Super mario



nu är det supernintendo som gäller :D



29 januari



Herregud vad jag har blivit bra. Och oj va vuxenpoäng jag har skrapat ihop den här veckan.
Jag har lagat mat två gånger och det har inte varit det orginella- köttbullar och makaroner, utan pannkakor och köttfärssås och spaghetti. Den var så god att jag knappt kunde tro själv att det är jag som gjort den, Till och med julia som är kött-färs-sås-fantast men kräsen på smaker skulle älska min. I´m proud ;)


ja, min skolvecka har varit slapp. Slutat tidigare och börjat senare.. Härligt. Idag började jag 8 och slutade 9. Hade ja vetat det hade jag aldrig gått dit, tro mig! men jag åkte hem, la mig, snoooosade massor och somnade..
Och imorrn börjar jag kvart över 1 och slutar 4.. och på måndag drar praktiken igång! Hoppas jag överlever, vore ju kul att ta studenten nu efter alla år! Ha, Ha!


Till helgen drar man till Kumla på innebandy..

Jag kommmer sakna ihjäl mig

sorry lasse stefanz, en annan gång!


nej, nu ska jag gå å tvätta naveln, sen ska jag ringa bus och fråga hur hon hade det på båtresan till åland igår..
tjarååå


Mat, Mat, Mat

S K R Ä L L


SUck, då är det redan måndag.. igen. Jag hatar måndagar, fast att jag slutar tidigt från skolan.. Vet inte varför, maybe för att man vet att det är 4 dar kvar till det är helgen igen.. ?


I fredags skulle jag coh några till ha varit i stockholm på Chris Brown, men på nått konstigt vis så blev det inte så.. Tanken av att vi inte var där suger och gör mig lett för jag ville verkligen dit.. Vi skulle ha haft det Såååå roligt men men. Jag laddar för Peace & Love till sommarn ist, för dit ska vi!! I hope.. :P



Nu åt jag så mycke potatisgratäng och kött så jag blev illamående.. men jag har ätit hela dagen.
Det var ju fiskbullar i skolan och det ville jag ju inte missa, så då åt jag. Sen när jag kom hem lagade JAG ûbergoa pannkakor åt mig och Rickard, trodde han skulle spy men det gjorde han inte men iallafall.. och nu är jag hos pappa och har nyss käkat.. Gött och vara mätt men problemet är att jag ska träna snart. YES! ha,ha



Borde sätta mig med sjukvård, etik, engelska och utvecklingsstörning..men jag orkar inte och jag bryr mig inte ..vart är min motivation?!?!?!? den fanns faktiskt där en gång i tiden..
Skoltrött är vad jag är



Tur att jag har sånna som finns där och lyser upp min dag!


Du v 


You're everything I need and more



"you're a boy, and you don't understand,
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed"



Jag blir aldrig nöjd på låten!!

***


Igår spelade vi moonlight bowling med a laget.. vem är inte bäst då?
Jo JAG tro det eller ej men det är sant! gjorde en strike på sista utmaningen så jag vann en t shirt som det stod WB Bowling, tack ;)
Sem tittade jag på matchen men var inte riktigt på humör för det så jag åkte ganska tidigt, gick in till Edh och då blev jag genast på  mycket bättre humör.. så bra så jag gick inte hem förrän kvart över 5. Så idag känner jag att jag bara vill ligga kvar i sängen och ha one tree hill maraton från säsong 1, det vore ju lycka det men så blir det nog inte.
 Malin, Hôlma, Edh, Anna, Ekblom försöker dra med mig till Örebro för att bada idag men jag får ju inte på grund av infektionsrisken.. D-R-E-T. men de kommer väl hem så vi kanske skulle hitta på nått då .. Jag behöver all uppmuntran jag kan få.


näe, nu ska jag lägga mig en stund till tror ja :)






                               ( lussevaka och Studentfest 08 )


"med pärla i navlen"



Nu sitter piercingen på sin rätta plats :)





Skin deep



Domedagen!
Önska oss lycka till (=


20 januari

Idag är det den 20:e och min bästa vän Rikard fyller 19 år!!

och imorgon är det onsdag så då drar jag och sandra till karlstad och tar hål i naveln.. F*n va ont de kommer göra.. jag kommer drunkna i mina egna tårar! waah :P



nu ska jag iaf dra till jobbet, egentligen hade jag ingen lust alls men plånboken gnölar och samvetet sa att jag var tvungen så det betyder att det inte blir nån träning heller.. men men!

