L Y C K A



IloveyouIloveyouIloveyou  ♥


30mars

ska färjestad gå till semifinal idag eller inte, dä ä frågan?! :)


jaha, dagen idag blev inte alls så bra som jag trodde. Det har ju inte varit nått som har varit dåligt eller nått som har hänt utan jag känner bara att dagen inte blev alls som jag hade tänkt. men så ärä ibland :)

Tog mig iallafall en promenad runt Hagfors tidigare idag. Skönt att komma ut ett tag, få luft i lungorna och ha lite rörelse runt omkring mig. Inte konstigt att typ folk som sitter inne eller dyligt blir knäppa i huvudet. Usch för ensamheten!!

jaja, när jag va ute blev jag hungrig som vanligt och kom på att jag skulle testa fläskpannkaka. Så det blev vad kockarna bjöd pappa och Erik på idag. Alltid kul med gäster :)
 Konstigt nog har jag börjat tycka det är roligt att laga mat, eller så är det så att jag tröttnat på att äta dålig och snabbmat, plus att jag har börjat byta ut köttbullarna mot kassler och fläsk, och snabbmakaronerna mot potatis, hemmagjord mos eller ris.
Det är faktiskt kul att stå i köket och exprimentera lite. Resultatet blir dock inte alltid så bra men än så länge har allt varit ätbart :)

Nu är det dating in the dark och sen desperate.
Måste bara tillägga att den nya tv:n smälter in bra hemma hos oss och är betydligt mycke snyggare och bättre än den innan. De tar sig att hos oss också, sakta men säkert! :D


Go å glá, ska människan va



idag tror jag att det kommer bli en bra dag. Jag har den känslan. Förövrigt tror jag att jag ska försöka ta mig en kortare promenad. Det känns som om magen börjar stabilisera sig igen efter flera dagars lidande av magsjuka! Usch vilka dagar jag har haft. Tur att jag har haft Rickard som jag gjort dagarna lite bättre :)

Igår var också en sån där bradag. Vi har sågottsom sålt lägenheten. Vi får beskedet av en av dom imorgon, om han inte vill ha den har vi en tjej som har "första tjing". Hon var verkligen jätteintresserad. KUL! =)
Nu är det bara att hålla tumamrna för att vi får lägenheten vi vill ha. Får besked under veckan. Om vi inte får den, vad gör vi då? - Jo då ska vi ta vårat pick-och-pack och flytta hem tills vi hittar en annan som passar oss. Vi tycker att det är värt pengarna som vi får för lägenehetn vi har nu.
och tänk va pengar vi skulle spara om vi skulle bo hemma igen :P Men nej tack! skulle aldrig byta ut de jag har och har haft i snart ett år och flytta hem. Ångrar inte en sekund att jag flyttade. Va faktiskt ett av de bättre besluten jag tagit i mitt liv! :) 

Igår kväll kom Erik hit. Han tyckte att jag behövde umgås lite efter flera dagar själv inomhus. Han och Rickard drog iväg och köpte godis och cheeseballs åt mig och sen blev de tvspel och film. Jag somnade som vanligt i soffan och vaknade klockan 3, gick och la mig i sängen, somnade direkt och vaknade halv 11. Jag tar förmodligen igen alla timmar jag varit vaken under dessa dagar, men nu känner jag mig faktiskt riktigt utvilad, men herregud vilket roligt sällskap jag är egentligen!! =D



Nu ska jag samla ihop smutstvätten och gå ner till tvättstugan. Det är en sån dag idag. Men de är gött att få rensa lite på golven. Då är det lättare att slänga allt i tvättkorgen och sen börja om på nytt :)



och idag är jag sådär nervig igen. Jag väntar återigen på ett samtal , och den här gången vill jag ha ett glädjebesked!!
:)


Förövrigt trivs jag med vardagen. Tror inte att de kan blir så mycke bättre än såhär (förutom flytt ^^)
Livet flyyter på gôtt nu!

tack vare mina älskade vänner, familj (x2)... och dig förståss ♥
Älskar er!
ingen nämnd, ingen glömd.





magsjuka


åh vilken natt jag har haft. Den var förjävlig. Tror att det var den mest plågsamma natt jag haft på alla mina 20 år. Magsjuka önskar jag inte ens min värsta fiende! usch!

och jag skulle ha jobbat delad tur idag, men så blev inte fallet. Hoppas på en bra lön ändå!


