ensamt



ännu en dag som arbetslös. Jag ska iaf jobba delad tur till helgen!! :)
Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med om dagarna. Men nu går ju iaf malin också hemma så jag har någon att dela vardagen med :) 
Imorse vaknade jag av att Ludde ville komma hit till mig medan malin skulle handla. Och självklart ställer faster (som jag kallar mig själv =D ) upp. Vi bråkade länge, ända tills han morrade åt mig, då kramades vi istället och se la han sig här bredvid mig i soffanoch var söt och snäll som ett litet lamm..

Nu ska jag gå ner till Domus och handla lite. (Det är dyrt och det Suger krabbk*k).
Kottletter är vad köket bjuder på idag. Inte helt omöjligt att det blir potatisgratäng till. Det är M m m det!


Helgen börjar närma sig och som det ser ut nu åker jag och Rickard ner till Buz och Wicke och sover över där tills på lördag. Vi ska nog gå på bio om jag lyckas övertala Rickard och sen ska vi laga ûbergod mat!! Love it!
Blir väl kanske en sväng att hälsa på lilla Lisafisa också som har klippt av navelsträngen från Annicka och flyttat ner till storstan! Modig du =) Själv är jag nöjd att Rickard tog sig ända ner till Storgatan.



Nu måste jag gå, måste hinna lägga köttet i marinad så det blir riktigt saftigt tills senare !! :)

hadä




28 september



åå vilken natt. Vet inte när jag sov så gott sist. Men den sömnlösa helgen har slukat massor av energi av mig men nu är även sömnen ikapp och jag är pigg som en lärka.  Jag ska snart gå ut och gå en stund. Sen finns det massor här hemma som ska göras. Plocka lite och dammsuga, sen måste jag betala räkningar och det är det tråkigaste som finns! Det var det enda som var bra att bo hemma. Jag slapp betala. Hela löningen rakt ner i fickan.. men nu funkar det inte så, tyvärr =)

Helgen bestod av en tur till filipstad där några av oss piercade tungan, jag höll mig till örat jag, annars skulle jag vara singel nu. Det var det jag fick höra ;) Därför blev det ännu ett hål i örat, genom allt bråsk och det gjorde något så bedrövligt ont, en smärta jag aldrig kommer kunna förklara! Två ord. Aldrig mer!!

Kom hem från Julia runt halv 12, och sen kom Rickard hem från matchen, men han åkte lika fort. Jag la mig, lyckades somna vid tre tiden. Kvart över sex kommer han hem och är långt ifrån trött så vi låg och prata i flera timmar.. Kvart över 8 somnade vi och jag vaknade igen klockan kvart i tio och orkade inte  om, så jag gick upp.
 Lisa spelade match mot Hagfors så vi var ner och tittade på den en sväng. Men matchen tråkade ut Rickard ordentliget så det blev inte mer än en period :P

 Sen bar det iväg till Geijersholm där vi sjöng singstar hela natten :) Vaknade tidigt på söndag som vanligt.
Igår var jag ut 2 gånger. Gick ut till bilen, gick ur bilen och in. Så det blev en rôtdag i soffan :)



näe, nu blire frulle

impuls?? nähä



Kom hem nu älskling, mitt öra värker!!


tack för en bra dag tjejjer v

Tillbaka till verkligheten



nej, dags att gå tillbaka till mitt rätta jag. Köra mitt race, inte låta någon trampa på mig och ösa massa skit över mig. Jag vill bli den Sofia som jag en gång i tiden var..

Att slösa massa tid och energi på någon som ändå inte uppskattar det känns ju helt värdelöst och bortkastat, MEn sån är jag nu och har alltid varit. Jag vill alltid att folk i min omgivning ska må bra, och gör dom inte det, gör jag allt jag kan för att få det att bli bättre. Även om det kanske inte alltid märks.
Att vara omtänksam är en god egenskap, men jag ska lägga den energin på de som uppskattar den hjälpen och på de som kan acceptera och respektera mig för den jag är!!  

jag tycker själv att jag har gjort vad jag kan för att få det att funka. Vad spelar det för roll i slutändan om det inte är tillräckligt ändå?? Då är ju allt skit ändå..