Sen vet jag ju att det är något gott som väntar på mig när jag kommer hem, den tanken får mig på bättre humör och det bli betydligt mycke roligare att jobba.. Tack för det!! :)



You
make me happy



:)

 

Söndag


skönt det har varit med helg. Skulle ha varit ute igår men det blev ändrade planer. Deras lilla söta kusin Bella kom och dela våran godispåse med oss och sen badade jag och Rickard bastu istället, men han hällde på vatten hela tiden så jag trodde han skulle steka mig och tillslut orkade vi inte andas så vi gick ut :)
Men  nästa helg ska jag med för jag är sugen på fest ända ner i tårna.




borde sitta med religion n u eftersom jag ahr prov imorgon och prov i sjukvård på tisdag men jag orkar verkligen inte och nu ska jag gå å byta om  för jag och schulie ska jag på hockey och stå i kafeterian..
Fan vilken bra flickvän jag är egentligen!! ha, ha  ;D




nej, hejs.
/s

om du lämnade mig nu


Ni tittar väl på Lars Winnerbäck på svt nu?? INte?? gör det då!
Kung!! Jag Kan verkligen inte säga annat, finns liksom inga andra ord..
Jag får flashbacks från sommaren 2006 och 2008! Roligaste jag varit med om!!!!!

Winnerbäck, vänner, glädje och en massa kärlek är sommar, en riktig sommar eller vad säger ni tjejer?! ;)  





                                 

Anyway you want it

Any way you want it
That's the way you need it
Anyway you want it

She loves to dance
She loves to sing
She does everything
She loves to move
She loves to groove
She loves a lot of things

All night
All night
Oh every night
So hold tight
Hold tight
Oh baby hold tight

She said any way you want it
That's the way you need it
Any way you want it


*******

gammal låt?? ja, men det är bra och jag blir glad av den :)



herregud, på onsdag drar jag och sandra till karlstad och tar hål i naveln.. f*n vad jag kommer gråta. Men som tur ska nån förälder med, antingen pappa eller Helena och Peter eftersom sandra är to little och måste ha målsman med sig ;) lite töntigt?? HA,HA men men, så är det. Inte lätt att vara liten :)


Nu ska jag ta med mig musa och madde till L store och köpa mitt 15:de par jeans. Om jag hittar några så-att-säga. Tro det eller ej men jag har fjorton par jenas!! Men jag måste bara ha ett par nya :)

Borde sätta mig med läxor men jag orkar verkligen inte, jag tar jeansen först så jag kanske kan vara lte nöjd och glad när jag sätter mig med dom, för nu känns det verkligen tungt..
Hade tänkt träna med U laget ikväll också så nu ska jag dra så jag hinner med allt som ska göras, Måste hinna med å äta också. Magen skriiiiiker. Likaså plånboken.. tur att jag har presentkort ;)



näe, tjarå



            jag vill ha sommar, nu! :)


Single ladies....

...med Beyonce är det att lite go och fart i :)


allt känns så himla bra just nu. Hoppas det fortsätter såhär!
Jag ska snart ringa musa också, och få henne på bättre humör, då är verkligen allt på topp!


jag skrev i förra inlägget att jag skulle till karlstad för att titta på balklänning. Det gick ju alldeles utmärkt.
Fick mig en tillslut och jag tror att jag är nöjd. Så nu ska Robin få ta med mig till karlstad, för nu ör det dags att köpa skjorta och slips ^^




Nu ligger jag i sängen och tittar på one tree hill, men one tree hill utan R är inte one tree hill, men jag överlever, jag är tvungen.. men jag längtar tills imorrn!! :)

ska snart äta sen ska jag dra till Råda till martina och hämta en bok, one tree hill. Vi ska ha en läsperiod nu i engelskan och jag sviker inte Lucas scott om jag inte måste.
Sen ska jag träna.. igen!