Igår lyckades jag (äntligen) få komma ner och se en innebandy match. Har jobbat väldrigt mycke under hösten och vintern och har inte alls kunnat se många damlagsmatcher. Men igår! och vilken rysare det var. Men tjerjerna är obeskrivligt bra och lyckades tillslut att vända matchen och vinna! Helt otroligt.
Jag måste erkänna.. Jag saknar innebandyn och laget massor v



Har egentligen inget vettigt att skriva så jag rundar av. Är så trött efter natten. Har inegn energi kvar. Ska försöka sova en stund medan rickard inte är hemma.

ha dä.

stôlliheter


hahaha, jag skrattar ihjäl mig. Rickard och Magne har kommit på nån smart idé att de ska raka sig så processen är i full gång. Jag kan föreställa mig hur rickard kommer att se ut! Ett rakat, äggformat huvud och ett svart ögonbryn. hahah
de ska bli kul att se. Jag har tagit före och efter bilder på både, får se om jag kan bjuda på några kort..


ja, och på jobbfronten är det inte en lugn minut. Som jag skrev i inlägget igår, såg jag framemot en sovmorgon innan jag skulle börja kl 11, men 06,56 ringde telefonen och de var bara att sätta på sig uniformen och pinna iväg. Men jag ska inte klaga. De blir mer pengar.

Imorrn hade jag en ledig dag. Trodde jag. Fick ett samtal när jag gymmade förut och det blir en korttur till morgonen. 7-11 - eftersom jag ska vara hos frissan halv 12, sen ska jag och Rickard till Sunne och hämta den där förbannade tv:n!!! men jag tjatade att till mig rabatt. Jag tror att ja skulle bli en superbra affärskvinna. Ska kanske byta yrke! :) Nej men jag tycker faktiskt, rent och ärligt talat att vi har fått dålig service och fel information så nått ska vi att få för de. Så efter många om och men orkade jag pruta ner den med 400kr. alltid något :)

Idag när jag kom hem från jobbet hade rickard tvättat, diskat och lagar våfflor. Viist är han go? Ibland tror jag fan att Gud finns, och att han har hört mina böner alltför mycket. Typ att han tycker att jag blivit tjatig. Men de verkar löna sig. haha. Bättre sent än aldig.. Goooding v



nej, nu ska jag ner till åsa och låna dammsugaren eftersom våran har lagt av. Pappa ska vara i Karlstad hela helgen och fått i uppgift att köpa en ny åt oss så vi kan börja städa efter ordning igen.
Men tack åsa för att vi får låna din!! =)




glader


haaloooj!

känner mig på oerhört bra humör ikväll. Kanske för att jag har varit och hälsat på Heidi som jag inte sett på jättelänge eller för vi har tagit beslutet att sälja vårt lilla kryp in och flytta hem till vi hittar en 3 rummare som passar oss.
(info och annonsen hittar ni på hagforstorget.se)




Idag var det modevisning här i Hagfors. - En show där b.la några av klädaffärerna, frisörer och skönhetssalonger som finns i hagfors är involverade.
min underbart fina vän Jessica var med och visade upp kläder från Norbergs. Hade varit kul att se henne och alla andra men så blev inte fallet. Mamma fick med mig till gymmet en sväng istället sen var jag och kollade in heidi och andre´s egna, nya revir. Mycket väl godkänt :)

Det var evigheter sen jag såg heidi sist. Tråkigt att det blivit så men båda har haft fullt upp med jobb och träningar efter att vi tog studenten. Hela sommarn och fram till nu har jag jobbat ganska mycket och Heidi desto mer, hon har fast jobb i ekshärad sen har hon träningstider att passa. Det är inte som en annan som degar hela dagen och drar på träningen in i det sista. :) Men det var härligt att få se denna människa igen <3


Imorrn väntas jobb. En skön tur. Börjar klockan 11 och slutar 17. Jag och Emma ska täcka upp under eftermiddagen när de ordinarie har möte. En Bra tid tycker ja. Mycket bra =) och efter det blir det träning. Jag tror att jag och tjejerna gjorde upp de. Minnet är bra, men kort.



nu ska jag släcka ner och sova en stund. Klockan är ju halv 1. Länge sen jag var vaken så här sent. Brukar vara dödstrött vid 10 tiden. hahaha.


nejmen go natt på er!!

förslappad



söndagkväll, igen. Tiden går fort när man har roligt.- helgerna går fort för då har man roligt.

