Grisnos


Det har blivit tillökning i Åhslund/ Svensson familjen, Einar har blivit storebror =)
Får ta mig i kragen och åka bort å ta mig en titt på lilla pyret :)
 


Länge sen man skrev här, men jag tror att jag har skaffat mig en liv, iallafall något annat att göra än att sitta framför datorn och uggla. Undrar vem och vad det är som får mig att inte göra det :P

Helgen blev lugn, för lugn. Var och tittade på tjejerna när de skulle kvala till div 1 men det gick inte riktigt som vi ville. Jobbig förlust med många känslor, tårfyllda ögon och inte prata om en oerhört jobbig tysnad i omklädningsrummet! Men jag tyckte de kämpade på bra och att vi har gjort en helt fantaskik säsong! sasong kanske det heter?? drit samma :P 
Blev ingen fest för min del utan en lugn kväll hemma och jag somnade kl 10 men vaknade senare på natten och var pigg som en mört. Men det var ju dock några timmar för sent, mitt sällskap sov som en stock och jag kan inte väcka honom. jag vågar inte heller. "Väck inte den björn som sover" är det inte så man säger? ^^, nej så farligt är det inte. :)
Grisnos


nej, nu ska jag sätta mig och göra klart det sista på en inlämningsuppgift i etiken, förbreda mig lite inför det nationella provet i svenska som vi ska ha imorrn. Sen blir det Geijersholm.

Hade gärna varit med laget ut på en utflykt nu men jag hade verkligen inte tid! orkar inte med skooooolan!

onsdag 25 mars


Idag är det våffeldagen så det blir våfflor till hockeyn ikväll, jag som var sugen på makaroner och köttfärssås!


näe, nu vill Sôffi ha helg!

lektion




sitter i datasalen och har utvecklingsstörning, men jag orkar verkligen inte.. bättre att lägga energin på att blogga :) Helst skulle jag vilja ligga i sängen bredvid Rickard och sova!


nej nu slutar vi.. äntligen!  

Man eller mus?


Tuuuuut i rutan!

Äntligen har jag och malin kommit igång med vårat projektarbete! En bra bit på vägen också!
Så inatt kommer jag sova gött, och att jag har ûberbra sällskap gör inte saken sämre!

snart klar med sjukvården också. Det betyder sovmorgon till halv 12 imorgon! suug på den du!



Helgen var hur bra som helst. (Ni kanske har sett på Julias bilder på bloggen att vi hade kul, speciellt vi två!!! haha)
 
På fredag tog jag med mig schulija och Lajsek till valhall för att titta på viking, speciellt Rickard när han dominerade.
 2 mål och ett repotage med VärmlandsFolkblad. Inte illa pinkat.  Liit stolt Sôffi va dåra!! :)
 Vi var lika stolta båda två tror ja så matchen blev kvällen och nattens samtalsämne, men sen på lördagmorgon kom mamma in med tidningen och visade oss. Rickard kikade typ med ena ögon, slängde ner tidningen på golvet, tog om mig och vi somnade om. Så roligt tyckte vi det var då. Men mormor skulle klippa ut det :)

Lördag kom halva släkten och firade mig. Massa pengar och presenter. Taccogratängen som jag och Rickard gjorde fick verkligen högsta betyg.
Sen kom Julia, Lisa, Matilda, Sandra och Heidi hit så vi åt glass och firade lite. Sen trog vi vidare till Brostugan men där blev vi inte sena utan åkte ner till Daniel där viking hade lagfest ^^ men jag och Rickard drog hem ganska snabbt därifrån också och värmde oss taccos igen.. :)

söndag blev bara en slappdag som vanligt, med det är så det ska va! 




 


Är du man eller mus?
- jag är en man som gillar muuus! 
HÖHÖ, klockren!




                                         TRION!




19 år!



grattis till mej





SKÅL :)

11 mars

JAG HAR VARIT UTOMLANDS!!!  bara för en dag visserligen men vem bryr sig?!