Idag ska Sandra beställa tid för piercing åt oss, så vi får se när tiden är inne. Men det ska inte dröja med tatuering heller. Bara Rickard för tummen ur så drar vi :)



näe, nu ska jag nog stänga ögonlocken for a while.
C ya


arena på lördag eller inte, det är frågan! :)

Fredag


Match idag, lite taggad faktiskt. Febern har gått ner lite och jag mår faktiskt lite bättre. Vi får väl se hur mycket jag orkar vara med och bidra :)

Idag är det fredag och vi skulle ha slutat fyra, men gullebarn som jag är blinkade jag i ögat och sa att jag tyckte vi skulle ta helgen lite tidigare så det gjorde vi, kvart i fyra var jag hemma och då gick jag...(kors i taket) Gött!  en halvtimme är ändå en halvtimme ;)

Igår fick jag ett brev om att jag ska till torsby igen för att göra ett ultraljud på hjärtat.. Vad blir det??
Men mammi sa att de brukade göra så efter ett EKG för att kunna utesluta saker och ting, så man kan ju alltid hoppas att det inte är nått större fel. Sen höll jag på att svimma när jag såg att min doktor heter Markus! Lät lite  väl ungt för min del?! Ärligt, jag klär inte av mig, inte ens jackan!  Men då sörni kontrade mamma "men annars duger det att klä av sig"   KUL!   ÄGD?!  LITE!!  ;)

imorrn ska jag och mamma hämta upp Bus i karlstad så ska vi ut och titta efter en balklänning åt mig. Åh, herregud vad ovänner vi kommer bli, orkar inte ens tänka tanken och sen åker vi till kusin Andreas och firar honom på 25års dan!

så Ni vet! :)



näe, jag antar att det börjar bli dags att byta om och packa väskan och dra ner till älvstranden..
Wish me good luck



                                           
                                               Snygg
                                                       & 
                                                        ståtlig
                                               

me, myself and I


feber, feber och ännu mer feber..
När jag ska bli frisk??  Har varit sjuk hela lovet mer eller mindre, dags att bli återställd snart tycker jag.. men jag ska äta mycke frukt, svettas mycket och ha fönstret lite öppet inatt så ska vi se att jag bli bättre tills matchen imorrn!  ETT MÅSTE. Rickard tvingade mig stänga fönstret inatt som har stått öppet sen jag flyttade hit tror jag, för ungefär 5 års sen, och jag tror defenitivt att det är därför jag blivit sjuk.. eller är det kanske bara psykiskt? =)


aja, begravningen idag var hur jobbig som helst, väckte många minnen och påminde en hel del om morfar. Fan vilken dretdag!

Nu är iaf R påväg hit så jag hoppas han kan göra min dag och kväll bättre.
De kan han, det vet jag :)




sjundejanuaritvåtusennio


Snart torsdag.. jag gruvar mig!



Var det nån mer än jag som såg Oprah imorse? 
Visste ni att 88% av alla män är, har varit eller kommer vara otrogen, och att mer än 90 % av dom väljer att inte berätta något för frun/ flickvännen?
 Hur mycket jag än försökte slita ögonen från programmet flög dom tillbaka lika fort. Jag har aldrig gillat Oprah men idag var jag bara tvungen att titta..



Sista dagen på lovet också, jag orkar verkligen inte med skolan. NEJ, Ge mig 12 juni och studenten! :)
Mitt lov har iaf varit underbart. Mycke mys, spelspelande, mat, godis, gemenskap, skratt och mycke jobb!
Idag har jag gjort en hel del läxor och jag tror faktiskt att jag snart är klar, Skönt. så snart ska jag gå till pappa och käka sen ska jag nog slänga mig i solariet en stund och det kanske kan bli en promenad runt vackra hagfors också, men då måste jag ladda mobilen med lite ny music!  