Min helg har varit hur mysig som helst.
Att jobba fredagkvällar är kanske ingen höjdare men de går det också.
På lördagsmorgon drog jag upp rickard tidigt för att åka till karlstad. Först en tripp till IKEA men med en otålig och stressad rickard gick det onödigt fort. Jag hade gärna gått och "strosat" ett par timmar. MEn det hanns inte med. Från IKEA snabbt ut till bergvik och in på gröna lyckan. (Jag gjorde debuten igår och det kändes fantastiskt bra! )
Där hämtade vi upp söstra och drog hem till dom. Korkade upp och gjorde oss iording för att sen dra till Score där ûbergod mat, hockey och bowling väntade, och som väntat fick jag storstryk. Tog en taxi med karaoke hem. (tror han ångrade att han satte på det när sanna väl obörjade Yyylaa till "Im so excited" med pointer sisters.
Väl hemma satte vi oss och tog de lugnt med alkohol och kortspelande. Sen blev de sängen.
vaknade pigga och alerta på söndagmorgon och var redo för att återigen åka till bergvik och käka med moa och Maria.
och nu ligger jag här, i sängen och tittar på film. Ska snart sova för snart ringer klockan. Imorrn är det måndag och det är dags att vakna till och komma tillbaka till verkligheten efter en sån här avslappnad och skön helg.

Den här helgen är vad jag kallar : é goa helg !


Imorrn efter jobbet ska jag och rickard hämta våran nya tv! äntligen!! :)



nej, som sagt. Dags att släcka ner och stänga ögonlocken  ett par timmar.
natti!


17 mars


jag sov till klockan tio imorse!!  Fast jag vaknade första gången kl 5 då tidningen kommer,
sen 17 minuter över 8. Vände mig om och somnade om igen. och sov ända till klockan tio! :)



TIll helgen drar jag och Ritcho till Karlstad för att bli firad av dom. VI ska troligen spela paintball! Ha,ha. Hoppas innerligt att jag har fått tilbaka min kamera innan dess som just nu är inne på lagning för usla bilder, som ni kanske har märkt.. Ja, det kommer bli toppen iallafall.

Sen ska jag tvinga med Rickard in på IKEA, om han sköter sig ska han få en glass. ;)


nu har jag nyss käkat.
Ska lägga mig och läsa tidningen innan jag drar mig mot jobbet. Sanna och Wickevire har varit snälla och gett oss tidinigen! Guld värt de. att få tidning och Frukost på sängen kan väl knappast bli en bättre start på dagen?? =)


tjao

tröttsamt


ja vissa saker i livet stör man sig på, andra inte.
Jag stör mig på en sak, det slukar energi och jag blir förvirrad och går hela tiden
runt och är irriterad.
Många gånger löser det sig om man får prata om det, men vad det gäller den här saken kan jag inte prata med den här personen om!! Riktigt jobbigt. men jag antar att det bara är att hålla ut och kanske, kanske inte(?!) hoppas att det kommer en dag då man inser att det inte funkar att ha de såhär.
Någonstans - långt där inne, hoppas jag att den dagen är nära..

så, nu var det färdigklagat.



