En kväll framför tv:n


"Här sitter vi å ä lite småkåta!" haha, jag älskar fråga Olle och jag älskar onsdag kvällar. Greys, Fråga Olle och Girls of the playboy mansion :)


men egentligen borde jag träna inför religionsprovet, jag borde ta reda på fakta om regnskogen, jag borde göra klart allt jag ligger efter med i engelskan, jag borde jag göra klar en uppgift i handledning och jag borde göra klart ,men jag orkar verkligen.. Jag behöver snoosa med grisen för att jag ska få nya krafter och orka göra allt det här innan nästa vecka.. Projektarbetet har verkligen tagit knäcken på mig!
Jag vill ha fredag kväll och en massa pussar och kramar. Det lutar mot att vi ska med Buz och Vicke wire på bio, kanske äta något gott innan och mysa lite :) På natten ska vi hämta A och Ö som är på 50 årskalas så det blir defenitivt nyktert. :) :)

På lördag ska jag och Rickard till badhuset med moa eller linus. Rickard sköter lekandet medan jag kanske simmar och täcker mig i bassängen =)  


nej, nu ropar Rickardtarmen, kom hit nu!!! =)

22 april


PROJEKTET ÄR KLART!! kan faktiskt inte ens med ord beskriva vilken skön känsla det är!
Nu är det bara de där nedrans nationellaproven kvar, sen är det studenten!! :)

Och den här låten gör inte att man längtar till sommarn mindre!

GE MIG SOMMAR, NUUUUU  :)



 



Saknar Rickard så jag tror jag dör snart. Har varit så upptagen med projektarbetet i flera dagar nu så vi har inte hunnit se varandra så mycket, förutom sent på kvällarna och då har jag varit dödstrött.
  Men jag ska gå och lägga mig nu så jag kan umgås med honom ikväll! sen funderar jag på att gå på innebandy mötet halv 6, men jag har inte bestämt mig än.. Det lutar mot att jag tar med mig rôva och går dit..

Play on broken strings



tack för informationen, det var precis vad jag ville höra..

Projektarbete




trött, hungrig, stressad och skoltrött.

Då är det ett bra tillfälle att sitta i skolan..

Nej ge mig föa!

natti



tack lisafisa för den ny designen. Inte för att jag inte gillade den andra( jag älskade den) men jag har sagt att jag ska byta design en längre tid nu, ända sen november 2008 för att vara exakt , då jag bestämde mig för att börja ett nytt liv och att inte låta någon trampa på mig.. och det är jag glad för idag, därför är jag där jag är.. Och med hjälp av julia såklart!! =)



Sitter hemma hos R med Lisa nu.. Vi sitter och tittar på gamla kort medan boysen är ute på kalas.
Jag är sjuk och har feber så jag bestämde mig tidigt för en lugn hemmakväll med chips, coke och massa prat med Lajsek. :) 





  

Take only what you need from it


Fredag, härligt väder och jag ska jobba. Kan det bli bättre ?? =)




Damn regrets


Rubriken i förra inlägget blev 1 ?? men det står 14 april fast ni inte ser det..


Idag var jag uppe med tuppen och lagade mat, renbäddade sängen och damsugade på mitt rum. Sen drog jag och malin ner till skolan och jobbade med projektet, och jag tycker vi jobbar och kämpar på bra men ändå kommer vi ingen vägen, och jag får världens ångset över att den ska lämnas in i början av nästa vecka och sen redovisas i foajén nästa torsdag redan!! Och vi är inte klara på Låååånga vägar.. men men, det är bara att jobba på antar jag.


Nu väntar jag på att Rickard ska komma och hämta mig så ska vi åka upp till Geijersholm en stund, sen blir det nog käk hos far.

Imorrn ska jag och mamma till karlstad och fixa det sista till studenten. Skor, smycken, hårspännen och allt som hör till. Inatt hade jag världens marddröm att jag inte hann med balen och grejjer, jag vaknade och var helt förvirrad. Men jag la mig tättintill älsklingen och somnade om :)

och imorrn "firar" vi 5 månader. Funderar på att köpa med en hamburgare hem från MC donalds. (Jag råkar veta att han älskar hamburgare därifrån) Det vet jag att han skulle gilla, men det får bli en liten, liten suprise! :) 




 

1


Ja då har man firat påsk för i år också. Skönt att det är över. Skönt att söndag natt och måndag morgon är över, rättare sagt! usch och fy vilken natt!

näe, nu får det att bli nyktert ett tag framöver.  Inge mer bussåking nu på ett tag :P



nu blir det käk och läxor. Robin ringde förut och  ville komma och titta på min balklänning så jag antar att de kommer snart.

jaja,Ha dä!

Glad påsk


Ha en bra påsk, för de ska jag ha :)



Jag gillar läget



F*n vad jag har det bra :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 



                ♥

6 april





skolavslutning. Student. jobb. grilla. festa. cider. fiska. åka båt. solen i ögonen. regn. åska. umgås. soligt. grönt gräs. glass. solglasögon. Kreta. Kärlek. mys. vänner, släkt, familj. musik. brun. solblekt hår. sandaler. kvällsdopp.


Det här kallar jag sommar, 2009




Igår fick jag mig en stegräknare så nu ska det bli fart på fläsket. Har inte suttit värst mycket idag faktiskt. När jag var med Camilla ut och rökte gick jag runt några varv på skolgården. Sen tog jag trapporna upp till  anders och malin som bor på näst högsta våningen i höghusen. (Gissa om jag höll på att flåsa ihjäl mig när jag kom in
 Sen fick det bli en promenad hem och sen upp till Geijersholm och mätaren står nu på 16837 steg, det motsvarar ungefär 1,4 mil :)  Bra början Sôffi!



Igår tog jag och Rickard oss en sovmorgon. Vi vaknade 4, precis till hockeyn. Och gick inte upp förrän vid 9 för det var ju Gossip Girl och wipe out efter. Runt 11 gick vi ner och la oss igen och jag somnade som en stock. Natten tog tydligen hårt :)


näe, nu blire duschen!


-


Tillsammans ska vi gå hand i hand genom livet.

         Rickard ♥

2 april

grattis martina :)



Igår när jag satt i aulan och skrev prov fick jag ett sms av Julia där hon skrev att Örebro inte ville gå upp i div 1 så vi skulle få göra det istället. Gissa om det gick lättare att skriva provet?? Ooh, yes. Som tur va fick jag reda på efteråt att det bara var falskt alarm och att Tony Jansson tyckte att han hade kommit på ett jättebra aprilskämt! hahaha! Det var ganska bra och jag är ju så lättlurad så man skulle kunna lura på mig vad som helst.

jaja, efter provet åkte jag hem till Rickard, vi kom på att vi skulle ta oss en promend till Pekås.
jag ska aldrig mer träna eller gå på idrott för då får man träningsverk och man ska ha ont i flera dagar, (knappt att man orkar ta sig ur sängen) och jag ska aldrig mer promenera för jag får skavsår.
Det får bli ett liv i soffan helt enkelt :P


Idag åker mamma å Per till säfsen. Det betyder att jag och Rickard ska vara ensamma hemma hela helgen + att jag ska ha bilen! fan va bra. Imorrn blir det taccogratäng, garanterat! Myyyyyyysit! :)



nej nu ska jag fortsätta leta fakta om Martin Luther King! Det suger krabbkuk!

hejs.

RSS 2.0