                                          Grattis Miss Schulie!

Breathing your love



        you is the diamond that lasts forever
        And I just can't take a single step without you
        Baby, to you I'll always be a faithful lover
        Cause my heart can't make a single beat without you

        You make me fly, you get me high
        You turn my world to such a better place
        Your crazy touch, the sweetest rush
        Is something that saved my life

       I wanna spend my nights and days between your arms
       Every day I breathing your love
       And even in my dreams I wanna be kissing your lips
       Baby, I breathing your love


                  R



when I grow up



jobb, jobb och jobb.. gör jag något annat, har jag inget liv?? näe, tydligt det.
Men det är så skönt när löningen kommer och pengarna kommer ju behövas även om jag inte flyttar till Karlstad och blir storstadsmänniska..

Ikväll är det en såndär jobbig kväll. Då bara ångesten stiger och tankarna bara flyger runt.
ska jag, ska jag inte?


torsdag kommer krypandes också, jag vill verkligen inte på begravning. Eller jo, det är klart jag vill men jag hatar själva begravningen.. allt är så känsligt och alla är ledsna.
Det är tomt utan "farfar" Bengt!

         och....

      ...    Morfar
Miss you, miss you, miss you, miss you, miss you, miss  you, miss you!
           v




nu ska jag äta upp mina estrella sourcream chips sen ska jag snarka.. klockan ringer 6!
natti

2008

En liten utvärdering på 2008 =)



1.Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ooja, Många saker

2. Höll du några av dina nyårslöften?
nej, det är som vanligt det, bryter det första veckan

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
näe

4. Dog någon som stod dig nära?
ja, flera stycken!!

5.Vilka länder besökte du?
Inget

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
förutom Morfar så är det en egen lägenhet

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
11 juni, 26 juni och 5 november

8. Vad var din största framgång 2008?
att jag tog mig ur en grop som jag aldrig hade trott  med hjälp av min egna syrka och av alla vänners stöd

9. Största misstaget?
att jag inte fixade körkortet tidigare så allas drömmar uppfylldes.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
mjo, men inget allvarligt

11. Bästa köpet?
körkortet??

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Körkortet

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Winnerbäck i ransäter 18 juli och R

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
* Beyoncé -If I were a boy
* Takida - Curly sue
* Nickelback- Gotta be somebody

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ledsnare, helt klart!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
levt livet

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
att jag hade varit mindre "blind"

18. Hur tillbringade du julen?
jag jobbade

19. Blev du kär 2008?
mja :)

20. Favoritprogram på TV?
Grays anathomy

21. Bästa boken du läste i år?
 Ingen

22. Största musikaliska upptäckten?
Isabelle Unger!

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
En rejäl fylla!

25. Något du önskade dig men inte fick?
--
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
  firade

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
ja, massvis med saker

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
tights eller mjukis

29. Vad fick dig att må bra?
Min familj, släkt och vänner

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
kommer aldrig svika Chad Michael Murray

31. Vem saknade du?
Morfar

32. De bästa nya människorna du träffade?
R




Gotta be somebody


kul det är med inventering då, int :)
jag och Julia sopade Pekås skinande rent, där hade det aldrig städats förut iaf. Men vi gjorde det bra !


gårdagen var helt perfekt för min del, den kunde inte ha blivit bättre än vad det blev om jag får säga det själv.
På klockslaget stod jag ute tillsammans med och mina närmaste vänner och ringde in det nya året. jag och Rickard sa vad vi ska göra för att det ska bli ett bra år, och vi hade många bra ideér :)

Tack alla som gjorde min natt bra!
 Ingen nämnd, ingen glömd


nu ska jag äta sen drar jag till jobbet,
ciao

RSS 2.0