Måns Möller



Sköna och efterlängtade fredagkväll är här. Idol och cirkus Möller. Vilken stjärna!

Idag har Jag och Hannah varit i storstan och bränt pengar. Mina ben är trötta, min hjärna är helt slut och min hals vill inte sluta plåga mig och plånboken ekar.

Brände kanske lite väl mycke pengar idag. Jag får alltid lite ångest när jag kommer hem såhär men gjort är gjort, men att man aldrig lär sig. Helt otroligt. Blev iaf nöjd med det jag köpte och jag är betydligt mycke nöjdare med mitt köksfönster nu än tidigare. Det ä bra!! Bara en hissgardin som ska införskaffas till jul.



Måste bara berätta att jag köpte en blomkruka på Bouldevard tidigare idag och när jag kom in på Hm och skulle kolla kläder så ramlade påsen och krukan gick sönder, men jag lyckades tejpa ihop den (men ska limmas så småning om) Soffan fixar!!
jag e rätt bra ändå..
 




Neeej, om man skulle hoppa i säng tro. Klockan ringer alldeles för tidigt till morgonen..
sen får de bli ferre!

LÖNEDAG



Herregud va jag är hungrig, men så är det när man är för jävla slö för att åka och handla. Vi får se om jag orkar ta med mig mitt arsle och fixa med handligen imorrn efter jobbet och innan träningen. Jag hinner inte med, Jag är en upptagen kvinna nu förtiden!! :) LÖN


Fick löning idag och jag fick ett possitivt lönebesked igår. Betydligt mycke mer än vad jag hade räknat med. Det är alltid bra att räkna med lite mindre och bli glatt överraskad än tvärtom. Det vill jag inte vara med om.. hmms.

Och på tal om pengar. Jag tyckte själv att jag låg riktigt risigt till med timmar innan denna vecka. Men nu verkar det som om det rullar på igen, härligt. Fast jag behöver jobba mer helger och de suuuuger för det är då jag vill va leeeedig..

Jag ska iallfall jobba den här lördan sen blir det party på kvällen.. verkar som om jag fått med mig ett par stycken om att klä ut sig. Hur roligt vore inte det?
Jag och Bunny ska till storstan på fredag och vi får se om vi hittar nån bra utstyrsel annars får de bli häxa, lätt, bara att sätta på sig svarta kläder så är man klardi.. -Långt risigt hår och en storhäxnäsa ligger jag redan inne med..

BUSENKELT.. och nästan gratis ;)




Nu ska jag slänga i mig en smörgås.. om det finns nån så-att-säga...
sen blir det modeshow med Frida.
Hejja Jessica!!!



















25 oktober



sista avsnittet av "Lite sällskap" ikväll. Liiite tråkigt tycker jag. Hur kommer det gå för Nina och hennes KPR?
Hittar Hans- Göran sin kärlek, Blir Elin lycklig med sin nya oromantiska kille??

Många frågor, alldeles för få svar. Framtiden kanske avslöjar.. who knows?
Jag älskar iallafall Fredrik och Filip, de är mina fabbisar!



Just nu sitter jag och halvsover i soffan.
Helgen har varit lugn och väldigt skön, men efter två nykra helger känner jag för lite alkoholintag.
Men först en arbetsvecka, jobbar varje dag fram tills lördag utom fredag. Finns en risk att det blir en tripp till Karlstad. IKEA, Boulevard och shopping väntar på oss.
 Becca och jag säger alltid "vi åker när vi får löning", men kortet lyckas alltid bli tomt innan vi hinner sätta ett datum.. vi måste skärpa oss Bobo.


nu blir det sängen. Är aptrött, imorrn är det ännu ett kvällspass som står på schemat. Drygt med två kvällar på rad och imorrn missar jag träningen.. men va gör man? Pengar är ju ganska bra att ha!


nope, nu ska locken stängas...
natti
















Nykterist



Jag har fått men för livet. Men va tror man om man går till nasse på en söndag?
Jaja, på "rätt plats, på rätt tidpunkt". Det är Sofia de.  Tur o oturen jämt! Men vem, om inte jag??