Jag vet att jag är deppig, men jag skyller på hösten!! 


Jag vet att detta inlägget bara var flummigt och kanske komplicerat, men jag fick iaf lätta lite på hjärtat och jag förstår vad det står, ända till punkt och pricka.. (säger man inte så??) :P
 Nu får det bli fejjan och farmville en stund innan jag stänger ögonlocken för ett par timmar..


Ha dâ

Tvivel



Två heldagar på jobbet tog verkligen knäcken på mig. Jag är dödstrött men ändå inte. Orkar inte sova, somnar inte förrän sent på natten och vaknar långt innan tuppen.. jobbigt!
Det kanske beror på klumpen i magen som bara växer..

idag är livet bara piss och jag vill bara gråta. Men pappa och julia kommer snart och de får mig lätt på bättre humör.
Pappa ska hjälpa mig att sätta upp en hylla och en gardinstång, medan julia ska få hjälpa mig att höststäda och höstpynta lite med det jag köpte när jag och mormor var till Ikea i fredags. Det är såå kul att handla när man har pengar =)



igår var det en på jobbet som påminde mig om att för en vecka sedan låg jag vid poolen i grekland och drack en god drink, och tänk att så var det. Men nu sitter man här i kalla sverige och bli allmänt deprimerad av kylan och mörkret. Jag vill åka igen. Ska att höra med Miss schulie om hon också är suuuugen :) 
 Flagnar ( heter det verkligen så??) gör jag också, jag ser ut som en dalmatin.. Snyggt!!


näe, nu ska jag röja undan lite här innan fader kommer..


hadä!





                                 ♥    ♥    ♥



                                       



Förvirrad :(

Storgatan 4 B


"Hem ljuva hem."

"Borta bra men hemma bäst"


och det är så sant som jag heter Sofia. Det är alltid skönt att åka bort ett tag men det är att skönt att komma hem sen också. Hem till sig. Hem till sängen, hem till rent vatten, hem till toan, och framför allt att man kan slänga pappret i toan och inte i papperskorgen! och alla pratat om hygien nu förtiden..


Resan har iaf varit hur bra som helst med helt underbara människor. Tack v
Nu planerar vi en ny resa så det är bara att börja spara pengar igen. Jag längtar redan :)


Chefen ringde nyss och frågade om jag ville jobba helgen.. JA TACK! :)
just nu är allt tipp topp och allt bara flyter på och imorrn fyller pappskall år så
jag och Rickard ska bjuda honom på min ubergoda lasagnette. Det vet jag att han gillar :)


näe, nu ska jag plocka upp resväskorna som väger bly.
Väskorna får inte väga mer än 20 kilo får då får man böta. Jag och Sanna var nervösa för att
för böta 1000 kr per kilo som överstiger 20 kg. För vi orkade knappt lyfta våra väskor.
Men det var lugna puckar. Min vägde 19.6kg och Sannas 19,8. Coool lugnt.. ;)
Nu är barskåpet påfyllt igen iallafall och vi är tvunga att rensa det lite för att få plats med det nya :)

Gôtt!

ha dä



Mot varmare breddgrader



nu dröjjer det inte länge tills vi lämnar landet. Det ska bli underbart skönt.
Hoppas bara på fint väder. Just nu verkar det som om det ska bli regn men det går
nog över tills vi kommer  =D


meeen, nu ska jag sätta mig med Rickard i soffan och titta på hockey. Sverige suuuger skapligt hårt..
aja, sällskapet ropar.


Ha en bra vecka så hörs vi när jag kommer hem!
ha dä!