Vi har nyss kommit hem från Geijersholm.. Eller Vi har inte kommit hem. Jag har nyss kommit hem rättare sagt. Vad fick mig att skriva vi ?!?!?!
 Jag har blivit firad av familjen Persson + annica och Peter. Och Bella såklart.
Fick alldeles för mycke och dyra presenter. En jättefin ljuslykta och presentkort!! Tack så hemskt mycke! De vet att de.. Underbara människor -hela högen!! ♥
Får ju inte glömma dagiskortet" (som bella kallade det) som jag fick av henne. Det ska sättas i ram och ställas på hyllan tillsammans med de andra godingarna inklusive morfar. 

saknaden är stooor



Idag ringde chefen angående sommarjobb. Lycklig jag blir! Just nu verkar det som om jag ska jobba dagar, kvällar och nätter. Sen blir det nog kanske, som det ser ut nu ett och ett annat pass på källgården. Jag tycker det låter som om det kommer bli en toppen sommar!! Och som det låter på vädergubbarna ska de ju bli en riktigt fin och varm sommar! Hör själva hur underbart det låter. Jag vill ha sommar nu!!

men FFS. Vägarna börjar bli torra, solen skiner, snön smälter som smör, Jag har tillochmed en skadad fjäril på balkonen som jag har hand om. Våren är på ingång. Fjärilar är väl ett bra tecken?? =) jiihaaa



                     Rickard och jag i Grekland 09




Just nu är jag rastlös. Fruktansvärt tråkigt att vara själv om kvällarna. Men jag tror att jag börjar gilla läget, och bli van lugnet och tystnaden här hemma. Ensamt och tröttsamt men s....?

Min första tanke var att jag skulle dra mig ner till gymmet, men kom på i sammaögonblick att det inte är likt mig att träna två gångern på en och samma dag. Jag tänkte till en extra gång och insåg att jag är faktiskt fullt frisk. För inte orkar jag gå den där ubertråkiga kilometern igen. Nej, nån måtta får de att va!! =)

Det får bli dating in the dark och desperate istället. Ostpopcornen är inhandlat och festen kan börja.








Gääääsp



förstår inte varför jag vaknar så tidigt på morgonen. Imorse vaknade jag tjugo över åtta. Att försöka somna om var totalt hopplöst.  Fast jag höll mig vaken bra länge igår orkade jag inte sova nu på morgonen. Vettu tusan vad det är. Utvilad kanske. Har ju skrivit i bloggen tidigare att jag har varit trött den senaste tiden, det kanske har nått med spelet att göra..


Nu är våra bästa år slut och jag har fått i mig frukost. Så nu får det bli en promenad ner till hälsan för ett pass. Att behöva gå ner gör att jag hellre skulle skippa träningen, men det är dags att ta tag i mig själv nu. Nu jälvar :)

Senare idag tror jag att jag ska städa undan alla vinterkläder och skor. Gå upp på vinden med mössor, termobyxorna och de tjockare vinterjackorna. Det blir gött de, de där stora kläderna tar så onödigt stor plats.
Sen ska jag faktiskt, tro det eller ej, rensa mina skor. Ge bort eller ge gunilla och jessica dom som jag inte vill ha så de kan sälja på loppis. Va fan ska jag ha 43 par skor till? Hinner knappast hinna använda alla på samma gång. Nej en rensing är vad som behövs. Förr eller senare måste de göras ändå, för jag ska inte ha med mig massa skräp till den nya lägeneheten. (när det nu blir av?!) 
INGEN blir gladare än R!!! ha,ha


nej, nu blir det att hoppa i träningskläderna och bege sig till gymmet.
Puss&kram

15 mars



måndag den 15 mars innebär att jag har kommit över gränsen. Botten is nådd liksom.
 Jag är inte tonåring längre. Usch va tiden går fort, kan inte fatta själv att jag är så gammal.
De som känner mig vet väl vilken åldersnoja jag har och har haft. Det är verkligen jättejobbigt och det är verkligen ett stressmoment. Och bara tanken av att det är dags att växa upp får håren på kroppen av ställa sig. ;)Jag vill inte bli äldre. Jag skulle vilja stanna tiden nu på ögonblicket och bara leva. :)
Det är mycke som jag ska hinna med innan jag blir en skrynklig bitterfitta med slapp mus och mustasch. Neeeiijj, tiden går alldeles för fort!!

