festligheter. Jag är festsuuuugen! Men imorrn ska jag och jessica till Karlstad och handla lite. Hon ska vara hårmodell åt Elina först sen ska vi, eller iallafall jag bränna Lite pengar på boulevard!!!!
 LYCKA!! tänk att man kan shoppa sig lycklig! :)



Nu blir det käk sen ska jag lägga mig raaaaklång i sôffa e stön!





26 maj



jag har en onödigt stor säng för att sova ensam.
Just nu är det tomt och kallt här. Vore underbart att ha någon att krypa tätt intill.



Jag vill att de ska bli nästa vecka så jessica kommer hem till sitt riktiga hem igen. Det är skönt att ha någon att spendera dagarna och kvällarna med.  Även roligt att ha sällskap i köket, särskilt med denna underbara tjej! kom hem till sättravägen nu...
tomt och tråkigt utan dig..




nu ska jag hoppa ner i min stora säng. Får lägga min bamsebjörn bakom mig så det inte blir riktigt så tomt.

jag ska lägga mig och när jag klockan ringer till morgonen ska solen skina.
och klockan 18 väntas Sjögrändsloppet. Då vill vi ha fint väder!!



kisses&hugs



 





bra helg!!:)




vilken go helg. Så brukar jag skriva men den här helgen har varit soft och helt enkelt perfekt.

På fredag kväll kom mitt största älskade kusin barn Moa hit. Vi åt taccogratäng och mös med ostkroker, chips, godis till alvin och gänget. Hon somnade runt halv 12 och då tittade jag på bröllopsfotografen. Vilken härlig film, min humor!!

tjugo över 8 på lördagmorgon vaknade moa. Jag satte på datorn åt henne och somnade om.. i typ 10 minuter, sen var det frukost tajm. Efter de tog vi oss en promenix till filmbolaget. Vi skulle ha spelat minigolf på hemvägen men banorna var alldeles för blöta så vi gick hem och bakade negerbollar istället. Eller hon bakade och jag åt :)

Sen kom jessica, robert och rickard hit och tittade på hockey, sen lämnade vi moa hos farmor och vi drog vidare till bergsäng för att grilla och spela kubb. Blev även fotboll, speedway och massa kortspelande. Sen somnade vi.

Nu ligger jag här och har ångest. Sara har lyckats övertala mig att bli med på HIF första barmarksträning. Känner mig inte alls i form för det men jag får väl prova och ge det en chans. Jag kan ju inte begära för mycket av mig när jag inte tränat ordentligt sen jag slutade med innebandyn för 2 år sen!dum som ja är..  men ja ska iallafall se till att  jag överlever idag sen blir kanske det första och sista tränigen ja gör.. =)



Nej, om man skulle gå till pappa å få sig nått i magen. Han står för maten idag!!

















18 maj



jag har sovit hur bra som helst inatt. La mig tidigare än vanligt och sov till halv 11. men på nått konstigt vis känner jag mitt trött ändå.


Jag har nyss varit uppe hos jessica och käkat köttfärssås. ûbergôtt och lyxigt. Jag tycker det är tråkigt att laga mat och sen äta själv. Det där tackar jag för tate :) Tummen upp för mina goa grannar ;)


Nu är sanna på väg hit och ska vara kvar över natten. Skönt med sällskap. Bara jag inte bli bortskämd nu när man sovit själv i snart 1 vecka. Imorrn ska jag och pappa iväg och köpa golvlister och sätta upp så det blir klart här hemma nån gång.


jaja, nu ska jag diska lite innan söstra kommer hit!!




15 maj



singel och allt jag kan säga är att det suger jävligt mycke krabbkuk..


men idag är det lördag och ikväll är det fest på sättravägen. Ingen idé att sitta ensam
i en lägenhet med 3 rum å kök?? nopp.

skåål da
 


1,5 år imöra

ack så fel man kan ha

Jag älskar min familj. Va vore jag utan er?
Där finns det människor som älskar mig för den jag är, respekterar mig och stöttar mig i allt jag gör. Människor som alltid ställer upp och finns där. Hos dom finns det kärlek och jag är älskad. Och vad är en bättre känsla än att känna sig älskad?!

jag ska vara glad,- jag är glad för att jag har människor som bryr sig om mig. Det är inte alla som har. Dom tycker jag synd om... Alla behöver vi någon ♥





oj da.. jag var tydligen inte så glad och lycklig som jag trodde ( som jag skrev igår... och i förrgår. Fast då va jag ju faktiskt det.. kneeepp?). Drog lite väl förhastade slutsatser om att glömma det som vart och tänka på the future kanske. Men som alla säger. "Lev i nuet". Det är väl det jag gör isfall. Tar dagen som den kommer. Igår var en bra dag, allt var tipp topp och Idag var det en urusel dag. Men det kanske är så livet ser ut. Som en bergochdalbana..