Kooomiskt.


Min nyktra helg har iallafall bestått av soffhäng och kalas för mormor som hade 70 årsdags dag i torsdags.
Skönt att inte behöva vakna med det sortens ångest som många andra. Det gillar jag!
Men ser framemot en desto mer fartfylld helg till helgen.. Då blir det halloween och utklädnad!
Det kommer bli grejjjjt.



Nu ska jag trycka i mig min kebabtallrik sen får det bli sängen.
Natti :)




21 oktober




Ärligt talat tror jag att jag har världens bästa pappa.. och mamma!
Pappa kom med en dator till mig igår. TACK FÖR DET!
men scchy, sanna blir så avundsjuk!!

(men jag vet att hon kommer få igen de på ett eller annat vis såsmåningom, som jag i min tur får ärva när det är dags för mich)

* * * * *


Herregud vilken jävla smäll det var förut. Trodde seriöst att det var någon som skjöt sig eller bombade ner i källaren men broder Tobbe sa att han och hans kompanjoner håller på att spränga järnverket.. Herregud, va jag skvatt. Stackars Jens Erik som vaknade av smällen och blev så rädd att han var nära en hjärtinfarkt, och nu vågar han inte somna om.. Inte lätt att va liten.
Han påminner lite om Nasse, Nalle Puhs bästa vän..

:)







Nu ska jag sätta på mig träningskläder och dra på boxning, sen ska jag ringa och gratulera min älskade mormor som fyller år idag!! v









time of our lives



Yepp, Jessica lyckades få med mig till Valhall och jag måste nog erkänna att jag fortfarande är ett vikingfan.
Tro det eller ej..
Viking vann iallafall. Kanske bär jag tur med mej (?!). fast då vinner dom nog inte så mycke mer för jag kommer nog inte spendera allt för mycke tid där uppe nått mer. Jag har nog gjort mitt..

eller nja,, vem vet vad framtiden har att erbjuda? 
Sen har jag ju iochförsig bäste johan och Robert med. Jaja, massa mummel bara..




näääe, nu är det snart fabboprogrammet. Dags att göra sig iordning för natten..
Go natt mina vänner




ingenrubrik




My life would be easy



jag har sträckt mig i tungan och det gör svinont. Jag fick sendrag när jag skulle slicka av skeden som var full av choklad förut.. de fick jag för det.

* * * *


What to do?

Innebandy träning eller inte? Lockar lite, men ändå inte..

Jessica vill ha med mig på hockey. Är sisådär lagomt sugen men vad gör man inte för sina vänner?
OM jag åker dit är det för Jessicas skull!!



Jag älskar onsdagar för ikväll är det Kungarna av Tylösand. Som jag har sagt 100 gånger förut men det och veckobladet är veckans höjdpunkt. 
Imorrn väntas det jobb igen med några av mina fabbisar i grupp 2. Och imorrnkväll är det boxning igen som gäller. Guuuud sô kul!
 Det kommer bli en gulddag! (Inte alla dagar men känner så). Sen kan man ju alltid hoppas på en guldkant =)


Sen måste jag bara berätta att jag har fått tummen ur och sökt nytt jobb, eller nytt är kanske inte det rätta ordet men jag har sökt ett till att vara vikarie på. Jag  och Köping Micke håller tummarna steeeenhårt! :)















I´m like a bird, I only fly away


Härmed lämnar jag, Sofia Katrin Larsson gladligen över platsen att bli nertryckt, förnedrad, besviken, ledsen och osäker till någon annan. För jag vill inte ha det mer.



tur att man har vänner, vad vore världen annars?
Jag är glad över att ha vänner (killar som tjejer) som man kan lita på, vänner som alltid ställer upp och gör en glad, vänner som alltid finns där när man behöver dom och framför allt vänner som inte ljuger en rakt upp i ansiktet.