..och regnet det bara öser ner



Intressant liv jag har just nu. Dagarna känns oändliga. De känns j'vligt långa. De börjar bli riktigt tråkiga och det är så tyst och tomt här hemma utan Rickard. Nu, bara dom senaste dagarna har jag insett vad tråkigt jag skulle ha det utan honom. Inget skulle va sig likt.  ♥
Oj, vad jag blev  deeeeep. Jag ska väl vara glad att allt är som de ska och att han bara är på jobbet. Han kommer ju hem till mig om bara några timmar :)


Jag måste vara den lyckligaste i världen!
Jag har en familj som bryr sig, jag har vänner som alltid finns där och ställer upp, och jag har dig <3




för övrigt trodde jag att jag hade tvättstugan idag men icke sa nicke. Det är som det brukar. Jag bokar tvättstugan en dag sen tror jag hela tiden att det är en helt annan dag. Denna gången trodde jag att jag skulle tvätta idag men det var tydligen imorrn.. Jag blir inte längre förvånad för det börjar bli en vana =) Men lite smart var det faktiskt för jag jobbar imorgon och Rickard är ledig. Det betyder att han får tvätta den här gången! Ibland tror jag faktiskt att det finns en mening med allt som händer och sker. tack Gud.


Har iaf tagit mig en promenad. Men den blev inte hälften så lång som de andra jag har gjort under veckan. Jag kände mig trött och stressad när jag vaknade imorse, sen var ju mina joggingskor dyngsura eftersom jag skulle vara extra duktig igår och gå ut och gå två gånger. Självklart började det ösregna när jag var vid vårdcentralen och då hade jag ju en bit kvar hem. Men det var väl bara att pinna på.. När jag kom till gångbron kändes det som om mina brallor vägde ton. Så jag fick gå och hålla i dom för att jag inte skulle visa folket Hagfors vitaste röv.  När jag äntligen kom hem ligger världens största tönt i soffan under en filt och frågar.. " Är du blöt älskling?" och klämmer ur sig världens gapskratt. Gissa om han var nära en smäll? ;) 

Näe, jag har bestämt mig. Jag ska aldrig försöka "överglänsa" mer. För jag lyckas aldrig imponera ändå.. ;) 


och på tal om ingenting så var det min fabbofilm igår. Bänkvärmarna. Jag skrattar lika mycket varje gång..  fråga schulie :)



Nu blir det duschen. Har varit och solat så det luktar torkad krabba här inne. Sen måste jag plocka undan här hemma. Spelar ingen roll hur mycke jag än städar är det lika stökigt efter ett par timmar. Nu är det så rotigt att jag inte ens orkar vara hemma. 
resväskor överallt, en tv mitt på golvet, kläder utspridda kors och tvärs över lägenheten. Handdukar, plastpåsar och allt man kan tänka sig.. 

Herregud vad jag gnäller. Gör något åt det istället.

punktslut.  




     Jag har lyssnat på Ledin en hel del den här sommarn. Jag tycker han är cool :)

 

I gotta feeling



ååh jag sov ända till klockan 8 idag. En halv timme längre än igår. Det tar sig :) Rickard påstår att det var för att han hade sovmrgon och låg bredvid mig som gjorde att jag sov längre. Men jag försöker att intala mig själv att inte är så. Jag är inte beroende av att ha honom bredvid mig.. Inte en chans!!  Jag skulle bara göra vad som helst för att få ligga bredvid honom en hel dag, eller vakna en dag och båda var hellediga. Det var evigheter sen sist.. 2.5 vecka sen för att vara exakt.. Usch.. En lång tid! Men han lungar mig med att vi ska snart få vara med varandra varje dag i en hel vecka. Det kallar jag lycka! :)


Jag gick iallafall upp vid tio tiden och gick ut och gick en promenix i 1,5 timme så nu känner jag mig duktig. Mätaren stod på 7659 steg när jag hade gått en runda. Nu står den på 8036 och halva dagen har ju bara gått. Bra jobbat! =)


Nu väntar jag på att Rickard ska komma hem så ska vi åka till mamma och sola. Vi är tvugna att få lite bränna på våra likbleka kroppar annars kan inte vi vara i solen de första dagarna utan att bli uppbrända och det vore sorgligt, tycker jag.
Väntar också på Lisafisa. Jag antar att hon kommer och vill ha skjuts hem. Jag ska passa på att handla åt Annica då också, som ligger där hemma ensam men sig stukade, halvbrutna fot. Stackare. Rickard tyckte de var bra för då skulle han få ha bilen en månad till;) snällt sagt till sin mamma..


Nej, verkar som om det är dags att snyta sig sen blire duschen.

                              hellogoodbye.







RSS 2.0