Nu sitter jag och äter rester från min kebebrulle och tittar på biggest looser. Nyss spenderat 1,5 timme på gymmet. Känns bra att fylla på med allt som man förbrännt! NOT!! men som jag kanske sagt tidigare så jag tränar inte för att bli smal, utan för att kunna fortsätta äta som jag alltid har gjort och kunna äta allt jag tycker är gott, och de kan jag om jag varierar all matintag med träning och motion. 
Jag tycker faktiskt att de låter rimligt för min del =)





helgen har bestått av mys med tjejerna och fest. Jag vet att fest och träning inte harmonerar så bra men som sagt. 20år är väl nått att fira?! Med eller utan åldersnoja.

Men jag hade kul, jag hoppa att mina vänner kände samma sak.
Vi tjejer samlades hemma hos oss,  sen gick/sprang/åkte/flög (vad ja nu gjorde) vi till Tate och Robban. Blev dock lite trött där så jag gick och la mig :)

Vaknade inte allt för pigg på söndagsmorgon. Mådde verkligen som jag förtjänade. Ville helst gå och hoppa från bôgen men faktiskt tänkte jag lite längre. Jag kom också på att jag skulle missa allt de där som ja ska uppleva innan jag blir alltför gammal och skruttig.

jaja. som sagt, det är 15 mars and I´m still alive.



För övrigt känns det som om jag behöver till IKEA en sväng och införskaffa mig lite vår. Behöver verkligen få bort det där mörka dystra som hör hösten och julen till. In med nya, ljusa härliga färger. Dags att låta ljuset komma in och Dags att sluta deppa. Det är snart vår och ännu närmare sommar kommer vi! Är inte känslan underbar??

Men att få flytta nu vore guld.
Du som har en 3:a i sättra till salu. Ring oss!
Nuuu!! :)


nej, om man skulle hoppa i duschen tro, innan hollywoodfruar drar igång.







13 mars



vem och hur ofta moppar man golven när klockan är halv 9 en lördamorgon??
Jo jag gör det, eller gjorde. För första och sista gången. Städa är en tisdag eller torsdagsyssla.

Det är nämligen så att det hände saker här hemma inatt.  usch!
och mamma är på väg hit för att kolla läget med Ritchos fot. Han sa att fotdynan  hade gått av och han skulle snart dö och de värsta var att han trodde de. haha. FULL OCH DUM. kneeeep, Att mamma ska komma är anledningen till att JAG har städat, annars hade han faktiskt fått gjort de själv.


Gårdagen spenderades först med madde och malla på fiket. Jag och malin hamnade där istället för på gymmet. Men det gör ittnä..
sen våldgästade jag och madde malin och erik, erik stack ganska snabbt men dock inte vi. Klockan var ungefär två när vi lämnade placet och det var dags för mig att skjutsa Rickard och hans fyllevänner land och rike runt! jobbigt med fulla människor när man själv är spiknykter.. ( om jag nu va de) kände mig lite knäpp i huvv igår faktiskt.(förlåt alla vänner för att jag var jobbig).
Jag och jessica-tate lekte följa john med killarnas buss. De tog två s.k segervarv i pekåsrondellen.. (efter att ha vunnit en match som ändå inte skulle hålla dom kvar i div 2 =D ).. och vi efter och var allmänt störda! haha, men kul vare!

 MEN självklart var ja nykter, var bara något övertrött. haha.
När jag tillslut återvände hem i tron på att få lägga mig, ringer R och ska ha skjuts hem! bara över bôgen, men stackarn har ju ont i ljumsken och foten!! :P
(nu ligger "stackarn" i sängen och tycker synd om sig, han beteer sig som om han vore dödssjuk. Egentligen mår han säkert som en kung och har mig som slav)



Ikväll blir det alkoholintag hos malla. I stortsett alla sötnötter på ett och samma ställe.  Tror det kommer bli en bra kväll med massa skratt... och imorrn är man 20 bast. Alldeles för mycket om ni frågar mig..
Förresten!! jag har hittat mitt paket som jag ska få av rickard som han trodde han gömde på ett superduperbra ställe. Men eftersom vi inte bor i ett slott var det inte svårt att lista ut var han har lagt den.. UNDER SÄNGEN. el classico.
Hur länge tror man egentligen att det funkar??  Varken han eller jag är 7 år längre, under sängen är ju det stället man tittar på först, oavsett hur gammal man är,  Det har man alltid gjort och kommer förmodligen alltid att göra.. nått bättre måste han väl kunna hitta på?? hahaa

söto .. ♥



näe, nu ska jag ta mig frulle, sen ska jag försöka sova en stund. Har inte blivit allt för mycke sömn under de två sista dygnen. Känns som om de kommer bli en kanonkväll ikväll. Möjligtvis lite För överspeedad.. ;o)


nopp. ha de gôtt!