Nu har jag iallafall världens beslut att fatta. Ska man, ska man inte??
Alla andra runt om mig.säger "Gör det"!! hjärnan tillhör också det gänget, medan hjärtat säger tvätrmot. Gör det inte..
och självaste jag kan bara säga Faaaan ..



jaja, det löser sig. Jag kanske ska göra /skriva  som jolin och cherin.- Lägga ner årorna och följa med strömmen?! 
det är nog fan ingen dum idé.



Men något som går framåt i mitt liv är ju den nya fina lägenheten. Mamma har nyss varit här och hjälpt mig att städa upp lite här inne, nu ser man golvet.Det fanns alltså ett golv. Under all jävla skit och saker man har dragit hit. Nu är det nästintill städat och klart. Wonderbaart. Så kära läsare, håll ut ett par dagar till, så ska jag sluta tjata om samma jävla skit sen.. men ni måste hålla uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut :)  










nej, sluttjatat för idag. Tjao!






Extreme home makeover

Glad och lycklig.. så känner jag min just nu!



från koja till slott! 
Det är verklligen så det känns.
Tänk dig att helt plötsligt ett ordentligt kök, ett stort snyggt Köksbord, egen tvättmaskin, ett stort sovrum och ett tillgodo när man är van att trängas i en liten säng och i ett litet kök. I den nya slipper jag tillochmed att hålla i duschslangen själv. Hur skönt?! Det kallar jag livskvalité. ;)


Just nu sitter jag ensam i en stooor lägenehet. Dock inte tom, som tur va! Massvis med saker.
Den andra lägeneheten är så gott som tom och det är bara lite småolock och städningen kvar, men det finns desto mer att göra här.

Föresten. Är det någon som vill se en naked woman, eller nja, snarare en naken padda så finns det en lite chans/risk om man står utanför något av mina fönster. Vi har nämligen inte fått upp gardinerna än och jag är van att springa omkring naken. Förr ( förr= från 28 maj 2009 tills idag, 12 maj 2010) bodde man ju på tredje våningen med fönster åt ett håll  mot domus parkeringen, och om man skulle råka se mig då skulle man behöva stå på domustaket! stooor chans..

Men jag lovar, jag ska försöka att behålla kläderna på, så slipper ni mardrömmar!!!
 jag får inte glömma, minnet får inte svika



Förövrigt jobbar Persson natt (FÖRSTA NATTEN, min tanke om invigning gick i kras innan det blev ett förslag !!) haha. trååååk.



nopp, om man skulle kasta sig i säng tro. Jag är dödstrött och jag vet att sängen är skön










hellogoodbye

11 maj


Det lev verkligen en heldag idag också. Jag börjar faktiskt bli slut både i kroppen och i hjärnan. Jag vill bara vara färdigflyttad och att allt ska vara på sin rätta plats.

Imorrn går iallafall det sista flyttlasset från Storgatan. Alla möbler ska befinna sig i den andra lägenheten imorrnkväll och det innebär att vi ska inviga den nya imorgonnatt. Alltså, vi gör våran sista natt här inatt. Förstå vilken omställning. Från en 1,5 rummare till 3,5 are !!
Det känns konstigt men så jävla braaaa!! :)



Jag känner mig som en enstöring nu, jag sitter inne under en filt i soffan och tittar på desprete en kväll som denna. Speedwaypremiären på tallhult verkar locka mer än en hemmakväll med desperate housewifes för dom flesta. Men inte jag inte. 150 spänn, Nej mig lurar dom inte ... ;)

Jessica erbjöd mig att följa med, men nej tack! kyla och ointresserad som jag är skulle jag bara bli sur och gnällig. Frökenfis har en fårmåga att bli det när det inte passar..