Rickard tyckte synd om mig som aldrig varit i Norge så det blev det en tripp dit. Men det tog tid. Först ett stopp i molkom, Cassandra skulle hem med grejjer sen till karlstad. så dit åkte vi, sen till Norway. Jag, Rickard, Erik och Lunna. Förresten, "svängen förbi karlstad" som Erik kallade den, var bara en omväg på 10 mil. haha.
Väl framme blev det dock ingen bowling. Vi vände i dörren till lägenheten och åkte hem, det är jag nog ganska glad för nu. scheisse! =D 
  Hemvägen blev ett minne för livet, tackotack :)


Grattis till madde v som fyller 20år idag! 
 
Annicka fyller också år idag så jag ska snart dit och äta taccos, som jag har laddat, har inte ätit på flera dagar.. typ..



Till helgen bliré äntligen fest. Äntligen och äntligen?! jag har typ festat varje helg mer eller mindre sen nyår. Fast inte ute utan jag har mer mått gött hemma :) men tll helgen blir det utgång. Tror ja? Tanken var först att jag och J skulle till värmullen och värma upp, men sen sa Mamma att hon tyckte att vi kunde äta här hemma så så blir det säkert. och då betyder det MINTU REJS och det vet jag att mitt sällskap inte säger nej till :P
sen drar vi  vidare till valhall och titta på Rickard när dom sen blir det troligen parken! 
JAG ÄR TAGGAD, eller som jag har förstått så är VI TAGGADE.
Jag är ganska så säker på att det blir en lyckad kväll! 



på lördag är det meine birthday så jag antar att det blir till att fira på ett eller annat sätt.
tummen upp till mej.. 




 

förresten 11 mars, idag har Eemms och Bella haft körkort i ett år.
Mitt minne kanske inte är så kort ändå..








 

Trött



Jobbat 5 timmar och jag är alldeles utmattat, ögonen hänger mer än vanligt, hjärnan är trögare än vanligt och kroppen bara flyter med som vanligt. Det känns verkligen att jag har haft lov en vecka :)
men på tisdag börjar praktiken igen. Sista veckan sen är man back in school.. TRÅÅK!


Nu ropar duschen sen blir det sängen.



Kom innan jag saknar ihjäl mig.
R ♥


8 mars


ja, jag och pappa skulle ha vart till farmor idag men båda är bakfulla så jag antar att det inte blir nått .. Bra jobbat ;)


Igår var Cassandra och Erik hemma så det blev ett litet kalas med god mat, Bastu, yatzy, pil, melodifestivalen och en tripp till Torsby sjukhus, inte för mig men för Annicka, Jonas och Örjan.. Stackarn.
 Kvart över två åkte vi hem till mig och la oss men somnade inte förrän vid tre, och nu åkte rickard på träning och jag är trött som ett as. Halv tre inatt ringde Julia och frågade om jag kunde hämta Gunilla och Tony, men jag avstod :P

Idag får vi se vad som händer, vore att skönt med en heldag i sängen framför tv:n, men utan sällskap så kvittar det och klockan 4 börjar jag jobba på hemtjänsten, GÖTTGÖTTGÖTT, äntligen!  
men hade inte rickard påminnt mig om att jag skulle jobba idag så hade jag varit på väg till Kungsör nu för att titta på Rickard när han spelar match.
Minnet är bra men kort. :)
Jag tror tillochmed att jag har glömt bort hur man jobbar. Det känns så.


Imorrn lutar det mot en tripp till Norge. Erik ska hem, så vi skulle skjutsa honom så skulle han bjuda oss på mat och Bowling i Norge. KUL! vi får se om jag är med och dominerar eller om jag sitter bredvid som åskådare.
Jag vill ju inte mista tron som Bowlingmästare, vad ska jag leva på då??

6 mars


Igår var alla treor på universitetet i Karlstad men det intresserade mig inte värst mycket. (även om jag kanske borde engagera mig lite) heter det verkligen borde?? Bör??. 
Vi åt iaf på KAU sen drog vi till bergvik och shoppade istället. Sånt gillar jag mer.
 Fick tag på lite allt möjligt men mest en massa basplagg, linnen och jumprar, sånna där bra att ha plagg, you know! men också en klänning, byxor, shorts, en skjorta och lite annat smått och gott. Förresten, 3 chokladkakor och en Big mac med sallad, ost och lök till Mr Persson också.<-- VIKTIGT! ^^



Annars vet jag inte vad fredan har att erbjuda. Ena delen av mig skriker Fest medan andra säger, "Ät godis och titta på en film med Sandra och Julia istället, det blir man inte bakfull av" 
och det lutar faktiskt mot det andra. Skönt att vakna till morgonen pigg som en lärka, vilket jag nästan gör varje morgon nuförtiden. Tråkig som jag är! 