Sånna vänner har jag gott om och jag älskar er verkligen!!
Ingen nämnd, ingen glömd. Men alla borde inte ta åt sig..

Jag vet iallfall vad och vilka jag kallar för vänner!




* * * *

Nog om detta.

Nu ska jag hoppa i sängs och sova som en gris. Imorrn är en ny dag, då plikten kallar, sen ska jag hem och röja undan här hemma för nu ska ALLT som inte tillhör mig bort, så ska jag leva mitt liv som jag vill sen, utan att ha nått dåligt samvete för någon! Herregud va härligt. Kan inte ens förstå varför jag ens har haft det ?! Någon som vet ?


tänk vad fort allt kan vända.Från att fundera, ha dåligt samvete, rädd för att såra någon, Till att kunna göra vad man vill, drita knäck i vad folk tycker och tänker och bara få vara FRI SOM EN FÅGEL - Vilken frihet.







Och med en låt från Rasmus på Luffen säger jag god natt! :)


19 oktober




idag är det riktigt mys och snosväder.

Jag tänker trotsa det och ligga själv i soffan och titta på film, The notebook-  sådäså



ja ä inte bitter



Vit helg



äntligen har den här helgen passerat och jag måste nog erkänna att stenen som har legat och gnagt (?) en längre tid nu har fallit ur bröstet på mig och jag kan luta mig tillbaka. Den känslan får mig att må ganska bra!

Annars har helgen varit lugn.

Jobb fredagkväll sen tog jag med mig becca och skjutsade klintan och grände till Karlstad. Becca och jag hamnade på MCdonlads sen drog vi till sanna och däckade i varsinn soffa. Där låg vi tills elin ringde och hade röjjt färdigt. Efter ett par kisspausar och Mcdonalds igen var de time to go home. Klockan hade passerat 4 då jag låg i min ûbersköna säng och det var dags att stänga ögonen ett par timmar.


På lördagmorgon fick det bli en promenad i det fina hörstvädret med becca och Em, sen gjorde vi en lov till Sunne och åt kina mat och tittade på damernas division 3 lag när de dängde sunne med 3-2. Vågar påstå att det inte var en dunderbra match men det var ju värt maten för den var utsööööökt :) Raise your glass för det.

Lördagkväll spenderade jag i Johans soffa. Vi tittade på Pretty woman och åt chips. Terroriserade honom lite sen gjorde vi en kort visit till Milano och kollade läget. Fick förmodligen världens goaste kram av mitt ögongodis. Kvällen var bra men just de fick kvällen att bli ûberbra, som grädden på moset liksom :)


Söndag var som vanligt en pizzadag, börjar bli en tradition. Besökte swampen en sväng och där fick det bli några groggar för några av oss, jämt bara för att lugna nerverna lite ( Ängel som jag är blev det ingen för mig) sen blev det ensam mamma söker och sen filmmys i min soffa.


Yepp, det var min helg i ord. Det händer så otroligt mycket i mitt liv... Känns som om mitt liv går i repris, vecka efter vecka men jag tror att jag gillar läget just nu, men hoppas på en förändring inom kort :)




* * *






14 oktober



idag har varit en bra dag och en såndär dag då jag har fått mycke gjort.

Började dagen men frukost hos mamma och Per. Lyxigt att bara sätta sig vid bordet och frossa i sin smörgås, fil, grönsaker och allt vad en go frukost innebär.