:)




nu får det bli en dusch sen tror jag att jag ska hoppa i säng.


något som borde tilläggas är att jag just nu är riktigt jävla glad och lycklig !!




iQ feskmåååås



Då var mitt arbetspass gjort för denna gången. Jag har inte jobbat sen förra söndan, och det märktes. Yr i plymen!
men med ubergoa arbetskamrater gick det utmärkt ändå =) dumförklarade mig en aning, men med rätt fölk kunde vi bara skratta åt det!
Emma å liselottan höll på å dö!! panka, är två ord. Fattig och fisk!


Imorrn drar jag och syster till Karlstad. Hon ska vara smakråd åt mig när jag ska köpa möbler och småsaker till vårt nya crib :) kontokortet är laddat och jag ser verkligen fram emot morgondagen!

Nu har jag nyss kollat hollywoodfruarna. Men nu kom äjbi hem och tryckte över till hockey.  Jag ska försöka hålla ut för jag vill inte lägga mig i sovrummet, själv å titta..


nej, nu ska jag snoooosa. puss ha

slutklämmen



just nu är det bara lägenheten som kretsar i mitt liv. 1000 frågor och funderingar, men jag tror att jag har kommit fram till att det blir gôrbra och att jag är riktigt nöjd. :)


just nu sitter jag och rickard i den gamla lägenheten och myser med hockey och ostkroker. Jag tyckte att jag var förtjänad av det efter dessa dagar med slit med alla jävla bananlådor. Men nu är det gjort, det är bara de stora tunga möblerna kvar. Men det har jag lämnat kvar till dom stora och starka grabbarna :)

näe, nu blir det slutet på wipe out!!


Solen skiner!!



vilket väder vi har!
Det har gjort att man har tagit sig en tripp till bolaget!

Som pricken över i:et skulle vi ha grillat ikväll, men det åt vi igår så det får bli nått annat mumsigt idag =)



Gårdagen bestod av tapetsering och måla resten. Idag ska de sista tapeterna upp, sen ska även golvet komma på idag. Det gick inte så fort igår som jag hade hoppats men vi är så nära nu. Sen körde vi även grejjer. Det är förbaskat tomt i den gamla lägenheten nu. Att flytta är blandade känslor. Det känns konstigt och tråkigt att lämna vårat första, egna kryp in tillsammans! Allt känns så konstigt! Men det kommer ju bli  toppen där borta också. Det vet ja! :) 

Igår kväll åkte vi upp till Geijersholm å grillade. Sen blev det massa prat ute på altanen. De var mysigt!

vad kvällen bjuder på idag det återstår och ser.  =)



ha dä gött i värmen!  

Livet på en pinne



nu ska jag ta tag i dagen och åka bort och måla i köket, förhoppningsvis är det för sista gången. Vi kommer iallafall få upp tapeterna idag och imorrn ska pappa lägga golv, om inte Rickard vill utmana ödet såattsäga ;) och imorrn ska mamma börja bära grejjer och plocka ur frådet. Här går dä unna! Men vi räknar med att kunna börja sova där i mitten av nästa vecka redan! :)

Bäste grannar får vi också! Jessica och Hoomie!!!!!! va fan har ja att klaga på? =)


nej, får jag dra mig, för klockan två får jag lov att ta en brejk för Affi kommer och hämtar mig. Vi ska nämligen på den tredje och sista delen av utbildningen idag! skönt, äntligen!! jag vet inte ens om man kan kalla det utbildning??

jaja, bye

Utvilad



Ny dag, nya möjligheter!


I väntan på att rickard ska vakna ska jag gå ut och fixa lite småsaker.
Jag ska blandannat till apoteket, handla nått gott att äta idag, vad?? sen ska jag försöka ta reda på öppentider på HSB kontor så vi kan få skriva över kontraktet på Hannah. Tänk va krångligt allt blev bara sen HSB tog över vårt hus. Annars hade jag bara ringt Nicke och allt hade varit klart på en tjillivipp. Men det här ska väl fixa sig det också, som allt annat..