torsda

skönt med en ledig vecka. Jobba en korttur på måndag sen en kurs på tisdag.. men nu är det slut på friden. Ikväll blir det ett nattskift. =)
Helgen består av fest! dä blir nog kuligt dä
nopp, nu ska jag lämna mammi och gå ner till malla och se om hon har nått på hjärtat. Ha de!!
Grattis madde!! <3
och annica :)

ont i musklan!



åhoj va träningen går bra. Blir dock inge smalare men jag känner mig piggare och starkare faktiskt. ( vem blir smal av chips, godis, pizza och cola?? ) måste bli en ändring.
Idag har jag, malla och jessica varit ute och gått runt sjön sen blev det ett styrkepass på gymmet.!! Vi är på gång

Nu sitter jag och väntar på mat. Vi är bjudna ner till pappa. Kotletter och potatisgratäng säger man bara inte nej till. =)


Helgen spenderades med 15 tjejer i örebro! Kan beskrivas med 2 ord. Fantastiskt roligt.
Lite smått kaos innimella men det blir det väl alltid. Jag har nog aldrig lyckas undangått det iallafall!! :P

Jag, malla och Tate har börjat smidit planer inför helgen. Verkar bli ett litet kalas i mitt place. Hoppas på att kunna gå vidare senare.


nu ropar far att maten är serverad. =) De kallar jag lyx 

jonny depp



efter allt tjat om ett telefonsamtal har jag fått de, och det blev bakslag. Som en kniv i ryggen. Jag har gått runt med stora förhoppningar sen skiter sig allt och nu är jag deprimerad. Riktigt deppig.  Och när jag är det för en grej så kommer jag alltid att tänka på alla andra skitsaker också. Det får mig att vilja gå å lägga mig under täcket och inte gå upp förrän ett par dagar efter och allt är tipptopp igen..


tänk om allt vore så enkelt. Tänk om allt bara kunde ha gått efter min vilja, då hade jag inte suttit här nu. Utan packat och förbrett för flytt. men icke.

"Det kommer flera", det vet jag också, men vi ville ha den här! Just den!!

skit samma.


Nu ska jag göra mig iordning för att snart gå till jobbet. Sista natten nu, sen är jag ledig i minst 1½ dag, kanske 2. det vore underbart :)
Inatt körde vi fast med bilen i sunnemo. Gissa om jag var rädd när vi skulle ut och pusha på?
Stupmörkt och snöigt- OCH massa älgar. Det ser man alltid där. Plus att jag såg färska spår. Trodde jag skulle skita ner mig..
Efter en timmes slit kom vi lös, med hjölp av andra patrullen som fick åka extra till sunnemo för att få lös oss. Två stora jävla bilen, båda fyrhjulsdrifta orkade knappt få lös bilen som knappt satt fast. katastrofalt dåliga bilar!

men  Jag orkade inte hålla mig för skratt. Det måste ha sett för roligt ut.
4 klena kärringer. Vi har inget me bilar att göra, så enkelt är det, men va skulle vi göra? 
 Ja skulle iallafall va smart och lägga en matta under framhjulet som bara spann. Kristina gasade på och whoooom sa de så låg mattan typ 15 meter framför bilen! Gissa om jag skratta!

jaja, komiskt vare men hoppas på en bättre och mer tursam natt inatt. HA,HA



På onsdag tänkte jag åka ner till mormor och hälsa på. Länge sen man såg henne. Hon kanske kan bjuda på mat också..


Jag längtar så fruktansvärt mycket tills lördag, då bär det av till Örebro med 15 tjejer som ska lyxa till det.
Vet inte riktigt varför jag ser fram så enormt mycke till det men jag är säker på att de kommer bli asroligt !!
kan väl inte bli annat ?!=)








RSS 2.0