Drog sen vidare till pekås för att storhandla, så nu är kylskåpet påfyllt och de är bara välja och braka. Älskar den känslan! :)

sen köpte jag en lite liten bröllopspresent till Anna Karin och Mattias, sist men inte minst 1 ny vinterjacka. Härlig känsla att kunna handla när man har pengar! och nu har jag till och med gar en tre rummare för mig själv så plats för nytt finns!! :) 


Och kvällens träningspass bestod att Boxning och nu ligger jag som en död padda i soffan ,ska snart hoppa i säng för till morgonen kommer tobbe hit på frulle! Alltid roligt med sällskap. Det är ju dödstråkigt att äta själv.



Innan sängen ska jag klicka hem lite nya kläder från Nelly. Om jag hittar nått som duuuuger..


natti på er




  Duärsöt 



:)

Supernöjd



Helgen och mitt och Malins 20årskalas kunde knappast ha blivit bättre.
Jag är så himla nöjd med kvällen ( förutom de idioter som kallar sig vänner och snor saker, en spark i röva skulle dom ha!!)

Men ni andra, tack så hemskt mycke för kvällen och att ni kom och delade kvällen med oss. Och tack för alla fina presenter! Tack och bock och en stor kram till er alla!!! ♥

Kvart över 5 var jag hemma och somnade inte förrän 7, vaknade 11 och gick upp då.
Jag, Becca, Em å Åsa gick på innebandy sen värmuuul och åt, sen däckade jag och Becca i soffan klockan 8!!
Vi mådde båda som vi förtjänade. Men det känns inte som om kroppen äråterställd än =)
Men de är det värt!!




Nu ska jag åka och handla, fixa present och äta hos mor, och ikväll ska jag göra min andra innebandy träning på 3 år!! :)

Och imorrn är det boxning på Asplund som gäller.. Det ser jag framemot :)









Livet är en fest och vi är bjudna



Jag nyser så jag fryser och håren på mina aparmar ställer sig!
Bara jag inte bli sjuk igen. Tredje gången gillt!
Orkar inte bli sjuk för imorrn vankas de 20 årskalas för mig och Malin på sundbäckens!
(Jag fyllde ju bara 20 i Mars men bättre sent än aldrig.)

Jag tror iallafall att det kommer bli en toppenkväll. Rätt folk på rätt plats kan inte bli annat än kul!! Looking forward to it!
Sen hoppas jag att det blir en repris från helgen! =)



Efter denna hårda arbetsvecka förtjänar jag en kväll i soffan. Det får bli söffhäng med cola, chips och Idol och Bunny. Måste vara pigg och alert imorgon!!



Ha en bra helg allesammans.

Nyp i rooooompa













* * * *



framemot att se swampens mooooves till den här låten imorrn!





And when you smile, the whole world stops and stares for a while



I can't figure you out
But a heart must be the one thing you were born without
I've been wastin' my time
I don't know where I'll sleep tonight
You say that you can do without me
Go ahead now try and live without me


Baby save up all your tears
You might need them someday
When the tears start to fall
I won't wipe them away
When you cry in the night
For the love that you need
Baby, save up your tears
'Cause you'll be cryin' over..



* * *


Jag har lagt ner årorna, jag har släppt taget och jag har insett att livet går vidare.
Mycket bättre än förväntat.
Min familj och mina vänner har varit till stor hjälp och de har fått mig att stå där jag är idag!
Jag älskar er v

Men jag har insett att jag är stark, mycket starkare än vad jag själv kunde ana. (Även om coach Johan G har sagt de 1000 gånger till mig) Men man är stark när det verkligen gäller. Man är faktiskt det!


* * *


Helgen bestod av jobb, idolmys och fest.
Drog igång hos mig på lördag och drog senare vidare till Folkan. Jag kommer nog inte ens ihåg när jag hade så kul senast!! Mer sånt mina vänner!!

En sak som är värt att poängtera. I helgen lyckades vi- alla som var med och bidrog på något sätt att samla in84.000 kr till cancerfonden!!
Det finns alltså goda människor också!? Bra jobbat folket :)



nej, nu ska jag sussa. Klockan ringer tidigt till morgonen!
natti gott folk





RSS 2.0