En sak som är säker är att jag ska käka hemma ikväll.- För engångsskull. Sen får det nog bli så att jag åker till S och J och tar upp en plats i deras soffa. Själv tycker jag att det låter som en utmärkt idé. :)


En annan sak som är värd att nämna, jag har städat mitt rum idag och jag fick torka bort massor av damm från maddes stundent present som fortfarande ligger där den låg i början av juni 2008. Madde, nu får du få tummen ur rôva och komma hit så jag får ge dig den, eftersom min tumme verkar sitta fast! 




8 dar kvar som 18 åring! 
jaghatardet.


 


 

The show must go on

Rihanna- Pon de replay

Beyonce- If I were a boy

Takida- curly sue

3 Doors down - here without you

Nickelback- gotta be somebody

Red jumpsuit apparatus- face down

James Blunt- beautiful

Plain white T´s - a lonely september


listan kan göras hur lång som helst men jag får korta av lite.

Jag tycker det är konstigt att man förknippar vissa låtar till vissa personer och varje gång man hör den så får man flashbacks och minnen bara dyker upp bara sådär, på en sekund!   
som t.ex  Pon de Replay med Rihanna, den förknippas ju helt klart Julia. Den lyssnade jag, julia och Lisa på konstant en hel kväll. Kvällen då de för allra första gången skulle ut på fest, (självklart så skulle deras premiär bli med mig! ^^, ) Det var parken och som pricken över i:et var det skumdisco(!!!) och från ingenstans kommer Marie Jansson och skickar in mig på knä i allt skum så jag trodde jag skulle kvävas. och vi skratta så vi skrek!

Det var en kväll som jag sent kommer glömma, men jag förknippar dock bra låtar till dess mindre roliga stunder och personer..


Jag tycker faktiskt att allt är lite kneppt.. , men det är jag också :)

Nej, back to the reality. Läxorna väntar!

2 mars

Grattis Anders på 25 årsdan!  


Lugn helg hemma med godis, film, chips, coca cola,  vin och cider :)

Rickard kom och hämtade mig efter matchen i fredags, (som vi vann ^^) åkte och köpte allt som ska finnas på ett bord framför soffan en fredagkväll.

Lördag vaknade vi av att Annika knackade på och ville ha med oss till slalombacken för att grilla.. OH YES.
 VILKET VÄDER!
Rickard blev barn på nytt och åkte pulka, från toppen och ner! haha.. Han tyckte det var roligare än hans kusin Bella var som är 3 år! Hon började gråta eftersom hon fick all snö i ansiktet som blev när vi bromsade ner farten med hjälp av fötterna :) Så hon joinade mig vid brasan, där satt vi och grillade korv istället, det var bättre det :)

Efter att rickard hade dränkt mig i en snöhög tre gånger blev jag rätt blöt och kall om fötterna så vi drog hem till mamma och tinade upp oss med  fläskfilé och potatisgratäng. Erica, Daniel och Zorro fanns på plats så det blev en massa prat, bland annat om min balklänning och jag fick massor av komplimanger så jag har bestämt mig för att behålla den. Vi får väl se hur jag blir till att se ut. Hoppas bara Moa och Ida kan fixa till ett ansikte åt mig.. :)

Sen på lördag kväll tog vi oss lite till melodifestivalen men det sög verkligen getpung.. Ingen melodifestival utan Linda Bengtzing och Björn Gustafsson, så är det bara!


nu måste jag verkligen runda av. Ska fortsätta med lite skolarbeten, sen blir det geijersholm och film hela natten lång. SKÖNT MED LOOOOoOOOV! :)

KLÄM



RSS 2.0