Fredag den 13:e


jag tycker inte alls att dagen har varit pain in the as.
Jag, Buz och Evil har varit ute på stan och jag har shoppat alldeles lagomt mycket. Dock inte det jag skulle och behöver, utan allt annat som linnen, rouge och klänningar (som jag inte ens har provat innan) men ändå.. Lite beröm är jag värd. Dumpade till och med skorna som jag tänkte köpa.

Jag fick mig iallafall ett par B foppaskor som jag ska ha på jobbet. 100 kr räcker gott och väl. Har inte lust att lägga ner mer pengar på det där mer..

Nån bikini blev det dock inte. Jag får helt enkelt gå naken under sommarn, Kanske är det enda sättet för att få va ensam på stranden.. eller skulle de va jätteuppskattat.. ja, inte vet ja. Vore nästan kul att testa för skojjsskull. (?)



Börjar gilla Karlstad mer å mer. Gillar folket, staden och alla uteserveringar som finns att välja på och Jag börjar fan tro att solen alltid skiner där.

Sen finns det så mycke roliga "försäljare" på torget, och sånna där som gör reklam för saker. Idag gick vi rakt i fällan. Jag orkade inte riktigt släppa blicken på allt saliv han samlade i mungiporna, så när han hade pratat färdigt visste jag inte riktigt vad han hade babblat om. Och jag funderar än om han blev så torr i munnen när han fick se oss eller om han alltid har så där och typ.. sparar och gillar det.. (?) 

Ja, nu har jag nått att tänka på inatt när jobbhelgen drar igång.
Nu ska jag fixa matlåda, sen får det bli en tur in på pekås å köpa fredagsgodis innan det bär till Tranan.

ha en bra helg!


PS. Tillochmed trafikljusen var på min sida idag. Jag tror fan att fredan den 13 är min turdag..
Hade jag varit ledig hade det Nästan värt att ta en grogg på det..
DS




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0