Jag känner på på mig att vi kommer hinna med mycke på sättravägen idag. Hoppas, hoppas!
Bara han vaknar så.. Väck inte den björn som sover. Sägs det. Och det ska jag inte. Han har jobbat natt och han är inte att leka med när han är trött.



nopp, dags att klä sig och göra någon nytta

tjarå

4 maj




Jag blev helt nostalgisk när jag loggade in på Lunarstorm, första gången på bra länge och jag måste erkänna att
jag saknar lunar lite . Det var den tiden då man var tonåring och ung på livet. ha,ha.

Läste i min dagbok (som det hette på den tiden) Många gamla inlägg som var riktigt pinsamma att läsa nu. Jag skämdes när jag läste dom och la därför ner och loggade ut. haha, men som sagt, Man var ju bara barnet. Jag menar, Nu är man mera vuxen ;)

Ibland känner jag mig vuxen. Just nu är jag sambo i en liten lägenhet men snart bor man i en stor trea. Man har tagit studenten, man är ny i arbetsvärlden, man lagar sin mat själv, det är ingen som städar och plockar upp efter en när man bara släpper kläderna precis på stället man står på, ingen som ringer och frågar vart man är mitt i natten, ingen som skriker på mornarna att man ska gå upp, ingen som säger att man ska gå och lägga sig på kvällen...
... ibland saknar jag min mamma och min pappa.


Iallafall har jag och pappa varit i karlstad och fixat det mesta sakerna till lägenheten. Träpanelen i köket är målat och även listor och tak. Imorrn blir det förhoppningsvis tapetsering i sovrummet och vardagsrummet. Jag tror det kommer bli jätteschnyggt när allt är klart och när alla nyinhandlade möbler är på plats. Jag ser framemot den stora sängen som kommer stå i mitt sovrum inom 1,5 vecka!! :)



Idag fyller Sara musa 20! Jag ska bjuda henne på mat när allt har lugnat ner sig lite. Vänta bara sara vilken delikatess du kommer få smaka!! :o)



och på tal om nostalgi, den här låten då? !
Den spelade jag och martina gång på gång, låt efter låt, varv efter varv när vi var ute och gleeeed i forden runt hagfors, då hon hade fått körkort.
 
Den spelade nästan sönder högtalarna eftersom låten gick på repeat! haha  


3 maj

grattis becca!! :)



idag är jag mycket nöjd över insatserma jag har gjort till och i lägenheten och idag är den min.. även på pappret =) Den är betald och vi är på god väg med renoveringen.
Vi sliter som djur, vissa av oss iallafall.
Idag har vi tittat på golv och fixat tapetprover som vi fick låna med hem! 
Imorrn blir det förhoppningsvis en tripp till karlstad och köpa det sista så vi kan börja måla och tapetsera!

Tänkte sätta in några bilder men det får nog bli "före och efter" bilder istället, så man ser skillnaden :)




 nu ska jag mysa ner mig i soffan, hollywoodfruar nästa. Maria Montazami är så snyyyygg!! Om jag vore kille skulle jag vila ögonen på henne hela tiden :)




visst är hon läcker?

2 maj


Ja, då var helgen slut. Än en gång. Helgen har varit kanoners!
Självaste valborgsmässoafton spenderade både jag och rickard på jobbet. Han fick sluta tidigare men inte jag inte. Iallafall var vi båda dödströtta så vi gick och la oss halv 11. De var skönt.

Lördagsmorgon vaknade jag av alarmet, lägenheten väntade. Det var dags att riva tapeter och fixa lite.
När vi gick därifrån hade vi rivit bort de tapeterna som skulle bort, slipat lite och spacklat. Nu är det golv och taperter som ska inhandlas. Det blir kuuuulit! Och i slutet på veckan hoppas jag att vi har målat klart och att det är dags för tapeterna!

Lördagkväll blev det ett par cider... lite vin.. nån grogg... och det fick jag verkligen sota för idag. Bakufull som ett svin men va fan bryr sig jobbet om det. Som tur va började jag inte förrän 4 och hann nyktra till lite innan jag började. Fy vilken morgon!! Jag vet en som njöt i fulla drag..

Nu sitter jag här, ensam och törstar. Är sugen på Loka men orkar inte åka å köpa, det får bli saft istället.
haha

nopp, nu blir det  att fortsätta se good luck chuck!

tjofljöt
 


imöra fyller bästa becca moss år! grattis =)

RSS 2.0